2015/16 Transfer Sezonu
2015/16 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.

0 Üye ve 19 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2015/16 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12933978 defa] 2015/16 Transfer Sezonu

Çevrimdışı Deniz

Mario gomez iyi oyuncu.249 golü var bizde  2 sezonda 300 e tamamlar inşallah  :biggrinking:
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Ferhat Türk

Mario gomez alındı gibi artık kanada da cucak gelse yine bi şekilde tatmin olacağız ama başkandan yine bi süpriz bekliyorum kamuoyunu q7 diye kekleyip cucak'ı alıp getirecek gibi geliyor(ay hadi inşallah  :D) onun harici sosa asla gomezi besleyebilecek bi topcu değil keşke teklif geldigibde satılsaydı kendi arzusu da bu yönde iken. Bize duran
toplarda usta skorer bi oyun kurucu gerek sosa bunlari karsilayabilen bi topçu asla değil

[ Son Düzenleme: 15 Temmuz 2015, 09:20:04 CosmiC ]
Beşiktaş'ım sevmişiz seni...

Çevrimdışı Savaş

Hadi bakalım. Çılgın borsa beşiktaş taraftarını coşturuyor demek istiyorum bugün. :D

Çevrimdışı talha

Beyler hatırlayın Demba buraya indi anca kap geldi kimse gelmeden kap gelmez heralde bir umut bekliyorsunuz ama çok zor be :D

D5803 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Protest eylem düşüncüleri genişletir.
İnsanlar tekil fikirlerle diğer canlılardan farkı kalmaz.

Aynı masal bu sefer farklı olacak diye tekrar tekrar okunmaz.
Eğer bir tesadüf birden fazla nüksediyorsa asla tesadüf olamaz.
Subjektif savunma topluma ve bireye zarar getirir.

Çevrimdışı talha

Bu arada halen daha uyumadım uykusuz uykusuz nöbet

D5803 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Protest eylem düşüncüleri genişletir.
İnsanlar tekil fikirlerle diğer canlılardan farkı kalmaz.

Aynı masal bu sefer farklı olacak diye tekrar tekrar okunmaz.
Eğer bir tesadüf birden fazla nüksediyorsa asla tesadüf olamaz.
Subjektif savunma topluma ve bireye zarar getirir.

Çevrimdışı can1903

iki defa hakaret bir kezde küfürlü ifade devamı gelince aslında moderasyon hafif kalmış :D @talha
Moderasyon ne oluyor  :super:
Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimdışı Hasan Tahsin

Kapı gibi adam yahu  :)
Tek Büyük Beşiktaş

Çevrimdışı hic2222

Kapı gibi adam yahu  :)

Eleştirme niyetinde olmayan, Nitelikli bir cevaptı. Teşekkür ederim. :ok:
Kılıcın yapamadığını adalet yapar.

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Mario gomez iyi oyuncu.249 golü var bizde  2 sezonda 300 e tamamlar inşallah  :biggrinking:
deniz bonservissiz 3.5 m eurodan 2 yıllığa ben fitim çok iyi adamdı zamanında sakatlık tek sorun onun dışında ciddi iş yapar :)

Çevrimdışı Ozan E.

Ersan'in gitme durumu kalmadi herhalde. Bugun transferin son gunu Cin'de ve Shandong Luneng'in kadrosunda 5 yabanci var :/

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Ersan'in gitme durumu kalmadi herhalde. Bugun transferin son gunu Cin'de ve Shandong Luneng'in kadrosunda 5 yabanci var :/
gitmediği belliydi zaten ersan pektemek necip vb gibi futbolculardan kurtulmalıyız ben necip yerine eslemi tercih ederim pektemek yerine genç altyapıdan biri oynasa daha faydalı olur diye düşünüyorum.

Çevrimdışı yavvuzz

yalan oldu galiba ,gitseydi çok iyi olacaktı ama olsun ileride oynanan formasyonlarda ersan kötü değildir. O kadar da öldürmeyelim adamı .

Çevrimdışı doganay

Adam her yonuyle golcu, yeterki gelsin golleri siralayacak.

