2015/16 Transfer Sezonu
2015/16 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.

0 Üye ve 20 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2015/16 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12925358 defa] 2015/16 Transfer Sezonu

Çevrimdışı Sarp

İlk etapta 25 yaşındaki oyuncuyu 1 yıllığına kiralamak için Dnipro’yla 500 bin Euro’ya anlaşan Beşiktaşlı idarecilerin; temasların resmiyet kazanması öncesinde Ukrayna ekibinin fiyatı yükseltmesi sonrasında görüşmeleri askıya aldığı öğrenildi. Öte yandan geleceğiyle ilgili olarak Ukrayna basınına açıklamalarda bulunan Douglas’ın ise, “Ben bu konuda herhangi bir şey duymadım” ifadelerini kullanması sonrasında, sosyal medyada ‘bu transfer süreci beklenenden daha uzun sürecek” yorumları yapıldı. :alala: :alala:

Çevrimdışı Tuncay Heliya Sîa

16.08.2015 Tarihi.

Bugünden sonra yaklaşık 1 ay sonraki tarih. Bu tarihlerde lig başlayacak. Yani bir ay sonra ligler başlayacak. Bizim stoperimiz yok forvetimiz yok bu zaman zarfında kimse iş yapan kaliteli oyuncusunu düşük bonservise vermez. Bizim yönetim düşük bonservis peşinde.

Özetle çer ve çöp transfere manajer transferlerine isimlerini ilk defa duyduğunuz adamların trasnferine hazır olun. Ve bu sene ilk 5'e girersek sevinelim.

gerçekçi olacağım diye kurduğun cümlelere bak.

Çevrimdışı Ayberk

Transfer gerçekleşir gerçekleşmez ama Beşiktaş hiç bir zaman ilk 5 için oynamaz. 2 sezondur göçebeyiz, geçen sezon deplasmanda en fazla toplayan takımız, son 4 haftaya lider girdik. Olimpiyat'da oynadığımız ilk 4 lig maçında galibiyet alamadık stad koşulları yüzünden. bu şartlarda şampiyonluk, uefa'da çeyrek final kovaladık. Beşiktaş taraftarında 5 incilik 3 üncülük diye bir nosyon yoktur, olamaz
Beşiktaş tek, siz hepiniz

Dougles silva hayırlı olsun mu?  :icool:

Çevrimdışı Coşkun Mevsim

Dougles silva hayırlı olsun mu?  :icool:

Kulübü açıklamış haberleri düştü ama.

Çevrimdışı halvetifarazi

gerçekçi olacağım diye kurduğun cümlelere bak.

Gerçekler her zaman insanların hoşuna gitmez.

Çevrimdışı yavvuzz

Dzsudzsak bitmiş hayırlı olsun . Aldırdınız adamı sonunda .

Gerçekler her zaman insanların hoşuna gitmez.

ya 5.liğe mi sevineceğiz bu mu gerçek?
transferler 3-5 güne forvet hariç biter gibi duruyor, önemli olan 2.kampa yetişmesi...

Çevrimdışı Akil Emre

16.08.2015 Tarihi.

Bugünden sonra yaklaşık 1 ay sonraki tarih. Bu tarihlerde lig başlayacak. Yani bir ay sonra ligler başlayacak. Bizim stoperimiz yok forvetimiz yok bu zaman zarfında kimse iş yapan kaliteli oyuncusunu düşük bonservise vermez. Bizim yönetim düşük bonservis peşinde.

Özetle çer ve çöp transfere manajer transferlerine isimlerini ilk defa duyduğunuz adamların trasnferine hazır olun. Ve bu sene ilk 5'e girersek sevinelim.

Bu kadar da karamasar olmayalım. Eğer defansa bahsi geçen 2 stoperi  ve macarı alırsak ,forvet kim olursa olsun baya kompak bir takım oluruz.

Hem ersanın gereksiz paslarından , hem necipin dengesizliklerini görmeden lige başlarız. Tek eksiğimiz kale olur, bu açığımızıda bu stoperler baya azaltır.

Çevrimdışı ensdndr

Beşiktaş bu yıl beklediğimizden çok daha hızlı oyanayan ve oyun alternatifi bol olan bir takım olur. Şenol Güneş dünkü röportajının satır aralarında buna değindi zaten. Ceza sahasına 4-5 oyuncu sokmak için çalışmalarımızı devam ettiriyoruz gibi.

O bakımdan forvet ortalama bir adam olsa bile (ki ben N 'Doye nin bir B planı hatta C planı olduğunu düşünüyorum.) iki kanadın aynı anda aktif çalışması ile beraber , buna mükabil orta saha elemanlarının rakip 18 inde daha fazla girme olasılığı artacak diye düşünüyorum.

