2015/16 Transfer Sezonu
2015/16 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.

0 Üye ve 29 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2015/16 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12891027 defa] 2015/16 Transfer Sezonu

Çevrimdışı laoban

tamam eyvallah elestri yapici olursa ve ispat varsa kabul edilir demissiniz, kabul. buyurun su habere ne diyeceksiniz merak ediyorum, ispatida linkte  20 eylul 2012 haberi. adam giderken bu aciklamayi yapan baskanimiz neden bu adami geri getirmeye dair aciklamalar yapiyor? olasi bir quaresma transferinde isler yolunda gitmezse yonetim bunun aciklamasini kime yapacak? ne olursa olsun muhtemeller dahilide degilmidir gelen adamin istenilen seviyede oynayamamasi?
yonetim bu riski nasil gozardi edip bu tarz operasyonlar pesine girer?
[ Son Düzenleme: 13 Temmuz 2015, 07:04:23 Necmi ]

Çevrimdışı Mehmet57

neden olmasın zaten bu güne kadar kanattan çok forvet arkası gibi oynamıyormuydu.
kanat oyuncusu olarak beğenilmemesinin nedenide bu ben olcayı ikinci forvet olarak bile değerlendiririm
Mustafanın yerin o işi çok daha hakkıyla yapar en azından 15 golü olur
adamın gol vuruşu iyi biraz işin artisliğine kaçmasa çok daha iyi olur
attığı bütün gollere bakın çok şık vuruşlar.

Katilmiyorum.

Haber orta sahanin ortasindan bahsediyor, forvet arkasindan degil. Orta sahanin gobeginde oynamak icin fizik ozelligin iyi olmali, ya da cok akilli, oyun gorusun yuksek olmali. Bunlarin hepsi Olcay'da eksik.

Olcay ne oyunu acabilir, nede ara pasi gonderebilir, nede hava topu kazanabilir veya top kapabilir. Santrofor arkasi olmak icin de yeterli yaratici ozelligi olmadigi gibi, sut teknigi kotu.

Yani, hangi acidan bakarsan bak, Olcay bu takim icin yetersiz. Tek bir ihtimal 442'de alinacak uzun boylu santroforun etrafinda serbest bir rol ustlenip, rakip defansi yoran kosularla orda bos alan yaratmakta faydali olabilir.

Ama, ben 3'lu orta sahadan Olcay'i santrofor oynatacam diye vazgecermiyim? Ben olsam vazgecmem. Hocanin da yapacagini dusunmuyorum. Hoca bence Olcay'i kanat icin yetersiz buldu, ama orta saha'da Oguzhan, Sosa, Tolgay gibiler varken orda da oynayamaz.

Bence bu sezon Olcay yedek kalacak.

Çevrimdışı Necmi

tamam eyvallah elestri yapici olursa ve ispat varsa kabul edilir demissiniz, kabul. buyurun su habere ne diyeceksiniz merak ediyorum, ispatida linkte   20 eylul 2012 haberi. adam giderken bu aciklamayi yapan baskanimiz neden bu adami geri getirmeye dair aciklamalar yapiyor? olasi bir quaresma transferinde isler yolunda gitmezse yonetim bunun aciklamasini kime yapacak? ne olursa olsun muhtemeller dahilide degilmidir gelen adamin istenilen seviyede oynayamamasi?
yonetim bu riski nasil gozardi edip bu tarz operasyonlar pesine girer?
ben itham derken taraftarı itham etmenden bahsetmiştim ve ya kongre üyelerini
ikincisi her hangi bir gazetede yazan bir yazı özellikle habertürk gibi Beşiktaş hakkında tek bir doğru haber yapmayan
bir gazetenin buraya ne linkini taşı nede kanıt olarak sun Quaresma nın transferine bende karşıyım ama
orda yazılanlar yüzünden bak neden transfer ediyor burda böyle denilmişti denmez bu bir ayıp değil
orda oyuncuyla ilgili bazı sıkıntıların var bu nedenle sözleşmesini fes edersin daha sonra yeniden oynatmak için yeni sözleşme yaparsın ve
bu noktada sıkıntılı olduğun şeylerle ilgili yaptırım koyarsın uymasını sözleşme üzerinden kontrol etme imkanın olur.
benim sıkıntım oyuncunun sahada futbol oynama yerine şovmenliğe soyunması ama kalkıpta yönetime bu
konuda bir eleştiri getirmem sözleşmeyi yapan onlar önleminide alacak olan onlar temennim anlaşma yapmamaları üzerine ama yaparlarsada bu normal bir durum.
sonuçta ne olursa olsun katkı verecek bir oyuncu göz ardı edilemez disipline edilebilirse büyük katkısı olur
hiç istemesemde Töre satılıyorsa alternatifini o doldurur. Buda başka bir gerçek taraftarda çeker Beşiktaşın menfaatleri
gerektiriyorsa imzalarlar. Bu riske doğru bir sözleşmeyle girilir. Benki hiç istemediğim halde bunu kabul edebiliyorum.
Gönderilmesi bence hataydı şimdi tekrardan alınmasıda bence hata ama söylediğim gibi bu bence
bunun için haber türk gibi bir tetikçinin linkinide buraya yapıştırmam uzun zamandır ilk defa o kalitesiz gazeteyi tıkladım ve
başkalarıda tıklayıp onlara hak etmedikleri menfaati sağlamasın diye kaldırıyorum @laoban

Çevrimdışı talha

Protest eylem düşüncüleri genişletir.
İnsanlar tekil fikirlerle diğer canlılardan farkı kalmaz.

Aynı masal bu sefer farklı olacak diye tekrar tekrar okunmaz.
Eğer bir tesadüf birden fazla nüksediyorsa asla tesadüf olamaz.
Subjektif savunma topluma ve bireye zarar getirir.

Çevrimdışı laoban

@Necmi  kaynak olarak o gazeteyi gostermem kasitli degildi, gerekli arama yapilirsa bir cok kaynakta o donemde yazilmis ve o donemde okudugum bir haberdi. Ben o zaman baska bir soru sorayim, besiktas icin onemli olan gunluk menfaatleri dogruldutusunda yapilacak tartismali hamlelermi yoksa bizim durusumuzmu? ben besiktastan problemli bir sekilde gonderilmis bir adamin tekrar getirilmesini sindiremiyorum. sorunum bu.

Çevrimdışı Necmi

Katilmiyorum.

Haber orta sahanin ortasindan bahsediyor, forvet arkasindan degil. Orta sahanin gobeginde oynamak icin fizik ozelligin iyi olmali, ya da cok akilli, oyun gorusun yuksek olmali. Bunlarin hepsi Olcay'da eksik.

Olcay ne oyunu acabilir, nede ara pasi gonderebilir, nede hava topu kazanabilir veya top kapabilir. Santrofor arkasi olmak icin de yeterli yaratici ozelligi olmadigi gibi, sut teknigi kotu.

Yani, hangi acidan bakarsan bak, Olcay bu takim icin yetersiz. Tek bir ihtimal 442'de alinacak uzun boylu santroforun etrafinda serbest bir rol ustlenip, rakip defansi yoran kosularla orda bos alan yaratmakta faydali olabilir.

Ama, ben 3'lu orta sahadan Olcay'i santrofor oynatacam diye vazgecermiyim? Ben olsam vazgecmem. Hocanin da yapacagini dusunmuyorum. Hoca bence Olcay'i kanat icin yetersiz buldu, ama orta saha'da Oguzhan, Sosa, Tolgay gibiler varken orda da oynayamaz.

Bence bu sezon Olcay yedek kalacak.
olcayın fizik özelliği iyidir ne yapabileceğinide oynamadan bilemeyiz olcay vazgeçilebilecek bir oyuncu değil
beğenilsede beğenilmesede iki senedir sonuca etki eden en iyi ikinci oyuncumuz ama ben as kadroda demedim yedek olarak düşünmüştüm
birde uefa maçlarında olcayı iyi incele ne kadar iyi iş çıkarttığını görürsün beğenilsede beğenilmesede 10+10 ortalamasıyla Beşiktaş
tarihinin en iyi ortalamasını yakalayan oyunculardan biridir.

