2015/16 Transfer Sezonu
2015/16 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.

0 Üye ve 20 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2015/16 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12911183 defa] 2015/16 Transfer Sezonu

Çevrimdışı Savaş

https://twitter.com/FTransferNews/status/620952294952181760

bilic efendiye galiz küfürler hazırladım.

Bu adam bizi mi takip ediyo arkadaş? Kime talip olsak bu da talip. Sövdürtcek sonunda kendine.

Çevrimdışı Gökhan Güvenç

https://twitter.com/overdoseSPOR/status/620953105245569024

Bunu dün akşam yazdım. Gremio yönetimi sakat olduğu için oynamıyor diyor, kulüp doktoru sakatlığı yok, oynamama sebebi başka diyor.

Neresinden bakarsak bakalım bu transfer bitti gibi ama neden açıklanmıyor bilmiyorum.
Be the change you want to see in the world. 🦅

Çevrimdışı Fatih Berker

Q7 mi geliyor kim geliyorsa gelsin artık ya.

Çevrimdışı Tolga

Önemli kısım şurası.

Douglas kiralanıp Rhodolfo yanına mı düşünülüyor.

Yoksa ikisinden biri mi alınacak sadece.
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı Gokhan_1903

Bu adam bizi mi takip ediyo arkadaş? Kime talip olsak bu da talip. Sövdürtcek sonunda kendine.
Biz herkese talip olduğumuzdan denk geliyor olabilir mi  :)

Çevrimdışı Ersoy

Bundan sonra her sene!

Çevrimdışı Türkay

Sevdalı yüreklerde Beyaz sürgünler

Çevrimdışı Fatih Berker

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Önemli kısım şurası.

hiç bilmiyoruz ki bekliyoruz anca her sene mi geç kalır transferler plan program 0

Çevrimdışı Ersoy

Bundan sonra her sene!

Çevrimdışı Fatih Berker

Çevrimdışı ferdi1903

arkadaşlar biraz alakasız olacak ama baba ya da anne olanlar lütfen çocuklarınızı bir şekilde beşiktaşlı yapın. bakın rahmi koç ve sabri ülker beşiktaşlı ama çocuklarını beşiktaşlı yapamadıkları için paralar o tarafa yağıyor.

mustafa-ali koçun, murat ülkerin fenere yaptığı yardımlar ortada.

ben çocuğuma baskı yapmam demeyin. siz yapmazsanız başkası yapıyor. :D

ben bu gidisle cocuklarimi futboldan uzak tutacagim, bari benim cektigim eziyeti cekmesinler, renklileri tutmalarina gönlüm zaten razi deil o yüzden isi kökden haletmek en iyisi

Çevrimdışı TØLGA

Beyler bugün kap gelirse fenerin imza töreni sırasında gelir diğer saatlerde sanmıyorum
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı fore_kazık

Önemli kısım şurası.

inşallah ilk dediğin olur ve ikisi birden alınır.

Çevrimdışı Easthanbool

Kap'ın sitesini takip etmekten helak oldum vallahi  :evillol: Şirketleri takip ediyorum kim ne yapıyor  :steamed:
" H a s t a l ı k l ı  k o n g r e l e r d e n  s a ğ l ı k l ı  y ö n e t i m l e r  ç ı k m a s ı  b e k l e n e m e z "

Çevrimdışı Tolga

hiç bilmiyoruz ki bekliyoruz anca her sene mi geç kalır transferler plan program 0
Bekliyoruz bakalım.
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı AvrupaKartalı

Hiç biri yokken BİZ vardık ! ! !

Çevrimdışı TALAT

gönül ister ki, bütün kanalar rvpnin töreninde canlı yayınındayken patlat bi kap şöle ibra gibi. kalsın hepsi orda :D
beyond the horizon of the place we lived when we were young
in a world of magnets and miracles

Çevrimdışı ferdi1903

Hep bunlar zarar veriyor takıma ha.Yararları zaten yok.

sadece quersma icin deil, daha birseyler vermemis topcuya niye bukdar ilgi gösteriliyor anlamiyor demba ba yada aynisi yapildi, ben bu ilgiyi alexe gösteririm hagiye gösteririm arkadas, bana mac kazandiracak büyük maclarda alip götürürecek biri lazim, ona beste yapar gerekirse göbekde atarim  :ishock:

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Gene şımaracak  :s20:

https://twitter.com/ForzaSenBenYok/status/620961987711922179
Bu 2 Kardeş Geçen sezon hem takma hem Demba baya beste yaptı hatta o meşhur Demba ba bestesini Müslüm gursesin şarkısından uyarlayanlarda bu kardeşlerdi, Hakan Altun ve arkadaşları söyleyince Daha meşhur oldu...
Anlamadığım konu , Takıma Ve Dembaba başta olmak üzere Biliçe ve bir çok futbolcumuza Beste yaptı bu 2 Kardeş !! Hiçbirine tepki gostermedinizde quaresmaya yapınca neden tepki gosteriyorsunuz Acaba ???????????
[ Son Düzenleme: 14 Temmuz 2015, 17:50:13 Yunus Emre Dökmeci ]
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı Jukebox

Bu 2 Kardeş Geçen sezon hem takma hem Demba baya beste yaptı hatta o meşhur Demba ba bestesini Müslüm gursesin şarıkısndan ıyarlayanlarda bu kardeşlerdi, Hakan Altun ve arkadaşları söyleyince Daha meşhur oldu...
Anlamdıgım konu , Takıma Ve Dembaba başta olmak üzere bir çok futbolcumuza Beste yaptı bu 2 Kardeş !! Hiçbirine tepki gostermedinizde quaresmaya yapınca neden tepki gosteriyorsunuz Acaba ???????????
Onlara da gösterildi bu tepki belli bir kısım taraftar tarafından.
Abi sen quaresma'ya ciddi bir hayranlık duyuyor olmalısın konu ne zaman o olsa gerçekçi bakamıyorsun olaylara.

Çevrimdışı talha

Bu 2 Kardeş Geçen sezon hem takma hem Demba baya beste yaptı hatta o meşhur Demba ba bestesini Müslüm gursesin şarıkısndan ıyarlayanlarda bu kardeşlerdi, Hakan Altun ve arkadaşları söyleyince Daha meşhur oldu...
Anlamdıgım konu , Takıma Ve Dembaba başta olmak üzere bir çok futbolcumuza Beste yaptı bu 2 Kardeş !! Hiçbirine tepki gostermedinizde quaresmaya yapınca neden tepki gosteriyorsunuz Acaba ???????????

Al işte farkı mı var şimdi.

Perşembe'nin gelişi Çarşamba'dan bellidir.

:claps:
Protest eylem düşüncüleri genişletir.
İnsanlar tekil fikirlerle diğer canlılardan farkı kalmaz.

Aynı masal bu sefer farklı olacak diye tekrar tekrar okunmaz.
Eğer bir tesadüf birden fazla nüksediyorsa asla tesadüf olamaz.
Subjektif savunma topluma ve bireye zarar getirir.

Çevrimdışı Fatih Berker

Çünkü bestelerin ters teptiğini yeni farkına vardık.Bu sezonun ilk bestesi olduğu için.

Çevrimdışı Fatih Berker

Birilerinin youtubedan ciddi tepki göstermesi lazım bunlara.Yoksa devam edecekler.

Çevrimdışı Çağatay

olm pazartesiye kadar fethiye'deyim
döndüğümde KAP'lar gelmiş olsun  :icool:
Hope for the Best, Plan for the Worst