2015/16 Transfer Sezonu
2015/16 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.

0 Üye ve 19 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2015/16 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12919124 defa] 2015/16 Transfer Sezonu

Çevrimdışı baro19

M. Pektemek gene sakatlanmış :D Umarım önemli değildir.
http://www.cnnturk.com/spor/futbol/mustafa-pektemek-sakatlandi

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 14 Temmuz 2015, 14:24:29
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
Gece dedim umutlanmayın diye.

Almayacaklar.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Pektemek Rubin Kazan diyorlardı ne oldu ? 800 bin verin alın gidin.
bonservissiz bile gitmeli yıllık ücreti akıllara zarar ya.

Çevrimdışı Ersoy

bonservissiz bile gitmeli yıllık ücreti akıllara zarar ya.

Evet gördüm birde 4 yıllık imzalamışlar.Adam kulüpte en çok kazanan kişi heralde.
Bundan sonra her sene!

Çevrimdışı Fr1xsivE

Yani şöyle birşey neden yapılmaz halen aklım almıyor.

Gidenler ;

Demba Ba : 13 M Euro
Atınc Nukan : 5 M Euro

3.5 M Euro da ek harcama imkanımız var.

Toplam : 21.5 M Euro

Gelmesi Gerekenler ;

Fazla fazla bonservis verdigimizi varsayıyorum ona ragmen satıstan gelen para yetiyor.

Loic Remy : 10 M Euro
Miguel Veloso : 5 M Euro
Balázs Dzsudzsák : 2.5 M Euro
Ricardo Quaresma : 1 M Euro
Rhodolfo : 2.5 M Euro
Douglas Silva : 500 bin Euro ( Kiralık )

Hatta ve hatta franco veya milosevicin satısı durumunda oradan gelecek olan 3-4 M Euro ile de kaleci transferi yapılabilir.

---------------------------------

İlk 11 ;

Remy

Dzsudzsák - Sosa - Gökhan

Tolgay - Veloso

Motta - Rhodolfo - Douglas - Beck

Günay ( Transfer şart fakat olmazsada 3ünden herhangi biri olabilir aralarında pek fark yok bence )

Yedekler ;

Cenk G.

Tosic
Ersan

Atiba
Oguzhan
Quaresma

Cenk T.

Diger kalan oyuncular ;

Tolga

Serdar
Franco
Milosevic
İsmail

Kerim
Veli
Necip
Olcay

Mustafa
Ömer

Yani şu şekilde bir yapılanmaya hangi taraftar hayır diyebilir üstelik cebinden ekstradan parada cıkmıyor. Sattıklarınla alıyorsun.
[ Son Düzenleme: 14 Temmuz 2015, 14:30:39 Fr1xsivE ]
Allahım sen bizi 15-16 yasındaki palavracı duyumculardan koru yarabbim.Amin

Çevrimdışı Tolga

Yav zaten biraz mantıklı bakarsak Quaresma ve Dzuduzsak'ın aynı anda gelmeyeceğini görebiliriz.

Kaleci sıkıntısı varken, 2. stopere ihtiyaç varken, Veli'nin durumuna göre orta saha lazımken gidip aynı kanada 2 transfer mi yapacak yönetim.

Zaten bütçenin bir kısmı belli ki stada aktarılacak o yüzden Quaresma gelecek sadece.
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı Hamahakki

Gidenler ;

Gelmesi Gerekenler ;

Fazla fazla bonservis verdigimizi varsayıyorum ona ragmen satıstan gelen para yetiyor.

Hatta ve hatta franco veya milosevicin satısı durumunda oradan gelecek olan 3-4 M Euro ile de kaleci transferi yapılabilir.

İlk 11 ;

Remy

Tolgay - Veloso

Günay ( Transfer şart fakat olmazsada 3ünden herhangi biri olabilir aralarında pek fark yok bence )

Yedekler ;

Cenk G.

Tosic
Ersan

Atiba
Oguzhan
Quaresma

Cenk T.

