Fikret Orman'ın kredisi artık bitti.
*Her sene olduğu gibi (Ronaldinho vs) bu sene de taraftarı Konop, Remy, Dzeko gibi üst düzey isimlerle uzunca bir süre oyalayarak iyice sabır taşına çevirip tansiyonu yüksettiler
*Daha 24 saat önce "RVP nin ya da Ba'nın gölgesinde kalmayacak golcü alacağız, Beşiktaş Türkiye'nin en büyük kulübüdür" dedi.
*Beklentiler yine azami seviyelere çıktı. Gelen adamlar ise Tosiç, NDaye ve Q7 (sözüm ona üzerlerine işeyen q7)
*İnsanlar BA'nın satılmasına sevindi çünkü o paralarla, çok da istekli gözükmeyen Ba'dan daha iyi biri gelecek diye düşündüler. Üzerine Atınç'tan gelen paralar da eklenince ümitler daha da arttı.
*Adam gibi çıkıp "Borç gırtlakta, bonservis ve maaşları ödemek için ve stad için satılan oyuncuların parasını kullanmak zorundayız, transfer beklemeyin" deseydi, kimse ona kızmazdı. Van persie'ye teklif yapıp, ndaye almak ne demektir benim kafam almadı. Skala bu kadar nasıl geniş olabiliyor?
*En son ve en önemlisi ben büyük ümitler beslemiştim bu yönetime karşı ama BEŞİKTAŞ BAŞKANININ İNSANLARIN YÜZÜNE BAKA BAKA VE HER KONUDA YALAN SÖYLEMESİNİ HAZMEDEMİYORUM. o kadar çok ve o kadar boş konuşuyor ki ben kendim utanıp kanal değiştiriyorum. Kendisinin artık hiçbir dediğine inanmıyorum.
Bu sene kimse feda meda anlamaz. Bu adamları alarak çok büyük bir kumar oynadı. Ve kumarı tutmazsa sezon sonunu kendisine göstermez taraftar. Göstermezlerse de haklılardır.