2015/16 Transfer Sezonu
2015/16 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.

0 Üye ve 22 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2015/16 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12936841 defa] 2015/16 Transfer Sezonu

Çevrimdışı Mert E

Her sabah kap diye yataktan kalkıp yine kimse gelmemiş yaa diyerek uykuya devam eder olduk
kafayı yemesek barii  :s20: :s20: :ebebe: :ebebe:

Çevrimdışı ONUR KOLCU

Quaresma 10 derbi maçta 5 asist yapmis türkiye de

Çevrimdışı aa1903

Dün gece Rhodolfo Ondan önceki gece Douglas kesin di :)

D5803 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

bu kadar net bilgi yoktu. şimdi ayrıntılı haberler olduğu için kesin diyorum. bir de şu italyan adam gecenin bir vakti twitter'a yazınca emin oldum.

Çevrimdışı Türkay

Sevdalı yüreklerde Beyaz sürgünler

Çevrimdışı Fatih Berker

Douglas,Rhodolfo,Gomez,Q7 devre arasına da Macarı bağladık mı verimli bir transfer sezonu yaşamış oluruz.

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 15 Temmuz 2015, 03:17:13
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Tolga

Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı TALAT

Adam Macar. Biz Ersan için de söz almıştık  :evillol:

macarlar sağlamdır. dönmezler
beyond the horizon of the place we lived when we were young
in a world of magnets and miracles

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 15 Temmuz 2015, 03:19:15
  • Beşiktaş / Bodrum
Quaresma 10 derbi maçta 5 asist yapmis türkiye de

Kaçını kazanmışız :D
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı aa1903

Douglas,Rhodolfo,Gomez,Q7 devre arasına da Macarı bağladık mı verimli bir transfer sezonu yaşamış oluruz.

douglas ve rhodolfo bir arada gelmez bence. bir tane sol ayaklı stoper alırlar. yani öyle oluyor genelde. douglas ve agger'i istiyorum ben de.

Çevrimdışı Fatih Berker

Ek olarakta bu sene Euro 2016 bileti söz konusu.Gomez kadroya girmek için sağlam performans göstermek isteyecektir.

Çevrimdışı BlackEagle132

Kaçını kazanmışız :D

Asist'den sonra Stopere mi yoksa Kaleye mi Geçmesi gerekiyordu,He Çağrı ?  :money:
Asist yapmıyor Top eziyor diyorsunuz Şimdi Asist yapmış Maçın skoruna bakıyorsunuz..
Anlamsız Muhabbetler..Q7'ye nötr biri olarak bunları bana yazdırdın,Sen Yunus Emre Gibilerini hak ediyorsun orası kesin,Başınıza bela olurlar,Kışkırtırsanız Milleti  :biggrinking:
[ Son Düzenleme: 15 Temmuz 2015, 03:28:25 BlackEagle132 ]

Çevrimdışı Ersoy

Heyecan tavan Di Marzio'da yazmış.Yarın KAP gelsin artık.
Bundan sonra her sene!

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 15 Temmuz 2015, 03:28:16
  • Beşiktaş / Bodrum
Asist'den sonra Stopere mi yoksa Kaleye mi Geçmesi gerekiyordu,He Çağrı ?  :money:
Asist yapmıyor Top eziyor diyorsunuz Şimdi Asist yapmış Maçın skoruna bakıyorsunuz..
Anlamsız Muhabbetler..Ben bile Q7'ye nötr biri olarak Sen Yunus Emre Gibilerini hak ediyorsun orası kesin,Başınıza bela olurlar,Kışkırtırsanız Milleti  :biggrinking:

:D

1 asist için 84 tane top eziyorsa eğer kaleye de geçmesi lazım stopere de :D
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Bülent Yiğitcan

Arkadaşlar daha öncede yazmıştım q7 devre arasına kadar idareten alınacak amaç zaten macarı almak başkan bile hayran kalmış.q7 yı getirerek hem taraftarı memnun edecek hemde devre arasına kadar sol kanatı idare edecek.

Discovery cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı BlackEagle132

Fazla abartısınız,Sonra ortam geriliyor diye millete sarmayın  :) Adam Beşiktaş topçusu hakaret yok diye uyarıyorsunuz Sizde aynı hassasiyeti gösterin,Yöneticisin burda  :money:

Çevrimdışı TØLGA

macarlar sağlamdır. dönmezler
abii bak  öyle birşey söyledinki şimdi macaristan da hiç dönme yokmu yani  :evillol: :evillol:
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı TØLGA

Fazla abartısınız,Sonra ortam geriliyor diye millete sarmayın  :) Adam Beşiktaş topçusu hakaret yok diye uyarıyorsunuz Sizde aynı hassasiyeti gösterin,Yöneticisin burda  :money:
kap gelmeden hiç biri Beşiktaş oyuncusu değil  :biggrinking:
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı safa burak

Ntv sporda quaresma haberini izlerken tel avive attigi son dk golunu gosteriyorlardi. Almeida quaresmaya pasi veriyor ondan sonra yerinde bekliyor. Nasil forvet bu ya hic o top donerse pozisyon alayim veya quaresma bana pas atabilir hareketleneyim yok. Put gibi bekliyor adam. Zamaninda ne forvetlerle oynamisiz simdi gomezi begendiremiyoruz millete

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 15 Temmuz 2015, 03:36:18
  • Beşiktaş / Bodrum

Hakaret yok, kışkırtma yok, atış serbest :D
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Kadir G.

Macarı almadığın için önemli maçlarını verirsen ne olacak? Beşiktaşın adının olduğu yerde "idare eder" ve "alınabilir risk" ifadeleri kendini imha eder.

Çevrimdışı BlackEagle132

kap gelmeden hiç biri Beşiktaş oyuncusu değil  :biggrinking:

Ben Yöneticilerin Söyleminden Bahsediyorum Geri Sayfalarda Mevcut  :biggrinking:

Çevrimdışı Paletli Vinç

Forumdan bir 11 çıkaralım takımla hazırlık maçı yapsın iyileri takıma alalım Beleş transfer  :bandit: paramızla Öküz alırız  :D

Çevrimdışı TØLGA

Ben Yöneticilerin Söyleminden Bahsediyorum Geri Sayfalarda Mevcut  :biggrinking:

istediklerini söylesin onlar abi beyaz yalan olup olmadığını çözemiyorum ben  :biggrinking:
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı aa1903

Ntv sporda quaresma haberini izlerken tel avive attigi son dk golunu gosteriyorlardi. Almeida quaresmaya pasi veriyor ondan sonra yerinde bekliyor. Nasil forvet bu ya hic o top donerse pozisyon alayim veya quaresma bana pas atabilir hareketleneyim yok. Put gibi bekliyor adam. Zamaninda ne forvetlerle oynamisiz simdi gomezi begendiremiyoruz millete

o maçta güntekin onay almeida'ya sövmeden maçı tamamlayabilmeyi başarabilmişti. "bari bunu at almeida!" :D