2015/16 Transfer Sezonu
2015/16 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.

0 Üye ve 17 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2015/16 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12934080 defa] 2015/16 Transfer Sezonu

Çevrimdışı ebabil

Böyle olacak galiba  :) (Alıntıdır )

başkan, iki defans almayacağız demişti ama?

bu arada şu macar salamı devre arası gelse de fena olmaz hani. bonservis te ödemeyiz. inşallah kaçırmaz yönetim

Çevrimdışı Savaş

MURAT ÖZEN ‏@Muratozen1903  4 dk.4 dakika önce
Oğulcan Çağlayan için K.Erciyesspor ile görüşmeler başladı! - Haber1903 - http://haber1903.com/n-9098-ogulcan-caglayan-icin-kerciyesspor-ile-gorusmeler-basladi.html … @haber1903com aracılığıyla

Hadi inşallah. Beğeniyorum bu çocuğu ben.

Çevrimiçi Akil Emre

Oğulcan Çağlayan için K.Erciyesspor ile görüşmeler başladı! - Haber1903 - http://haber1903.com/n-9098-ogulcan-caglayan-icin-kerciyesspor-ile-gorusmeler-basladi.html … @haber1903com aracılığıyla

Oğulcanı çok izleme fırsatı bulamadım ama burdaki arkadaşlar kısa bir değerlendirmesini yapacaklardır.

Benim için önemli nokta yedek bile olsa Pektemeğin yerine bu çocuk girsin. Pektemeği ve Necibi  18 de bile görünce geriliyorum  :lol:

Çevrimdışı Tolga

İyi transfer olur.
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı aspireless

Ah birde o solda Balazs olsa

TURKCELL T50 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Formun yarasina baya miktar da tuz serpmissin

Çevrimdışı aa1903

oğulcan'ı fener de istiyormuş. aklı varsa bize gelir.

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 15 Temmuz 2015, 13:23:49
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
Oğulcan'ı alıp direk 2. forvet yaparız 6-7 hafta sonra büyük potansiyeli var.

Pektemek ve Ömer şut.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Ersoy

@Fatih Berker Ben sana sezon ortasında bu çocuk en az 5 büyüklerden birine gider dedim mi demedim mi ? :lol:
Bundan sonra her sene!

Çevrimdışı Yusuf

Çok sağlam potansiyeli var. 1.88 boya rağmen çok teknik,Erciyes'in düşmesiyle ayrılmak ister az bir miktara alınabilir.

Çevrimiçi Mehmet57

Ogulcan gercekten isimize cok yarar. Buyuk potansiyele sahip. Sevindim bu habere, bence Enes Unal'dan eksigi yok fazlasi var.

Çevrimdışı aspireless

Oğulcan'ı alıp direk 2. forvet yaparız 6-7 hafta sonra büyük potansiyeli var.

Pektemek ve Ömer şut.
Bayrampasa bu noktada devreye girmeli oynatilmali orada.

Çevrimdışı Hasan Tahsin

başkan, iki defans almayacağız demişti ama?

bu arada şu macar salamı devre arası gelse de fena olmaz hani. bonservis te ödemeyiz. inşallah kaçırmaz yönetim
İşi devre arasına bırakırsan birincisi adamın talipleri artar. İkincisi bonservis yerine imza parası ödemek zorunda kalırsın. En önemlisi ise bize göbekli gelebilir Fernandes'te olduğu gibi  :)
Tek Büyük Beşiktaş

Çevrimdışı Türkay

Oğulcan kesinlikle lig de oynatılmalı
Sevdalı yüreklerde Beyaz sürgünler

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 15 Temmuz 2015, 13:30:01
  • Beşiktaş / Bodrum

Oraya verilmeyecek kadar kıymetli Oğulcan.

Hiç acımam ben bu sene kupada direk 11 ligde de son 15-20 dakikalara oynatırım.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı aspireless

Oğulcan kesinlikle lig de oynatılmalı
Katiliyorum ama bizde olunca genclere guvenilmiyor. demek istedigim sey oynatilmali. 19 yasindaki futbolcunun en cok ihtiyaci olan sey forma bizde tahammuledilmiyor.

Çevrimdışı Sarp

Oğulcan biraz akıllı davranırsa bizi seçecektir!
Bizde forma şansı olacağının farkında. Arada kaynayıp gitmeyecektir.
Ama tuttuğu takım ve para vesaireye takılırsa fener alır.