Çevrimdışı Ozan E.

gitmediği belliydi zaten ersan pektemek necip vb gibi futbolculardan kurtulmalıyız ben necip yerine eslemi tercih ederim pektemek yerine genç altyapıdan biri oynasa daha faydalı olur diye düşünüyorum.
Keske dediginiz gibi olsa ama sozlesmelerin cok yuksek ucretli olmasi baska bir takima gitmesini guclestiriyor. Altyapidan gelen biri kesinlikle Pektemek katkisini rahatlikla yapar

Çevrimdışı Ozan E.

yalan oldu galiba ,gitseydi çok iyi olacaktı ama olsun ileride oynanan formasyonlarda ersan kötü değildir. O kadar da öldürmeyelim adamı .
Oyle gozukuyor :/ evet insallah bu sene cok guzel bir performans gosterir. Adanaspor'dan kiraladigimiz donemdeki gibi olmadi bir daha.

Çevrimdışı Hasan Tahsin

Ersan Avustralya vatandaşı ya  :) Akşama kadar bekleyelim bakalım  :alala:
Tek Büyük Beşiktaş

Çevrimdışı canU

Bugün de kap gelmez boşuna beklemeyin bayramdan sonraya kaldı işler

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Gomez hakkında böyle böyle birşey deniliyor, bilginiz var mı diye bir soru sordum.
Bana hangi konuya karşı ne tip bir duygu içerisinde olmam gerektiği izah edildi. Bende öğrendim, nasıl hissetmem gerektiğini, dostlar sağolsun.
Neyse konunun böyle anlaşılıp böyle uzayacağını öngöremedim. Benim hatam. Hepinizden özür dilerim.
Saygılar herkese,
o tren bi kere kaçtı daha olmaz gibi abi olursa forum yıkılır :)

Çevrimdışı Logins1903

gunaydın arkadaslar varmı bı gelisme bombalar patladımı :D

Çevrimdışı Ozan E.

O da Asya statusunde oynamasini sagliyordu dogru :) bakalim hayirlisi artik

Çevrimdışı Ergin1903

Gomez ile ilgili bir detay gözüme carpti. Fiorentina'nin ligde oynadigi son 5 macta da Gomez yedekmiş. Onun yerine 33'lük Gilardino oynamiş ve ne ilginctir ki Fio bu 5 maci da kazanmis. Umarim Gomez'deki bu düsüs gecici bir düsüstür. Kafamda deli sorular ...

Çevrimdışı ALDENYX

Gomez ile ilgili bir detay gözüme carpti. Fiorentina'nin ligde oynadigi son 5 macta da Gomez yedekmiş. Onun yerine 33'lük Gilardino oynamiş ve ne ilginctir ki Fio bu 5 maci da kazanmis. Umarim Gomez'deki bu düsüs gecici bir düsüstür. Kafamda deli sorular ...

zaten gomez gelecekse...bir an önce şenol hocanın eline geçmeli..adamın durumunuda incelemiştir muhakkak hoca... nekadar yükleme yapılacaği nekadar kondisyon eksikliği varsa lig başlayasayakadar sanırsam hazır hale gelir..italya ligi değişik almanya ligi değişik...imobile italyada gol kralı oldu hemde torıno gibi bir kulupte sonrasında dortmun ve sadece 4 gol.. gomez almayada harikalar yarattı italyada beklentilerin altında kaldı...bence şenol hocanın oyun yapisi ile GOMEZ 34 DE 34 yaparsa ligde..20+ gol bekliyorum ve birazcıkta abartmak istiyorum 30 dayanır... :evillol: :evillol:  :)
Hayat geç kalanları hiç affetmez.

Çevrimdışı yavvuzz

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Ne diyorsunuz beyler kolpamıdır ?

https://twitter.com/haberinbizimle/status/621212671078211584
Daha önceki sayfalarda yazıldı. Kolpadır. Paylaşıp durmayalım şu tarz şeyleri..
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı GÖRKEM

Gomez Cenk'i kesemez.
[ Son Düzenleme: 15 Temmuz 2015, 11:08:21 SDemirsoy ]