Yani oynadığı zaman Tolgay Oğuzhan Sosa hatta Atiba bile şut mesafesine kadar rahatça girebilirler. Modern futbolda bir takımı ileri taşıyan kanatlarıdır. Geçen sene tek kanadımız (sol) olcayın yetersizlikleri ve Kerim Frei in acemilikleri yüzünden kırık kaldı. Sağda da Serdar penetre edici özelliği olmadığı için gökhan'ı yeteri kadar besleyemedi. Bu yıl Beck ile Gökhan rahatlar , Tosic ile ve alınacak Dzudchak ile de sol kanat aktif hale gelir diye düşünüyorum.

Kanat orta saha organizasyonunu en iyi yaptığımız dönem 100. yılda İbrahim Üzülmez Guinti yada Pancu al veri gibi düşünün. O durum Sergen Yasin Sülün  Kaan dobra gibi adamların şut mesafesine girmesine yardımcı oluyordu.

Tabi bu benim görüşüm.
Sen , ben yok BeşiktaŞ var !

Çevrimdışı ONUR KOLCU

MARİO  GOMEZ hantal bi adam bize biraz seri bi adam lazım bitiriciliğine laf eden çarpılır ama aradıgımız adam değil gomez

Çevrimdışı Oktay

MARİO  GOMEZ hantal bi adam bize biraz seri bi adam lazım bitiriciliğine laf eden çarpılır ama aradıgımız adam değil gomez
@ONUR KOLCU halin keyfin yerinde demi :ok: :ok:

Çevrimdışı BavyeraKartali

:ishock: Cocuklar inanin , inanin cocuklar , güzel günler görecegiz günesli gunler....  :ishock:
Bir Beşiktaş atasözü: ''Oğuzhan'ın yeri, Atiba'nın yanı..''

Çevrimdışı Çağatay

Övünç Özdem ‏@ovuncozdem 17 dk.17 dakika önce

N'Doye ile anlaşıldı ancak imza için bekleme kararı alındı. Çünkü Mario Gomez artık ilk aday
Hope for the Best, Plan for the Worst

Çevrimdışı Kemal

Gomez yerine N'Doye ye fitim ben

Ciko gelirse ki hiç sanmam RVP den büyük transfer olur bana göre , heleki çiko yu Dzundsak Töre Sosa hatta Q7 ile beslersen bu ligde rekor gol atar 2 sene sonra 25 m euro lara satariz

q7 bitmiş hayırlı olsun.

(portekiz basınında çıkan haberi yazmışlar sanırım)

Çevrimdışı ONUR KOLCU

Çevrimdışı ALDENYX

Töre 7, Quaresma 17 ,Dzsudsak 11 giysin, mustafa 112 giysin ...
Hayat geç kalanları hiç affetmez.

Çevrimdışı musacn1903

Mario gomez söylediğiniz kadar hantal bir adam değil . Bayern de oynamış 4 sezonda 107 gol atmış bir adam . Son 2 sezon belki düşüşte ama yinede türkiye ligine yeterde artar bu adam. Fernandao gibi ağır bir adam burda gol kralı olduysa iddia ediyorum gomez ondan daha cok gol atarak gol kralı olur. Eger oyun planımız önde basan takımsa önde oynayan takımsa mario gomez bitiriciliği ile tam aranan adam aslında. Öyle o kadar çok hantal falanda değil

Çevrimdışı yigitcan1903

Yine ümitlenmiş gördüm sizi  :evillol: @yigitcan1903 döngünün hangi aşamasındayız şu an ve sonraki aşamamız nedir  :D
Dönecez dönecez aynı yere geleceeez

Çevrimiçi mayguntr

Bi düşünsenize Douglas-Rdolpho-Macar-Q7-Dzeko aynı anda Kap geliyo  :ebebe: :ebebe: :ebebe: :ebebe:

Çevrimdışı beshicktush

Şu ana kadar ismi gecen forvet adayları arasında şenol hocanın sistemine en uygun olanı mario gomez'dir,hem ismi de büyüktür,bir sene oynadıktan sonra 10 milyon civarı araplara veya çinlilere satılabilir.

Çevrimdışı Renton

Oh stajdayken gelismeler gelismeler sozu beni cok mutlu ediyor bakalim ne cikacak :D

Discovery cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

See you in another life,brother.

Çevrimdışı musacn1903

Dzeko veya remy gelmeyecekse mario gomez gelmelii

Çevrimdışı canU

Bugün kap günü olsun artık olmazsa bayram sonrasını beklicez kesin😔