2015/16 Transfer Sezonu
2015/16 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.

0 Üye ve 17 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2015/16 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12921320 defa] 2015/16 Transfer Sezonu

Çevrimdışı Ferhat Türk

Ağlayacağım yemin ederim ya. Koni campell cucak derken q7ye lukaku-remy-balo derken(aslında istemem) mario gomez gibi hantal pektemek vari canlı cenazeye kaldık. VodafoneArena'ya çıkacağımız adamlara bak hizaya gel
Beşiktaş'ım sevmişiz seni...

Çevrimdışı Logins1903

Konoplyanka'dan Q7'ye.  :bandit:

attan inip katıra bınmek mesele

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Mustafa Pektemek bir at olsaydı şimdiye kadar 10 kere vurulmuştu.  :evillol: :evillol:
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Abi köprüye çıkın. Cucak gelmezse bu transferlerin hiçbir anlamı yok diyin bişey yapın :akuma:
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı Hasan Tahsin

Yapılan açıklama ve haberlere göre şu anda ilgilendiğimiz oyuncuların bizden başka talibi yok. Ayrıca teklifler yapılmış, anlaşılmış ve iş imzaya kalmış. Bırakın yönetim biraz daha elini güçlendirsin. Takımın başında ilkeli bir hoca var. Oyuncunun şu an kampa katılmasını isteseydi o oyuncu şu an alınırdı. 20 temmuz daki ikinci kamp dönemine transferler yetişecek gibi görünüyor. Bence biraz daha sabır  :)
Tek Büyük Beşiktaş

Çevrimdışı doganay

Mario Gomez dunyanin golunu atmis ama beyenmiyorsunuz.
Gelirse opunde basiniza koyun. Kimlere kalacagimiz belli degil

Çevrimdışı Sergen Nalcakar

Gomez - Quaresma
Dzundzsak - Sosa - Tolgay - Töre
Not: Allahını seven defansa gelsin :)

LT18i cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

Çevrimdışı Abdullah

Dönecez dönecez aynı yere geleceeez
Bak yine kap gelmemiş tansiyon yükseliyor  :evillol: :evillol:

Çevrimdışı baro19

Quaresma' nın gelmesi çok güzel oldu...Takımda onun kalitesinde şuan oyuncu yok... Çok da makul ücrete daha 31 yaşında 2-3 senede oynar.. daha ne...

Çevrimdışı aspireless

Bayrampasayla imzalanmis simdi bizden kim gidecek oraya Muhammet gitti galiba

Çevrimdışı Sarp

"ÜÇ TRANSFER YAPACAĞIZ"
Öte yandan Beşiktaş'ın transfer gündeminde yer alan Macar sol kanat oyuncusu Dzsudzsak ile Quaresma'nın birlikte tranfserinin olup olmayacağı sorusuna ise Başkan Orman, "Macar oyuncu ilgilendiğimiz oyuncu ama Quaresma ile ikisi birden gelmez. Beşiktaş'ın fazla oyuncusu var. Biz bütçemize göre planlama yapıyoruz" diye cevap verdi.

Çok teşekkürler başkanım vallahi Allah razı olsun  :s20:
[ Son Düzenleme: 14 Temmuz 2015, 14:06:21 Sarp ]

Çevrimdışı Ersoy

"ÜÇ TRANSFER YAPACAĞIZ"
Öte yandan Beşiktaş'ın transfer gündeminde yer alan Macar sol kanat oyuncusu Dzsudzsak ile Quaresma'nın birlikte tranfserinin olup olmayacağı sorusuna ise Başkan Orman, "Macar oyuncu ilgilendiğimiz oyuncu ama Quaresma ile ikisi birden gelmez. Beşiktaş'ın fazla oyuncusu var. Biz bütçemize göre planlama yapıyoruz" diye cevap verdi.

Varlık içinde yokluk çekiyoruz.Ne bütçesi ? 18 milyon geçti eline.
Bundan sonra her sene!

Çevrimdışı f_madida

Quaresma varsa ben yokum, bireysel olarak, kendi adima yokum yani. Cogunuz belki sen olmasan da olur diyecek, desin farketmez.

