2015/16 Transfer Sezonu
2015/16 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.

0 Üye ve 21 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2015/16 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12911048 defa] 2015/16 Transfer Sezonu

Çevrimdışı Kemal

Şu Gomezi dir q7 sidir gelsin burdan Başkan ve yönetime 2-3 şey yazacam , üyeliğimi falanda silmeyin . Ayıptır ya.

Çevrimdışı talha

Yanlız Lpool nasıl bu adamı istemiş arkadaş onlarda bizden beter :D

D5803 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Protest eylem düşüncüleri genişletir.
İnsanlar tekil fikirlerle diğer canlılardan farkı kalmaz.

Aynı masal bu sefer farklı olacak diye tekrar tekrar okunmaz.
Eğer bir tesadüf birden fazla nüksediyorsa asla tesadüf olamaz.
Subjektif savunma topluma ve bireye zarar getirir.

Çevrimdışı fore_kazık

yahu bırakın mario gomez olayını. 2 hafta remy ile anlaştı haberleri çıktı. 1 hafta da mario gomezle takılırız  :D

bence mario gomez gelmez.

bu arada douglas silva ile ilgili gün içinde KAP bekleniyormuş  :D

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Bakın demek istediğim şu.

Demba kadar iyi forvet alamayacağın o kadar belli ki. Biz de diyoruz bari sol kanata sağlam mı sağlam bir adam al.

Skora da katkı yapsın, asiste de. Sen gidip kovduğun adamı alıyosun. Katkısı tam bir "piyango" olan adamı alıyosun.
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimiçi mayguntr

querasma, hani şu alacakları birkaç hafta gecikti diye kasten kırmızı kart gören querasma.

aç kalma pahasına kartalımızı desteklemek için tribünlere giden taraftara para işareti yapan querasma.

ve ne acıdır ki bir kısım taraftarımızın hala gel dediği querasma.

ona parasını alamadı ne yapsın diyerek hak verip olcay'ı küçümseyenlerin takımda görmek istediği querasma.

ah beşiktaşlı kardeşlerim. wesley sneijder de 2014-2015 sezonunda şayet istemiş olsaydı galatasaray'ı satabilirdi biliyorsunuz değil mi?

ama sneijder ne yaptı? galatasaray gibi bir camiada tek bir kuruşunun dahi kalmayacağını düşünerek çıktı ve topunu oynadı.

hani, mesele sadece futbolcuya para vermezsen oynamaz tabi meselesi değil beşiktaşlı kardeşlerim.

mesele, biraz da karakter meselesi, futbol oynanılan ülkeye, klübe duyulan saygı meselesi.

querasma'nın başını çektiği o portekiz çetesi senin benim hislerimi, tutkularımı zerre kadar siklerine takmadı, biliyorsunuz değil mi beşiktaşlı kardeşlerim?

örneğin, simao ispanya'ya döndü ve istanbul'da hiç çalışmadığını beyan etti. unuttunuz mu güzel kardeşlerim?

ne ara bizi küçümseyene, bize saygı duymayana kapımızı tekrar açar olduk?

ne ara taraftarla dalga geçen futbolcuya dön diye yalvarır olduk?

hadi ben modası geçmiş romantik beşiktaşlıyım da siz çok mu rasyonel düşündüğünüzü sanıyorsunuz beşiktaşlı kardeşlerim?

bu harlem futbolcusu top oynadığı hangi takıma başarı kazandırmış, hangi kupada aslan payına sahip olmuş ki beşiktaşlı kardeşlerim?

hani değer mi? bu adam için iyi kötü övündüğümüz tek şey olarak elimizde kalan kolej takımı havasını bozma riskini almaya değer mi?

ben 29 yaşındayım, hatırladığım 3-4 tane şampiyonluğumuz var sadece. yani şu takımı gerçekten sevinmek için sevmedik değil mi beşiktaşlı kardeşlerim?

e madem şampiyonluk bir hayal olmaya başladı bizim için bırakın da olcay'ın babasına duyduğu saygıyı anlattığı röportajlarını dinleyerek vay be ne karakterli ne düzgün topçularımız var diyelim.

gelirse de ne yapalım, severiz mecburen. yalandan da olsa heyecanlarınız çalım attığında ama şu karaktersiz adam için tutkulu futbolcularımıza laf etmeyin beşiktaşlı kardeşlerim.

:claps: :claps: :claps: :claps: :claps: :claps:

Bir yılımız daha çöpe gidiyor

Çevrimdışı talha

HALA BÜTÇE DİYOR. DEMBA BA'NIN PARASINA EN AZ ONUN KADAR İYİ ADAM ALIN DA GÖRÜYÜM O ZAMAN.

13'E SATTINIZ ADAMI, DAHA İYİSİNİ BULUN ALNINIZDAN ÖPMEYEN NAMERTTİR.

AMA YOK ALAMAYACAKSAN BARİ KANADI SAĞLAM KUR. O DA YOK.
Yapacak birşey yok.

Stad diyorlardı inanmıyordum hakikatten parayı oraya aktaracak kendini çıkış yolu olarak orayı görüyor çünkü

Çevrimdışı Fatih Berker

Gomez'in kaçırdığı maçlar çok ama çok fazla adam bildiğin kronik sakat.

Çevrimdışı ONUR KOLCU

5-6 cümle yazından onu çıkardın. BRAVO...

63 maç kaçırmış; 3 yılda.

Kritik mevzu bu.

Ben sadece ona  cevap vermek istedim o yuzden onu yazdım.

biliyoruz son  2 yılda 250 gun sakat oldugunu.

Çevrimdışı Ayberk

TRANSFER | Dame N'Doye'ye Premier Lig'den Swansea City, Crystal Palace ve Norwich talip oldu. Oyuncu İngiltere'de kalmak istiyor. (Mirror)
Beşiktaş tek, siz hepiniz

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Yapacak birşey yok.

Stad diyorlardı inanmıyordum hakikatten parayı oraya aktaracak kendini çıkış yolu olarak orayı görüyor çünkü

Vallahi ben de inanmıyordum. O değil, stadın da dediği tarihte açılması imkansız :)

Birini bari tutturun kardeşim bu nedir ya.
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı Fatih Berker

Bari Domenico Berardi'yi getirin wonderkid transferi yapalım Gomez geleceğine.  :claps: :claps:

Çevrimdışı fani madida

bu nedir ya aklımızla alay ediliyor resmen. hiç transfer yapmasınlar bir an önce stadı bitirsinler o parayla bundan iyidir.
biz 11 arkadaşız, lakin arkamız daha var...

Çevrimdışı TALAT

Yapacak birşey yok.

ben de bu sene gelen transfer gelirlerinin direk transfere aktarılması düşüncesindeydim ama dünkü zemin ile ilgili röportajı okududktan sonra ve stadta kullanılan diğer maddelerin ne kadar ilgilenilerek en iyilerinin seçildiğini gördükten sonra 1 sene daha cefa çekeriz nabalım demeye başladım.

şu an stad benim için daha önemli.
beyond the horizon of the place we lived when we were young
in a world of magnets and miracles

Çevrimdışı talha

Mesela şuan aklıma geldi İbra için egoist derler ki adam yürüyen egodur ama takım oyunundan asla taviz vermez reis o yüzden o egosuna rağmen her zaman en iyi takımlarda oynadı

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Yanlız Lpool nasıl bu adamı istemiş arkadaş onlarda bizden beter :D

Hani Siz hepiniz futbol dahisisiniz de biz Futboldan anlamıyoruz ya !!!
İşte Liverpool da futboldan anlamadıgı için talip olmuştur GOMEZ e :bandit:
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı Bertug

Şampiyonluğu geçtim de yahu 1-2 sağlam transfer yapsak 2. olur ŞL ön elemesine gider zor da olsa ŞL'ye katılabiliriz. Borç kapatacaksan oradan kapatırsın. Bu sene de Galatasaray'ı geçemezsek gerçekten şu yönetime zerre tahammülüm kalmayacak. Stad yok, para yok hikaye. Şunları geçemeyen yönetim de futbolcu da teknik direktör de başarısızdır.

Çevrimdışı Fatih Berker

Geçen senede kale için Trapp'i istemiştim bu sene PSG kaptı.  :claps: :claps:

Çevrimdışı TALAT

Mesela şuan aklıma geldi İbra için egoist derler ki adam yürüyen egodur ama takım oyunundan asla taviz vermez reis o yüzden o egosuna rağmen her zaman en iyi takımlarda oynadı

ibra mı takım oyunundan taviz vermez

Çevrimdışı talha

ben de bu sene gelen transfer gelirlerinin direk transfere aktarılması düşüncesindeydim ama dünkü zemin ile ilgili röportajı okududktan sonra ve stadta kullanılan diğer maddelerin ne kadar ilgilenilerek en iyilerinin seçildiğini gördükten sonra 1 sene daha cefa çekeriz nabalım demeye başladım.

şu an stad benim için daha önemli.
Yav o zaman Gomez falan ne gerek vardı Castaiognos alakalı bir tane de Bakkali i l ş tane de stoper o da yeterdi hiç olmasa seyir zevki yüksek olurdu. :D

Çevrimdışı Savaş

Sırf daha ucuz diye sorun çıkartacak bi adam alıyoruz. Şaka gibi.

Herkes kör mü bu kadar? Biz basan, son dakikaya kadar çırpınan, koşan bi takımız. Ernst'in bile illalah dediği bi adam bizim genç çocukları nasıl etkiler kimse düşünmüyor mu bunu?

Geliyosun bari oynamaya gel Quaresma, inşallah oynarsın ve sorun çıkarmazsın da biz yanılmış oluruz.

İnşallah.

Çevrimdışı TALAT

liverpool kimlere 50 milyon eurolar verdi. transfer salaklıklarında bir numara olabilir liverpool

Çevrimdışı talha

ibra mı takım oyunundan taviz vermez
Ben de öyle düşünürdüm ama cidden adam öyle aşırı egoist bir oyunu yok.  Ama yeri geldi mi iyi çakıyor

Çevrimdışı Kemal

Hayır onlar kendi çöplerini takasla değiştirmeye çalışıyorlar, tabii çöp kavramı takımdan takıma değişir senin ıskartan diyeyim hakaret olmasın Pektemektir, Liverpoolun ıskarta gördüğü Balotelli dir, tutmamıştır transfer ettiği kişi. Mesela Realin ıskartası Casiilas'dı , biz Casillas gelse havaalanındaydık , bunun gibi. Adam Liveye takasla yedeğe oturtacak, sen takımı kurtarmasını bekleyeceksin .

Çevrimdışı talha

Bunlar gitti Balotelli ile Lovren aldı bir isme Lpool talip oluyorsa ı isimden çekilirim ben :D

Çevrimdışı Türkay

Liverpool transferden anlamıyor ama :D
Sevdalı yüreklerde Beyaz sürgünler