2015/16 Transfer Sezonu
2015/16 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.

0 Üye ve 15 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2015/16 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12933481 defa] 2015/16 Transfer Sezonu

Çevrimdışı Sedat_BJK

mario gomez i de yarın gs açıklar, sen sağ ben selamet olur. başka kim vardı n'doye mi?
Bir Sevdaysa Hayatı Anlamlı Kılan,
Daha Sesli Söyle BEŞİKTAŞ ULAN!!!

Çevrimdışı talha

mario gomez i de yarın gs açıklar, sen sağ ben selamet olur. başka kim vardı n'doye mi?
Onlar açıklasa zamanında açıklarlardı o kadar paraları yok bence çünkü bizden önce talip oldular adama :)

D5803 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Protest eylem düşüncüleri genişletir.
İnsanlar tekil fikirlerle diğer canlılardan farkı kalmaz.

Aynı masal bu sefer farklı olacak diye tekrar tekrar okunmaz.
Eğer bir tesadüf birden fazla nüksediyorsa asla tesadüf olamaz.
Subjektif savunma topluma ve bireye zarar getirir.

Çevrimdışı Paolo Maldini

Thiago motta ismini gördüm bize gelmez kesin mancini kapar.Fer bence imkansız adam kesin premier ligde kalmak ister en kötü westhama kiralık gider.

Yarın için dileğim sabah kalktığımda kap görmek istiyorum.Valla kapsızlıktan ölecem:)

Artık Q7'ye bile razı hale geldim

Çevrimiçi annoca

Ahmet arslan, levent ayçiçek, tolcay ciğerci keşke bu çoçuklar alınsa da pilot bi takıma yollansa. Tahmin ediyorum bi 2-3 yıla bunları almayı hayal dahi edemicez :)

Sola omar abdulrahmanı alsak keşke :)

Çevrimdışı Necmi

Ben Yöneticilerin Söyleminden Bahsediyorum Geri Sayfalarda Mevcut  :biggrinking:

küfür hakaret olmaması Eleştiri olmayacağı anlamınada gelmez.
yapılan her eleştiriyi hakaret diye şikayet ediyorsunuz. Burda nefret ettiğim bir şey varsa mahalle
baskısı uygulanmasıdır. Dikkatli olmanızı tavsiye ederim burda kamuoyu yaratacağım derken topun namlusunu
kendinize çevirtmeyin. Bu güne kadar alınması gereken her tavrı doğru şekilde aldık zaten mesajlarında hakaret olanlar
mod onayına alındı ve bu KAP geldikten sonra olursa Beşiktaş oyuncusuna hakaret eden bu forumdan atılır.
Sizde dikkat edin böyle her Quaresma eleştirisine saldırgan üslupla yaklaşırsanız ve sürekli nedensiz şikayet ederseniz
ve gereksiz yere bizi meşgul ederseniz cezalardan nasibinizi alırsınız. zaten çok yoğun uğraşıyoruz birde sizin gereksiz
işlerinizle uğraşmayalım  @BlackEagle132

Çevrimdışı talha

yapılan her eleştiriyi hakaret diye şikayet ediyorsunuz. Burda nefret ettiğim bir şey varsa mahalle
baskısı uygulanmasıdır. Dikkatli olmanızı tavsiye ederim burda kamuoyu yaratacağım derken topun namlusunu
kendinize çevirtmeyin. Bu güne kadar alınması gereken her tavrı doğru şekilde aldık zaten mesajlarında hakaret olanlar
mod onayına alındı ve bu KAP geldikten sonra olursa Beşiktaş oyuncusuna hakaret eden bu forumdan atılır.
Sizde dikkat edin böyle her Quaresma eleştirisine saldırgan üslupla yaklaşırsanız ve sürekli nedensiz şikayet ederseniz
ve gereksiz yere bizi meşgul ederseniz cezalardan nasibinizi alırsınız. zaten çok yoğun uğraşıyoruz birde sizin gereksiz
Sondan geriye ne kadar gidiyorsun merak ediyorum abi.  Şu mesaj taa nerde kalmıştı :D

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Hayırlı geceler :bye:

Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı Necmi

İlk yarı fikstürü bu yüzden avantaj.

Derbileri kaybetme, mümkünse kazan.

Büyük ihtimal ilk devreyi lider kapatacak Beşiktaş yine.

Devre arası takviye mutlaka şart olacak.
devre arasındaki en büyük takviye stad olacak

Çevrimdışı Necmi

Sondan geriye ne kadar gidiyorsun merak ediyorum abi.  Şu mesaj taa nerde kalmıştı :D

gece olunca geriye dönük mesajları takip ediyorum :D
birazdanda çöpü karıştıracağım bakalım kim ne densizlik yapmış :bandit:

Çevrimdışı Alper1903

Sezon ortası kavgası yapılacak zaten :D Dh de adam geldiğinde de yapılabilir belli olmaz :)

Dh'ye de ne zamandır girmiyorum. Bir ara gireyim de laf sokup renkli çıldırtayım  :evillol:

