Merhaba, Yabancı
Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.
0 Üye ve 15 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
kiralama haberi sanırım dogruüzüldüm acıkcası cnk bu adamlar bana gore yetersiz bugun soyledi senol guneslistedekilerden birisi tecrübesiz diğeri söyle böyle dedi yani zayıf yerleri var dedive burada tecrübesizini seçtik aldıkve biz bir tane daha adam almıcaz yani iki senedir beklediğimiztaş stoper yine yok
Medya emekçisi Guntekin Onay'ın annesi vefat etti..Mekanı cennet olsun
Tecrübesiz dediği RohodolfoAğır Dediği Dinamolu DouglasZaten bunu istiyordu
Arkadaşlar direk bakmayın oyuncuya zaten sistem önemli.Dengeli oynayacaksak set gibi, o zaman Dinamo'daki lazım.Ama önce basacaksak kesinlikle Dnipro'daki.Burada Şenol hoca seçme şansına sahip ne oynatacağını bu tercihten anlayacağız zaten.
Adamlar Van Persie dediğinde biz Demba Ba diyebilecektik şimdi N Doye diyeceğim dramdır bu.
Vlad var ona nasıl bakıyorsun onu da alabiliriz istesek ve bence çok iyi bir tandem ortaya çıkabilir Gerçi bizimkiler para harcamaya niyetli değil gibi ama
Douglas hayırlı olsun bence iyi transfer yaptık.Evet havadan yeterli değil fakat çabuk bir stoper.Şenol Hoca'nın oyun şablonuna baya uygun.Fakat mutlaka yanına havadan iyi olan ve oyun sertliğine sahip olan bir stoper gerekiyor.
dnipro'da oynayan douglas'ı izleyen var mı? süratli olduğu söyleniyor. peki tek hamleli mi, oyun kurar mı? ben büyük takımın stoperlerinden birisinin süratli olmasını düşünüyorum, o yüzden ilk izlenimim olumlu.
Kimin ne dediği değil ne yaptığı önemli @Türkay ..Fenerde yıldız oyuncular zor tutar.Krasicler diegolar guizalar gördük.RVP çok iyi bir isim ama fener oynatabilir mi emin değilim..
Rhodolfo