2015/16 Transfer Sezonu
2015/16 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.

0 Üye ve 19 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2015/16 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12926358 defa] 2015/16 Transfer Sezonu

Çevrimdışı kadir137

Gececiydim  :lol: Eski Real'liymiş Fw ondan bunları Öne çıkardım.Joel kanat gibi lanse edildi,Lukaku gelirse Türkiye ağlar geçiyorum Renklileri  :sevinc
Remy elbette beklenen isimlerden,N'doye yetersiz,Mitroğlu yetersiz.Love'da komik olur...
Kadir sana son liste
Lukaku
Dzeko
Huntelaar
Remy
Joel Compbell
Fw sıralamam bu.. Sırayla dolaşsın Fikret Orman  :tabe:
Abi valla başkanı tanıyan vardır forumda illa. Biri şu listeyi ulaştırabilir mi acaba Fikret Orman'a ? :D

MT27i cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

Beşiktaş'la kafayı bozmuşsun diyorlar, çok şükür kafamız bozuk kanımız değil.

Çevrimdışı BlackEagle132

Bence de yetmez :D ya o kadar para harcamanın da bir manası yok durumumuz belli. Ben nedense bu sene Cenk Tosuna çok güveniyorum.  Şenol Hoca onu uçurur gibi geliyo. Standartın biraz üstünde bir forvet alabilirsek bence yeterli olur gibi 

Öyle ise
Çeko
Huntelaar
Remy
Joel Campbell
Diye daralttık listeyi..  :super: Evet Lorente'de dış basında olmasada Forumda adı baya ön plandaydı.
[ Son Düzenleme: 14 Temmuz 2015, 06:23:38 BlackEagle132 ]

Çevrimdışı kadir137

Öyle ise
Çeko
Huntelaar
Remy
Joel Campbell
Diye daralttık listeyi..  :super: Evet Lorente'de dış basında olmasada Forumda adı baya ön plandaydı.
Ya basında hiç ama hiç görmediğim, forumda bir ara bayağa konuşulan bi isim var.  "İbrahimovic"
Beşiktaş'la kafayı bozmuşsun diyorlar, çok şükür kafamız bozuk kanımız değil.

Çevrimdışı atalay

Rhodolfo'nun yanına kiralanması gereken oyuncu: Vlad Chiriches

5 milyon £ Tottenham'ın istediği rakam.

Satın alma opsiyonlu kiralık olabilir. Mutlaka elden çıkartacaklar.

http://www.transfermarkt.com.tr/vlad-chiriches/profil/spieler/123261

Çevrimdışı BlackEagle132

Ya basında hiç ama hiç görmediğim, forumda bir ara bayağa konuşulan bi isim var.  "İbrahimoviç"

:kop: Şu an Gs'lilerin gündeminde daha doğrusu taraftar istiyor..Doğru bi ara burnu büyük felan diye Troll oldu buralarda,Tabii İnsan seviniyor ama lukaku kadar zor.Yani lukaku ne kadar zor ise İbra ondan farklı değil.Yaşı kaç olursa olsun  :money:

Çevrimdışı Serkan P.

Hey masallah. Koydeydim vodafone internet cekmiyordu. 9 gunde 515 sayfa tebrikler :D

Çevrimdışı Renton

Hey masallah. Koydeydim vodafone internet cekmiyordu. 9 gunde 515 sayfa tebrikler :D
+ gelen giden yok muazzam :D
See you in another life,brother.

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı ebabil

hem douglas hem de rodolpho nun transfer edildiği yazılıyor. bu nasıl iş  :evillol:
ikisi birden mi geliyor acaba?  :iblush:

Çevrimdışı brkntcnr

Günaydın. Bugün KAP GÜNÜ

TURKCELL T50 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı MUSTAFA_

Günaydın. Bugün KAP GÜNÜ

TURKCELL T50 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
İnşallah 2 haftadır bugün diyoruz

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı yavvuzz

Beyler Galiba bugün KAP günü  :lol: :lol: :lol:

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Yok mu bi rhodolfo analizi :)

