2015/16 Transfer Sezonu
2015/16 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.

0 Üye ve 21 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2015/16 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12903273 defa] 2015/16 Transfer Sezonu

Çevrimdışı talha

KIim kulp olmamış birader şakamısınız siz Lokomotiv moskova kaç para verip aldı o adamı.

size göre Doumbia da boş adam isvicre liginde 30 gol falan atmış sonrası Rusya ligi bırakın Allah aşkına.

Adamın Rusya performans ı bile belli Onur yapmayın derim bu adam bizim gibi bir takımın as forveti olmamalı
Protest eylem düşüncüleri genişletir.
İnsanlar tekil fikirlerle diğer canlılardan farkı kalmaz.

Aynı masal bu sefer farklı olacak diye tekrar tekrar okunmaz.
Eğer bir tesadüf birden fazla nüksediyorsa asla tesadüf olamaz.
Subjektif savunma topluma ve bireye zarar getirir.

Çevrimdışı ONUR KOLCU

ala ala tosic ile beck'i almışız. 6 senedir şampiyon olamıyoruz. geçen seneki fenerbahçe ligi bizim üzerimizde bitirmiş, üzerine daha da güçlenmiş. ezik, ağlak kitle yok. hayal dünyasında gezen, dünya futboluna uzak, kompleksli bir taraftar kitlemiz var az da olsa.

Tosic de Beck de ihtiyac olan bölgelere yapılan nokta atısıdır. Ligde 3. olmanın Oynadıgımız oyun veya oyunculardann bagımsız farklı konulara dayanır her seye ragmen gecen sezon Hoca az Akıllı olsa takımı satmasa şampiyon olurduk..

hakemler fb yi gs yi destekliyor diye ağlayıp sonra  gelip burda alınan adama göre şampiyon olamıyorsun falan demek başka bi kafa yapısı.

Çevrimiçi Samet Ç

Biz bu kadro ile şampiyon olamayız.Zaten bu kadro ile şampiyonluk düşünen varsa fazla düşünmesin sonu hüsran biz büyük takım kimliğimizi kaybedeli 10 yıl oluyor .
[ Son Düzenleme: 13 Temmuz 2015, 01:02:50 Samet Ç ]

Çevrimdışı mert_

İyi de lu iki isim yedek olarak alındı onlara biz de ise as alınırdı şuan bildiğin Fernandao tarzı bir adamı biz as olarak alıyoruz adamlar as olarak Rvp yi aldı sen ne yapacaksın? 
sadece o iki isim değil nani ve rvp dışındakilerin alayına burun kıvırırdı bizim taraftar şimdi güzelleme yapıyor. ayrıca kartal kardeşim tekrar soruyorum bizim forvetimizin kim olacağı konusunda nasıl bu kadar eminsin? bildiğin bir şey varsa ciddi ciddi soruyorum söyle biz de bilelim.

Çevrimdışı mehmetthedum

Olcayın totnım'a attığı tam vole gol olaydı, kimse sorgulamazdı kendisini.. olcay gol vuruşları düzgün ve çabuk kararla şut çıkartabilen bir oyuncu. Ayrıca asist olarak 10'luk performans kanat icin iyi.

Madem geliyor zibidi, Q7'yi , santraforun sol arkasına koyar forveti ikilemeyi denerdim. Olcay ve töre de kanatlardan suruklesin. Olcay sol kanatta hem istatistik katkı yapar hem q7'nin gerisini toparlar.  Santrafor sadece gelen toplara vursun yeterli. 30luk senegalli o kadarını yapabilir herhalde. Dam'midır nedir adı o işte.

Sosa ne olacak derseniz, okutun arjantine 6-7 milyona. Bari çatı bitsin. Ha bana kalsa kaleci alırdım. Sözlesmesi 1 sene sonra bitecek olan handanoviçe yürüyebilirler mesela.

Eğer yanında daha iyi bir tandemi olacaksa ersan yeterli bir adam bence. Üstelik solak bir stoper. Olmadı yerine tosic var ki, motta ileri yardırdığında onun arkasını kapatabilecek bir adam.

Söyle bir şey;

Handanovic

Bech  douglas  tosic 
                                    Motta
          Atiba   tolgay
Töre                            olcay
                      Q7
              Dam

Beşiktaş her zaman mahallenin büyük abisidir.

Çevrimdışı TØLGA

Tosic de Beck de ihtiyac olan bölgelere yapılan nokta atısıdır. Ligde 3. olmanın Oynadıgımız oyun veya oyunculardann bagımsız farklı konulara dayanır her seye ragmen gecen sezon Hoca az Akıllı olsa takımı satmasa şampiyon olurduk..

hakemler fb yi gs yi destekliyor diye ağlayıp sonra  gelip burda alınan adama göre şampiyon olamıyorsun falan demek başka bi kafa yapısı.
beck'te katılyorumda tosiçe katılmıyorum nokta transfer olduğuna elimizdeiklerden en azından mottadan bir farkı olduğunu düşünmüyorum
tek farkı defansif anlamda daha iyi dengeli olduğunu düşünüyorum
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı safa burak

Yahu fernandao bu lige geldiginde kim taniyordu bu adami. Gecmis kariyerinde 15 golu gectigi sezonlar var miydi? Gelmis burada bizim en iyi forvetimiz rakibin 3. Forvetinden bile kotuyse 3. Luk hayirli olsun diyorsunuz. Saka gibi. Kim o 3. Forvet gs de 3 tane forvet mi var. Veya fb de santrafor diyecegin 2 adam var rvp fernandao. Fernandao hic bilinmeden geldi golleri siraladi. Ndoye nin fernandao kadar basarili olamayacagini nerden biliyorsunuz. Ayrica forvet konusunda hoca faktoru de onemli senol hoca hep forvet oyuncularindan maksum verimi almistir.
Sizdeki bu umutsuzluk ve ozellikle rakip guzellemeniz beni cildirtiyor. Takimini gom gom agla dur.

Tamam ben de memnun degilim yonetimden onceki mesajlarimda da belirttim plansizlik oldugunu. Ama sizin yaptiginiz yonetimi elestirmek degil ki sizin yaptiginiz kendi takimini oldugundan cok daha kucuk gosterip rakipleri de dev aynasinda gosterip gun boyu aglamak. Insanin icinde mutluluk denen kelimeyi birakmadiniz.

Yonetimin yaptigi sacmaliklardan cok sizin burada yaptiginiz sacma sapan elestiriler beni geriyor.

Çevrimdışı Fatih Berker

Remy'i getirmeyi başarabilselerdi forvet emin ellerde olacaktı hepimizde rahatlayacaktık onu da beceremediler.  :claps:

Çevrimdışı Tolga

3. olmaya ne meraklı rakiplerin aldıgı oyuncular Van Persie dısında bjk alsa yonetime teknik heyete sallamadık yer bırakmazsınız rakipleri övmeye bayılan ne ağlak bi kitleye sahibiz.

Kjaer
josef de souza
fabiano
Ba
şener
ferrnandao
VAN PERSİE
Nani

son 2 tane hariç BEŞİKTAŞ alsa demediğinizi bırakmazdınız. kusura bakmayın ama  Bi b.k tan anladıgınız yok. ezik ağlak bi kitle var.

Kjaer-Şener-Nani-Rvp-Souza dışındakilere katılıyorum.
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı ONUR KOLCU

Adamın Rusya performans ı bile belli Onur yapmayın derim bu adam bizim gibi bir takımın as forveti olmamalı

2 sezonda 90 gol atmış takımı takımda 67 maça cıkıp 30 gol atmış kötümü sence.

Çevrimdışı mert_

Biz bu kadro ile şampiyon olamayız.Zaten bu kadro ile şampiyonluk düşünen varsa fazla düşünmesin sonu hüsran bizi büyük takım kimliğimizi kaybedeli 10 yıl oluyor .
kardeşim dönüp dolaşıp iş Beşiktaş'ın büyüklüğüne geliyor :) Beşiktaş'ın büyüklüğü 5 10 senelik sportif sonuçlarla ölçülecek bir şey değildir ayrıca tartışma konusu bile değildir.

Çevrimdışı aa1903

beck ile tosic ihtiyaç olan bölgelere yapılan nokta atışı da şener ile fernandao ne? hakemlerin fb'yi gs'yi desteklemesi ayrı bir konu, yönetimin beşiktaş'ı menajerlerin oyuncağı haline getirmesi başka konu. sözde en büyük beşiktaşlı sizsiniz, her yapılan hamleye "harika!!!" demek en iyi taraftarlık. 10 senedir şu zihniyet yüzünden çekmediğimiz kalmadı. ertan göksu beşiktaş'a n'doye'yi itelemiştir kardeşim. sen burada istediğin kadar güzellemeler yap, artistlik yap.

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 13 Temmuz 2015, 01:05:42
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
Biz bu kadro ile şampiyon olamayız.Zaten bu kadro ile şampiyonluk düşünen varsa fazla düşünmesin sonu hüsran biz büyük takım kimliğimizi kaybedeli 10 yıl oluyor .

Büyük takım kimliğini 20 yıl da geçse kaybetmez Beşiktaş.

Her yıl şampiyonluk adayıdır yine de. Aradaki fark 20 şer şampiyonluğa bile çıksa değişmez.

Lakin saygınlık diye bir şey var. Korku olayı. Artık maçlarda bizden korkmuyor anadolu takımları.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı safa burak

Adamların 3.forveti Ndoye'den iyi birbirimizi kandırmayalım.Yine 3.lüklere devam.Birşey değişmeyecek nasıl olsa getirin Ndoye'yi tamam.  :claps:
Yahu o 3. Forvet kim soylesene bi ya kim gs nin 3. Forveti kim fb nin 3. Forveti adamlar 2 forvetle sezona giriyor sakatlansalar gorurler ama siz hala aglasin

Çevrimdışı kyiv

Ne çabuk unutuyoruz burası Türkiye burda kasap çok. Kendimden örnek vereyim Remy i çok istiyorum. Diyelim ki geldi ve 3. hafta ayağını eline verdi " güreşçi türk stoperleri" ne olacak o zaman? Onun için diyorum ki transfer falan hikaye Şenol Hoca takıma hakim olacak mı?Mevcut takımın seviyesini üste taşıyabilecek mi? Geçen sene suya sabuna dokunmayanlar bu sene başarıya omuz verecekler mi? Bunlar herşeyden daha önemli.

Çevrimdışı Savaş

Burdaki arkadaşların Beşiktaş'ın büyüklüğünü anlayamadıklarını düşünmeye başladım. Iki transfer yapamadık diye ne 3. büyüklük kaldı ne ligde 5.lik.. Sinirim bozuldu yemin ederim. Hep söyledim her zaman da soylicem. Kişiler geçici arma kalıcıdır.  Aslolan Beşiktaş'tır!!

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı mert_

peki size samimi bir soru sorayım, cenk mi? fernandao mu?

Çevrimdışı eski inönü

M'bia'yı biz almış olsaydık çok rahat ederdik orta sahada. Nasıl Trabzon'a bırakılır boyle futbolcu yahu :akuma: Son UEFA şampiyonun kadrosundaki oyuncu bu. Tam bizim kalibremizdeydi.

Çevrimdışı Fatih Berker

Senin rakibinin rotasyon forveti Ndoye'den iyi iken şampiyonluk hesapları kurman çok at gözlüklü bir hedef.İlk kez umutlu değilim açıkçası.

Çevrimiçi Samet Ç

Her yıl şampiyonluk adayıdır yine de. Aradaki fark 20 şer şampiyonluğa bile çıksa değişmez.

Lakin saygınlık diye bir şey var. Korku olayı. Artık maçlarda bizden korkmuyor anadolu takımları.
Bu dediğin zaten büyük takım kimliğimizi kaybettiğimizi gösterir. Sahada karşındaki rakip senden gram korkmuyorsa olay bitmiştir. Ama geçmişe bakarsan tabi ki büyük bir camiayız.

Çevrimdışı Bülent Yiğitcan

İnancını kaybedenler zaten yenilgiyi kabul edenlerdir. Maalesef biz şu an oyleyiz.

Discovery cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı ONUR KOLCU

Kjaer-Şener-Nani-Rvp-Souza dışındakilere katılıyorum.

Tolga kardeşim biz Tosicide begenmiyoruz ülkemizde bazen stoper bazen sol bek olarak görev yapıyor komple Sol bek oynadıgı 2 sezon önce neredeyse 10 asist falan yapmış bi oyuncu avrupa tecrübesi falan var.G.birliğinde fb almış olsa onuda överdik anlıyomusun benim anlatmak istediğim nokta o.

ayrıca ben bu fb aldıktan sonra biraz arastırdım Josef de souzaya iyi bi kuması var ama  ederi o değil.

Çevrimiçi Samet Ç

peki size samimi bir sor sorayım, cenk mi? fenandao mu?
Cenk.

Çevrimdışı Tolga

Son cümle maalesef doğru.
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...