2015/16 Transfer Sezonu
2015/16 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.

0 Üye ve 25 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2015/16 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12893997 defa] 2015/16 Transfer Sezonu

Çevrimdışı aa1903

şifo da adamın dibi yalnız. şimdi olsa futbolcular kaçar direk.

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 13 Temmuz 2015, 04:49:00
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
senin zapata olmaz hiç adı geçmiyor  :bandit:

Dzsdudzsak'ın da geçmiyordu  :evillol:
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Türkay

"Olcay’a özel ilgi gösteren Güneş’in, olası sol açık transferini göz önünde bulundurarak Olcay'ı orta sahanın ortasında deniyor."
(FANATİK)
Sevdalı yüreklerde Beyaz sürgünler

Çevrimdışı talha

"Olcay’a özel ilgi gösteren Güneş’in, olası sol açık transferini göz önünde bulundurarak Olcay'ı orta sahanın ortasında deniyor."
(FANATİK)
Orda hiç olmaz :D Olcay olsa olsa forvetin dibinde oynar :)

D5803 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Protest eylem düşüncüleri genişletir.
İnsanlar tekil fikirlerle diğer canlılardan farkı kalmaz.

Aynı masal bu sefer farklı olacak diye tekrar tekrar okunmaz.
Eğer bir tesadüf birden fazla nüksediyorsa asla tesadüf olamaz.
Subjektif savunma topluma ve bireye zarar getirir.

Çevrimdışı Geovani

Şenol hocanın oynatmak istediği futbolu tahmin edebiliyoruz ki açıklamalarında kendide defansı baya ileride kuracağını ifade ediyor peki adı geçen defans elemanları ve oynayacağımız bekler çizgi oynama konusunda nasıllar @Çağrı hilbert mesela ofsayti çok bozuyordu
BEŞİKTAŞA ADANMIŞ HAYATLAR

Çevrimdışı TØLGA

Dzsdudzsak'ın da geçmiyordu  :evillol:
söyleye söyleye oldururuz diyorsun yani  :D

Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 13 Temmuz 2015, 04:54:05
  • Beşiktaş / Bodrum
Şenol hocanın oynatmak istediği futbolu tahmin edebiliyoruz ki açıklamalarında kendide defansı baya ileride kuracağını ifade ediyor peki adı geçen defans elemanları ve oynayacağımız bekler çizgi oynama konusunda nasıllar @Çağrı hilbert mesela ofsayti çok bozuyordu

Hilbert zaten bek değildi abi kanattı biz adamı bek yapınca kaza kaçınılmaz oldu :D

Motta da bek değil, çizgiyi en iyi oynayabilecek olan Tosic ama o da hücumda ne kadar yeterli olacak görmek lazım.

Andreas Beck zaten şuan bizim için en bölgesinin oyuncusu konumunda. Defansif de ofansif de bu ligde fazlasıyla yararlanacağımızı umuyorum. 4 sene sağ bek aramayacağız nihayet.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 13 Temmuz 2015, 04:54:42
  • Beşiktaş / Bodrum
söyleye söyleye oldururuz diyorsun yani  :D

Şansımızı deneriz :D

Zapata ve Leroy Fer'i bol bol dillendirmek lazım Twitter'dan da eksik etmeyin  :D
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı TØLGA

Şansımızı deneriz :D

Zapata ve Leroy Fer'i bol bol dillendirmek lazım Twitter'dan da eksik etmeyin  :D
valla ben twitterdan dzsudzsak'a baskı yaptım durdum  :biggrinking:

Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı Geovani

Hilbert zaten bek değildi abi kanattı biz adamı bek yapınca kaza kaçınılmaz oldu :D

:ok:

Motta da bek değil, çizgiyi en iyi oynayabilecek olan Tosic ama o da hücumda ne kadar yeterli olacak görmek lazım.

Andreas Beck zaten şuan bizim için en bölgesinin oyuncusu konumunda. Defansif de ofansif de bu ligde fazlasıyla yararlanacağımızı umuyorum. 4 sene sağ bek aramayacağız nihayet.
BEŞİKTAŞA ADANMIŞ HAYATLAR

Çevrimdışı atalay

Kaderin cilvesi Hilbert'in Stutgart ile şampiyon olduğu sene Beck, A takıma yeni yükselen bir oyuncuydu.

Ve bu iki oyuncu tek lig şampiyonluğunu o zaman aldı.

21 yaşındaki Hilbert formayı 19 yaşındaki Beck'e teslim etmişti.

Umarım burada ki talihi Hilbert gibi olmaz.

Halef - Selef nede olsa.

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 13 Temmuz 2015, 05:02:03
  • Beşiktaş / Bodrum
Herkese iyi geceler.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı aa1903

yönetimin transfer pazarlığında takındığı tavır adjksdgjskddf

[ Son Düzenleme: 13 Temmuz 2015, 05:11:11 mert kcptl ]

Çevrimdışı Mehmet57

(FANATİK)

Orda hic olmaz, yeterince kreatif olmadigi kadar cok gucsuz. Ama bu haber neden Dzsudzsak ile Quaresma'nin birlikte alinabilecegini aciklar gibi, hoca gercekten boyle dusunuyorsa.

Eninde sonunda hoca da anlayacak, Olcay bu takimin oyuncusu degil diyecek.

Çevrimdışı mert_

Herkese iyi geceler.
iyi geceler @Çağrı Allah rahatlık versin...

@Geovani hocam çok güzel bir mesaj eline yüreğine sağlık :) gerçekten de şu konu kısır tartışmalardan çıkıp başta @Çağrı ve @atalay olmak üzere konuya emek veren kartal kardeşlerimizin  bilgi paylaşımları, Arma daha iyi olsun diye yaptıkları seviyeli eleştiriler vs. ile bambaşka bir hal alıyor, ülkede başka bir örneği olduğunu da sanmıyorum..

Çevrimdışı Necmi

Abi benim anlatmak istediğim bu değil tabi tarihte böyle örnekler vardır olacaktır da. Ben sadece buradaki bazı kişilerin kendi kadrolarının rakiplerine göre yetersiz olduğunu kabullenmekte zorluk çektiğini ve bunu söyleyenlere karşı neden bu kadar sert tepki verdiklerini öğrenmek istiyorum. Olay bu bana biri bunu anlatsın cidden bundan sonra ne Fener'in oyuncuları böyle iyi diyeceğim ne de başka bir takımın.
Ben anlatayım bu başlık 2015 - 2016 Beşiktaş transfer başlığı ve bu başlıkta sadece ve sadece Beşiktaşa transfer olacak veya olması istenen oyuncular tartışılır konuşulur ne rakip analizi yapabilirsiniz nede rakipleri övebilirsiniz burda artık fener okumaktan miğdemiz bulandı çok övmek istiyorsunuz gidin onların forumlarında övün
birde burda transfer konuşuluyor mevcut kadro değil mevcut kadromuzla ilgili konuşmak isteyende gider başlığında konuşur Başlığı yoksa açar. Birde bu forumda asla ve asla renkli konusu açılamaz açıldığı anda konu silinir ve açanda mutlaka cezasını çeker ancak genel başlıklarda konuşulabilir.yani fener maçı için başlık açamazsınız yada fener oyuncusu için. farkında olmadığınız şey burası DH gibi genel bir forum değil burası Beşiktaş forumu burda demokrasi yok dibine kadar Beşiktaş diktatörlüğü hakim yani Renkli oyuncularını övmek gibi bir özgürlüğünüz yok her istediğinizi söyleyemezsiniz. @Samet Ç  senin anlamadığında kendi kadromuz tamamlanmamış sahaya çıkmamışsın nasıl oluyorda sırf isme bakarak çıkartacağı performansı bilmeden rakiplerin kadrosunun bizden iyi olduğunu söylüyorsun bunu anlayamıyorum elde hiç bir sonuç yok buna söylenecek tek şey ezikliktir. Geçen senede zayıf deniyordu ama şampiyonluğu elimizden hakemler aldı hemde bütün maçlarımızı deplasmanda yaptık
o nedenle ben burda kesinlikle böyle ezikliklere izin vermem her kes haddini bilecek

Çevrimdışı Mehmet57

Douglas Silva'nin Vasco doneminden (Dnipro'ya gelmeden) uzun analiz.

Çevrimdışı Hakan Bilgin

Ben anlatayım bu başlık 2015 - 2016 Beşiktaş transfer başlığı ve bu başlıkta sadece ve sadece Beşiktaşa transfer olacak veya olması istenen oyuncular tartışılır konuşulur ne rakip analizi yapabilirsiniz nede rakipleri övebilirsiniz burda artık fener okumaktan miğdemiz bulandı çok övmek istiyorsunuz gidin onların forumlarında övün
birde burda transfer konuşuluyor mevcut kadro değil mevcut kadromuzla ilgili konuşmak isteyende gider başlığında konuşur Başlığı yoksa açar. Birde bu forumda asla ve asla renkli konusu açılamaz açıldığı anda konu silinir ve açanda mutlaka cezasını çeker ancak genel başlıklarda konuşulabilir.yani fener maçı için başlık açamazsınız yada fener oyuncusu için. farkında olmadığınız şey burası DH gibi genel bir forum değil burası Beşiktaş forumu burda demokrasi yok dibine kadar Beşiktaş diktatörlüğü hakim yani Renkli oyuncularını övmek gibi bir özgürlüğünüz yok her istediğinizi söyleyemezsiniz. @Samet Ç  senin anlamadığında kendi kadromuz tamamlanmamış sahaya çıkmamışsın nasıl oluyorda sırf isme bakarak çıkartacağı performansı bilmeden rakiplerin kadrosunun bizden iyi olduğunu söylüyorsun bunu anlayamıyorum elde hiç bir sonuç yok buna söylenecek tek şey ezikliktir. Geçen senede zayıf deniyordu ama şampiyonluğu elimizden hakemler aldı hemde bütün maçlarımızı deplasmanda yaptık
o nedenle ben burda kesinlikle böyle ezikliklere izin vermem her kes haddini bilecek
+1903
Beşiktaşlı duruşu reflekstir esas duruşa benzemez en acı tarafıda sonradan öğrenilmez

Çevrimdışı Hakan Bilgin

Söylediği her cümlesi sloganlaşmış,

"Üzerimde Beşiktaş forması varken yalan mı söyleyecektim" sözüyle Beşiktaşlılık duruşunu,

"Gerekirse hakemi de yeneceksin" sözüyle mücadeleyi,

"Ben matematik bilmem, 4-4-2 den 3-5-2 den anlamam... Beşiktaş çıksın, Beşiktaş gibi oynasın kazanır" sözüyle Beşiktaş ruhunu anlatan rahmetli vedat okyar ve bugun daha hiçbirşey yokken demek istemiyorum ama eziklik içine girmiş ümidini kesmiş bir taraftar görmek istemiyorum
Beşiktaşlı duruşu reflekstir esas duruşa benzemez en acı tarafıda sonradan öğrenilmez

Çevrimdışı laoban

Mesajda eleştiri değil itham var. Kimseye ispatsız ithamda bulunamazsın.
Eleştiri ancak amacı yapıcı olursa kabul görür. Birilerine hakaret etmek
eleştiri değildir.
Mesaj yukardaki nedenlerden dolayı silindi
[ Son Düzenleme: 13 Temmuz 2015, 06:08:15 Necmi ]

Çevrimdışı Necmi

Orda hic olmaz, yeterince kreatif olmadigi kadar cok gucsuz. Ama bu haber neden Dzsudzsak ile Quaresma'nin birlikte alinabilecegini aciklar gibi, hoca gercekten boyle dusunuyorsa.

Eninde sonunda hoca da anlayacak, Olcay bu takimin oyuncusu degil diyecek.
neden olmasın zaten bu güne kadar kanattan çok forvet arkası gibi oynamıyormuydu.
kanat oyuncusu olarak beğenilmemesinin nedenide bu ben olcayı ikinci forvet olarak bile değerlendiririm
Mustafanın yerin o işi çok daha hakkıyla yapar en azından 15 golü olur
adamın gol vuruşu iyi biraz işin artisliğine kaçmasa çok daha iyi olur
attığı bütün gollere bakın çok şık vuruşlar.

Çevrimdışı Hakan Bilgin

bu sene şenol hocamızın elinde performansının artmayacağı hiçbir futbolcu yok bence 

Çevrimdışı Necmi

herkese iyi sabahlar.

Çevrimdışı Hakan Bilgin

Çevrimdışı Hakan Bilgin

herkes için umarım güzel bir hafta olur