2015/16 Transfer Sezonu
2015/16 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.

0 Üye ve 17 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2015/16 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12922984 defa] 2015/16 Transfer Sezonu

Çevrimdışı can1903

Konoplyanka'dan Q7'ye.  :bandit:
Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimdışı Bertug

Başkan Fikret Orman, transfer döneminde kadrolarına üç oyuncuyu dahil etmek istediklerini isimlerin birkaç gün içinde netleşeceğini kaydetti.

Sıkmayın güzel canınızı haftay netleşir.

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Bizde SAKAT Çooookk :D :D
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı can1903

Sosadan harika pas. Quaresma aldı harika çalım 1, 2, 3 tek tek geçiyor Quaresma içeride Gomez bomboş sola çekti Trivela deneyimi AUUT
Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimdışı doganay

Maliteti mi cik fazla acaba macarin o yuzden mi alinmiyor.
Dun buralarda bitti yaziyodu

Çevrimdışı OnizukaSensei

Yine mi Dzsudzsak'tan olumsuz haber geldi :akuma: valla biktim, sabir deniyor da ben de sabir vs kalmadi. Bir an once transfer sezonu bitse de kurtulsak.

Çevrimdışı aspireless

Başkanın eline fırsat geçmiş, hem Q7 hem de Macarı al, hiç bir taraftarla sıkıntı yaşama. ama bir öncelik varsa Macar alınmalı, işallah başkan bu fırsatı elinin tersiyle itmez.
Nasil bir algi olusturulmussa dun tum spor kanallarinda adamin en iyi yaptiklarindan derlenen videolar donuyor tum yorumcular adami ovuyo suanki algiyla adamlar q7 almayip balazs alsalar linc edilecekler.balazs la alakali haberde de adamin fotosunu gostetdi trtspor sadece gecenlerde.

Çevrimdışı mehmetthedum

2048 sayfa,

Sadece 2 transfer,Maşaallah....

Stad başlığı gibi 1000er 1000er bölünse, transfer dönemi bitene kadar , staddan fazla mesaj olacak neredeyse.
Beşiktaş her zaman mahallenin büyük abisidir.

Çevrimdışı Scout

Q7 Dzudzsak Töre Kerim Olcay Kanatlarda Oynayacak 5 Net Oyuncu Fazla Değilmi , Dzudzsak Alınmayacak Bence
Pika Pika

Çevrimdışı Sarp

Şaşırdık mı:

Yeni sezon hazırlıklarını yaklaşık 2 haftadır Almanya'nın Harsewinkel kentindeki Marienfeld kasabasında sürdüren Siyah-Beyazlılar'dan kötü haber geldi.

Beşiktaş'ta geçen sezon yaşadığı sakatlıklarla sık sık gündeme gelen Mustafa Pektemek, bu sabah yapılan antrenmanı, sağ kasığındaki ağrı sebebiyle yarım bıraktı.

Takımın sağlık heyeti, tecrübeli futbolcunun tedavisine başladı.

Çevrimdışı Jukebox

Sosadan harika pas. Quaresma aldı harika çalım 1, 2, 3 tek tek geçiyor Quaresma içeride Gomez bomboş sola çekti Trivela deneyimi AUUT
:kop: :kop:

Şaşırdık mı:

Yeni sezon hazırlıklarını yaklaşık 2 haftadır Almanya'nın Harsewinkel kentindeki Marienfeld kasabasında sürdüren Siyah-Beyazlılar'dan kötü haber geldi.

Beşiktaş'ta geçen sezon yaşadığı sakatlıklarla sık sık gündeme gelen Mustafa Pektemek, bu sabah yapılan antrenmanı, sağ kasığındaki ağrı sebebiyle yarım bıraktı.

Takımın sağlık heyeti, tecrübeli futbolcunun tedavisine başladı.
Yahu Bu Adam bıraksın futbolu bari , 12 ayın 6 ile 8 Ayını Sakatlık la geçiriyor zaten :akuma:
Senede 4 Ay futbol oynuyor adam ve 1.7 milyon € alıyor :steamed: :steamed:
[ Son Düzenleme: 14 Temmuz 2015, 13:24:35 Yunus Emre Dökmeci ]

Çevrimdışı Sarp

Benim anlamadığım nasıl bir gönül borcumuz varda bu adamı takımda tutuyoruz.
Yok arkadaş 3 sene daha para ödemeyelim Mustafa'ya. Tek taraflı fesih'in şartları ağır mı?  :alala:

Çevrimdışı GÖRKEM

ulan hala Transfer yok mu. bunlar bizim sabrimizi mi ölcüyorlar.   daha 5-6 Bölgeye Transfer lazim. yakinda Lig baslayacak ortada hala bir sey yok hala Quaresma konusuluyor. bunlar neyin pesinde.  :s20:

Çevrimdışı Easthanbool

" H a s t a l ı k l ı  k o n g r e l e r d e n  s a ğ l ı k l ı  y ö n e t i m l e r  ç ı k m a s ı  b e k l e n e m e z "

ulan hala Transfer yok mu. bunlar bizim sabrimizi mi ölcüyorlar.   daha 5-6 Bölgeye Transfer lazim. yakinda Lig baslayacak ortada hala bir sey yok hala Quaresma konusuluyor. bunlar neyin pesinde.  :s20:
İndirim ve pazarlık :bandit: :bandit:

Çevrimdışı Tolga

Pektemek ve sakatlık birbirinden ne kadar uzak kelimeler değil mi :)
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı doganay

Hemende abartin, adamin kasiginda sadece agri olmus ve her ihtimala karsi antremani yarim birakmis.
Burda bir sakatlik durumu gormedim ben
Bukadar yuklenmeyin su adama ayiptir.

Çevrimdışı Sarp

Her gün karamsarlığa kapılıp bugün son diyorum. Sonra şeytan dürtüyor;
gece takımlar kuruluyor. Seneye şöyle oluruz aslında şu gelecek, yok başkan taktik
yaptı yok sponsor ahanda bir gün daha çöpe gidiyor  :)

Çevrimdışı aspireless

Benim anlamadığım nasıl bir gönül borcumuz varda bu adamı takımda tutuyoruz.
Yok arkadaş 3 sene daha para ödemeyelim Mustafa'ya. Tek taraflı fesih'in şartları ağır mı?  :alala:
K
Adam kafasini tekmenin onune koyuyor da sakatlaniyor ya bizim icin sakatlandi bari vefasizlik yapmayalim diyoruz galiba. Allah var adam sakinmiyor ama. iste neden sakinmiyor bir sakin ol oyna oynamayacaksan git onada yazik bizede.

Çevrimdışı Paolo Maldini

Bu hasrane masrafları bizden mi çıkıyor yoksa sponsorlar mı hallediyor

Çevrimdışı aspireless

:D

Çevrimdışı aspireless

:D umarim pektemegin ssk si vardir:D

Çevrimdışı Bertug

bizde sakat çok valla.

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Her gün karamsarlığa kapılıp bugün son diyorum. Sonra şeytan dürtüyor;
gece takımlar kuruluyor. Seneye şöyle oluruz aslında şu gelecek, yok başkan taktik
yaptı yok sponsor ahanda bir gün daha çöpe gidiyor  :)
kap gelir bayramdan sonra dertler biter :D