2015/16 Transfer Sezonu
2015/16 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.

0 Üye ve 35 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2015/16 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12890078 defa] 2015/16 Transfer Sezonu

Çevrimdışı Hasan Akten

Gram heyecanım kalmadı transfer döneminden de, yeni sezondan da.

Çevrimdışı Ayberk

vay be N'Doye'ye bile burun kıvrılır olmuş
Beşiktaş tek, siz hepiniz

Çevrimdışı Deniz

SPORX.COM ‏@sporx  3 dk.3 dakika önce
7/24 CANLI | Glen Johnson, Stoke City ile 2 yıllık sözleşme imzaladı.
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Türkay

vay be N'Doye'ye bile burun kıvrılır olmuş

Bile mi? Bile'lik nesi var ki?
Sevdalı yüreklerde Beyaz sürgünler

Çevrimdışı OrhanAker

Biri bana bütün bunların bir kabus oldugunu söylesin lütfen yani sosa demba töre beck milosevic transferi yapan adamlarin nutku tutuldu bir anda

Discovery cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı Giray Burak

Çevrimiçi Samet Ç

Kabullenmiş üçüncü büyük olmayı o yüzden adama N'Doye bile fazla geldi.  :)

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 12 Temmuz 2015, 16:59:38
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş

Bilesini söyleyeyim ben.

Bu stadı yapan yönetimin alıyor olması.

Artık öyle bir bakalım istiyor ki bazıları kim gelirse gelsin direk kabullenelim hiç itiraz etmeyelim çünkü düşünüp elenip alınmıştır.

Yine aynı kişiler sene sonu 3. olunca siz bu takımın mali durumunu biliyor musunuz ki derler.

Halbuki bilmezler ki yanlış olan para olmaması değil, paranın yanlış kullanıldığına tepki koyuluyor oluşu.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Celestine Babayaro

N'doye yedek olur Cenk keser onu

kaany96

• Ziyaretçi

Q7 yi istemeyenlere,olcay şahan hayranı gibi yorum yapmakda yeni savunma taktiğiniz.
Olcay dan anca yedek olur ,sanki dünyada 2 tane kanat oyuncusu varda.o7 istemeyen direk olcaycı oluyor.
Balotelli ye ne diyon ,senin mantığına göre almamız lazım .bak balotelliye laf edersen seni,direk olarak pektemek hayranı diye yaftalarım.ona göre tercih yap.
FOREVER BALOTELLİ.
Kafan çok güzelmiş ama bende Balotelliyi beğeniyorum. Keşke Ndoye yerine Balotelli yi alsalar.

Çevrimdışı Celestine Babayaro

RVP-Sow-Fernandao
N'doye-Cenk-Mustafa

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 12 Temmuz 2015, 17:00:46
  • Beşiktaş / Bodrum
Dün yazdım Schar 4 milyon euroya gitti.

Vereceğimiz para da bu stoper için aşağı yukarı. Ne olacak şimdi?

Hoffenheim mi çok akıllı biz mi çok aptalız? Yoksa ben bu duruma 'bile' burun kıvırmamalı mıyım?
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Ersoy

Ndoye anca inşaatta çalışır fazlası olamaz.

Discovery II Mini cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bundan sonra her sene!

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 12 Temmuz 2015, 17:01:56
  • Beşiktaş / Bodrum
Kafan çok güzelmiş ama bende Balotelliyi beğeniyorum. Keşke Ndoye yerine Balotelli yi alsalar.

4 mesaj ile girdin kafa'dan moruğa gidiyorsun.

Önce uslubunu düzelt ve yaşını ekle lütfen profiline.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Alper1903

Yahu sen dünya yıldızlarını gündeme getir sonra N'doye'yle görüşüyoruz de. Bu kadar mantıksızlık, iş bilmezlik olur mu? Neyse eylül'e kadar bekleyelim.

Çevrimdışı Türkay

Bilesini söyleyeyim ben.

Artık öyle bir bakalım istiyor ki bazıları kim gelirse gelsin direk kabullenelim hiç itiraz etmeyelim çünkü düşünüp elenip alınmıştır.

