2015/16 Transfer Sezonu
2015/16 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.

0 Üye ve 22 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2015/16 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12907154 defa] 2015/16 Transfer Sezonu

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Bu arada bizim Demba Ba da pek hızlı bir santrafor değildi. Bunu unutmadan yorum yapalım.
Demba ba yı Şişiren abartanda bizdik , Tıpkı Q7 nin ilk geldiğindeki gibi :bandit:
Hızlı değil , Kariyeri boyunca sürekli 90 dakikalık performans sergileyemedigi için 40 Maç 11 de çıkmayı Fizigi ve bunyesi kaldırmadı , 60 dan sonra Dili dışarda Gezmeye başladı sahada yürüyordu resmen , Fakat müthiş bir iş bitirme ve Harika Son vuruş becerisi vardı zaten bu özellikleriyle bu kadar Gol attı ama Asla 90 dakika futbolcusu değildi...
[ Son Düzenleme: 14 Temmuz 2015, 16:44:14 Yunus Emre Dökmeci ]
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı TALAT

Q7 nin piyasası yok ki abi hani kim alıyor bizden başka  :bandit: arap takımı bile kovdu ya bazıları anlamamakta ısrar etse de arap takımı bile kovdu yok piyasa falan  :evillol:

iş yapmama bakımından söyledim. yoksa isteiği ortamda piyasa yapsın :D
beyond the horizon of the place we lived when we were young
in a world of magnets and miracles

Çevrimdışı aa1903

o sağlık testinden ameliyat masasında eneramo geçti gomez mi geçmeyecek  :evillol: :evillol:

adam çok üst düzey futbol oynamış yıllarca. belki 1-2 sezon şanssızlık yaşamıştır. eneramo karaktersizin tekiydi.

Çevrimdışı Jukebox

Sanki dünyanın en iyi takımlarından biriyiz ve forvetimizde rooney vs. klasında adamlar oynuyor.
Mario gomez'e burun kıvırıyoruz. :alala: :alala:

Çevrimdışı Abdullah

Liverpool'un ne kadar kötü transfer politikası olduğu dünyaca ünlü.

Ilk cümlene ise gönülden Katılıyorum Yunus Emre :D
:yerlerde: :yerlerde:

Çevrimdışı Abdullah

Evet Demba ba'ya da b.k atıldığına göre dağılabiliriz  :evillol:

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 14 Temmuz 2015, 16:31:24
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş

Yarın akşama kadar en az 2 kap var bayram hediyesi

Gomezi beğenmeyenler var. Sakatlık yaşamazsa çok mahçup olurlar. (Zaten en az RVP parası vermezsen gelmez yani gelmez  :evillol:)

Q7 denen adam geliyormuş gelsin. Ama dzsudzsak buda gelsin q7 ve frei yedekleri olur töreyle ikisinin

Medyanın gazına gelmeyin sağ beki hatırlayın burda twiterda birbirimizi yedik o gelsin bu gitsin diye kim geldi BECK kaç gün önce haberimiz oldu 1 yada 2 onun için resmi açıklamaya kadar gaza gelmenin eleştirmenin sallamanın anlamı yok.

Çünkü Beck gündemde yokmuş ondan duyamadık :D

Tayfun Korkut önerdi hemen aldılar duyulmama sebebi bu.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Abdullah

adam çok üst düzey futbol oynamış yıllarca. belki 1-2 sezon şanssızlık yaşamıştır. eneramo karaktersizin tekiydi.
Son iki sezonunda bir çok sakatlık yaşamış futbolcuyu alma riskine ne gerek var ki bir de maliyeti hayli yüksekken

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 14 Temmuz 2015, 16:33:01
  • Beşiktaş / Bodrum
Demba ba yı Şişiren abartanda bizdik , Tıpkı Q7 nin ilk geldiğindeki gibi :bandit:
Hızlı değil , Kariyeri boyunca hep yedek kaldığı için 40 Maç 11 de çıkmayı Fizigi ve bunyesi kaldırmadı , 60 dan sonra Dili dışarda Gezmeye başladı sahada yürüyordu resmen , Fakat müthiş bir iş bitirme ve Harika Son vuruş becerisi vardı zaten bu özellikleriyle bu kadar Gol attı ama Asla 90 dakika futbolcusu değildi...

