2015/16 Transfer Sezonu
2015/16 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.

0 Üye ve 18 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2015/16 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12914809 defa] 2015/16 Transfer Sezonu

Çevrimdışı musacn1903

Çevrimdışı Armağan Bozkurt

Yalnız Fikret başkan da ne delikanlılık yaptı be.. RVP muadili hatta daha iyisi dedi.

Halbuki deseydi, biz bu gelen paranın 10 unu oyunculara personelin borcunu kapadık diye.

Yok gerek yok öyle şeylere. Helal başkanıma.

Çevrimdışı aa1903

Besiktasin basarisizligini isteyip, Fenere tapiyorsan yanlis forumdasin. Ndoye gelirse dünyanin en iyi golcüsüdür. Saçmalamayin, sizin gibiler BJK-GS maçinda iddiada da GS'ye para veriyordur. Taraftarligin objektifligi olmaz, bu kadar da yapmayin.
Mesela ben Quaresmanin gelmesini istemiyorum, ama gelirse benim için Nani'den üstündür.

gerçekçi ol imkansızı iste demiş che. ne q7 nani'den ne de n'doye rvp'den iyidir. bunlar gerçek, bunu söylemek senin taraftarlığına zarar vermez. hatta daha iyilerini talep etmek kulüp açısından daha faydalıdır. forumdan 11 kişi toplanıp beşiktaş formasıyla maça çıksın, yine beşiktaş'ı destekler, şampiyonluk hayali kurarız. ikisi farklı şeyler, karıştırmamak lazım.

Çevrimdışı Efe

Fatih doğan yarın dnipronun fb ile maci var dedi mactan sonra douglas istanbulda kalacak dedi .
Douglas silva gelecek olan
iyi transfer olacak inşallah dedikleri gibi kalır gitmez bzde rahatlarız biraz douglas silva pedro ikilisi solda motta reyiz sağda beck reyiz defans iyi oldu sanki :D
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı ALDENYX

Anlamadığım bir şey var yalnız.

Böyle kira opsiyon gidiyoruz da seneye nasıl alacağız bu adamlar adam satamazsak?

Alamazsak bu sene boşalttığımız yerler seneye de boş kalacak. Neyse vardır herhalde bir plan program.

ewet seneyede adam satmadan nasıl alacaz....güzelll soru...şimdi busene şimdiyekadar 18 m euro bunun olduki !!!!!! 10 unu harcadık geriye 8 kalır onu seneye itelenebiliniyormu....yada devre arası transferi nasıl olur....deli sorular...
Hayat geç kalanları hiç affetmez.

Çevrimdışı Volkan Başaran

Şaka maka en kızdığımız adam en iyi teansferimiz olacak

En azından geçen seneki performanıüsına bakınca 10 gol 7 asist görüyorum

Ndoye felan hayal kırıklığı olur açıkcası..

Bir trabsfer için inşallah "haftaya netleşir" diyorum

Beşiktaşın santraforu rakip santraforların 2 tık altı olmaz, olmamalı
Aşk bu Aşk !

volkanca.net

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 12 Temmuz 2015, 22:44:22
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
Son olarak şeyi diyim ortalık çok karışmadan;

Dnipro'lu olan Dany var ya hani Galatasaray'dan aldığımız hah tam odur 3 aşağı 5 yukarı.

Havadan zayıf yerden çabuk ve hızlı haliyle biraz dengesiz. Böyle yani öyle beklentiye girmeyin.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Efe

Douglas silva
bu adam iyi hemen alsınlar valla yaşıda iyi senelerce götürür bizi seneye 20 falan veren olmazsa tabi :icool:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı aspireless

30 yasinda adamim cebimde 50 tl paraula geziyorum bu paralara normal demek hosuma gitmiyor ama. Kabul edelim bu ikisinin rakamida normal p.l. den golcu aliyorsan 2 nin altina gelmez. Orda 1.3 alan q7 de buraya 1.5 in altina gelmez. Ha transferler dogrudur yanlistir bilmem. Bana gore ndoye dogru q7 sacma. Baskasina gorede belki tam tersi.

Çevrimdışı Ergin1903

Eger Dnipro'daki Douglas'i aliyorsak benim sevdigim tarzda bir stoper aliyoruz demektir. Ben agir stoperleri begenmiyorum.Cunku agir stoperler önde yakalandin mi cok bariz hatalar yapabiliyor. Umarim Fatih Dogan bu sefer tutturur.

Çevrimdışı ozan062

Dnipro'lu olan Dany var ya hani Galatasaray'dan aldığımız hah tam odur 3 aşağı 5 yukarı.

Havadan zayıf yerden çabuk ve hızlı haliyle biraz dengesiz. Böyle yani öyle beklentiye girmeyin.

hiç sasırmadım anca bu tip bi adamı alabilirdik kimseyle yarısmadan hızlı bir sekilde
*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

Çevrimdışı Ersoy

Besiktasin basarisizligini isteyip, Fenere tapiyorsan yanlis forumdasin. Ndoye gelirse dünyanin en iyi golcüsüdür. Saçmalamayin, sizin gibiler BJK-GS maçinda iddiada da GS'ye para veriyordur. Taraftarligin objektifligi olmaz, bu kadar da yapmayin.
Mesela ben Quaresmanin gelmesini istemiyorum, ama gelirse benim için Nani'den üstündür.

