2015/16 Transfer Sezonu
2015/16 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.

0 Üye ve 21 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2015/16 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12912395 defa] 2015/16 Transfer Sezonu

Çevrimdışı Dr.Zeck

Abi bırakın gidin ya. Sıvadınız batırdınız heryeri.

Dniprolu douglası kiralık almışız, ndoye denen adama 2.5 maaş veriyomuşuz, Quaresma geliyomuş..

Başlarım ben böyle işe.  :s20:

Douglas Hariç Hepsi 10 numara transfer helal olsun baskana sak sak sak

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Quaresma ya 1-1,5 milyon verilecek bu adama 2,5 milyon verilir mi yahu :akuma: :akuma:
Quaresmaya 1,5 milyon euro artı maç başı verilecek 20 bin euro. 30 maç oynasa 2,1 milyon euro eder 6 trilyon. Diğer primleri ve ekstraları katmadım. Sadece maç başına gelecekse ben de isterim hiç peşin para vermeden. Maç başına 40.000 euroya anlaşsınlar ben fitim. Bizim 32 yaşında ve geri dönüşü olmayan adama bu kadar para verecek lüksümüz yok maalesef. N doye konusuna hiç girmiyorum o paralara yazık.
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı Kadir G.

@Çağrı bu Dnipeolu Douglas nasıl iyimi ?????
Ben hiç izle izlemedim de iş yaparmı bizde Yanında Ersan oynamazsa :bandit:

Tamam da ersanın ne suçu var mis gibi oynar ileriye de balotelli zorlanırsa alınabilir 7-8 e :)

Çevrimdışı Ersoy

Rvp'den fazla gol atacak,yırtıcı forvetttt işte karşınızdaaa ndoyee

https://www.youtube.com/watch?v=Gt7Jmt4rJKo&feature=youtu.be
Bundan sonra her sene!

Çevrimdışı aa1903

çıldırt bizi başkan, çıkart bizi baştan!

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 12 Temmuz 2015, 22:26:49
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
Dnripro'lu olanı alıyorsak şöyle bir durum var.

Dnipro'lu olan ağır değil dönüşleri iyi yalnız hava hakimiyeti 1.90 olmasına rağmen hiç yok.

İki ihtimal var ya bir stoper daha alacaklar hava hakimiyeti olan ya da Şenol Hoca asla geriye yaslanmayan bir oyun yapısı oluşturacak.

Eğer ikincisi ise Ersan ile oynar Douglas ikili. Ersan bu önde oynanan oyunda iyidir çünkü.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Dr.Zeck

Rvp'den fazla gol atacak,yırtıcı forvetttt işte karşınızdaaa ndoyee

https://www.youtube.com/watch?v=Gt7Jmt4rJKo&feature=youtu.be

Boyle cok video buluruzda gerek yok boyle seylere kardesim :)

Çevrimdışı Ergin1903

crystal palace macinda da inanilmaz bir gol kaciriyor. N'doye'ye bize gelirse de bazan sac bas yoldurur ama ben hala kötü transfer olmadigini düsünüyorum.

Çevrimdışı Armağan Bozkurt

Çok ama çok ciddiyim, 30 yaşındaki ndoye ye o parayı vereceğime 25 yaşındaki altidore a veririm o parayı, hatta daha azını.

Bursada oynadığı gibi değil artık, üstüne koya koya gidiyor.

Çevrimdışı kyiv

Bu Douglas Silva Bacelar neyin nesidir bilen eden?

Çevrimdışı BesiktasTaraftari

Yahu amma abarttiniz Van Persie diye, 3 sene onceki Van Persie gelmiyor, adamin kariyeri dususte ustelik dunyanin parasini gomdu Fener. Zaten eski Van Persie olsa Fener'e degil Real'e Juventus'a giderdi. Surekli bir abartma surekli bir komsununun tavugu kaz gorunur muhabbeti. Bu adamin dususunun devam etmeyeceginin garantisi var mi? Yok. Turkiye Ligi Premier Lig olmayabilir ama kimse bu adam Van Persie diye buyur gel gol at demeyecek. Ailton'la RVP'nin kariyerini kiyaslamiyorum ama neticede Ailton da bize Almanya gol krali olarak gelmisti, ne oldu, vasat bir performans bile gosteremeden gitti. Bugune bakmak lazim dune degil. Ha, Hagi gibi kariyeri birden toparlar ikinci baharini yasarsa orasi baska fakat bunun garantisi yok ve Van Persie Fener'in elinde patlarsa ne diyeceksiniz cok merak ediyorum.

Bizim yapmamiz gereken takim olmak, eksiklerimizi gidermek ve dusuk maliyetli nokta transferler yapmak. Dortmund ya da Porto gibi olmamiz lazim. Ha hepsi bir yana, Bursa Ertugrul'la sampiyon olabildiyse bizim Bursa'nin o kadrosundan cok daha iyi bir kadroyla sampiyon olamamamiz icin bir sebep yok.

Fakat tekrar hatirlatmak lazim, Fener bu sene sampiyon olursa yine oyle gule oynaya olmayacak. Cirkeflikle, hakemlere saldirarak, herkesle kavga ederek olacak. Biz hakemleri ve Besiktas dusmanlarini sindiremedikce sampiyonluk sansimiz cok degismez. Van Persie'yi getirsek, o da iyi oynasa bile zaten her mac dayak yemekten ligin 2. yarisi bosverecekti. Bizim oncelikli sorunumuz bu. Seyirci hakeme baski yapamiyor, yoneticiler hakemleri sindiremiyor onlar da vurun abaliya misali Fener'e GS'ye calamadiklarini bize caliyorlar. Gecen sene bile bunun kanitidir, adil bir lig tarafsiz hakemler olsaydi 6-7 puan farkla rahat sampiyon olmamiz lazimdi, ozellikle son birkac hafta hemen lider olduktan sonraki iki hafta ve hakem yonetimlerini hatirlayin. Bu sorun cozulmedikce, Besiktas ligden cekilmek dahil her turlu tehditi baskiyi yapmadikca, yani GS ve FB ile esit muamele gormedikce biz Van Persie'yi de getirsek, cok istediginiz Dsuzdzsak'i da getirsek sampiyonluk sansimiz cok degismiyor maalesef aci gercek bu.

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Dnripro'lu olanı alıyorsak şöyle bir durum var.

Dnipro'lu olan ağır değil dönüşleri iyi yalnız hava hakimiyeti 1.90 olmasına rağmen hiç yok.

İki ihtimal var ya bir stoper daha alacaklar hava hakimiyeti olan ya da Şenol Hoca asla geriye yaslanmayan bir oyun yapısı oluşturacak.

Eğer ikincisi ise Ersan ile oynar Douglas ikili. Ersan bu önde oynanan oyunda iyidir çünkü.
Ersan hiç bir oyunda iyi değil @Çağrı kusura bakma da. Aklında kalan sakatlıktan önceki Ersan'sa bir şey diyemem.
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı can1903

Çok ama çok ciddiyim, 30 yaşındaki ndoye ye o parayı vereceğime 25 yaşındaki altidore a veririm o parayı, hatta daha azını.

Altidore' u çok beğenirim valla gelse..
Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimdışı Gökhan Güvenç

Quaresmaya 1,5 milyon euro artı maç başı verilecek 20 bin euro. 30 maç oynasa 2,1 milyon euro eder 6 trilyon. Diğer primleri ve ekstraları katmadım. Sadece maç başına gelecekse ben de isterim hiç peşin para vermeden. Maç başına 40.000 euroya anlaşsınlar ben fitim. Bizim 32 yaşında ve geri dönüşü olmayan adama bu kadar para verecek lüksümüz yok maalesef. N doye konusuna hiç girmiyorum o paralara yazık.

Vay arkadaş 32 yaşındaki adama verilecek paralara bak. Adamın 600 bin Euro aldığı Porto'yu bırakıp Beşiktaş'a gideceğim diye tutturmasının sebebi belli, tamamen duygusal, çok seviyormuş Beşiktaş'ı.
Be the change you want to see in the world. 🦅

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 12 Temmuz 2015, 22:30:10
  • Beşiktaş / Bodrum
Ersan hiç bir oyunda iyi değil @Çağrı kusura bakma da. Aklında kalan sakatlıktan önceki Ersan'sa bir şey diyemem.

Hiç önde oynamadık o zamandan beri önde oynar yine çabukluğu var.

Ersan yaslanınca çok kötü.

Ersan'ı ben de yetersiz buluyorum ama sanırım 2 çabuk stoper ile 40 metrede filan karşılayacağız Schuster döneminde olduğu gibi.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 12 Temmuz 2015, 22:30:34
  • Beşiktaş / Bodrum

:olmaz
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı aspireless

:) sakatliktan onceki iiiyiydi be. Bakalim senol hoca ersandan da lucio yapacak mi

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 12 Temmuz 2015, 22:31:20
  • Beşiktaş / Bodrum
:) sakatliktan onceki iiiyiydi be. Bakalim senol hoca ersandan da lucio yapacak mi

Fazla yükselttin çıtayı Coloccini yeter de artar  :D
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Efe

Başkan Ndoye'ye 2.5-3 felan vereceka dam değil rahatlayalım. :lol:
bemcede q7 ne alırsa onada onu verirler adam q 7den fazla alamam der belki :D
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 12 Temmuz 2015, 22:33:07
  • Beşiktaş / Bodrum
Neyse en azından Quaresma severlerin bu sene Quaresma batırırsa bahanesi var  artık önünde N'doye oynuyor adam napsın!!!  :D
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Kadir G.

Opsiyon 5.5 miş.

Çevrimdışı aspireless

Vay arkadaş 32 yaşındaki adama verilecek paralara bak. Adamın 600 bin Euro aldığı Porto'yu bırakıp Beşiktaş'a gideceğim diye tutturmasının sebebi belli, tamamen duygusal, çok seviyormuş Beşiktaş'ı.
Porto daki maasi 1.3 € mus. Alinmamamali ama gelecekse de1.5 normal. Ama piyasa boyle :):)

Çevrimdışı Ersoy

bemcede q7 ne alırsa onada onu verirler adam q 7den fazla alamam der belki :D

O zaman Hull City masaya yumruğunu koyacak satmıyorum arkadaşım diyecek. :lol:

Bundan sonra her sene!

Çevrimdışı ozan062

Adamın 600 bin Euro aldığı Porto'yu bırakıp Beşiktaş'a gideceğim diye tutturmasının sebebi belli,

yanlıs bilgi

1.3 alıyormus
*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

Çevrimdışı JoseDemba

Murat Özen Moskovadaki diyor  :ebebe:
Ölene Kadar SİYAH BEYAZ!