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

hem douglas hem de rodolpho nun transfer edildiği yazılıyor. bu nasıl iş  :evillol:
ikisi birden mi geliyor acaba?  :iblush:
gelebilir gelmeside iyi olur milosevic ya da pedro satılır o zaman

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Bu arada seydou doumbia ya da ahmet musa alınmalı çok iş yaparlar

Çevrimdışı Kemal

Günaydın

Rhodolfo-Douglas olsun böylece

Tosic-Rhodolfo-Douglas-Beck
               Günay

oluyor, ileriye kimi alırlarsa alsınlar laf etmeyecem. 1 sene daha Ersanın saçma sapan hareketlerini - Pedro nun hızlı forvet arkasından nal toplayıp sonra kırmızı görme pahasına düşürmeye çalışmasını görmek istemiyorum, 2 sini alsınlar gerisini kim ne alıyorsa onu alsın.

Çevrimiçi o2bucak

Alıntı
Andreas Beck stopere geçti

Andreas Beck, yeni sezon öncesindeki hazırlık çalışmalarında etkili bir görüntü sergiliyor.

Siyah-Beyazlılar’a Almanya Bundesliga ekibi Hoffenheim’den transfer olan deneyimli sağ bek Andreas Beck, yeni sezon öncesindeki hazırlık çalışmalarında etkili bir görüntü sergiliyor. Teknik direktör Şenol Güneş’in yakından takip ettiği 28 yaşındaki futbolcunun, antrenmanlar sırasında teknik heyet tarafından sık sık stoper bölgesinde de denendiği öğrenildi. Rus asıllı oyuncunun, bu bölgede de başarılı olduğu ifade edildi.
Kaynak: Fanatik

Ahanda Stoper'de almayacaklar Tosic defansta da oynaya biliyor Beck'te oynarsa  Defansımız  Motta Tosic Beck Serdar olur  :lol: :lol: :lol:

Çevrimdışı acan07

liverpool sterling i city e sattı ya şimdi . acaba töre ile ilgilenirlermi

Çevrimdışı Çağatay

Bursaspor, hani bizimde bi ara burada düşündüğümüz belushinin yerine bi adam almış
şak diye almış
bursaspor bile daha iki gün önce boşalan mevkisini şak diye hemen doldurabildi

biz de hala forvet,stoper isimleri üzerinde yoğunlaşıyoruz
yoğunlaşalım az daha
biraz daha

Hope for the Best, Plan for the Worst

Çevrimdışı Çağatay

liverpool sterling i city e sattı ya şimdi . acaba töre ile ilgilenirlermi

valla liverpool ilgilenirse bi güzellik yaparız kendilerine
şöyle 20-25M arası ağzını açsan
başkan 30 a okutur onu  :evillol:
Hope for the Best, Plan for the Worst

Çevrimdışı NazAy23

Sabah lig radyoda 3 transferin kesinleştiği, bunların macar, q7 ve dnipro'lu douglas olduğunu söylediler.  :sevinc :sevinc

Hepsi birden açıklanacakmış, forvet için de iki adet sponsorla görüşülüyormuş. (Bu sponsor vodafone değilmiş.)

Çevrimdışı NazAy23

Beşiktaş'ın Kalbi  ‏@akaretlerhaber  · 16 dk.16 dakika önce 
TRANSFER | Rhodolfo ile birlikte Douglas ile ilgili girişimler de hızlandı. 2 oyuncunun bu seneki BJK Defans hattını oluşturacak.

Çevrimdışı Savaş

Forvet için öyle isimler çıkmaya başladı ki Mitro'ya razı olmaya başladım :D

Çevrimdışı halvetifarazi

16.08.2015 Tarihi.

Bugünden sonra yaklaşık 1 ay sonraki tarih. Bu tarihlerde lig başlayacak. Yani bir ay sonra ligler başlayacak. Bizim stoperimiz yok forvetimiz yok bu zaman zarfında kimse iş yapan kaliteli oyuncusunu düşük bonservise vermez. Bizim yönetim düşük bonservis peşinde.

Özetle çer ve çöp transfere manajer transferlerine isimlerini ilk defa duyduğunuz adamların trasnferine hazır olun. Ve bu sene ilk 5'e girersek sevinelim.