Demba mı ilk 11 oyuncusu olmadı kariyeri boyunca?

Dün necmi abi uyardı yanlış bilgi vermeden ötürü bir tane daha ver araştırmadan güzel bir Moderasyon Süreci bekliyor seni iyice trollemeye başladın artık Yunus Emre
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı kaanzor

Sen bu bilgiyi nereden aldın peki çağrı kardeşim ben çok farklı biliyorum konuyu
"Ben matematik bilmem, 4-4-2 den 3-5-2 den anlamam..Beşiktaş çıksın, Beşiktaş gibi oynasın kazanır" Vedat Okyar.

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 14 Temmuz 2015, 16:34:56
  • Beşiktaş / Bodrum

Sen bu bilgiyi nereden aldın peki çağrı kardeşim ben çok farklı biliyorum konuyu

Beckin imza töreninde yöneticisinden futbolcusuna herkes Tayfun Korkut'a önerdiği için teşekkür etti hocam izleyebilirsiniz tekrar.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Aynen imzada sürekli Tayfun Korkut'a teşekkür edildi :)
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı Fatih Berker

Tayfun Korkut olmasa bir ayda sağ bek arardı bunlar.  :D

Çevrimdışı kaanzor

Beckin imza töreninde yöneticisinden futbolcusuna herkes Tayfun Korkut'a önerdiği için teşekkür etti hocam izleyebilirsiniz tekrar.

Yok orası kabulüm Tayfun hoca önerdi fakat önemli olan ne zaman önerdi benim bildiğim bu öneri 2014 kasımdaydı. Yani bugün önerip 2 gün sonra almadılar adamı.
"Ben matematik bilmem, 4-4-2 den 3-5-2 den anlamam..Beşiktaş çıksın, Beşiktaş gibi oynasın kazanır" Vedat Okyar.

Çevrimdışı aa1903

Son iki sezonunda bir çok sakatlık yaşamış futbolcuyu alma riskine ne gerek var ki bir de maliyeti hayli yüksekken

ben de zlatan gelsin istiyorum ama almıyorlar. mevcut isimler içerisinde değerlendirme yapıyorum. n'doye falan geleceğine bu gelsin, en azından adamda 30 gol atabilme potansiyeli var. 31 yaşındaki n'doye'yi alıp yıllık 10 gole razı olacağımıza, risk alıp mario gomez'i getirmek daha mantıklı geliyor. öbür türlü cenk tosun'u birinci forvet yapalım 10-15 arası o da atar zaten.

Demba mı ilk 11 oyuncusu olmadı kariyeri boyunca?

Dün necmi abi uyardı yanlış bilgi vermeden ötürü bir tane daha ver araştırmadan güzel bir Moderasyon Süreci bekliyor seni iyice trollemeye başladın artık Yunus Emre
Hoffenhaim da ilk 11 di dimi bak onu unutmuşum
Demba ba yı tartışmıyorum , Özelliklerini söylüyorum Hızlı değil , 90 dakika futbolcusu değil ama muyhiş iş bitirici ve Harika Bir Son vuruş Becerisi var ....
Her Forvetin farklı özellikleri var...
Ligde 18 Gol bunun 5 i Penaltı Normal gol 13 !! Bu ligde Bir forvet için çok mu sizce ???
Almeida da atıyordu 13 tane zaten
Ben Demba ba nın kalitesini tartışmıyorum Çok abarttıgımızı söylüyorum sadece @Çağrı

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 14 Temmuz 2015, 16:38:35
  • Beşiktaş / Bodrum

Yok orası kabulüm Tayfun hoca önerdi fakat önemli olan ne zaman önerdi benim bildiğim bu öneri 2014 kasımdaydı. Yani bugün önerip 2 gün sonra almadılar adamı.

