Merhaba, Yabancı
Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.
0 Üye ve 20 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
aynen istanbul portekiz uçakla 4 saat...
Lisbon Istanbul 4 saat 15 dakika. +2 saat GMT göre ilerdeyiz. Bu da 6 saat 15 dakika yapar toplamda.Yani verilen take off ve landing saatleri makul.
TOLGAY gibi konuşan futbolcular ve taraftarlar lazım bize bizden kortktukları için yapmış olabilirler transferleri..
Beyler öyle birşey olsa zaten zaten resmi açıklama gelirdi D5803 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
demba ba da gelmemişti bir kız fotosunu paylaşmıştı istanbul'a geliyor diye
Bu arada cidden satılsın demeye pişman oldum bilsem şu isimler konuşulacak hiç dermiydim Demba satılsın Ben bir santrafor bir tane adam akıllı kanat alırız diye bekliyordum ala ala bitik Gomez ike çingene aldık Stada oyuncu parasından aktaran ara da selam olsun D5803 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Sahur olsada 2-3 transfer yapsak.
bunda da gelmesin. hatta taksiye binsin ahl den öyle gelsin.
konu dışı : profil fotoğrafında ki şahıs eski istanbul'un seri katillerinden biri değil mi abi
Burda boşuna yırtınmadım Ba satılmasın yerini zor doldururuz diye.Şimdi herkes pişmandır herhalde.
https://twitter.com/demarkesports/status/620935434391158785bu adamı alkışlayacağım aklıma gelmezdi
Ya kulüp zaten Beck'in geldiğini bile adam akıllı duyurmadı.Sosyal medyamız iyi yönetilmiyor.Q7 İstanbul'a geliyor haberini paylaşan kişi sallamadıysa ince ayrıntılara dikkat etmiş baya.Tarifeye uyması,+2 GMT felan.
Mario Gomez sürekli beslenmesi gereken bir oyuncu.Vuruş kalitesine yada golcülüğüne bir şey diyemem. Gol pratiği güçlü oyuncunun.Nerede durması gerektiğini, nerede top alması gerektiğini biliyor. Kariyerinde 250 gol atmış bir oyuncu en nihayetinde.Lakin o tarif edilen mobil özelliklere sahip bir oyuncu değil.Her şeyi geçtim son 3 yılda altmış küsur maç sakatlığından dolayı oynayamadı.63 maç.
Bakalım şöyle bir şey yapmayı akıl edebilecekler mi?
Geçti artık adam söylenen saate göre çoktan uçağa bindi. Ama bana inandırıcı geldi Demba Ba bile duyurulmamıştı.