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 15 Temmuz 2015, 13:31:56
  • Beşiktaş / Bodrum
Bursa'nın alt yapısı darphane gibi.

Enes Ünal, Muhammed Demir, Oğulcan Çağlayan.

Öh be kardeşim helal olsun.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı aa1903

30 yaşındaki Alman oyuncuyu kadrosuna katmak isteyen siyah beyazlılara Avrupa’dan dişli takımlar da rakip oldu.

HABER1903’ün edindiği bilgiye göre; İngiliz devi Liverpool başta olmak üzere birçok takımın Mario Gomez’i transfer etmek istediği öğrenildi.

İtalya’da bulunan Beşiktaşlı yöneticiler ise golcü oyuncu ile görüşmelerini devam ettirirken transferi bitirmek istiyor.

Haber Kaynağı: HABER1903 ÖZEL HABER

ya arkadaş millet devreye girmek için bizi mi bekliyor?

Çevrimdışı Sarp

Biz seneye de satışları sürdürmek istiyorsak takıma bu yetenek ve minvalde adamlar angaje etmeliyiz.
Umarım başarırlar.   

Çevrimdışı JoseDemba

30 yaşındaki Alman oyuncuyu kadrosuna katmak isteyen siyah beyazlılara Avrupa’dan dişli takımlar da rakip oldu.

HABER1903’ün edindiği bilgiye göre; İngiliz devi Liverpool başta olmak üzere birçok takımın Mario Gomez’i transfer etmek istediği öğrenildi.

İtalya’da bulunan Beşiktaşlı yöneticiler ise golcü oyuncu ile görüşmelerini devam ettirirken transferi bitirmek istiyor.
Gerçekten sinirlenmemek elde değil kalkıyoruz bi umutla sabahın köründe yine bişey yok İnşallah istediğimiz gibi bi transfer dönemi olur yinede
Ölene Kadar SİYAH BEYAZ!

Çevrimdışı aspireless

Oraya verilmeyecek kadar kıymetli Oğulcan.

Hiç acımam ben bu sene kupada direk 11 ligde de son 15-20 dakikalara oynatırım.
Katiliyorum ama bizde oynatilacagina inaniyomusunuz. Gercekten iki gunden bazi taraftarlar bile baslamaz mi. Bu cocuk mu bixi sampiyon yapacak diye..

Çevrimdışı Sarp

Mario için liverpool devreye girmiş. Umarım biz fiyat yükseltmek için basamak edilmiyoruz dur.

Çevrimiçi Mehmet57

Alt liglerde oyuncu oynatmaya karsiyim ben. Alinacaksa Belcika birinci ligi, veya Hollanda'da Eredivisie'den kucuk bir kulup alinmaliydi pilot takimi olarak.

Bu mantiga okadar karsiyim ki. Ikinci ligde oynayarak Super Ligin'in en ust seviyesine, Besiktas'a, nasil hazirlanacaksin? Taktik 0, futbol kalitesi 0 olan bir lig'de bu gencler kendilerini nasil gelistirecek? Nasil bu takima hazirlanacaklar? Bayrampasa gibi kuluplerle anlasmadan kimse yonetim, teknik heyetten cikip demezmi ki "Ya, buraya biz oyuncu gondeririz de, buranin seviyesi cok dusuk degilmi?"

Hadi, EPL kulubu olarak Championship'e, Eredivisie olarak Jupiler Lig'e, Bundesliga ekibi olarak 2.ci Bundesliga'ya futbolcu gonderirsin. Oyuncular hala taktik ve teknik anlamda kendini gelistirebilecek bir ortamda, gelismis futbol ulkesinde oynayacaklar. Turkiye'nin alt liglerine oyuncu gonderip pismesini beklemek nedir Allah askina :s20: :s20: :s20:

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 15 Temmuz 2015, 13:35:58
  • Beşiktaş / Bodrum

Haber Kaynağı: HABER1903 ÖZEL HABER

ya arkadaş millet devreye girmek için bizi mi bekliyor?

Liverpool istiyorsa almaya gerek yok mutlaka patlayacak demektir  :evillol:
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Ersoy

Liverpool mu devreye girmiş ? :bawling:
Yalandır. :bawling:
Bundan sonra her sene!