Merhaba, Yabancı
Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.
0 Üye ve 22 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Mario Gomezi istemeyen yoktur herhalde beyler Discovery cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
douglas silve ne oldu? vodoafone karakartal bile douglas ile anlaşıldı diye sms attı ama kap bildirimi gelmedi. o adamı alaydık iyiydi.
ben
geriye donuk mesajlara bi bak derim
Karar verdim kap gelmeden hic birseye inanmıyorum. Hepsi ile anlastik iftar dan sonra imzalar atiliyor hep.
Gomez şartlar normal olsa ben de istemem.Ama şuan alabileceklerimiz arasında kesinlikle en iyisi.
Peki ben neden Takipte degilimde , Direk moderadyındayım ????Quaresmayı savunup sizi kızdırdığım içinmi Sevgili Sistem yoneticimiz ???
İstemiyorsan olmaz getirmemelisin. Şartı olmamalı bu işin. Eğer seni başarıya taşımayacaksa olmaz bu iş. Para kaybetmenin anlamı yok çünkü.
İstememek farklı bir durum ama.Remy olacak olsa istemem. Olmuyor. Adı geçenlerse artık son ihtimaller aralarında en iyisi bu.Sakatlık yaşamazsa baya yardırır çünkü biliyorum.
Mario Gomez'i resmen yerin dibine sokmuşsunuz bu arada o kadar da değil.Bitiriciliği Demba'dan bir tık daha üstün pivot santrafordur tabiri caizse öküz gibi de güçlüdür.Oyunu karşıya yıkarsanız her türlü sokar 20 tane.Ama seti karşıya kuramazsanız 12-13'te kalır rakamlar.N'doye'dan daha çok katkı verir.Maaşı şuan net 3.2 milyon eurodur. Buraya da bu paranın altına gelmez.
F.ORMAN : Mario Gomez krnoik sakat bir oyuncu. bunun hakkında beklenti yaratılyor.Bir kere alıp satabileceğimiz bir oyuncu değil
bir arkadaş istatistik vermişti burda Mario Gomez ile ilgili . son 3 yılda 63 maç kaçırmış sakatlık yüzünden