2015/16 Transfer Sezonu
2015/16 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.

0 Üye ve 23 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2015/16 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12906223 defa] 2015/16 Transfer Sezonu

Çevrimdışı Renton

İçim acidi yemin ederim. Van Persi'yi görünce. . Of ulan!!!

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Sempatik adam onu izleyecegimiz icin mutluyum ben
See you in another life,brother.

Çevrimdışı Ersoy

Bu kadar muhabbeti yapılıyor bu Ndoye kesin mi ki? Almayız bu adami biz. Kaynak sadece Ntv'mi?

Yönetimin öyle konuştuktan sonra bunu alması bana da pek inandırıcı gelmiyor.Dzeko al sende rahatla bizde rahatlayalım.Ama benim istediğim adam Llorente.
Bundan sonra her sene!

Çevrimdışı BesiktasTaraftari

N'doye'yi daha Kopenhag'dayken istemistim. Isme cok takilmayin, Demba Ba kadar oynar N'doye. Ha, ihtiyacimiz olan forvet ne N'doye ne de Demba Ba orasi baska.

Çevrimiçi Samet Ç

Rvp'yi gördüm yıkıldım lanet olsun.

Çevrimdışı Ersoy

N'doye'yi daha Kopenhag'dayken istemistim. Isme cok takilmayin, Demba Ba kadar oynar N'doye. Ha, ihtiyacimiz olan forvet ne N'doye ne de Demba Ba orasi baska.

Kopenhag'dayken 26-27 yaşlarındaydı ve bende o zamanlar izlemiştim.Ama şuan ki haliyle olmaz.Hele ki rakiplerin transferlerine bakınca hiç olmaz.
Bundan sonra her sene!

Çevrimdışı Ersoy

Rvp'yi rakip takımda görünce yıkıldıkta ndoyeyi bizim takım da görünce tepkimiz nasıl olacak acaba ?
Bundan sonra her sene!

Çevrimdışı Kadir G.

Ya saçmalamayın sivası falan yine düşün önüne ndoye ile rvp gelecek ve sen ndoye mi seçeceksin seçme imkanın olsa? Züğürt tesellisi bunlar.

Çevrimdışı Savaş

Sempatik adam onu izleyecegimiz icin mutluyum ben
Siyah beyaz çubukluyla görmek varken.. En sevdiğim topculardandi bu adam benim. Şimdiye kadar koymadiydi da simdi acayip koydu be.

Çevrimdışı Türker

Başkan getirsin Balotelli yi hiç olmazsa derbilerde renkli eğiticiliği yapar

General Mobile 4G cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı talha

Züğürt tesellisi vuku bulmuş resmen Rvp yi istemiyoruz ama Ndoye gelsin niye daha savaşçı sanki askere eleman alıyoruz :D
Protest eylem düşüncüleri genişletir.
İnsanlar tekil fikirlerle diğer canlılardan farkı kalmaz.

Aynı masal bu sefer farklı olacak diye tekrar tekrar okunmaz.
Eğer bir tesadüf birden fazla nüksediyorsa asla tesadüf olamaz.
Subjektif savunma topluma ve bireye zarar getirir.

Çevrimdışı ozan062

q7 tekrar hayırlı olsun
*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

Çevrimdışı ferdi1903

hic bok atmaya gerek yok rvp yildizdir ve malesef rakipe gitti, basarili olmamasi icin dua edelim  :bawling: :bawling:

Çevrimdışı talha

Şu GS nin transferlerinden berbat olamayız falan diyordum ama gidişat Bursa dan daha beterini gösteriyor :)
Protest eylem düşüncüleri genişletir.
İnsanlar tekil fikirlerle diğer canlılardan farkı kalmaz.

Aynı masal bu sefer farklı olacak diye tekrar tekrar okunmaz.
Eğer bir tesadüf birden fazla nüksediyorsa asla tesadüf olamaz.
Subjektif savunma topluma ve bireye zarar getirir.

Çevrimdışı ozan062

rvp yi ben eleştirdim burda dedim cok para ve ya tutmazsa ki yaslı adam belki hollandalı olabilir iş ahlakı yuksek olabilir ama faydası parasıyla dogru orantılı olmayacaktır
fakat yedeği fernandao oldugu için forvette sıkıntı yasmazlar cnk yedegi türkiye ligi gol kralı

Çevrimdışı doganay

Bende kizginim henuz istenilen transferlerin yapilmamis olmasina ama oyle konusuyorsunuz ki sanki yarin transfer sezonunun sonu geliyor.
Fb nin acele etmesi normal sonucta birkac hafta sonra eleme maclari basliyor.
Bizim oyle bir derdimiz yok, gec olsun ama guc olmasin.  :eyes
Sonunda saglam adamlar gelecektir.

Çevrimdışı ozan062

Bende kizginim henuz istenilen transferlerin yapilmamis olmasina ama oyle konusuyorsunuz ki sanki yarin transfer sezonunun sonu geliyor.

yokbe gecen sene biz erken actık sezonu ama erken bitirmedik transferleri
inan bu sene boyle birsey olsaydıda erken bitmicekti
bi konuya acıklık getirelim diye atladım

Çevrimdışı doganay

rvp yi ben eleştirdim burda dedim cok para ve ya tutmazsa ki yaslı adam belki hollandalı olabilir iş ahlakı yuksek olabilir ama faydası parasıyla dogru orantılı olmayacaktır
fakat yedeği fernandao oldugu için forvette sıkıntı yasmazlar cnk yedegi türkiye ligi gol kralı
Birde SL ine katilamadiklarinda gorucem ben onlari nasil odeyecekler o paralari. UEFA yakalarina yapissinda ozaman gorucem onlari.

Çevrimdışı BesiktasTaraftari

Kopenhag'dayken 26-27 yaşlarındaydı ve bende o zamanlar izlemiştim.Ama şuan ki haliyle olmaz.Hele ki rakiplerin transferlerine bakınca hiç olmaz.

Daha once dedim, RVP de gelse N'Doye de gelse farkedecek cok bir sey olmaz, kadromuz tek forvete uygun, bu adamlarin ikisi de tek forvet olamaz. Guclu, top tutan, uzun boylu ve bitirici bir adam lazim. Ibrahimovic benzeri bir adam ozetle. Demba Ba transferi akilciydi, N'Doye ahim-sahim bir adam degil ama Demba Ba da degildi. Demba Ba kalsa da bu senekinden daha basarili olamazdi. Isme cok takiliyorsunuz. Ha hem Ibra tarzi adam yoksa, hem de N'Doye'ye para harcayacaksan git bari genc birini al orasi ayri. 30 yasinda sattigimiz adamdan fazlasi olmayan N'Doye'ye para vermenin manasi yok.

Çevrimdışı Kadir G.

İleri guidettiyi sola macarı kaleye ospinayı defansa douglası getirselerdi benim için kafiydi son günlerde.

Çevrimdışı aspireless

Rakiplerin derken gs transfer yaptigi falan yok taraftar tepkisi onlensin diye bizde q7 misali podolski. Onlar bizden beter karamsar.

Çevrimdışı TØLGA

transfer döneminin sonuna değil ligin sonu geliyor senin yaptığın hamleler belirleyecek bu sezonu
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı dlcs

Tamam demba ba ıle de kıyaslanınca kesın sampıyonuz.  :halay:

Farkında mısınız bılmıyorum ama her yıl boyle kendınız calıp kendınız oynuyorsunuz. Su 10 yıl ıcınde demba ba gıbı bır oyuncu bu kulubun kapısının onunden dahı gecmedı. Yarattıgı pozıtıf etkıyı de bır 10 yıl kadar ararsınız.

Bu kulup cok buyuk ama hep kucuk adamlara kaldı. Bundan sonra da degısecekmıs gıbı gorunmuyor.

Çevrimdışı doganay

Daha once dedim, RVP de gelse N'Doye de gelse farkedecek cok bir sey olmaz, kadromuz tek forvete uygun, bu adamlarin ikisi de tek forvet olamaz. Guclu, top tutan, uzun boylu ve bitirici bir adam lazim. Ibrahimovic benzeri bir adam ozetle. Demba Ba transferi akilciydi, N'Doye ahim-sahim bir adam degil ama Demba Ba da degildi. Demba Ba kalsa da bu senekinden daha basarili olamazdi. Isme cok takiliyorsunuz. Ha hem Ibra tarzi adam yoksa, hem de N'Doye'ye para harcayacaksan git bari genc birini al orasi ayri. 30 yasinda sattigimiz adamdan fazlasi olmayan N'Doye'ye para vermenin manasi yok.
Cok haklsin  ama N'Doye alinip para harcanacagina bizim Cenk Tosun daha iyi o oynaasin daha iyi , Omer ve Pektemek'te yedegi olur.
Bence bu NDoye alinmayacak sadece sasirtmaca, kaliteli birini alacaklarina guveniyorum.

Çevrimdışı Efe

qerezma çarşamba gelecekmiş karşılamaya gidelim mi :evillol: :evillol:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Celestine Babayaro

Quaresma'nın açıklamalara bakarsak bu iş bitmiş.Dzsudzsak haberleri Quaresma'yı istemeyenlerden gaz almak amaçlı heraldi:(