Ne her sene aldigim gibi 100 liranin ustunde para verip formayi alirim, ne de mac oncesi, mac esnasi, mac sonu stresini cekerim. Kurumsallasma hikayesiyle, futbol direktorluguyle baslayan yolcugun geldigi nokta Quaresma'ysa eger benim gozumde bu yonetim de bu durumu normal goren taraftar da bitmistir. Kendi adima uzulmem sezon sonu ama Senol Gunes'e, yuksek is ahlakiyla calisan, disiplinli bir takim kurarak Besiktas'i sampiyon yapmak icin gelmis o duzgun adama uzulurum. 

The world is better in black and white, and red.

Çevrimdışı aspireless

Bu arada gs niasseyi bekletiyor biz ndoye yi
Su rvp isi bitsin galiba bildirileceler :) sabaha kadar sallayip sabah susanlara inat bu da benim dusuncem kap yarin garati gelecek.

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

"ÜÇ TRANSFER YAPACAĞIZ"

Çok teşekkürler başkanım vallahi Allah razı olsun  :s20:

Bişey diyecektim de neyse..
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı Tolga

Seçimle ilgili mesajları kendi başlığında yazalım arkadaşlar.
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

bu pektemek gene sakatlanmış rekor kırar bu adam  :kop: :kop: :kop: :kop: :kop:

Çevrimdışı halvetifarazi

mustafa pektemek daha çok sakatlanır.

sahada pozisyon almayı bilmeyen, dengesiz müdahelerde bulunan bir oyuncu. İsterse her vurduğu gol olsun ama pozisyon almayı bilmezsen her maçta kafa göz yarasın.

Çevrimdışı Armağan Bozkurt

Yine ucuz etten yahni yapacağız. Yine kimseye yediremeyeceğiz..

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

dzuzsak remy 2 stoper 1 orta saha yeter kaleciyi idare ederiz :D

Çevrimdışı canU

Çok güldüm mustafa gene sakatlanmış. Bizim seviyemizde olmayan adamları neden senelerce tutuyoruz neden yollayamıyoruz. Bir diğer örnek de ismail köybaşı. Şimdi devre arası kesin uzatıcaklar onunla da biriey yapmadan senelerce kalır o da. Şu olaya bir çözüm bulmamız lazım

Mustafa 5senede ne yaptı da 4 sene daha uzattık aklım hayalim almıyor. İbrahim toraman da öyle kalmıştı aklı başında bir adam sayesinde kovuldu gitti.

Çevrimdışı kartal43

Fikret Orman demek ucuz hesapların adamı demek.Az para harcayımda işte şampiyon olursak rastgele başarıdır 3.olursak zaten stad kozu var seçim garanti ne gerek var kaliteli kadro kurmaya.

Çevrimdışı Hamahakki

Bugün bir yerde okudum.beşiktaş'ın Stefano Okaka ile ilgilendiği yazılmış ama
DEV o olmasın sakın.adam iri yarı sonuçta.

Çevrimdışı Ersoy

Pektemek Rubin Kazan diyorlardı ne oldu ? 800 bin verin alın gidin.
Bundan sonra her sene!

Çevrimdışı talha

Mario Gomez i düşünen bir takımın ne planı ne de listesi falan vardır

Adam Samet Aybaba döneminden daha berbat bir transfer sezonu geçirmeyi zorla başaracak

Ama bu sefer daha pahalılarıyla tabi.

Ndoye ismi bile artık daha güzel Mario dediğin adam o derece olmaz

Senin istediğin hiçbirşeye uymuyor sadece adı var diye adam mı alınır

D5803 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Protest eylem düşüncüleri genişletir.
İnsanlar tekil fikirlerle diğer canlılardan farkı kalmaz.

Aynı masal bu sefer farklı olacak diye tekrar tekrar okunmaz.
Eğer bir tesadüf birden fazla nüksediyorsa asla tesadüf olamaz.
Subjektif savunma topluma ve bireye zarar getirir.