Çevrimdışı BlackEagle132

Siz Yönetici olarak 1 asist yapıyor 84 top eziyor derseniz Q7 seven Beşiktaşlıda buna karşı cephe alır,ben bunu vurguladım.
Ben Hiç bir yazıda topu topu 50 iletim var,Q7'yinin menejerliğini yapmadım.İletilerimi oku,Körü körüne Q7 savunan ve karşı çıkanlar bu ortamı bozuyor diye yazım var  :money: Sen beni neden yunus emre'nin safhına kattın Hayırdır ? Bir tane Ortam geren yazım var ise en son Çağrı ile konuşmamda var,Onuda bu sebeble uyardım sen böyle yaparsan senden cesaret alan adam daha ağır konuşur ortam gerilir yapmayın diye  :akuma:
Sizler Q7 Beşiktaş'ın topçusu Bundan sonra hakaret-Argo Yayınlar silinecek dediniz o anlamda iletimi alıp kopyalamışsın Size yardım sağlıyoruz Birde beni kamuoyu yapmak gibi basit-alakasız bir suçla suçluyorsun.Sistem yöneticileride eleştiride sınırı bilicekler onlar diğerlerinden daha dikkatli olacaklar.''1 asist yapıyor 84 top eziyor'' bunlar Renkli ağızıdır  :money: 2 kişi şikayet ettim Yönetimle ilgili saygısızlık olduğunu düşündüğüm için.Benimle ilgili Tek Şikayet varsa Koyun ortaya ?
Ayrıca biz çağrı ile konuştuk kimse kimseye gerilmedi bile. İletilerin tamamını okuyun ondan sonra hareket edin sizden ricam bu  :)
[ Son Düzenleme: 15 Temmuz 2015, 04:59:05 BlackEagle132 ]

Çevrimdışı kadir137

Basında çıkan haberlere göre: Quaresma
Douglas
Rhodolfo
Dzszudsak
Britos
Mario Gomes
N'Doye
Bu futbolcularla her koşulda anlaşıldı. Ya basın bazı şeyleri çok abartıyor ya da yönetimimiz çok ince eleyip sık dokuyor.
Beşiktaş'la kafayı bozmuşsun diyorlar, çok şükür kafamız bozuk kanımız değil.

Çevrimdışı talha

https://twitter.com/cArsi_Bizim/status/621066938752626688

q7 ve süper mario hayırlı olsun.  :ishock:
Yapmayın adamların dalga konusu oluyoruz. Bunun gerçek olacağını olabileceğini nasıl düşünüyoruz tav aklım almıyor :D

Çevrimdışı Tugay

Gomez gelmeyecek.Forvet transferine göre Q7-Dzsudzsak transferi belli olur.Bütün transferler peş peşe açıklanır.Yarın KAP gelmez.

Son olarak şunu yazayım yönetim klasik olarak bir mevki için 5-6 oyuncu ile anlaşıyor iş bilmezler her adı geçene transfer oldu diyor.Şu adı saklı forvetin son durumu belli olsun bakalım çıt çıkmıyor.
[ Son Düzenleme: 15 Temmuz 2015, 05:03:56 Tugay ]

Çevrimdışı talha

Gomez gelmeyecek.Forvet transferine göre Q7-Dzsudzsak transferi belli olur.Bütün transferler peş peşe açıklanır.Yarın KAP gelmez.
Transferler ikinci kampa bile yetişmez gibi duruyor :D

Çevrimdışı TØLGA

Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı alimm

okadar zamandır kap bekliyoruz, umarım bu bekleyiş Q7 kap ı ile sonlanmaz.. Şahsen f.orman'ın Q7 yi macar için koz olarak kullandığını düşünüyorum (ruiz - sosa gibi...)..
Bundan Sonra Her Sene Böyle...

Çevrimdışı kadir137

Gomezle ilgili bi bilgin mi var abi kesin olarak gelmeyeceği ile ilgili yoksa şahsi görüşün mü

Çevrimdışı talha

Bu arada yunus Emre diyordu ya niye sadece beni aldınız moderasyona beni de almışlar kaç gündür ama burada des bile etmedim nedense yazmak istedim öylesine :D

Bu arada tam olarak ne işe yaradığını da çözemedim izleniyormuşum öyle izlemelik bir tipte değilim yani gidin kate upton falan izleyin :D

Çevrimdışı talha

Gomezle ilgili bi bilgin mi var abi kesin olarak gelmeyeceği ile ilgili yoksa şahsi görüşün mü
Deneyim :D

Çevrimdışı talha

Bir de %40 mış insan bir mesaj atar arkadaş :D

Çevrimdışı Tugay

Yönetim istese Gomez ve adı geçen forvetlerden birini hemen alırdı.Cevap bekledikleri santrafor var tahminim bütün para oraya gidecek.Bu santrafor için 2 sponsor bulunmuş.Tahminim bu santrafor alınırsa Q7 gelir alınamazsa Dzsudzsak gelir.Gomez ile ilgili özel bir bilgim yok.

Çevrimdışı kadir137

Yönetim istese Gomez ve adı geçen forvetlerden birini hemen alırdı.Cevap bekledikleri santrafor var tahminim bütün para oraya gidecek.Bu santrafor için 2 sponsor bulunmuş.Tahminim bu santrafor alınırsa Q7 gelir alınamazsa Dzsudzsak gelir.Gomez ile ilgili özel bir bilgim yok.
Bu santrafor kimdir dersin?

Çevrimdışı Tugay

Bu santrafor kimdir dersin?

Millet gülüp geçiyor ama İbra  :)

Çevrimdışı kadir137

Millet gülüp geçiyor ama İbra  :)

Abi ben bile biraz güldüm şu an :D ama inşallah haklısındır