2015/16 Transfer Sezonu
2015/16 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.

0 Üye ve 21 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2015/16 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12865731 defa] 2015/16 Transfer Sezonu

Çevrimdışı ozan062

Aylardır o kadar yorumunu okudum ,okuduklarımı baz alarak senin kesin q7 ye karşı çıkacağını düşünmüştüm.
Garip bir şekilde q7 istemen cidden şaşırttı beni.
muhalif bir duruş sergiliyordun ,ama bence sende popilistmişsin.
FOREVER balotelli bu arada .batıyorsak tam batalım .

o kadar yazdıgım emek verdiğim seyden sonra bu sekilde çöpe atılmak üzdü beni vallahi kırıldım suan :bawling:

ama dediğim gibi bazende bizlerin bi yumusak karnı olabiliyor.. cnk bu bunye 4 senedir o tabiri kullanmayayım kabiliyetsiz yani yeteneksiz oyuncular toplulugunu izledikten sonra acıkcası bir tane iki tane fazlaya kacmadan  farklı adam izlemeyi özledim o sebeble bide adamın gonderilişide bi acayip oldu

ferdi yide cok severim oda içimde oturmustur cnk adamın bi verisi vardı

istanbul büyüksehiri 120 dakka boyunca tek basına eledeyen ve bir kupa kazandıran oyuncunun gonderilisi boyle olmamalıydı
evet oda sornasında sacmaladı faat bir taraftarın onu gommesiyle olusan bir süreçte bunu iyi yonetemeyenler yüzünden adamıda kaybettik.. oda bende bir yaradır.
iyileri cok rahat harcfıyoruz o sebeble inan popu gorunuyor olusum üzdü beni:(
*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

Çevrimdışı Tolga

Dzsudzsak'ın tek kramponu = Quaresma'nın tamamı + Olamayn Futbol Beyni  :bandit:
:claps:
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 12 Temmuz 2015, 13:57:32
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
Yahu bu ne dir ?

TURKCELL T50 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bu cahilliktir kardeşim.

Tribün böyle adamların elinde, hep böyleydi zaten. İnönü'de olanları unutmak mümkün değil.

Bu adamlar sadece maça gittiği için herkesi yönlendirebileceğini zannederler ama stadyumda aksini söylemeye kalkan olunca bir güzel toplu girişirler.

Kaç kez gördük. Bu tarz şeylerden de temizleneceğiz yeni stadyumda umarım.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Dzsudzsak'ın tek kramponu = Quaresma'nın tamamı + Olamayn Futbol Beyni  :bandit:
Adamı ovecegim diye ne söylediğinizi farkında bile değilsiniz öyle bir anlatıyorsunuz ki sanırsın messiyi neymarı anlatıyorsunuz :D
Alt taraffı 88 maçta 13 Gol atmış bu kadar ABARTMAYIN :bandit:
[ Son Düzenleme: 12 Temmuz 2015, 14:02:09 Yunus Emre Dökmeci ]
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 12 Temmuz 2015, 13:57:58
  • Beşiktaş / Bodrum
Abdullah kardeşim

Gönüllü scout olmuşsun ama
balotelli nin takıma yarardan çok zarar getireceğini
analiz edemiyor musun ?

Tiye alıyor ciddi değil :D
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Renton

Dzsudzsak'da olup Quaresma'da olmayanlar

Uzaktan Şut (Yüzdeli)

Duran Top

Oyun Aklı

Oyun Disiplini 

Defansif Görev

Taktiksel Sadakat

Takım Oyunu

Set Oyunu

Disiplin

Arka Direk Koşuları

Quaresma'da olup Dzsudzsak'ta olmayanlar

Trivela

Konunun özeti budur.
Dzsudzsak genc yasta atti kendini rusyaya para kazaniyor q7 sadece trivelayla barca inter porto yapmis seytan tuyu var adamda hakkini verelim o zaman
See you in another life,brother.

Çevrimdışı Abdullah

Abdullah kardeşim

Gönüllü scout olmuşsun ama
balotelli nin takıma yarardan çok zarar getireceğini
analiz edemiyor musun ?
abi ironi yapıyorum ya ciddiye alma sen ciddi ciddi öyle bir adam ister miyim ben :)

GT-I8190 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 12 Temmuz 2015, 13:59:04
  • Beşiktaş / Bodrum
Adamı ovecegim diye ne söylediğinizi farkında bile değilsiniz öyle bir anltıyırsunuzki sanırsın messiyi neymarı anlatıyorsunuz :D
Alt taraffı 88 maçta 13 Gol atmış bunkadar ABARTMAYIN :bandit:

Bir dk bir dk Dzsudzsak mı 88 maçta 13 gol atmış? :D
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı ozan062

Adamlar takmiyor ki banane ben mi batacagim diyor dogru soyluyor temelinde adam isin zevkine bakiyor gelsin adamlar para benim cebimden mi cikacak sanki deniyor.Biz kendi evimizin ekonomisinden cok ilgileniyoruz :D

aynen öyle evdeki ekonomiden farksız ele alıyoruz burada
iyide bizene:)) tamam benim kongre üyeliğimin aidatıyla formamla  alınıyor onlar evet denetleyici tarafım olmalı ama bu derece değil biz abartıyoruz

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Uzaktan Şut (Yüzdeli)

Duran Top

Oyun Aklı

Oyun Disiplini 

Defansif Görev

Taktiksel Sadakat

Takım Oyunu

Set Oyunu

Disiplin

Arka Direk Koşuları

Trivela

Konunun özeti budur.

:claps: :claps: :claps: :claps:
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 12 Temmuz 2015, 14:00:27
  • Beşiktaş / Bodrum
Dzsudzsak genc yasta atti kendini rusyaya para kazaniyor q7 sadece trivelayla barca inter porto yapmis seytan tuyu var adamda hakkini verelim o zaman

Inter, Barcelona, Chelsea hepsinden tekme ile kovulmuş. Sonuç? Dibe vurmuş kariyer.

