2015/16 Transfer Sezonu
2015/16 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.

0 Üye ve 23 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2015/16 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12930749 defa] 2015/16 Transfer Sezonu

Çevrimdışı mert_

:ishock:
Teşekkürler @mert kcptl abi ben genel değerlendirme konusuna daldım :biggrinking:
orası daha güncel daha iyi olmuş kartal kardeşim  :tabe:

Çevrimdışı genki1914

[ Son Düzenleme: 14 Temmuz 2015, 01:25:16 genki1914 ]
Guti14

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Bir de ek yapayım.

Kırmızı ile çizdiğim 5'linin tekniği ölümcül.

Klasik 4-2-3-1 ile harcanmamalı bence mutlaka daha ofansif farklı bir sistem denenmeli forvete bağlı olmayan.

@Çağrı Abi geçen seneden aklımda kalan bişey vardı.

Töre ve gelirse Cucak ikilisini Barça'nın Messi'yi kullandığı gibi de kullanabiliriz.

Yani ceza sahası ön çizgisinde ayakları iyi olan oyuncuları duvar olarak kullanıp ceza sahasında pozisyon bulmaya çalışmak.

Şöyle ki;

Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı Doğuhan

şuradaki yorduğumuz kafayı inş teknik ekip ve yönetimde kuruyordur ve en önemlisi hayal ediyordur beşiktaşlının yüzü gülsün artık çok çekiyoruz yıllardır macar başlangıcı olsun  :D

Çevrimdışı Savaş

Eğer ki elimizde Dzsudzsak - Töre - Sosa - Quaresma 4'lusu olursa en efektif şekilde kullanmalıyız.  Bugun Firat Periscope yayını yaparken takımın 4 1 4 1 seklinde çalıştığını söyledi. Bu 4'lü ileride oynar ortada da Tolgay olur. Evet belki cok hücumcu bi kadro olur fakat alan daraltarak ve takım halinde hareket etmeyi becerebilirsek bu kadro sağlam bi forvetle ligi domine edebilir.

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimiçi Mehmet57

Ajax o sistemi deneyip, en sonunda stopper Van der Hoorn'u bile en uca koydu. Oysa ki bu takim zaten pasa, pozisyon hakimiyetine oynayan takim.

Bir donem de Boer Van der Vaart'i geri getirip false 9 olarak oynatmak istedigini bile soyledi. Sonuc? 194luk Sanogo kiralandi. O sistem oturtmasi cok zor ve hele bizdeki on libero ve Quaresma/Tore ile oynammaz.

Çevrimdışı ferdi1903

Duyum isteyen var mı  :halay:

eee hadi bekliyoruz, senlensin buralar  :sevinc

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 14 Temmuz 2015, 01:25:07
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
Bunu Löw'ün Almanyası bile oynayamadı.  :eyes

Tamam aynı şeyleri söylemişiz zaten gel oyuncu tercihlerini konuşalım bunun üzerinden false 10 yaparız en kötü :D
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Trtspor q7 gelsin mi diye anket yapmış %85 gelsin demiş ilginç.
Beşiktaş taraftarının %95 i Q7 yi.istiyor dedigimde burada LİNÇ edilmiştim :bandit:
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı ferdi1903

en az 15 sayfa geriden okudum, kafam iyce karisti, simdi bu macar geliyormu gelmiyormu  :alala:

ilk sayfalarda gelmiyecek dendi sonra bi kac duyum ve bizde dendi, simdi ise hic birsey belli deil  :bawling: :bawling:

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 14 Temmuz 2015, 01:27:01
  • Beşiktaş / Bodrum
Ajax o sistemi deneyip, en sonunda stopper Van der Hoorn'u bile en uca koydu. Oysa ki bu takim zaten pasa, pozisyon hakimiyetine oynayan takim.

Bir donem de Boer Van der Vaart'i geri getirip false 9 olarak oynatmak istedigini bile soyledi. Sonuc? 194luk Sanogo kiralandi. O sistem oturtmasi cok zor ve hele bizdeki on libero ve Quaresma/Tore ile oynammaz.

Ön liberolar yeterli bence. Ortasaha oynar her türlü Atiba az pas hatası yapar çünkü.

Sosa Tolgay zaten uygun.

Quaresma yerine Camphel alınsa gerçekten demeye değer.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı TALAT

Beşiktaş taraftarının %95 i Q7 yi.istiyor dedigimde burada LİNÇ edilmiştim :bandit:

94,7 falan de de inanalım :D
beyond the horizon of the place we lived when we were young
in a world of magnets and miracles

Çevrimdışı atalay

Bu arada Şili'nin yaptığı şey çok başka.

Daha önce paylaşmıştım.

Onu Sampaoli dışında kimsenin hayal ettiğini bile düşünmüyorum.  :D

Çevrimdışı TØLGA

sen işine gelen şeylere cevap yazıyorsun  yunus mentions atıyoruz cevap yazmıyosun
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı atalay

Tamam aynı şeyleri söylemişiz zaten gel oyuncu tercihlerini konuşalım bunun üzerinden false 10 yaparız en kötü :D

Medel, Isla, Campbell ve Vargas'ı al konuşalım.  :D

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 14 Temmuz 2015, 01:29:11
  • Beşiktaş / Bodrum
@Çağrı Abi geçen seneden aklımda kalan bişey vardı.

Töre ve gelirse Cucak ikilisini Barça'nın Messi'yi kullandığı gibi de kullanabiliriz.

Yani ceza sahası ön çizgisinde ayakları iyi olan oyuncuları duvar olarak kullanıp ceza sahasında pozisyon bulmaya çalışmak.

Şöyle ki;

Bu zaten  bu sene oynanacak olan 3 aşağı 5 yukarı kardeşim.

Bilic2in 4-2-31'inden farkı bekler devamlı bindirir ortasah oyuncularına çizdiğin gibi özgürlük tanınır.

Töre level atlaması lazım bitiricilikte sıkıntı bu.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı BlackEagle132

Eğer ki elimizde Dzsudzsak - Töre - Sosa - Quaresma 4'lusu olursa en efektif şekilde kullanmalıyız.  Bugun Firat Periscope yayını yaparken takımın 4 1 4 1 seklinde çalıştığını söyledi. Bu 4'lü ileride oynar ortada da Tolgay olur. Evet belki cok hücumcu bi kadro olur fakat alan daraltarak ve takım halinde hareket etmeyi becerebilirsek bu kadro sağlam bi forvetle ligi domine edebilir.

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

İşte bundan bahsediyorum umarım Şenol hoca ile aynı kafadayızdır.Tabii ek olarak kalıcı 2.plan taktikleride mac içinde uygulanabilcek şekilde hazırlanılır.forma değiştirir gibi oyun-taktik-disiplin içeren 2 sistem bulunması şart.4-1-4-1 Mükemmel hucum ve Mükemmel savunma demek.Shuster gibi hucum yapıp defansında az gol yediğini hayal edin.  :photo:

Çevrimdışı Kadir G.

Topun Beck'in ayağında olduğu klasik 4-2-3-1'im. Remyi Ba gibi sabit değil her iki kanada duvar şeklinde kullanırsak macarın 15 gol atmaması için bir sebep görmüyorum.

Çevrimdışı sosyalkartal

A Plan'ı forvette dzeko b Plan'ı balotelli dzeko tamam Kulübüyle 8 mil euroya 1 yıl kiralama sonra bir sene sonra 8 mil euro daha verme koşuluyla anlaşılmaya çalışılıyor balotelli de buna benzer daha düşük ücretlere c Plan'ı Remy her şeyiyle hazır bu transfer

Ikincisi dudşak gelirse q7 de gelicek bildiklerim bunlar dzeko biyere gittimi onu bile bilmiom iyi salladın demeyin sonra
Bizler Tanrının kullarıyız, bize kim kafa tutabilir ki Çelik gibi bir azimle ve korkusuzca adımlarla binlerce umut altında güneşlenen kullarız. Bugün kaderimizi yazmak üzere ileri çıkıyoruz..

