2015/16 Transfer Sezonu
2015/16 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.

0 Üye ve 26 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2015/16 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12944899 defa] 2015/16 Transfer Sezonu

Çevrimdışı atalay

Ne söylüyo buraya da yazsana sakatlık riskli tahmin ediyorum benim de söylediklerim ile senin söylediklerin gibi sakatlık sonrası olmaz çok maç kaçırmış

D5803 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Douglas'ı diyorum.  :D

Bunları yazmıştım: Dnipro'nun UEFA maçlarını izledim.

Oyunu 35-40 metrelik bir mesafede 1. ve 2. bölgede kabul ederek oynadılar.

Bu kadar sıkışık ve kalabalık bir defans hattında duracağı yeri bilmediğini ve sürekli arkasına adam kaçırdığını gördüm.

Çevre kontrolü vasat. Hızlanma problemi yok, manevra özelliği de fena değil.

Sevilla ve Napoli maçlarını izle.

edit: Yüksek topta da pek bir numarası yok.

*Uefa'da yılın 11'ine girme sebebininde: Temiz ve kritik müdahalelerinin yanı sıra, Dnipro'nun "FİNAL" oynaması; takım savunmasının iyi ve az gol yemiş olması olduğunu düşünüyorum.

Çevrimdışı baro19

GOMEZ ve Quaresma yarın KAP a bildirilirse ... :ishock: :ishock: :ishock: :ishock:

Çevrimdışı mert_

bir klasik bu saatlerde olumsuz hava dağılıp yeni isimler yeni umutlar yeni 11'ler  :halay:

Çevrimdışı Türkay

bir klasik bu saatlerde olumsuz hava dağılıp yeni isimler yeni umutlar yeni 11'ler  :halay:

Sahura kadar böyle sabahtan iftara kadar da kan öfke ve gözyaşı var  :kop:
Sevdalı yüreklerde Beyaz sürgünler

Çevrimdışı arc1999

Geldi mi geldi mi?

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı Kadir G.

Gomes Dzsudzsak Töre

Tolgay Sosa Fer Beck

Ne izlenir!

Solda tosiçi kullanırsak hücum ederken 3-4-3 gibi bir görüntü elde edebiliriz belki. Sosa - Tolgay - Fer - Beck

Çevrimdışı cursedofdragon

ysariusta

• Ziyaretçi

Gomes Dzsudzsak Töre

Tolgay Sosa Fer Beck

Ne izlenir!
@Çağrı bi aldıramadın şu Fer'i. Gerçi kimseyi almadık de mi  :kop: :kop: :kop:

Çevrimdışı Çağatay

Icip icip eski sevgiliyi aramak = icimizdeki dzsudzsak aşkı :D
Hope for the Best, Plan for the Worst

Çevrimdışı Kaan Türker

Herkese selamlar saygılar. Öncelikle 2-3 gündür ziyaretçi olarak konuk olduğum foruma katılmak istedim.

Fikret Orman'ı artık tanıdığım kadarıyla dzsudzsak konusunda q7'yi bariz koz olarak kullanıyor. Moskova takımına bence resmen bak biz q7 i alıyoruz ocakta 2-3 milyon dahi kazanamadan elinden gidecek bu adam mesajını veriyor. Q7 ile eğer söylendiği gibi bir anlaşma olsa ve dzsudzsak'ı almak istemese çoktan açıklama yapardı. Bugünkü röportajından sonra bu konuda kesinlikle emin oldum. Olcay'ın oynadığı bir takımda q7'e asla karşı değilim üstelik kendisine karşı sempatim de büyüktür hatta babamla bu konuda epey tartışırız :D. Fakat bir de mantıklı bakılacak olursa dzsudzsak'ın bize verebilecekleri daha fazla diye düşünüyorum.

Son olarak; geçen sene 3-2 aldığımız bursa maçını beraber izlediğim başta necmi abi olmak üzere, mabet kardeşime ve ismini hatırlayamadığım diğer abi ve kardeşlerime selamlar saygılar.

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 15 Temmuz 2015, 00:02:43
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
@Çağrı bi aldıramadın şu Fer'i. Gerçi kimseyi almadık de mi  :kop: :kop: :kop:

:evillol: :evillol:
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimiçi Samet Ç

Sadece bir stoper alacak isek Rhodolfo veya Dinamo'lu Douglas'ı almalıyız.

Çevrimdışı safa burak

Keske dzsudzsak gelse diyorsunuz ama quaresmanin gelecegi kesin gibi baskan dedi ya quaresma dzudszak ayni anda gelmez quaresmanin gelmesine sicak bakiyorum falan filan. Unutun siz o isi

Çevrimdışı FedericoGiunti

Yav ben ibrayı bekliyordum gomez hayal kırıklığı oldu şimdi. Arkadaş sanki ibrayı alabilecekken gidip gomezi almışız. Bizim alabileceğimiz en iyi isimlerden biridir gomez. Para yok pul yok stat yok uefa ensemizde anca bu kadar olur. Macarda gelmez pürside gelmez. Hayırlısı artık bakalım gelecek bize neler getirecek.
BEŞİKTAŞK

Çevrimiçi Necmi

Çok yanlış karşılaştırma olmuş yalnız.

Töre çok ciddi potansiyeldi futbolu dikkatli izleyen herkes isterdi.

Gomez çok göz önünde olduğu için insanların başta burun kıvırması normal.