Şu dediklerinle ne alakası var çözemedim gerçekten.Tapmak felan.Futbolcularımızı eleştirmessek nereye varabiliriz ? Oldu eleştirmeyelim kafalarına göre takılsınlar.Daha ndoyenin gelip gelmediği kesin değil takımın oyuncusu gibi savunuyorsunuz.Bu transfer olmayacak inşallah gelse bile katkı sağlayamaz Beşiktaş büyük bir kulüp Türkiye'nin en büyük kulübü peki hakettiğimiz bu mu ? Ertan gibi adamlar batırıyor bu kulübü.
Bundan sonra her sene!

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Douglas silva
Yalnız Baya hızlıymış ve hamleleri oldukça yerinde gibi gözüküyor :bandit:
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı musacn1903

iyi transfer olacak inşallah dedikleri gibi kalır gitmez bzde rahatlarız biraz douglas silva pedro ikilisi solda motta reyiz sağda beck reyiz defans iyi oldu sanki :D
Çok çabuk bir oyuncu burda arkadaşlarında dediği gibi . Ben defansta 2 ağır adam izleyeceğime bence bu adam yerinde transfer olur hem sert hem çabuk hem fizikli varsın kafa topu da alamasın final görmüş bir adam yararlı olacak inşallah :D

Çevrimdışı Kadir G.

Yeni transferimiz :)

Yalnız arsenal maçında maçı anlatan bile ismaaeel demiş baya güldüm. :D

Çevrimdışı aa1903

adamı hiç izlemedim, o açıdan iddialaşamam ama defansında dany olan bir takımın uefa finali oynaması biraz zor bence.

Çevrimdışı Renton

Dniprolu douglas+ rhodolfo ya da moskovali douglas 2. Stoper alinmayacaksa açik oyunda ersan- derin savunmada francoyla tandemler iyi olur

Discovery cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

See you in another life,brother.

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 12 Temmuz 2015, 22:49:05
  • Beşiktaş / Bodrum
Eleştirmek için söylemiyorum bunu gerçekten samimi olarak yazıyorum beklentiler açısından.

Quaresma, N'doye ve Dniprolu Douglas olursa bu işin sonu çok çok kötü olacak.

Bu sene hiç iyi şeyler olmaz. Daha da ne denir bilmiyorum.

Gerçekten çok üzgünüm. Bu kadarına hakları yok. Göz göre göre üzülmek ve bunu engelleyememek.

Yaşayacağımız bu. SOnra kimseye suç bulmayalım biz kendi ayağımıza sıkıyoruz şuan zaten.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı ALDENYX

Douglas silva
bu douglasın oyun stili aynen birzamanlar interde oynayan boyu ufak ama hamleleri vede hızı iyi olan IVAN CORDOBAYA benzettim.....
Hayat geç kalanları hiç affetmez.

Çevrimdışı canU

Şimdi tüy dikmek gibi olacak ama;

İki Douglas'ı da alırsak süper ikili olur :D

İnsan bazen gerçekten hayret ediyor. Bazıları hayallerde yaşıyor😂😂😂

Çevrimdışı Hasan Akten

evt tırıvırı yapıyor ara sıra ama iyi futbolcu maccabiş maçındaki gibi 15 maç oynasın uzak ara şampiyon oluruz ama onu senede 1 oynuyor işte :icool:

:kop: :kop: :kop:

Çevrimdışı Kadir G.

Brezilyalı olanlar beceriyor bu işi , Afrikalı olanlar beceremiyor :bandit:

Brezilyaya siyahiler uzaydan mı gelmiş. :)

Çevrimdışı ozan062

Ama irkciligada gerek yok.

ırkcılık oluyor dogru ama daha nasıl anlatabilirimki

tarihte bu tip ozellikli adamlar defansta ve orta sahada fark yaratmamısla oyle pogba falan o fransızı demeyin bana onlar nadiren zaten
*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

Çevrimdışı Türkay

Anlamadığım bir şey var yalnız.

Böyle kira opsiyon gidiyoruz da seneye nasıl alacağız bu adamlar adam satamazsak?

Alamazsak bu sene boşalttığımız yerler seneye de boş kalacak. Neyse vardır herhalde bir plan program.

:kop: :kop:
Sevdalı yüreklerde Beyaz sürgünler

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 12 Temmuz 2015, 22:52:57
  • Beşiktaş / Bodrum
ırkcılık oluyor dogru ama daha nasıl anlatabilirimki

tarihte bu tip ozellikli adamlar defansta ve orta sahada fark yaratmamısla oyle pogba falan o fransızı demeyin bana onlar nadiren zaten

Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli