2015/16 Transfer Sezonu
2015/16 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.

0 Üye ve 22 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2015/16 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12924081 defa] 2015/16 Transfer Sezonu

Çevrimiçi Samet Ç

Moderasyona aldınız anladıkda neden mesajlarım onaylanmıyor. Bana biri bunu açıklayabilir mi ? Burada benim Beşiktaş'lılığımı sorguladılar hiçbir yaptırım uygulamadınız üstüne yetmedi küfür yedim yine bir şey yapmadınız ben sadece dünkü iletim yüzünden modarasyona alındım sesim çıkmadı. Ama neden iletilerim onaylanmıyor

Çevrimdışı Kemal

Hemen inanmasak sonra düşüş çok şiddetli oluyor :)

Çevrimdışı TALAT

beyler biz mitroyu alalım ne şiş yansın ne kebap.
beyond the horizon of the place we lived when we were young
in a world of magnets and miracles

Çevrimdışı Ersoy

Forvete Remy istiyorum Remy Remy Remy.Bu arada Q7 rotasyon için alınmış olabilir mi sizce? İkisi de geldiğine göre...

Hadi Remy'i çağıralım beyler.RE-MY RE-MY RE-MY.
Bundan sonra her sene!

Çevrimdışı TØLGA

el ele tutuşmadan söyledin olmaz o iş  :biggrinking:
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı Oktay

Moderasyona aldınız anladıkda neden mesajlarım onaylanmıyor. Bana biri bunu açıklayabilir mi ? Burada benim Beşiktaş'lılığımı sorguladılar hiçbir yaptırım uygulamadınız üstüne yetmedi küfür yedim yine bir şey yapmadınız ben sadece dünkü iletim yüzünden modarasyona alındım sesim çıkmadı. Ama neden iletilerim onaylanmıyor
sabırlı ol önce bi okuyalım  :tabe:

Çevrimdışı MUSTAFA_

Aşırı doz duyumun sonucu

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı Fatih Berker

7 numara Törenindir.Quaresma avcunu yalar.

Çevrimdışı canU

Ya remy hocanın tanımına hiç ama hiç uymuyor. Eğer remy gelirse hoca mutlu olmaz bizim sisteme uygun bir adam almamız lazım. Mitro sanki daha ıygun ibi çok beğenmesem de en iyi seçenek o sanki.

Çevrimdışı can1903

Quaresma olmuyor Dzsudzsakmı oluyor şimdi.

O zaman rananananynayninananay  :ishock:
Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimdışı acan07

yav şimdi dujzak ile q7 birliktemi geliyo ne oluyo  bi anlatın yavvv  :alala: :alala:

Çevrimiçi Samet Ç

sabırlı ol önce bi okuyalım  :tabe:
10 dakika da bir cümle iletiyi okuyup onaylayamıyorsanız bunda art niyet ararım ben.

Çevrimdışı ozeratalay

RVP ye sponsor varken Dzeko ya sponsor yokmu yoksa gelmez diye kurcalamıyolar mı?

Çevrimdışı okansosa

Her gece aynı sabah umutsuzluk akşama doğru hafif umutlanma gece duyumlar ve umutlanış duyumlardan birşey çıkmaz ve kapanış

O gemi bir gün gelecek

Çevrimdışı MUSTAFA_

yav şimdi dujzak ile q7 birliktemi geliyo ne oluyo  bi anlatın yavvv  :alala: :alala:
Öyle bir söylenti var piyasada

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı FedericoGiunti

Arkadaşlarım takımdaşlarım dın gelişmeler neler bir zahmet özet geçin bu yaşlı insana:)
BEŞİKTAŞK

Çevrimdışı canU

Jewjack geliyor en son haberler bu yönde necmi abi de q7 artk bjk oyuncusudur hakaret ona göre cezalandırılır dedi ikisi de geliyor şuanda😂

Çevrimdışı Logins1903

beyler bu hakan gundogara inanmayın ersan icinde imzayi atti carsamba gunu cinde demisti ne oldu ha birde 1.8 e dzuzdsak alınmaz 3-4 milyona ndoye ettigi bir piyasada mantıklı olun

Çevrimdışı can1903

Hem Quaresma Hem Dzsudzsak! Ne şiş yandı ne kebap!

ALAYINA GİDER ULAN  :D
Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimdışı Oktay

10 dakika da bir cümle iletiyi okuyup onaylayamıyorsanız bunda art niyet ararım ben.
normalde biraz uzun sürmüş olabilir art niyet yok..

Çevrimdışı Scout

Kimler Geliyor Şimdi Birisi Anlatabilir mi  :ebebe: :ebebe: :ebebe:
Pika Pika

Çevrimdışı Fatih_

Dzsudzsak, Douglas, Q7, bunlar kesin N'Doye yada Joel Campbel diyorlar

Çevrimdışı can1903

Başardık! Balazs Dzsudzsak!!!!!!!!!!!!

Çevrimdışı Abdullah

Yine ümitlenmiş gördüm sizi  :evillol: @yigitcan1903 döngünün hangi aşamasındayız şu an ve sonraki aşamamız nedir  :D

Çevrimdışı safa burak

Neden hep tek forvet uzerinden adam dusunuluyor veya kadrolar tek forvet duzeninde yazılıyor. Gecen sene cenk cok az sans bulsa da bence buyuk is yapti. 2 macta son dakika golu atti birini saymadilar. Bence cenkin de oldugu cift forvet duzeninde oynamaliyiz