Merhaba, Yabancı
Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.
0 Üye ve 23 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Teşekkürler @mert kcptl abi ben genel değerlendirme konusuna daldım
Duyum isteyen var mı
Bir de ek yapayım.Kırmızı ile çizdiğim 5'linin tekniği ölümcül.Klasik 4-2-3-1 ile harcanmamalı bence mutlaka daha ofansif farklı bir sistem denenmeli forvete bağlı olmayan.
Bunu Löw'ün Almanyası bile oynayamadı.
Trtspor q7 gelsin mi diye anket yapmış %85 gelsin demiş ilginç.
Ajax o sistemi deneyip, en sonunda stopper Van der Hoorn'u bile en uca koydu. Oysa ki bu takim zaten pasa, pozisyon hakimiyetine oynayan takim. Bir donem de Boer Van der Vaart'i geri getirip false 9 olarak oynatmak istedigini bile soyledi. Sonuc? 194luk Sanogo kiralandi. O sistem oturtmasi cok zor ve hele bizdeki on libero ve Quaresma/Tore ile oynammaz.
Beşiktaş taraftarının %95 i Q7 yi.istiyor dedigimde burada LİNÇ edilmiştim
Tamam aynı şeyleri söylemişiz zaten gel oyuncu tercihlerini konuşalım bunun üzerinden false 10 yaparız en kötü
@Çağrı Abi geçen seneden aklımda kalan bişey vardı. Töre ve gelirse Cucak ikilisini Barça'nın Messi'yi kullandığı gibi de kullanabiliriz. Yani ceza sahası ön çizgisinde ayakları iyi olan oyuncuları duvar olarak kullanıp ceza sahasında pozisyon bulmaya çalışmak.Şöyle ki;
Eğer ki elimizde Dzsudzsak - Töre - Sosa - Quaresma 4'lusu olursa en efektif şekilde kullanmalıyız. Bugun Firat Periscope yayını yaparken takımın 4 1 4 1 seklinde çalıştığını söyledi. Bu 4'lü ileride oynar ortada da Tolgay olur. Evet belki cok hücumcu bi kadro olur fakat alan daraltarak ve takım halinde hareket etmeyi becerebilirsek bu kadro sağlam bi forvetle ligi domine edebilir.GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Medel, Isla, Campbell ve Vargas'ı al konuşalım.
A Plan'ı forvette dzeko b Plan'ı balotelli dzeko tamam Kulübüyle 8 mil euroya 1 yıl kiralama sonra bir sene sonra 8 mil euro daha verme koşuluyla anlaşılmaya çalışılıyor balotelli de buna benzer daha düşük ücretlere c Plan'ı Remy her şeyiyle hazır bu transfer Ikincisi dudşak gelirse q7 de gelicek bildiklerim bunlar dzeko biyere gittimi onu bile bilmiom iyi salladın demeyin sonra