2014 Kasım'da oyuncuyu alamazdık zaten hocam.

Tayfun Korkut kaderabek alındığı ve Beck kulüpten ayrılmaya karar verdiği için bizimkiler cavanda ile anlaştığı anda önerdi onu bırakıp Allahtan becki aldılar.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Abdullah

ben de zlatan gelsin istiyorum ama almıyorlar. mevcut isimler içerisinde değerlendirme yapıyorum. n'doye falan geleceğine bu gelsin, en azından adamda 30 gol atabilme potansiyeli var. 31 yaşındaki n'doye'yi alıp yıllık 10 gole razı olacağımıza, risk alıp mario gomez'i getirmek daha mantıklı geliyor. öbür türlü cenk tosun'u birinci forvet yapalım 10-15 arası o da atar zaten.
Emin ol 6 milyon bonservise daha alınası riskler var

Çevrimdışı Factatum

Demek ki neymiş; Squad Ekibi falan yalanmış.

Ama televizyon röportajında söylemesi keyifli.  :evillol: 

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 14 Temmuz 2015, 16:40:32
  • Beşiktaş / Bodrum
Demba ba yı tartışmıyorum , Özelliklerini söylüyorum Hızlı değil , 90 dakika futbolcusu değil ama muyhiş iş bitirici ve Harika Bir Son vuruş Becerisi var ....
Ligde 18 Gol bunun 5 i Penaltı Normal gol 13 !! Bu ligde Bir forvet için çok mu sizce ???
Ben Demba ba nın kalitesini tartışmıyorum Çok abarttıgımızı söylüyorum sadece @Çağrı

Ben seninle zaten ba'yı tartışmıyorıum bu Tartışma değil bu uyarı.

Yanlış bilgi verme insanlara araştırmadan kaç oldu bu. Kariyeri boyunca sadece Chelsea'de yedek kalan bir oyuncu söz konusu ve kariyeri boyunca yedek diye lanse ediyorsun. Bu son uyarı artık araştırmadan yanlış bilgi verme burada.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Emin ol 6 milyon bonservise daha alınası riskler var
4 Milyon € ya NDoye var mesela dimi :D @Abdullah

Çevrimdışı TALAT

4 Milyon € ya NDoye var mesela dimi :D @Abdullah

gomez olacağına ndoye olsun
beyond the horizon of the place we lived when we were young
in a world of magnets and miracles

Çevrimdışı Jukebox

Penaltıda gol sayılır sonuçta bu adam çok profesyonelce penaltı kullanıyordu bence o kadarda küçümsemeyelim.
İbrahimovic'de geçen sezon attığı gollerin çoğunu penaltıdan atmıştı.
Ronaldoya bile penaldo deniyor.
Penaltı'da futbolun içinde olan bir şey sonuçta.

Ben seninle zaten ba'yı tartışmıyorıum bu Tartışma değil bu uyarı.

Yanlış bilgi verme insanlara araştırmadan kaç oldu bu. Kariyeri boyunca sadece Chelsea'de yedek kalan bir oyuncu aç konusu ve kariyeri boyunca yedek diye lanse ediyorsun. Bu son uyarı artık araştırmadan yanlış bilgi verme burada.
Düzeltme yaptım olur o kadar , Aslında demek istediğim hiçbir zaman 90 dakika futbolcusu değil olamadıda demekti...

Çevrimdışı GökhanG

Gecen sene DemBaba geldi diye bu sene de son ana kadar beklersek öyle bi adam gelecek sanıyorlar.(Ne yalan söyliyim bi ara bende düşünüyordum ama dutzcsak varken quaresmayı almak kulübün futbol aklının nasıl çalıştığını gösteriyor)

Bi de biz vebalı mıyız arkadaş ? Stad için sabret , transfer için sabret , şampiyonluk için sabret.

Renkliler 2 sene şampiyon olamasalar yeri göğü inletiyorlar.

Biz ise sürekli sabret sabret...

Bizden bi cacık olmaz :ok:
Birgün kalkacaksınız ve hep hayal ettiğiniz şeyleri yapmaya vakit kalmamış olacak. Şimdi tam zamanı. Harekete geçin.