Yine aynı kişiler sene sonu 3. olunca siz bu takımın mali durumunu biliyor musunuz ki derler.

Halbuki bilmezler ki yanlış olan para olmaması değil, paranın yanlış kullanıldığına tepki koyuluyor oluşu.

Keşke elimize para geçmeseydi diyorum bazen. Hayır yani para yokken iyi transfer yapıyorduk para bozdu bizi

Çevrimdışı Alper1903

Balotelli diyen var yav hala  :evillol:

Çevrimdışı Ayberk

Bilesini söyleyeyim ben.

burada N'Doye konuşuldu daha önce, o zaman alınırsa iyi olur dediğiniz adam şimdi mi kötü oldu. maliyet en az 10 milyon mu olmalı iyi bir transfer olması için
Beşiktaş tek, siz hepiniz

Çevrimdışı Giray Burak

ORUÇ KAFASI VE Q7 sevgisi yüzünden böyle oldum .
Artık itiraz edemiyorum q7 yi isteyenlere ,işi dalgaya₁ vurucaz.Başka çare kalmadı .
Başkan bile ,benim kafada artık .Sal gitsin stad yapıyoruz.
Sevdim ,ama bak cevabıını balotelliyi alalım .q7 ,balo falan .of takıma bak.

Çevrimdışı aspireless

bak hangi takım hangi futbolcuları almış bilmesem ve sen, ligdeki bir takım bu futbolcuları transfer etti, sence bu takım hangi takımdır diye sorsan, bursaspor, kasımpaşa veya başakşehir'dir diye düşünürüm.  :D

Zaten bursa Şener in yerine daha iyisini beck azizin yerine tosici fernandao nun yerine ndoye yi alsa sampiyonluga oynardi. Siz begen memissiniz ama hepsi kaliteli futbolcular özellikle becke ititaz edilmemeli

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 12 Temmuz 2015, 17:05:42
  • Beşiktaş / Bodrum
burada N'Doye konuşuldu daha önce, o zaman alınırsa iyi olur dediğiniz adam şimdi mi kötü oldu. maliyet en az 10 milyon mu olmalı iyi bir transfer olması için

Burada N'doye tam 8. alternatif olarak verildi bunun farkında mısın? 8.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Türkay

Demba Ba'yı göndermeseydik en azından adamlar biz de Van Persie var dediğinde bizde de  Demba Ba var diyebilecektik. Şimdi o da yok. İnsan üzülüyo ya
[ Son Düzenleme: 12 Temmuz 2015, 17:08:14 Türkay ]

kaany96

• Ziyaretçi

4 mesaj ile girdin kafa'dan moruğa gidiyorsun.

Önce uslubunu düzelt ve yaşını ekle lütfen profiline.
Moruk değil başka argolarla girsem daha iyi olcak, buraya dalga geçmek için geldim. 20-30 dk dir buradayım şu yorumları görünce gülsem mi ağlasam mı bilemedim. Büyük Beşiktaş takımının böyle tarafları olduğu sürece sırtımız yere gelmez :)

Çevrimdışı ender

BU TAKIM BU TRANFERLERLE DERBİ KAZANAMAZSA SORUMLUSU ŞENOL HOCA MI OLACAK :steamed: :steamed: :steamed: :steamed: :steamed: :alala: :alala:

Çevrimdışı Çağatay

Maddi açıdan bakalım

Ha ersanla cenkle pektemekle sözleşme yenilemişsin

Ha q7-n'doye gibi adamlar almışsın

aynı şey...

yani birincisine itiraz edenlerin ikincisine de itiraz etmeleri gerekir

çarçur edilen paralar, işe yarayacağı belli olmayan(aslında olan) transferler

bu adamları alacağına, daha önce ismi geçen adamları opsiyonsuz bile kiralayıp kadroya koysan

şu sezon bambaşka olabilirdi, bambaşka bir hava yakalayabilirdin
Hope for the Best, Plan for the Worst