2015/16 Transfer Sezonu
2015/16 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.

0 Üye ve 19 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2015/16 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12936920 defa] 2015/16 Transfer Sezonu

Çevrimdışı Tuncay Heliya Sîa

https://twitter.com/MedyaBesiktasTV/status/621269277543374848

boşa gelmiş olmayalım bütün forvetlerle temasa geçelim demişler :D

yönetim italyadan anca pisa kuleli anahtarlık, kolezyum biblosu falan getirir :D

Çevrimdışı Tolga

Hakikaten bizim transfer girişimlermiz dakika dakka saat saat değişiyor :D
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı Ersoy

Samimi olursam;

Ne N'Doye ne de Gomez içime sinmedi. İş yapar mı yapabilir.

Biri fit olursa yıkar geçer diğeri ise her türlü 15 bırakır ama akıl almaz goller de kaçırır.

Ama ikisi de sinmiyor içime. İsmindne ötürü değil vuruş tekniğinden ötürü. İkisi de temiz vurmuyor topa. Hep acaba girmeyecek mi denilen vuruşlar. Almeidafobik olduk belki de bundan.

Daha bitirici adam istiyorum bu yüzden en iyisi Bezelye aslında çok temiz vuruyor.

Abi Gomez'i alamıyorlar Gomez'i.Bezelye hayal.
Bundan sonra her sene!

Çevrimdışı TALAT

Samimi olursam;

Ne N'Doye ne de Gomez içime sinmedi. İş yapar mı yapabilir.

Biri fit olursa yıkar geçer diğeri ise her türlü 15 bırakır ama akıl almaz goller de kaçırır.

Ama ikisi de sinmiyor içime. İsmindne ötürü değil vuruş tekniğinden ötürü. İkisi de temiz vurmuyor topa. Hep acaba girmeyecek mi denilen vuruşlar. Almeidafobik olduk belki de bundan.

Daha bitirici adam istiyorum bu yüzden en iyisi Bezelye aslında çok temiz vuruyor.

:claps:
beyond the horizon of the place we lived when we were young
in a world of magnets and miracles

Çevrimdışı TALAT

Çevrimdışı aa1903

konuşulan isimler de birbirinden farklı tipteler hep. nasıl bir transfer planlamasıysa...

Çevrimdışı Ersoy

Yeter be kardeşim alın birini gelin Gomez'i çıldırttınız adamı.
Bundan sonra her sene!

Çevrimiçi Akil Emre

Çagrı Mitorğlu Gomez karşılaştırması yapabilir misin? Neden Mitroğlundan çabuk vazgeçildi, maliyetinden dolayı mı?

Çevrimdışı TALAT

Çevrimdışı Easthanbool

Cenk'e yedek genç bir forvet alıp kapatsalar bari.Boşuna rezil olmayalım daha fazla
" H a s t a l ı k l ı  k o n g r e l e r d e n  s a ğ l ı k l ı  y ö n e t i m l e r  ç ı k m a s ı  b e k l e n e m e z "

Çevrimdışı Tolga

Arkadaşlar size tavsiyem hiç kimseye inanmayın.

Olacaksa KAP'a bildirilir zaten.

Gelecek diyen var gelmeyecek diyen var herkes birşey söylüyor.

Çevrimdışı TALAT

Arkadaşlar size tavsiyem hiç kimseye inanmayın.

Olacaksa KAP'a bildirilir zaten.

Gelecek diyen var gelmeyecek diyen var herkes birşey söylüyor.

transfer sezonunun da güzelliği biraz bu ama hocam.

Çevrimdışı Ersoy

Bundan sonra her sene!

Çevrimdışı Tolga

Çevrimdışı aspireless

Bezelye diyosunuzda tmm herkes begeniyor. Da hoca onu istemiyorki hocanin anlattigi tarza ne remy  Ne bezelye uyuyor begenmediginiz gomez ndoye hocanin istedigi tarzdalar. Simdi bakiyorumda bexelye alinsa herkes sevinecek oysa hocaya ragmen alindi diye uzulmeliz. Ndoye icinde hocaya ragmen alinmadi diye uzulmeliyiz.

Çevrimdışı Kemal

Siz hiç yeni ev ayarlamadan mevcut evinizi satıp anahtarı da yeni ev sahibine teslim eder misiniz? Forvet konusunda yaşadığımız durum budur .  :s20:

Çevrimdışı aa1903

"beşiktaş öyle bir yıldız getirecek ki, sneijder korkudan altına yapıcak, nani baygınlık geçirecek." şeklinde sözde duyumlar paylaşan hesaplar hangileriydi? şurada tek tek ifşa edilseler de milleti kandırmaya bir daha yüzleri olmasa.

Çevrimdışı Easthanbool

Bu Besiktas_Transfer34'ün tutturduğu bir şey göremedim ben daha o yüzden yazdıklarına boşuna ümitlenmeyin
" H a s t a l ı k l ı  k o n g r e l e r d e n  s a ğ l ı k l ı  y ö n e t i m l e r  ç ı k m a s ı  b e k l e n e m e z "

Çevrimdışı Tolga

transfer sezonunun da güzelliği biraz bu ama hocam.
Tamam da bir sürü şey var ortalıkta.

Kimin haberi doğru belli değil.

En iyisi resmi açıklamayı beklemek.

Çevrimdışı Kemal

Bezelye diyosunuzda tmm herkes begeniyor. Da hoca onu istemiyorki hocanin anlattigi tarza ne remy  Ne bezelye uyuyor begenmediginiz gomez ndoye hocanin istedigi tarzdalar. Simdi bakiyorumda bexelye alinsa herkes sevinecek oysa hocaya ragmen alindi diye uzulmeliz. Ndoye icinde hocaya ragmen alinmadi diye uzulmeliyiz.

Şenol Güneş hayatında Çiko gibi forvetle mi çalışmış, adam belki hayalini bile kurmak istemiyordur hüsrana uğramamak için o yüzden portresini çizmiyordur. Çiko yu beğenmeyenin lisansını elinden alırlar arkadaşım.

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 15 Temmuz 2015, 14:06:20
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
Çagrı Mitorğlu Gomez karşılaştırması yapabilir misin? Neden Mitroğlundan çabuk vazgeçildi, maliyetinden dolayı mı?

Fikrim yok hocam.

Mitroğlu bence her türlü Gomez'den de N'doye'dan da fazla iş yapardı.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Ergin1903

Böyle boş hesaplara itibar etmeyiniz. Bizim muhabirler de  birbirleriyle celisiyor. Biri bonservissiz bitti diyor, digeri kulup tamam oyuncuyla görusuluyor diyor. Öbürü oyuncuda sıkıntı yok kulübüyle bonservis pazarligi devam ediyor vs... Bunlarin kaynaklari da boş . Hicbirine inanmayacaksin, KAP'ı bekleyeceksin yoksa her an sinirlerinde ve duygularinda dalgalanma olabiliyor :tabe:

Çevrimdışı aspireless

Şenol Güneş hayatında Çiko gibi forvetle mi çalışmış, adam belki hayalini bile kurmak istemiyordur hüsrana uğramamak için o yüzden portresini çizmiyordur. Çiko yu beğenmeyenin lisansını elinden alırlar arkadaşım.
Ciko icin demiyorum. Ciko tarzindan bahsediyorum. Ciko tarzinda bir adam isteseydi emin ol basina forvet tarifini o tarzda yapardi.

Çevrimdışı halvetifarazi

bugünki forvetimiz açıklandı mı arkadaşlar? çok takip edemedim.