2015/16 Transfer Sezonu
2015/16 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.

0 Üye ve 16 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2015/16 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12911308 defa] 2015/16 Transfer Sezonu

Çevrimdışı talha

Hayır bu adamın piyasası var,daha geçen sezon Real Madrid gibi bir dünya devinde oynamış,yaşı 27.Nasıl yüksek fiyatlar oynamaz ulan bu işte baya bir terslik var.  :evillol:

Geleceği yok zaten istenen bonservis fiyatını veremeyiz.  :tabe:
Protest eylem düşüncüleri genişletir.
İnsanlar tekil fikirlerle diğer canlılardan farkı kalmaz.

Aynı masal bu sefer farklı olacak diye tekrar tekrar okunmaz.
Eğer bir tesadüf birden fazla nüksediyorsa asla tesadüf olamaz.
Subjektif savunma topluma ve bireye zarar getirir.

Çevrimdışı Kutay

çikarito gelirse bence rvp'den daha fazla katkı verir büyük transfer olur gerçekten ama gelmesi hayal bana göre
15 SÜPER LİG
 9 TÜRKİYE KUPASI
 8 SÜPER KUPA
 6 BAŞBAKANLIK KUPASI
 1 ATATÜRK KUPASI
 3 MİLLİ KÜME
 2 TÜRKİYE FUTBOL ŞAMPİYONASI
 2 İSTANBUL PROFESYONEL LİGİ
 11 İSTANBUL LİGİ
 2 İSTANBUL TÜRK İDMAN BİRLİĞİ LİGİ
 1 PAZAR LİGİ
 4 SPOR TOTO KUPASI
 2 TÜRKİYE AMATÖR FUTBOL ŞAMPİYONASI

Çevrimdışı TALAT

Hayır bu adamın piyasası var,daha geçen sezon Real Madrid gibi bir dünya devinde oynamış,yaşı 27.Nasıl yüksek fiyatlar oynamaz ulan bu işte baya bir terslik var.  :evillol:

real de bu adamı geçen sene uzun süre oynatmadı fakat oynatmaya başladıktan sonra da vazgeçemedi gibi bir şey oldu. bu adamın bence tek sorunu 45 maçlık bir sezonda devamlı 11 oynamak nası olacak onu tam bilmiyor
beyond the horizon of the place we lived when we were young
in a world of magnets and miracles

Çevrimdışı ferdi1903

genemi transfer yok,  :bawling: :bawling:

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Kız demiş aşkım bana Q7 alsana,çocuk demiş şartlar uyarsa alırız neden olmasın. Kız demiş ne kadar Fikret Orman bir erkek.

:kop: :kop: :kop:
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı tunçdündar

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Kız demiş aşkım bana Q7 alsana,çocuk demiş şartlar uyarsa alırız neden olmasın. Kız demiş ne kadar Fikret Orman bir erkek.

:kop: :kop: :kop: :kop: :kop: :kop: :kop: :kop: :kop: :kop: :kop: :kop: :kop: :kop: :kop: :kop:

Çevrimdışı talha

ŞL'ye çıksak yok artık bu kadarı olmaz diyemeyiz  :lol:

https://twitter.com/tuncakkurt/status/620940333728288769

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

https://twitter.com/FTransferNews/status/620952294952181760

bilic efendiye galiz küfürler hazırladım.

Allah Allah. Neden çok sevdiği evlatları Pektemek, Necip, Olcay'ı almıyor acaba :alala: :)
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı TALAT

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Çevrimdışı Ersoy

Verirsin 2 misli parayı getirtirsin.  :evillol:

0:12'de zaten veriyor zehiri kaçıyor.
"Belki hiç transfer yapmayız"
Bundan sonra her sene!

Çevrimdışı talha

Çevrimdışı Ersoy

Şu bilic kasıtlı bizim transferlere mi atlıyor yoksa West Ham taraftarları bizden duyduğunu kendilerine mi yazıyor ?
Bundan sonra her sene!

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Bir tane daha;

Kız demiş aşkım biz ne zaman tatile gideceğiz, çocuk demiş gidemeyiz aşkım stad yapıyoruz, kız demiş ay ne kadar Fikret Orman bir erkek.

Çevrimdışı talha

Bir tane daha;

Kız demiş aşkım biz ne zaman tatile gideceğiz, çocuk demiş gidemeyiz aşkım stad yapıyoruz, kız demiş ay ne kadar Fikret Orman bir erkek.

Sonra çocuk demiş ki mali şartlar bunu gerektiriyordu.  :lol:

Çevrimdışı Ersoy

Bir tane daha;

Forum Mehmet Ali'ye bağladı.Transfersizlik başa vurdu. :lol:
Bundan sonra her sene!

Çevrimdışı TALAT

Çevrimdışı Fr1xsivE

Allahım sen bizi 15-16 yasındaki palavracı duyumculardan koru yarabbim.Amin

Çevrimdışı kyiv

Eninde sonunda REMY gelecek.Geç olacak güç olacak ama Remy olacak.

Çevrimdışı Tolga

Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı TALAT

arkadaşlar biraz alakasız olacak ama baba ya da anne olanlar lütfen çocuklarınızı bir şekilde beşiktaşlı yapın. bakın rahmi koç ve sabri ülker beşiktaşlı ama çocuklarını beşiktaşlı yapamadıkları için paralar o tarafa yağıyor.

mustafa-ali koçun, murat ülkerin fenere yaptığı yardımlar ortada.

ben çocuğuma baskı yapmam demeyin. siz yapmazsanız başkası yapıyor. :D

Çevrimdışı brkntcnr

Bilen bilir hep sol kanada Dzsudzsak ı istedim. Ama quaresma geldi artık olsun o da kötü transfer değil katkı verecektir inşallah. Artık bana göre tek çare bu kadro. Q7 ye de şenol hoca aptal saptal yerlerden şut çekmemesi gerektiğini anlatırda şu huyundan vazgeçirirse chicharito nun yapacagi koşularla töre ve q7 ye alan açılır içeri kat eder pozisyon yaratırlar. Kontralarda da bu üçlü taç çizgisine inmek yerine ceza sahasına doğru koşu yaparlarsa sosa bu üçlüyü dehşet besler. Bu seneki neymar messi suarez üclüsünü düşünün. Hangisi pivot? Hepsi hızlı sprinter ve müthiş derecede teknik adamlar. Bitiricilikleri muazzam. Aynı o sistem oynatacaksın. Tabiki chicharito messi töre suarez demiyorum. Yayılış ve hücum organizasyonları olarak bakıyorum. Demba nın bana göre en eksik özelliğiydi. Koşular yapıp savunmacıları kendine sürükleyip arkasındakilere alan açmak. Chicharito bizde gol krallığına oynar.

TURKCELL T50 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi