2015/16 Transfer Sezonu
2015/16 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.

0 Üye ve 16 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2015/16 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12923193 defa] 2015/16 Transfer Sezonu

Çevrimdışı Tuncay Heliya Sîa

Normalde 2 milyon tl aliyor euroya cevirdim. İsmail,gokhan suzen,sezer ozturk gibi oyuncularin maliyetlerinden kurtuluruz umarim.

maliyet açısından bakmadım zaten en düşüklerden biri ama 666'ları görünce sakatlanmalarını falan normal buldum :D

Çevrimdışı Mehmet K

Zaten Şenol Hocada Israrla 2 Stoper istiyor , Başkanın açıklamalarına bakarsak biri Kiralık olmak üzere 2 Stoper alacağız sanırım
Tamdem Douglas - Rodolfho olacak yüksek İhtimal :bandit:
Pedro ve Miloseviç Yolcu gibi bu arada....

İkisi birden gitmez. Bence gidecek olan Milo

Çevrimdışı can1903

Ya arkadaşlar , Mario Gomez burda leblebi gibi gol atar.
Tam Şenol hocanın istediği adam.
Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimdışı Sarp

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

İkisi birden gitmez. Bence gidecek olan Milo
Evet Sanırım 3 Mşlyon Paund yani 5 milyon € teklif varmış İngiltereden :ok:
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Kesinlikle katılıyorum :ok:
Sabahtan beri Bunu Anlatmaya çalışıyorum , Yahu bu adamın arkasında Dzu , Sosa , Gökhan ve Q7 gibi adamlar olacak....
Ndoye mi gelsin onumu istiyorsunuz hemde 4 milyon € Bonservisle :akuma:

Çevrimdışı musacn1903

Kesinlikle katılıyorum. Ayrıca abartılacak kadar hantal falanda değil

Çevrimdışı Dr.Zeck

bu forum gerilim filmi gibi her an bişey olacak hissi veriyor insana :) cok seviyorum su transfer sezonunu forumda takip etmeyi  :D

Çevrimdışı brkntcnr

Öğle molasındayım bi bakayım dedim hala KAP yok.

TURKCELL T50 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı Celestine Babayaro

Dzsudzsak varken sırf ucuz diye Q7 alınacak

Çevrimdışı Scout

HUNTELAAR Alınsa Daha İyi Olur Gomez Yerine  :eyes
Pika Pika

Çevrimdışı Savaş

İşte en sinir olduğum nokta bu.

Akşamları önüne gelen sallıyor twitter'da. Yok onu aldık yok şu imzaya gelecek yok bilmem ne. Gündüz kimsenin sesi çıkmıyor.

Ve bu adamlar her akşam sallamaktan vazgeçmiyorlar şaka gibi insan biraz utanır.

Bu adamların ağzına bakıp umutlanmaya meyil edecek milyonlarca taraftar var ve bunlar haala her akşam minimum 3 adam transfer ediyorlar bize.

Ayıptır, yazıktır, günahtır.

Çevrimdışı Tolga

Başkan herkesin bildiği fakat dile getirmek istemediği şeyi söylemiş.

Quaresma ve Dsuduzsak aynı anda gelmeyeceği zaten ortadaydı.

O yüzden Quaresma gelecek sadece.
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı Hunter1987

Mario gomez demba ba dan hareketsiz forvet. Ceza sahasına top getireceksin o atacak. Pek beklentiye girmeyin, leblebi findik falan. Bayernin o orta sahasıyla bende atarim okadar gol.

Gesendet von meinem HTC One_M8 mit Tapatalk

Bana ne abi, en büyük BESIKTAS !

Çevrimdışı Armağan Bozkurt

Sahura doğru, Real madride kafa tutacak kadro kurmuştuk.. Vay be.  :kop:

Çevrimdışı MUSTAFA_

Bize KAPılar bugün de kapalı

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı Sarp

Beşiktaş Kulübü Başkanı Fikret Orman, Quaresma ile ilgili flaş bir açıklamada bulundu Başkan Orman, "Quaresma'nın 3 sene evvel gittiği nasıl doğru ise, şimdi de mali kriterler uygun olursa almamız mantığıma yatıyor" dedi.

Mario gomez demba ba dan hareketsiz forvet. Ceza sahasına top getireceksin o atacak. Pek beklentiye girmeyin, leblebi findik falan. Bayernin o orta sahasıyla bende atarim okadar gol.

Gesendet von meinem HTC One_M8 mit Tapatalk
Tamam işte O topu Ceza sahasına getirecek adamlar mevcut bizde :ok:
Şenol Guneşle Hücum futbolu oynayacagımızı hesaba katarsak , Gökhan , Sosa , q7 , Dzutzsak gibi adamlar Bol Bol Gol attırır GOMEZe..

Forum Bugün neden bu kadar Sessiz ve Sakin :alala: :alala:

Çevrimdışı doganay

Herkez bikti heralde hergun ayni adamlari konusup sonunda hicbirinin gelmemesine. Hergun ayni kisir dondu devam ediyor.
Douglas ile anlasildi. Dsuzdcak bitti. Q7 zaten geldi.
Sabah bakiyoruz kap yok sonra yine ayni...

Çevrimdışı Ersoy

Başkanın açıklamayı gördüm Quaresma aklıma yattı,Macarla birlikte olmaz,bütçeye göre plan yapıyoruz kıvırmış.Quaresma hayırlı olsun.
Bundan sonra her sene!

Çevrimdışı F1903

Bravo Başkan Bravo,

Dzsudszak gibi bir adam varken sirf taraftarin gazini almak icin git 1 milyon kusur Euro ver bedavaya gonderdigin disiplinsiz, ariza adami geri al.

N'Doye ismini sirf taraftar kucumsedi, laf soyledi diye tepkiden korkup transferi askiya al, Mario Gomez'e dunyanin parasini vermeyi tercih et.  :claps:

Populizmde gercekten cigir aciyor sayin Baskanimiz. Benim nacizane tavsiyem transfer komitesini sosyal medyada 'Yildiz istiyozz, Q7 gelsinnn, Pektemek cok kotuuuu' diye gunde binlerce yorum yazan 14-18 yas arasi Beşiktaş taraftari arasindan belirlesin, biz de rahat edelim.

Çevrimdışı Akil Emre

Başkanın açıklamayı gördüm Quaresma aklıma yattı,Macarla birlikte olmaz,bütçeye göre plan yapıyoruz kıvırmış.Quaresma hayırlı olsun.

Başkanın eline fırsat geçmiş, hem Q7 hem de Macarı al, hiç bir taraftarla sıkıntı yaşama. ama bir öncelik varsa Macar alınmalı, işallah başkan bu fırsatı elinin tersiyle itmez.

Ricardo Quaresma Beşiktaş ta !! Onumuzdeki saatlerde İstanbulda olması bekleniyor diyor..
Ayrıca Malum1903 de Quaresmanın bugün İstanbula geleceğini yazdı
 :halay: :halay: :halay: :halay: :ishock: :ishock: :ishock: :ishock: :sevinc :sevinc :sevinc :sevinc

Çevrimdışı can1903

Çok ağlayacağız. Çok. Raket gibi ayağı var Dzsudzsak'ın ilk kez böyle bir adam izliyecektik.
Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..