Çevrimdışı Necmi

@Necmi  kaynak olarak o gazeteyi gostermem kasitli degildi, gerekli arama yapilirsa bir cok kaynakta o donemde yazilmis ve o donemde okudugum bir haberdi. Ben o zaman baska bir soru sorayim, besiktas icin onemli olan gunluk menfaatleri dogruldutusunda yapilacak tartismali hamlelermi yoksa bizim durusumuzmu? ben besiktastan problemli bir sekilde gonderilmis bir adamin tekrar getirilmesini sindiremiyorum. sorunum bu.
Bende sindiremiyorum ve soruyorum madem geri alıyorsun o zaman neden gönderdin
Beşiktaşı gönderirkende zarara uğrattın bu açıklanması gerekiyor. Ama bir taraftanda insanlar ikinci bir
şansı hak eder. Eğer bu şansı Quaresma istediyse ne ala ama yönetim teklif götürdüyse yazıklar olsun derim.
çünkü ikisinin arasında çok büyük bir fark var birinde ikinci bir şans veriyorsun diğerinde tükürdüğünü yalıyorsun
o nedenle peşin hükümlü olmak yerine gelişmeleri takip etmek sonuca göre karar vermek daha doğru @laoban

Çevrimdışı Necmi

tekrar iyi sabahlar arkadaşlar ben çıktım

Çevrimdışı talha

Ben yatmaya gidiyorum uyandığımda Ndoye falan görmeyeyim buralarda :D

D5803 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Protest eylem düşüncüleri genişletir.
İnsanlar tekil fikirlerle diğer canlılardan farkı kalmaz.

Aynı masal bu sefer farklı olacak diye tekrar tekrar okunmaz.
Eğer bir tesadüf birden fazla nüksediyorsa asla tesadüf olamaz.
Subjektif savunma topluma ve bireye zarar getirir.

Çevrimdışı Mehmet57

olcayın fizik özelliği iyidir ne yapabileceğinide oynamadan bilemeyiz olcay vazgeçilebilecek bir oyuncu değil
beğenilsede beğenilmesede iki senedir sonuca etki eden en iyi ikinci oyuncumuz ama ben as kadroda demedim yedek olarak düşünmüştüm
birde uefa maçlarında olcayı iyi incele ne kadar iyi iş çıkarttığını görürsün beğenilsede beğenilmesede 10+10 ortalamasıyla Beşiktaş
tarihinin en iyi ortalamasını yakalayan oyunculardan biridir.

Fizik ozellikler derken kondisyondan bahsediyorsun bence. Kondisyonu iyi olabilir, ama biz futbolcu ariyoruz, maraton kosucusu degil. Lakin, demek istedigim fizik ozellikler derken sadece kondisyona bakmamak gerek.

Olcay'in nezaman ikili mucadelede hava topu aldigini gordun? Olcay'in guclu rakiplere karsi nezaman ustunluk kurdugunu gordun? Olcay'in kondisyonu iyi olabilir ama fizik gucu cok dusuk. Hicbir guclu rakibe karsi ustunluk kuramaz. Lig'de ki kotu takimlarin komik oyuncularina baski yaparak hataya zorlayabilir, lakin bu gozunu boyamasin bence.

Olcay ozellikle Avrupa Ligi maclarinda cok kotuydu. Lpool bize karsi 3-5-2 oynadi, bekler Moreno ve Ibe'dan olustun. Bu isin komik yonu, Ibe sagbek degil, defansif yonu yok.

Olcay karsisindaki sagbek olmamasina ragmen ofansif anlamda zorlayabildimi Ibe'i? Hayir. "Defansa yardim" eden Olcay defansif anlamda bir faydasi oldumu Ibe'a karsi? Hayir. Ikili mucadele kazandimi? Hayir. Brugge maclarinda Meunier'i bir kez bile gecemedi. Oyle ki, Meunier ikinci macta o kanadi otoban'a cevirdi. Olcay'in geriye kosup, ellerini arkasina koyup rakibin onune durmasinda ne fayda var? Her oyuncu bunu yapabilir. Olcay vazgilmeyecek degil, bu takimda vazgecilmesine gereken ilk oyuncu.

Futbol'da sadece istatistiklere bakilmamasinin kaniti Olcaydir. Kuyt'i Besiktas'da gormek istemeydin? O da en az Olcay kadar kotu toplu oyunda. Etkili futbol oynamak isteyen takimin el freni.

Olcay 10 gol atsin, ki, Olcayin etkili oldugun donem ilk sezonlariydi ama attigi gollerden fazla oyuna kotu etkisine bakmak gerek. Olcay bircok olasi atagi yaptigi inanilmaz pas hatalari ile kesiyor. Kritik anlarda top kaybine ugruyor. Ona yapilan her press'de topu kaybediyor (aynen Veli gibi).

Olcay toplu oyunda bukadar kotu olmasindan dolayi topsuz oyunda etkili olmaya calisiyor. Ben Olcay'in istatistigine onem vermiyorum, cunki Besiktas'dan aldiklari faydasindan daha fazla. Adam gecemeyen, orta yapamayan, pas veremeyen bir sol acik nedir gunumuzun futbolunda?

Olcayin kisisel istatistikleri "iyi" olsada, Besiktasin genel anlamda oyununa zarari cok. Bu takimin el freni. Anadolu takimlarina karsi iyi bir sol acikla oynasak her daim gol buluruz, cunki takimin seviyesini yukari kaldirir. Avrupa liginden bahsettin, ama inandikalrinin aksine ben cok kotu bir Olcay gordum Avrupa maclarinda. Feyenoord'un daha yeni A takimina gelmis, sagbek oynayan stopperi Van Beek gecip Ba'ya attigi assist'i saymazsan tabii.

[ Son Düzenleme: 13 Temmuz 2015, 07:38:26 Mehmet57 ]

Çevrimdışı Deniz

Remye yapilan son teklif olumsuz donerse ndoye imzalayacak.
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı MUSTAFA_

Remye yapilan son teklif olumsuz donerse ndoye imzalayacak.
Listede başka oyuncu yok mu Morinho bırakmak istemiyormuş

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı brkntcnr

Beck - Douglas - Rhodolfo - Tosic - Atiba - Tolgay - Töre - Dzsudzsak - X.

Buradaki X çok önemli. Şenol hocanın istediği profilde birisi gelmeli. İsmi önemli değil. Sonuçta şenol hoca sistemini ona göre kuruyor ve sistemine en uygun oyuncuyu istiyor. Hocanin istedigi ozelliklere sahip bir santrafor işimizi görür. Kaleci konusuna girmek bile istemiyorum çünkü orası apayrı bir muamma.

TURKCELL T50 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı yavvuzz

Herkese Günaydın ,

Tüm kadrolara bakıyorum da ne Kerim ne  de Oğuzhan var . Şunu açık söylemeliyim, kim gelirse gelsin bu iki çocuğun katkısı olmadan şampiyon olmamız imkansız . Çünkü kabiliyetlerini dışarı çıkarabilirsek , parayla satın alamayacağımız cevherler var bunlarda.

Çevrimdışı brkntcnr

Herkese Günaydın ,

Tüm kadrolara bakıyorum da ne Kerim ne  de Oğuzhan var . Şunu açık söylemeliyim, kim gelirse gelsin bu iki çocuğun katkısı olmadan şampiyon olmamız imkansız . Çünkü kabiliyetlerini dışarı çıkarabilirsek , parayla satın alamayacağımız cevherler var bunlarda.
Kesinlikle katılıyorum fakat ben 55-60 larda Kerim le Oğuzhan ın oyuna girebileceğini düşünüyorum. Mesela gökhan > kerim , sosa > oguzhan değişiklikleri gibi.

TURKCELL T50 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı Oktay

günaydın arkadaşlar ..
kabul edelimki daha geçen seneye kadar transferde yediğimiz kazıklar burdan karsa yol olurdu,bilhassa geçen sene bakarsak yönetim transferde çiddi disipliplinli ve nokta atışı işler yapıyor... birazdaha sabirla bekleyelim beşiktaşa yakışır transfer mutlaka olacaktır.

bizim genç taraftarada hak veriyorum gündem değiştirecek oyuncu istiyolar ama beşiktaşında mali durumu ortada transfer yasağından son anda yırttık
[ Son Düzenleme: 13 Temmuz 2015, 10:15:00 Oktay ]

Çevrimdışı megiddo

aslında bizim yapımıza en uygun golcü higuain, napoli bırakmıyormu çok mu pahalı bir yoklamak lazım.

Çevrimdışı ONUR KOLCU

Gunaydın arkadaşlar.

hepimiz için güzel bir gün olması dilegiyle.

Çevrimdışı Çağatay

Gunaydın arkadaşlar.

hepimiz için güzel bir gün olması dilegiyle.

douglas ile başlayalım o zaman güne
ama dniprolu olan :)
Hope for the Best, Plan for the Worst

Çevrimdışı Ergin1903

Günaydin herkese. Remy ve Douglas aciklansin artik az da olsa rahatlayalim arkadas vallahi yeter !

Çevrimdışı cursedofdragon

sabah sabah kadro kurma keyfi  :evillol:

Çevrimdışı megiddo

david villa diyor renkli medya, hayret bu sefer 33lük genç birini yazmışlar bide bi güzel methetmişler ki sorma.

Çevrimdışı arc1999

Bugün kap gelecek gibi bir his var içimde  :) :icool: