2015/16 Transfer Sezonu
2015/16 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.

0 Üye ve 17 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2015/16 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12936001 defa] 2015/16 Transfer Sezonu

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 14 Temmuz 2015, 01:59:58
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
Sola Dzsdudzsak ortaya da teknik bir oyuncu alırsanız Chicarito öyle bir oynar ki.

Ortasaha almayacaksanız hava hakimiyeti yüksek oyuncu lazım ama alırsak hiç farketmez.

Luiz Ronaldo'yu koyun o  da atar  :icool:
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Celestine Babayaro

Forvet transferi lige yetişmez diyorum.İlk 2-3 hafta Cenk oynar.
Stoper-Q7 bir hafta   bilemedin 10 gün içinde sonuçlanır.
Orta sahaya adam aramaya ligin ilk haftasından eylül başına kadar olan süreçte başlarız.Olursa olur olmazsa olmaz(bkz:Geçen sene yaz dönemi sağ bek transferi)

Dzsudzsak tam bir palavra ben o adamla görüşüldüğünü bile düşünmüyorum en fazla 1-2 nabız yoklamışlardır

Çevrimdışı Tugay

chicarito vs gereksiz.her adı geçen iş yapacak diye birşey yok.

Çevrimdışı mert_

çikirita bitirici bir forvet uzaktan yakından her türlü atar keşke olsa  :halay:

Hugain napolideki

Çevrimdışı Ersoy

Ama biz istesekte Cikoyu alamayız.

Discovery II Mini cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bundan sonra her sene!

Çevrimdışı TALAT

valla hernandez şenol güneşin tarif ettiği pozisyona uymuyor ama oynatmak istediği oyuna bence uyuyor. ayrıca yine bence hernanzdez geçen sene benzema kadar iş yaptı realde
beyond the horizon of the place we lived when we were young
in a world of magnets and miracles

Çevrimdışı Kadir G.

Ndoye adenin konuşulduğu yerde çiko çöldeki vahadır. Fakat ben şu an konuşulan isimlerin geleceğini düşünmüyorum. :)

Çevrimdışı Kadir G.

Çevrimdışı Armağan Bozkurt

Higuain ismini duyunca, uyuma vaktimin geldiğini anlıyorum. Adeta bir uyarıcı nitelikte, sağolun arkadaşlar.  :lol:

Çevrimdışı atalay

Bezelye pahalıdır; yaz sezonundayız.

*Espri değil; alegori.

Çevrimdışı Gorgaze

N'Doye nın bezelyeden daha faydalı olacağını düşünüyorum sakatlığınıda göz önünde bulundurursak:) tek isteğim dzsudzsak gelsin kanatlar güçlü olsun sonra N'Doye olsun hiç sıkıntı değil hatta iyi bile olur adam burak yılmaz bakambu karışımı hızıda fena değil.
Süleyman Seba Fulya Projesi Beşiktaş’ın geleceğidir. Ne yazık ki “Ahmet Dursun Seba gitsin” projesi ile el değiştirmiştir. Fulya projesi ben Beşiktaşlıyım diyen herkesin, yarınlar için sahip çıkması gereken en büyük meselesidir.

Çevrimdışı Tugay

forvet konusunda adı geçenlerin hiçbirisine inanmıyorum.transferlerin bu kadar beklemesinin tek nedeni adı gizlenen forvet.

Çevrimdışı Kadir G.

Kırk isim atıldı ortaya forvet için yakında gizlenen isim benim diyeceğim de ama ben de sol bekim. :)

Çevrimdışı aspireless

http://www.transfermarkt.com.tr/joselu/profil/spieler/81999
real de oynamis adebayor huntelar disinda higuen i saymazsak bu olsa olur mu

Çevrimdışı musacn1903

Dnipro douglası açıkladı diye haber okudum hem douglas hem rhodolfo olursa beck de var defans harika olmaz mı ?

Çevrimdışı TURKahvesi

Soldado olabilir mi acaba  :alala:

Çevrimdışı Bertug

Fikret Orman'ın RVP transferinde kaybettiği itibarı düzeltmek gibi bir düşüncesi varsa ki hiç zannetmiyorum, gidip Huntelaar'ı getirmelidir. Golcü gibi golcüdür kendisi.

Çevrimdışı Alper1903

Fikret Orman'ın RVP transferinde kaybettiği itibarı düzeltmek gibi bir düşüncesi varsa ki hiç zannetmiyorum, gidip Huntelaar'ı getirmelidir. Golcü gibi golcüdür kendisi.

Algıya takılmaz, ligde de her türlü iş yapar diye düşünüyorum  :tabe:

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

İnş hem Dzu hemde Q7 Gelir !
Mıthiş bir rekabet Gelir hemde Çok alternatifli bir kadromuz olur
Q7 nin en büyük Avantajı her 2 kanattada oynayabilmesi!! Buna gore
Benim Düşüncem İlk 11 de Dzu ve Gokhanla başlayıp Dakika 60 dan sonra Dzu ve Gökhan ikilisinden hangisi daha etkisizse veya oyundan düşerse Q7 onun yerine girer....
Çok iyi olur bu şekilde böylece kanatlarımız hiç oyundan düşmez....
Kaliteye bakın Gökhan veya Dzu çıkıyor yerine Q7 giriyor :halay: :halay: :halay:
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 14 Temmuz 2015, 02:10:52
  • Beşiktaş / Bodrum
Dnipro douglası açıkladı diye haber okudum hem douglas hem rhodolfo olursa beck de var defans harika olmaz mı ?

Rhodolfo Douglas iyi ikili olabilir bence de.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı TØLGA

Rhodolfo Douglas iyi ikili olabilir bence de.
ağır kalmaz mı biraz özellikle şenol güneşin sisteminde?
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı Türkay

Sevdalı yüreklerde Beyaz sürgünler

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 14 Temmuz 2015, 02:12:47
  • Beşiktaş / Bodrum
Huntelear 32 yaşında alırsak döndüremeyiz alırsak bunu göre göre alıyor oluruz.

Atar mı? Bence de atar 20'ye yakında bırakır penaltıları da atacağı için.

Ama çok çırpınmaz o yüzden Dzsudzsak ve ortasaha şart eğer tercih edilirse.

Hazırlarsan içeri sokar çünkü.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Gorgaze

Çikaritoyu alacağına git ahmed musayı al bezelye olmaz arkadaş zaten o tip bir oyuncu aramıyorlar
Süleyman Seba Fulya Projesi Beşiktaş’ın geleceğidir. Ne yazık ki “Ahmet Dursun Seba gitsin” projesi ile el değiştirmiştir. Fulya projesi ben Beşiktaşlıyım diyen herkesin, yarınlar için sahip çıkması gereken en büyük meselesidir.