Merhaba, Yabancı
Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.
0 Üye ve 22 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
https://twitter.com/the_mufc_agent/status/619517834230689792
Rhodolfo Douglas iyi ikili olabilir bence de.
Javier Hernandez iş yapar.Sakatlığı önemli. Sezon öncesi kamp yemezse çok zor olur.
İnş hem Dzu hemde Q7 Gelir !Mıthiş bir rekabet Gelir hemde Çok alternatifli bir kadromuz olurQ7 nin en büyük Avantajı her 2 kanattada oynayabilmesi!! Buna goreBenim Düşüncem İlk 11 de Dzu ve Gokhanla başlayıp Dakika 60 dan sonra Dzu ve Gökhan ikilisinden hangisi daha etkisizse veya oyundan düşerse Q7 onun yerine girer....Çok iyi olur bu şekilde böylece kanatlarımız hiç oyundan düşmez....Kaliteye bakın Gökhan veya Dzu çıkıyor yerine Q7 giriyor
Köprücük kırığı. 4 hafta alır yaklaşık.
O zaman çök.
Chicarito 6 milyon fiyati var yazmiyor, biz 6 milyon teklif ediyormusuz.
Huntelear 32 yaşında alırsak döndüremeyiz alırsak bunu göre göre alıyor oluruz.Atar mı? Bence de atar 20'ye yakında bırakır penaltıları da atacağı için.Ama çok çırpınmaz o yüzden Dzsudzsak ve ortasaha şart eğer tercih edilirse.Hazırlarsan içeri sokar çünkü.
Bezelye için 7-8 verilir. ManU satar mı; oyuncu gelir mi?Önemli olan bu.
Fikret Orman'ın RVP transferinde kaybettiği itibarı düzeltmek gibi bir düşüncesi varsa ki hiç zannetmiyorum, gidip Huntelaar'ı getirmelidir. Golcü gibi golcüdür kendisi.Ne itibarı kaybetmiş ? RVP transferi tek-sabit bir teklifdi.6 idi.Kimse ile sidik yarışına girilmedi.Eğer 7-8 verebilcek olsaydı direk o fiyattan kapıyı açar teklifi masaya bırakır haber beklerlerdi.Başkan yine Beşiktaş'ı düşünüp bu denli yüksek bir fiyat sunmuş.Bunlar RVP'yi hayal bile etmiyor iken,Başkan biz teklifi sunmuştuk demedi mi ? Öyle ise sorun yok..Bizim bir 6'mız var bakalım onunla kimi alıcaz Fw'e ..
Şenol hoca da mı beyaz yalanlara başladı acaba? Sağ gösterip sol vurulacak?Javier ismini hatırlarsanız ilk ben zikretmiştim, almamız gereken adam diye. Sakatlığı mühim. Çok ciddi değilse, trabzon maçına kadar özel idmanlarla hazırlanır.