Diger kalan oyuncular ;

Tolga

Franco
Milosevic
Serdar
İsmail

Kerim
Olcay
Veli
Necip

Mustafa
Ömer

Yani şu şekilde bir yapılanmaya hangi taraftar hayır diyebilirim üstelik cebinden ekstradan parada cıkmıyor. Sattıklarınla alıyorsun.

Andreas beck'in parası yok burda.adamı bonservis parası verip aldık.ayrıca rhodolfo için konuşulan 4m€

Çevrimdışı Ersoy

Transfer Sezonu Özet

00:00-06:00=Umutlanış
06:00-12:00=Bekleyiş
12:00-18:00="Nerede kaldı KAP'lar ?"
18:00-22:00=Başkanın transfer politikasını eleştirme
22:00-23:30=Kapanış(Yarım saatlik zaman diliminde Q7 tartışmaları başlar)
Bundan sonra her sene!

Çevrimdışı Gökhan Güvenç

Quaresma varsa ben yokum, bireysel olarak, kendi adima yokum yani. Cogunuz belki sen olmasan da olur diyecek, desin farketmez.

Ne her sene aldigim gibi 100 liranin ustunde para verip formayi alirim, ne de mac oncesi, mac esnasi, mac sonu stresini cekerim. Kurumsallasma hikayesiyle, futbol direktorluguyle baslayan yolcugun geldigi nokta Quaresma'ysa eger benim gozumde bu yonetim de bu durumu normal goren taraftar da bitmistir. Kendi adima uzulmem sezon sonu ama Senol Gunes'e, yuksek is ahlakiyla calisan, disiplinli bir takim kurarak Besiktas'i sampiyon yapmak icin gelmis o duzgun adama uzulurum.

Birebir aynı fikirdeyim. 2 sene önce futbol direktörü, soğuk oda, gönüllü gözlemciler, pilot kulüpler, altyapı organizasyonları konuşulurken şimdi Quaresma'ya döndüysek yönetimin bir planı olmadığı, günü kurtarmaya çalıştığı ortaya çıkmıştır.

Dün de yazdım, bu transferin en güzel yanı artık başarı beklentisi olmadan, rahat rahat maçları izleriz bu sene. Hedefinde şampiyonluk olan bir takım 32 yaşındaki Quaresma'yı getirip takım ruhunun altına dinamit koymaz.
Be the change you want to see in the world. 🦅

Çevrimdışı Tolga

Bugün Douglas belki açıklanır diyordum o da olmadı.
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

yok bayram arası vermişlerdir transferlere dzusak gibi adamı bir daha alamayız 2 3 e filan hiç iş bilmiyolar hiç

Çevrimdışı TALAT

bence forvet transferinde bu ismi geçenlerden hiçbiri olmayacak. 4 günde bir şu isimle anlaşıldı yarın öbür gün gelecek diye bütün haber kanalları aynı isimler üzerinden haber yapıyor. daha sonra hep beraber değiştiriyorlar. bence haberler kanalları da kimin geleceğini bilmiyor ve ismi hiç geçmeyen bir adam gelecek gibime geliyor .
beyond the horizon of the place we lived when we were young
in a world of magnets and miracles

Çevrimdışı Factatum

Pektemek Almanya Kampı'nda sakatlanmış.  :ebebe:

Çevrimdışı TALAT

beyond the horizon of the place we lived when we were young
in a world of magnets and miracles

Çevrimdışı aspireless

Elimizdeki stoperlerden birisini satmayi dusunuyorlarsa anlasmis olsalar bile aciklamamalari normal. Sadece ticari acidan diyorum.

Çevrimdışı genki1914

Sahurda umutlanip sabaha uzulmek klasik oldu :|

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Guti14

Çevrimdışı Ersoy

Q7 olmuş bitmiş.Bu kadar umut fazlaydı zaten.İnşallah biz haksız çıkarız bizi yanıltır da adam akıllı takım oyunu oynar,disiplinli olur.
Bundan sonra her sene!