Lakin yine söylüyorum sakatlık olmaz ve form tutarsa 20 atar.
bence burda yanılıyorsun bir tarafta Q7 diğer tarafta Töre varken 10 golü bulamaz
kim bu adama orta atacak 45 dakika topa töre yapışır 45 dakika Q7 yapışır maç biter
bu adam açık alan oyuncusu bize karşı kapanacaklar ve ben burda hiç bir şey yapabileceğini sanmıyorum
eğer alacaksak yanına dzsudzsak şart en azından havadan besler @Çağrı

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 15 Temmuz 2015, 00:05:03
  • Beşiktaş / Bodrum
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı mert_

Herkese selamlar saygılar. Öncelikle 2-3 gündür ziyaretçi olarak konuk olduğum foruma katılmak istedim.

Fikret Orman'ı artık tanıdığım kadarıyla dzsudzsak konusunda q7'yi bariz koz olarak kullanıyor. Moskova takımına bence resmen bak biz q7 i alıyoruz ocakta 2-3 milyon dahi kazanamadan elinden gidecek bu adam mesajını veriyor. Q7 ile eğer söylendiği gibi bir anlaşma olsa ve dzsudzsak'ı almak istemese çoktan açıklama yapardı. Bugünkü röportajından sonra bu konuda kesinlikle emin oldum. Olcay'ın oynadığı bir takımda q7'e asla karşı değilim üstelik kendisine karşı sempatim de büyüktür hatta babamla bu konuda epey tartışırız :D. Fakat bir de mantıklı bakılacak olursa dzsudzsak'ın bize verebilecekleri daha fazla diye düşünüyorum.

Son olarak; geçen sene 3-2 aldığımız bursa maçını beraber izlediğim başta necmi abi olmak üzere, mabet kardeşime ve ismini hatırlayamadığım diğer abi ve kardeşlerime selamlar saygılar.
:hosgeldin

Çevrimdışı safa burak

Ismail er:
Çin'in Shandong Luneng takımı yöneticileri Ersan Gülüm için İstanbul'a geldiler. Beşiktaş yönetimi ile anlaştılar.Ersan evet derse gidecek

Çevrimdışı talha

Douglas'ı diyorum.  :D

Bunları yazmıştım: Dnipro'nun UEFA maçlarını izledim.

Oyunu 35-40 metrelik bir mesafede 1. ve 2. bölgede kabul ederek oynadılar.

Bu kadar sıkışık ve kalabalık bir defans hattında duracağı yeri bilmediğini ve sürekli arkasına adam kaçırdığını gördüm.

Çevre kontrolü vasat. Hızlanma problemi yok, manevra özelliği de fena değil.

Sevilla ve Napoli maçlarını izle.

edit: Yüksek topta da pek bir numarası yok.

*Uefa'da yılın 11'ine girme sebebininde: Temiz ve kritik müdahalelerinin yanı sıra, Dnipro'nun "FİNAL" oynaması; takım savunmasının iyi ve az gol yemiş olması olduğunu düşünüyorum.
Haa ben sandım Gomez :)  ben sadece Final maçını izledim Dnipronun orada da sırıtmadı tabi uzun vadede new gösterir önemli

Bir de ayağı nasıl diyagonal pas atabiliyor mu :D

Protest eylem düşüncüleri genişletir.
İnsanlar tekil fikirlerle diğer canlılardan farkı kalmaz.

Aynı masal bu sefer farklı olacak diye tekrar tekrar okunmaz.
Eğer bir tesadüf birden fazla nüksediyorsa asla tesadüf olamaz.
Subjektif savunma topluma ve bireye zarar getirir.

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 15 Temmuz 2015, 00:06:27
  • Beşiktaş / Bodrum
bence burda yanılıyorsun bir tarafta Q7 diğer tarafta Töre varken 10 golü bulamaz
kim bu adama orta atacak 45 dakika topa töre yapışır 45 dakika Q7 yapışır maç biter
bu adam açık alan oyuncusu bize karşı kapanacaklar ve ben burda hiç bir şey yapabileceğini sanmıyorum
eğer alacaksak yanına dzsudzsak şart en azından havadan besler @Çağrı

Gomez açık alan oyuncusu değil @Necmi aksine kutu oyuncusu yani oyunu set ile yıkmamız lazım rakip sahaya sonra havadan yerden her türlü sokar.

Ama dediğin gibi Quaresma ile olmaz. Töre Ba'yı beslediği gibi besler, Dzsudzsak olursa gerçekten kral olur adam çok da iyi paraya satarız.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimiçi Necmi

:nerd: hatırlamadım seni hoşgeldin

Çevrimdışı atalay

Haa ben sandım Gomez :)  ben sadece Final maçını izledim Dnipronun orada da sırıtmadı tabi uzun vadede new gösterir önemli

Bir de ayağı nasıl diyagonal pas atabiliyor mu :D

10 metre yanındakine pas atamıyor.   :biggrinking:

Çevrimdışı Sarp

Ismail er:
Çin'in Shandong Luneng takımı yöneticileri Ersan Gülüm için İstanbul'a geldiler. Beşiktaş yönetimi ile anlaştılar.Ersan evet derse gidecek
ı hhhhhhh, ı hhhhhh gitmiycemmmm!
Diye şarkı söylüyordur bizim ki  :D

Çevrimdışı Savaş

Stefan Kuntz mu; Mario Gomez mi? 

Gerçi Stefan Kuntz bizde stoper oynadı.  :D @Savaş
Valla Stefan Kuntz benim çocukluğum be Atalay :) Hic kimseye değişmem :)

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi