2015/16 Transfer Sezonu
2015/16 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.

0 Üye ve 16 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2015/16 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12910988 defa] 2015/16 Transfer Sezonu

Çevrimdışı TALAT

bizim bu sene çözmemiz gereken en önemli şey duran toplar. biraz etkili olabilseydik geçen sene, bu kadar eksiğimize rağmen şampiyon olurduk.

ben duran topu kullanan ve kafayı vurcak adamla bittiğini düşünmüyorum. bu yüzden şenol hoca'nın çözmesi gereken en önemli şeylerden biri duran top.

malesef bunu bilic görmedi ve şampiyonluğu verdi.
beyond the horizon of the place we lived when we were young
in a world of magnets and miracles

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 12 Temmuz 2015, 23:21:15
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
Bu sene Uefa'nın on birine seçilmiş ve forvetlerden sonraki en yüksek puanı almış.Şimdi sen bu adam önde set değilde önde oynanıldığı zaman daha başarılı olur diyorsun.Benim bildiğimde Dnipro kontrollü,set oynayan takım olup önde basan takım değil.Ben mi yanlış biliyorum Çağrı?Dnipro önde basan takı mı?

Aynen öyle Dnipro. Değişken de oynuyorlar ama genelde set.

Ancak Dnipro'da yanında hava toplarının tamamını süpüren Papa Gueye var. O kafaya çıkmıyordu yerden süpürüyordu ve araya atılanları ligde.

Bizde yanında partner yok maalesef set oynarsak çok sıkıntı yaşarız mevcut oyuncularla.

Uefa'da Gueye oynamadı yanında yeni transfer olduğu için çeyrek finale gelene kadar baya sıkıntı yaşadılar. Oralara gelince artık motivasyon taşıyor zaten oyuncuları bir şekilde.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 12 Temmuz 2015, 23:22:14
  • Beşiktaş / Bodrum
Macar gelirse N Doye fit misiniz?

Yetmez, ortasaha da lazım.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı ozan062

abi yanına agger'i alalım diye yırtınıyorum zaten ben de :D

yeni transfer olmadı mı bea
gelmez o bosver hiç niyetlenme hem danimarkalara giemez bizimkiler üşürler tembellikleri tutar
*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

Çevrimdışı musacn1903

Yalnız bu adam gördüğüm kadarıyla sağ ayaklı sol stoperde de oynayabiliyor acaba douglas franco mu cikacak . Senol hoca francoya milosevice de guvenemiyor ersan douglas oynasa e sen yedeğe guvenemedigin adami koyar misin ? Tahminim diger douglas da gelecek

Çevrimdışı TALAT

Bu sene kartal yuvaları geçen seneye kıyasla dip yapar. Ben böyle hayal kırıklığı yaşadığımı çok az hatırlıyorum. Para var adam gibi transfer yok.

yıldız bir transfer gelse bile geçen seneki satışı yakalayabileceğimizi sanmıyorum. formaları canlı görmedim ama görüntüleri felaket. geçen sezon bildiğim kadarıyla vodafonenun da katkılarıyla kulüp rekoru kırdığımızı sanıyorum

Çevrimdışı Kadir G.

Şenol güneşin taraftarla arası çok iyi.İnşallah q7 mevzusu ile bu bozulmaz..Q7 yi kontrol etmesi şart.

Alınmazsa q7 cilerin çoğuyla bozulacak. Dün akşam birisi şenol hoca onu istemiyor diye iddia attı adamın anasını karıştırdılar. Yazık adama.

Komik olan bir noktada gökhana formayı vereceksin diye yorum atıyorlar Allahın ergenleri.

Çevrimdışı Ersoy

Bu sene kartal yuvaları geçen seneye kıyasla dip yapar. Ben böyle hayal kırıklığı yaşadığımı çok az hatırlıyorum. Para var adam gibi transfer yok.

Bana isimler düzgünleşiyor gibi geldi.Bir anda her şey düzelebilir.Hala umudum var.Umutlandırıp utandırmasınlar da.
Bundan sonra her sene!

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 12 Temmuz 2015, 23:23:36
  • Beşiktaş / Bodrum
yalnız övünç q7 de bonservis olabilir dedi

Yok artık  :kop: :kop: :kop:
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 12 Temmuz 2015, 23:24:12
  • Beşiktaş / Bodrum
Yalnız bu adam gördüğüm kadarıyla sağ ayaklı sol stoperde de oynayabiliyor acaba douglas franco mu cikacak . Senol hoca francoya milosevice de guvenemiyor ersan douglas oynasa e sen yedeğe guvenemedigin adami koyar misin ? Tahminim diger douglas da gelecek

Douglas Ersan olacak çok büyük ihtimalle.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı ozan062

bizim bu sene çözmemiz gereken en önemli şey duran toplar. biraz etkili olabilseydik geçen sene, bu kadar eksiğimize rağmen şampiyon olurduk.

ben duran topu kullanan ve kafayı vurcak adamla bittiğini düşünmüyorum. bu yüzden şenol hoca'nın çözmesi gereken en önemli şeylerden biri duran top.

malesef bunu bilic görmedi ve şampiyonluğu verdi.

necmi abide ısrarla bazen tekrarlıyor maalesef benzer inatlar bizim senol gunestede olacaktır benzerlerini 3.cu oldugumuz donem ilhanı oynatmama seklinde gorduk oyle müthis bir zamdnda kritik bir hata... sonrasında acıkcası cok takip etmediğimden birsey diyemem duzelmemiştir bence:)) cok değişken bir hoca değildir yani sanmıyorum
*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

Çevrimdışı FedericoGiunti

Birileri Moskovadaki Douglas'la anlaşıldı diyor birisi de Dniprolu Douglas diyor
Yağız abinin dediğine göre ndoye 3. planmış.
Zudzak ile Q7 konusunda karar aşamasındaymış yönetim.Şenol Hoca Zudzak'a daha fazla ısınmış.
Teşekkürler arkadaşım sağol.
BEŞİKTAŞK

Çevrimdışı talha

Benim merak ettiğim bunlar defansa para verip almadı ee forvete de dört verecekler AOL açığı da maksimum verecekleri para 2.5 3 geri kalan parayı napacaklar
Protest eylem düşüncüleri genişletir.
İnsanlar tekil fikirlerle diğer canlılardan farkı kalmaz.

Aynı masal bu sefer farklı olacak diye tekrar tekrar okunmaz.
Eğer bir tesadüf birden fazla nüksediyorsa asla tesadüf olamaz.
Subjektif savunma topluma ve bireye zarar getirir.

Çevrimdışı Türkay

Yetmez, ortasaha da lazım.

O zaman Velinin sakatlanması gerekiyor :D
Sevdalı yüreklerde Beyaz sürgünler

Çevrimdışı Tolga

Dsuduzsak ve Quaresma beraber gelmez öyle bir ihtimal bence yok.
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı laoban

Birisinin bizim baskana bu taraftarın beşiktaşlı olduğunu hatırlatması lazım . Bir başkan taraftarını bu kadar yanlış yönlendirip rencide edemez. Çok amatörce konuşmaları var bizi zor durumda bırakıyor. Birde taraftara sitem ediyor kimse gerekli özveriyi göstermiyor diye. Önce bu camiaya uygun dediğini yapan, yapamadığını söylemeyen birisi şart

Çevrimdışı Kadir G.

Bana isimler düzgünleşiyor gibi geldi.Bir anda her şey düzelebilir.Hala umudum var.Umutlandırıp utandırmasınlar da.

Yok yahu hangisi düzgün? Zaten stopere gelecek %80 bu üçlüden(douglas-douglas-rho) biriydi biri geldi işte.

Çevrimdışı Tolga

Benim merak ettiğim bunlar defansa para verip almadı ee forvete de dört verecekler AOL açığı da maksimum verecekleri para 2.5 3 geri kalan parayı napacaklar
Stada gidecek işte :D
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı Ersoy

Ya zaten Şenol Hoca'ya sırf Quaresma'yı istemiyor diye anasına küfredenler,Gökhan'a sövüp 7 numarayı almaya çalışanlar felan 13 yaşındaki sosyal medayada taraftarlık yapanlardan başka bir şey değil.Yanlış anlaşılmasın lafım Q7'yi adam akıllı dozunda isteyenlere değil.Ama Şenol Hocanında anasına sövmek taraftarlık değildir.
Bundan sonra her sene!

Çevrimdışı Ergin1903

Dzsudzsak ve q7 birlikte gelir mi yaw ? ben inanmam.

Çevrimdışı hic2222

Arkadaşlar kusura bakmayında seyirci çekmek için yoklukta q7 alınıp ikinci sınıf forvet alacaklar galiba.
Sayın ormanı ilk günden beri saygı ve sevgiyle destekliyorum ama böyle kandırmaca bir yol izlerse ayıp eder.
Bence q7 gelebilir mahsuru yok ama kesinlikle birinci sınıf bir forvet gerek.
Demba Ba nın satışına mali olarak destek versemde mantıken karşıydım.
Kesinlikle o ayarda bir forvet şart. Ve yine birinci sınıf bir stoperde lazım. Adı geçen Remy de dahil hiçbir forvet ve stoper içime sinmedi.
Şenol hoca trabzon veya bursa kafasıyla bakmamalı.
Bu takımın adı Beşiktaş.
İkincisi uzun aradan sonra vodafone arenaya dönüyouz.
Q7 ile mi geçiştirilecek yani ?
Bumu yani
Kılıcın yapamadığını adalet yapar.

Çevrimdışı Ersoy

Yok yahu hangisi düzgün? Zaten stopere gelecek %80 bu üçlüden(douglas-douglas-rho) biriydi biri geldi işte.

Zudzak iddiaları arttı.Di Marzio bizimle ilgili tutturamıyor ama tutturamayacağı anlamına gelmez bence.
Bundan sonra her sene!

Çevrimdışı Deniz

Son birkaç gündür "moderatöre rapor et" butonu epey aktif kullanılıyor.Çok fazla mesaj silmek ve istemeden de olsa birçok kişiye ceza vermek zorunda kalıyoruz.Bazı uyarıları tekrardan hatırlatmakta fayda var:

Forumda üyelerin birbirine karşı küfür,hakaret,aşağılayıcı söz ve hareketlerde bulunması;
Beşiktaş yöneticisine,Teknik ekibine ,Futbolcusuna hakaret içeren sözlerde bulunması;
Forumun huzurunu kaçıran postlarda ve paylaşımlarda bulunması;

Kesinlikle yasaktır.Birkaç gündür gündem çok hareketli ve hassas konular konuşuluyor.Hassas konular konuşulurken hepimizin de yazdıklarımızda daha hassas olmamız gerekiyor.
Eleştirilerimizi,tartışmalarımızı yukardaki durumlardan kaçınarak yapmamız gerekiyor.
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Ersoy

Fırat Günayer ‏@firatgunayer  2 dk.2 dakika önce
Dzsudzsak sol kanat oyuncusu.
Q7 sol oynar,forvet arkası,2.forvet oynar.
Töre düşerse,sakatlanırsa sağa geçer.
İkisi aynı tip oyuncu değil.

Fırat Günayer ‏@firatgunayer  6 dk.6 dakika önce
Beşiktaş taraftarı Dzsudzsak mı? Quaresma mı? sorusuyla muhattap edilmemeli.
Net olarak ikisi birden gelmeli.
Maliyet anlamında zor değil.
Bundan sonra her sene!

Çevrimdışı TALAT

sterling city ile anlaştı. ordan bir dzeko hamlesi gelir mi acaba ?