2015/16 Transfer Sezonu
2015/16 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.

0 Üye ve 27 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2015/16 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12939008 defa] 2015/16 Transfer Sezonu

Çevrimdışı Ersoy

Yarın KAP gelecek içime doğdu.

Discovery II Mini cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bundan sonra her sene!

Çevrimdışı Necmi

Almeidaya attırdıysa Gomeze her türlü attırır

ne zaman attırdı :alala:
adam 90 dakika almeidaya gol attıracağım diye yırtınıyordu
o yüzden verdiğimiz puanlar aklıma geldi :akuma:
boşta müsait adama vermezdi gider almeidaya attırmaya çalışırdı
almeida 10 gol attımı Quaresma ile birlikte oynarken attıysa bunların hepsinin asistini q7 mi yaptı

Çevrimdışı BlackEagle132

q7 bir sezonda toplamda o kadar gol attıramıyor. sadece gomeze mi attıracak :D

Yok daha neler  :money:
Yazmak için yazmayın Q7 2 sezonda Tam 27 Asist yapmış Kaynak Transfermarkt.Bütün kulvarlar dahil.Hazırlık maçı felanda yok Bunların içinde.
Beğenmediğimiz adam bu..Fw Almedia ! Bizde Q7 konusunda El bombası diyoruz.Ama sokak ağzı'na lüzum yok  :biggrinking:

Çevrimdışı Necmi

Ben anlamam arkadas. Q7 gelirse en az 10 asisti var Gomez'e

şimdi haber sitemiz var basın kartı almak için ne yapmak lazım maçlarda benim senin yanına gelmem gerekiyor.
bir şey deneyeceğim :D  @Fatih

Çevrimdışı ferdi1903

dogrumu bilmiyorum ama facebook da gördüm

Ali Ece: "Beşiktaş, Fiorentina ile 1,5 saat önce, Gomez transferi için %99 anlaştı."

Çevrimdışı TALAT

Yok daha neler  :money:
Yazmak için yazmayın Q7 2 sezonda Tam 27 Asist yapmış Kaynak Transfermarkt.Bütün kulvarlar dahil.Hazırlık maçı felanda yok Bunların içinde.
Beğenmediğimiz adam bu..Fw Almedia ! Bizde Q7 konusunda El bombası diyoruz.Ama sokak ağzı'na lüzum yok  :biggrinking:

işin geyiğindeyiz bizde tabi ama quaresmada her seferinde kafasını kaldırıp boş adam arayan biri değil sonuçta
beyond the horizon of the place we lived when we were young
in a world of magnets and miracles

Çevrimdışı okansosa

ne zaman attırdı :alala:
adam 90 dakika almeidaya gol attıracağım diye yırtınıyordu
o yüzden verdiğimiz puanlar aklıma geldi :akuma:
boşta müsait adama vermezdi gider almeidaya attırmaya çalışırdı
almeida 10 gol attımı Quaresma ile birlikte oynarken attıysa bunların hepsinin asistini q7 mi yaptı
şu an aklıma direk fb maçındaki asisti geldi aklıma mesela birini yatırıp açmıştı almeida kafayla atmıştı 2-2 biten maç gençler maçı vardı almeidaya yine kafayla ben dediğiniz kadarda vahim olduğunu düşünmüyorum abi bence 7 8 asisti bulacaktır en az

O gemi bir gün gelecek

Çevrimdışı Celestine Babayaro

Ersan gidiyor mu şimdi?

Çevrimdışı Fatih

şimdi haber sitemiz var basın kartı almak için ne yapmak lazım maçlarda benim senin yanına gelmem gerekiyor.
bir şey deneyeceğim :D  @Fatih
Internet haberciligi icin boyle bi calisma yapiliyor abi. Bu sene o kanun cikar mi bilmiyorum. Eger cikarsa siz de alabiliyorsunuz kart. Ve basin karti da alabiliyorsunuz.

Beşiktaşlılık acı çekmektir...

Çevrimdışı okansosa

dogrumu bilmiyorum ama facebook da gördüm

Ali Ece: "Beşiktaş, Fiorentina ile 1,5 saat önce, Gomez transferi için %99 anlaştı."
ntvspor da transfer günlüğü programında söyledi ama daha gomezle görüşülecekmiş

O gemi bir gün gelecek

Çevrimdışı TALAT

Çevrimdışı TØLGA

Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı Tolga

Her saat başı transfer rüzgarı farklı yöne esiyor.

1 saat evvel Gomez ile anlaşılamadı deniyordu şimdi de bugün açıklanacağı söyleniyor :D
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı ferdi1903

simdi bild gazetesinde okudum, florentinaya 6 millyon önermisiz, gomeze senelik 4 millyon

haberde öyle yaziyor

Çevrimdışı Alper1903

https://twitter.com/PovesJavi/status/621102471767789568

hazır ortasahada istiyoruzz

Tam bunu yazıyordum  :)  Bu adam aranılan kan. Cuk diye oturur.

Çevrimdışı TALAT

Her saat başı transfer rüzgarı farklı yöne esiyor.

1 saat evvel Gomez ile anlaşılamadı deniyordu şimdi de bugün açıklanacağı söyleniyor :D

herkes sıkıyor işte. internetin de kötü tarafı. limitsiz ama kontrolsüz bilgi :D

Çevrimdışı Tolga

https://twitter.com/PovesJavi/status/621102471767789568

hazır ortasahada istiyoruzz
Bir ara sanki gündeme gelmişti diye hatırlıyorum.

Atiba imzalamadan önceydi galiba.

Çevrimdışı atalay

Digiturk'ü satın alan beIN Media’nın CEO’su ve aynı zamanda PSG Başkanı olan Nasser Al-Khelaïfi...

Bu ne demek?

İyi niyet anlaşmamızı PSG ile yapmalıyız demek.

Yazar burada "Thiago Motta'ya çök" demek istemiş.  :D

Çevrimdışı BlackEagle132

işin geyiğindeyiz bizde tabi ama quaresmada her seferinde kafasını kaldırıp boş adam arayan biri değil sonuçta

Doğru hepimiz ön yargılıyız az çok ama Körü Körüne Sallayanlara tahammülüm yok artık  :money:
Ne paslar ezdi,ne pasları çıkarmadı da Gol ihtimallerini yedi..Kim unuttu ?
Fakat şu an ki sistem O dönem ki sistem değil.Hem Başkan hem Şenol hoca bu işe ok verirlerse Bu adamı prof bir şekilde idare edeceklerine eminim.
Şundan daha da eminim düzelmez ise Formayı göremeyecek..İşte Riskleri azaltan bu..Yollarız devre arası-Sezon sonu çok mu zor ?  :akuma:

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Quaresma'nın sağdan yaptığı muz ortaları seviyorum. Tek sevdiğim, en sevdiğim özelliği :super: :evillol:
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Yağız Çelikyüz ‏@yagiz1903  1 dk.1 dakika önce
Mario Gomez Beşiktaş'ta via @DiMarzio   İtalya kanadından anca görüşmeyi haber alabilirdik bu saate. İyi haber geldi
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı Tolga

herkes sıkıyor işte. internetin de kötü tarafı. limitsiz ama kontrolsüz bilgi :D
Sonunda ne olacak bakalım :evillol:

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Yazar burada "Thiago Motta'ya çök" demek istemiş.  :D

Transfer sezonu başlamadan önce konuşmuştuk harbiden bu adam çok sağlam :super:

Çevrimdışı talha

Quaresma'nın sağdan yaptığı muz ortaları seviyorum. Tek sevdiğim, en sevdiğim özelliği :super: :evillol:
Bol bol orta yapsın o zaman :)

D5803 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Protest eylem düşüncüleri genişletir.
İnsanlar tekil fikirlerle diğer canlılardan farkı kalmaz.

Aynı masal bu sefer farklı olacak diye tekrar tekrar okunmaz.
Eğer bir tesadüf birden fazla nüksediyorsa asla tesadüf olamaz.
Subjektif savunma topluma ve bireye zarar getirir.

Çevrimdışı okansosa

fb derbisi Vodafone arenada olsa Sosa Töreye atsa Töre açsa Gomez yazsa..

O gemi bir gün gelecek