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 14 Temmuz 2015, 01:30:43
  • Beşiktaş / Bodrum
Medel, Isla, Campbell ve Vargas'ı al konuşalım.  :D

Şili'yi komple getireyim istersen :D

Ortasahada Atiba kurtarır bence burada false 9 oyuncusu sıkıntı.

Quaresma değil de Camphell olursa Töre'nin mentalitesini değiştirmesine bakar olay.

Gerçi zaten sağdan içeri dalıp sol ayak plaselerini geliştirse 4-2-3-1'de de 15 gol bırakır ligde o da ayrı konu.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı beshicktush

Kaç senedir neden hızlı,top sürebilen,yetenekli,çalım atabilen forvetimiz olmaz?Ben bıktım artık hantal uzun boylu forvetlerden.Aguero,suarez,rooney,tevez tarzı forvet istiyorum.

Çevrimdışı aspireless

Kadrolariniza bakiyorum da bu sene sampiyonulugu son anda kaybeden takimdan tek töre ve sosa kalmis. hani istikrardan yanaydik. Simdi bu transferleri yapsak gelecek yil bunlardan sıkılıp tekrar tum kadroyu mu degistirecegiz. 
Normali bu degil hepimiz biliyoruz arkadaşlar isimlere takilmayin. normali 3 adam gider 3 adam gelir maksimum böyle olmalidir. Beşiktaş i yiptatan durumda buydu her yil yeni takim kuruldu
 sonuç: kaptanimiz yok. kolay zaten simdi sil olcayi veliyi atibayi cenki al yerlerine basklarini bir yil sonrada bu sene aldiklarimizi sileriz. Taraftar elindekilere guvenmeden bu is olmaz.

Çevrimdışı AvrupaKartalı

Sol beke neden herkes mottayi yaziyor, tosic daha iyi degilmi?
Hiç biri yokken BİZ vardık ! ! !

Çevrimdışı Türkay

A Plan'ı forvette dzeko b Plan'ı balotelli dzeko tamam Kulübüyle 8 mil euroya 1 yıl kiralama sonra bir sene sonra 8 mil euro daha verme koşuluyla anlaşılmaya çalışılıyor balotelli de buna benzer daha düşük ücretlere c Plan'ı Remy her şeyiyle hazır bu transfer

Ikincisi dudşak gelirse q7 de gelicek bildiklerim bunlar dzeko biyere gittimi onu bile bilmiom iyi salladın demeyin sonra
Dzeko Romaya gitmek üzere 20 milyon a
Sevdalı yüreklerde Beyaz sürgünler

Çevrimdışı Gorgaze

@Necmi abiye katılıyorum macarla q7 gelirse gökhan gidebilir .Q7 inatlaşırda Gökhan ordada hem fikirim ama şurada kesinlikle katılmıyorum sana abi takım olgusu bozulmaz dahada fazla artar gelene gidene göre değil.Şenol hocaya göre söylüyorum. Şaşmaz takım olgusu. O olguya sahip olmayan oyuncu kesinlikle yedek oturur Şenol hocanın takımında. Ben quaresmanın çoğu maç ilk 11 de başlıyacağını bie düşünmüyorum sonradan girer gibi geliyor. Gökhan giderse farklı olabilir.
Süleyman Seba Fulya Projesi Beşiktaş’ın geleceğidir. Ne yazık ki “Ahmet Dursun Seba gitsin” projesi ile el değiştirmiştir. Fulya projesi ben Beşiktaşlıyım diyen herkesin, yarınlar için sahip çıkması gereken en büyük meselesidir.