Çevrimdışı Fr1xsivE

Andreas beck'in parası yok burda.adamı bonservis parası verip aldık.ayrıca rhodolfo için konuşulan 4m€
Dogru Beck'i atlamısım.Ozaman şöyle birşey olabilir.

Rholdofoya hic bulasmam.

Hesaplarımdaki 2.5 M Eurodan Rhodolfo nun bonservisinden Beck in bonservisini 1.7 M Euroyu cıkarırım.Geri kalan 800 Bin Euro yu da Velosoya imza parası olarak veririm ve o adamı alırım varsın rhodolfo hic gelmesin.
Allahım sen bizi 15-16 yasındaki palavracı duyumculardan koru yarabbim.Amin

Çevrimdışı canU

Gidenler ;

Gelmesi Gerekenler ;

İlk 11 ;

Remy

Tolgay - Veloso

Yedekler ;

Cenk G.

Tosic
Ersan

Atiba
Oguzhan
Quaresma

Cenk T.

Diger kalan oyuncular ;

Tolga

Serdar
Franco
Milosevic
İsmail

Kerim
Veli
Necip
Olcay

Mustafa
Ömer

Yani şu şekilde bir yapılanmaya hangi taraftar hayır diyebilir üstelik cebinden ekstradan parada cıkmıyor. Sattıklarınla alıyorsun.

Sorun şu ki ne kadar satarsak satalım 5-6 milyon harcayalım demişler boşuna 3.5 eki falan yazmaya bile gerek yok

Çevrimdışı atalay

Gerçekten halen Pektemek konusunda iyi niyetli düşünenler var ve anlamıyorum.

Ne Şenol Hoca ne Bilic nede yönetim, devam kararı aldığı sürece hepsi suçludur.

Çevrimdışı talha

Beyefendi birde üzülüyordu morali bozulmuş eleştirdiler diye.  Senin gibi birinin Avrupa da futbolu bırakıp Gençler takımında antrenör yaparlardı bizde ise gittiler yağlı anlaşma yaptılar

D5803 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Protest eylem düşüncüleri genişletir.
İnsanlar tekil fikirlerle diğer canlılardan farkı kalmaz.

Aynı masal bu sefer farklı olacak diye tekrar tekrar okunmaz.
Eğer bir tesadüf birden fazla nüksediyorsa asla tesadüf olamaz.
Subjektif savunma topluma ve bireye zarar getirir.

Çevrimdışı Hamahakki

Karakartal.com'da antrenman görüntülerine baktım az önce.olcay sağ kanat ve töre'de sol kanat oynuyordu.hayırdır inşallah

Çevrimdışı ALI RIZA

Siz Hala Q7 derdinde misniz ?
Pektemek gene sakatlanmış...! Bu adama 1.7 veriyorsuz veren adamı eleştirin Q7 değil...!

Çevrimdışı Armağan Bozkurt

Elimizdeki stoperlerden birisini satmayi dusunuyorlarsa anlasmis olsalar bile aciklamamalari normal. Sadece ticari acidan diyorum.

Yahu holding yönetmiyorsun. Takım söz konusu. Takım ne demektir? Alet takımı vardır mesela, çivi var ama çekiç yok, pense ağzıyla vurmaya çalışıyorsun çiviye. Vida var tornavida yok, elinle çeviriyorsun pense ile çeviriyorsun yine.

Sen herşeyini eksiksiz tamamla ustaya teslim et, sonrası onun işi. Çiviyi yarım yamalak yaptırıp vidayı yarım yamalak yaptırdıktan sonra çekiç alsan ne tornavida alsan ne.

Bu adamların birbiriyle düz koşu yapmaları bile önemli diyoruz bizimkiler hala bir stoper mi iki stoper mi kararsızız diyor. Bu olabilir mi ya. İki ise ikisini birden getir. Kampta parkta orada burada bu ikisi takılsın yaşasın, başka türlü uyum şansları yok.