Öbürü? Gittiği her takımda sevilmiş sahiplenilmiş.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı murat_

Uzaktan Şut (Yüzdeli)

Duran Top

Oyun Aklı

Oyun Disiplini 

Defansif Görev

Taktiksel Sadakat

Takım Oyunu

Set Oyunu

Disiplin

Arka Direk Koşuları

Trivela

Konunun özeti budur.
cagri kusura bakma ama daha onceden senin analizleri hic art niyet olmadan okurdum yani senin hic art niyetli davrandigini dusunmeyerek yazdigina inaniyordum ama q7 iyi gelmedi sana herhalde valla artik analizine denk gelirsem daha onyargili okuyacam ha belki diyebilirsin cokta umrumda senin onyargi ile okuyup okumaman icimde kalmasin soyliyim dedim bi adam bu kadar dibe sokulmaya calisilmaz cok sasirdim

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 12 Temmuz 2015, 14:01:13
  • Beşiktaş / Bodrum
cagri kusura bakma ama daha onceden senin analizleri hic art niyet olmadan okurdum yani senin hic art niyetli davrandigini dusunmeyerek yazdigina inaniyordum ama q7 iyi gelmedi sana herhalde valla artik analizine denk gelirsem daha onyargili okuyacam ha belki diyebilirsin cokta umrumda senin onyargi ile okuyup okumaman icimde kalmasin soyliyim dedim bi adam bu kadar dibe sokulmaya calisilmaz cok sasirdim

Böyle şeylere gerek yok Murat.

Bak bu analiz. Çık karşısına hayır de şunlar var de öyle tartışalım ben bildiğimi gördüğümü yazıyorum.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı ozan062

pedroyu satın demiş sayın senol güneş

işte bunu ozan begendi

cnk pedro bizimlige uygun değil heleki milo tamamen olu bir yatırım oldu bana gore cnk burda adam kendini potansiyelini zor gosterir gidiyor u 21de birseyler yapıyor cnk orası onun yeri bizim lig değil:((

Çevrimdışı ONUR KOLCU

Uzaktan Şut (Yüzdeli)

Duran Top

Oyun Aklı

Oyun Disiplini 

Defansif Görev

Taktiksel Sadakat

Takım Oyunu

Set Oyunu

Disiplin

Arka Direk Koşuları

Trivela

Konunun özeti budur.

aslında bu kadar - olmasına  ragmen  Dzusdsak kadar Skor yapmış bi adamdan bahsediyorsun.

futbol zekası var ama  kullanmak istemiyor.

Ben  sahsen bu sezon en az 6 - 7 maçını izledim Qauresmanın fena oynamadı baya katkı verdi takıma

fazla yerin dibine sokuyosun bence  yanlış yapıyosun cagrı.

arkada danilo Önde Jackson biraz istatisk yapmak kolay gibi ama haksızlıkda etmeye gerek yok.

bizim o Leş gibi mucadele etmekten yoksun ve hatta gol atma özürlü takımda bile. takımı ileride tutan Quaresmaydı.

neyse fazla tartısmaya gerek yok bu konuları 2  3 neyse  versinler parasını Dzsudsak ı getirsinler  burda 13 gol 15 asist yapar her türlü  olmuyorsada Devre arası için ön protokol falan yapsınlar 1 kez olsun böyle bi mantıklı girişimi yapsınlar.

Çevrimdışı Easthanbool

Quaresma transferini popülizm olarak nitelendireceksek eğer Balotelli transferi ağa babasıdır  :evillol:
" H a s t a l ı k l ı  k o n g r e l e r d e n  s a ğ l ı k l ı  y ö n e t i m l e r  ç ı k m a s ı  b e k l e n e m e z "

Çevrimdışı Deniz

Macar tabi ki Q7 den çok daha iyi bir oyuncu ama artık o tren kaçtı.

Ben macarı bıraktım artık gelmeyeceği kesin.

Quaresmaya da artık gömmenin anlamı yok sabah akşam gömülse de bu formayı giyecek.
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Renton

Inter, Barcelona, Chelsea hepsinden tekme ile kovulmuş. Sonuç? Dibe vurmuş kariyer.

Öbürü? Gittiği her takımda sevilmiş sahiplenilmiş.
Dibe vurmus diyoruz adami aliyolar 45 mac oynatiyolar abi bak benim yorumlarima bakinca quaresma gelsin istiyorum saniliyodur ama bende dzsudzsaktan yanayim oluyorsa o gelsin ama sen korlestin yani analizlerini severim ilk defa boyle goruyorum ayarin bozuldu bu olayda :D

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 12 Temmuz 2015, 14:04:35
  • Beşiktaş / Bodrum

aslında bu kadar - olmasına  ragmen  Dzusdsak kadar Skor yapmış bi adamdan bahsediyorsun.

futbol zekası var ama  kullanmak istemiyor.

Ben  sahsen bu sezon en az 6 - 7 maçını izledim Qauresmanın fena oynamadı baya katkı verdi takıma

fazla yerin dibine sokuyosun bence  yanlış yapıyosun cagrı.

arkada danilo Önde Jackson biraz istatisk yapmak kolay gibi ama haksızlıkda etmeye gerek yok.

bizim o Leş gibi mucadele etmekten yoksun ve hatta gol atma özürlü takımda bile. takımı ileride tutan Quaresmaydı.

neyse fazla tartısmaya gerek yok bu konuları 2  3 neyse  versinler parasını Dzsudsak ı getirsinler  burda 13 gol 15 asist yapar her türlü  olmuyorsada Devre arası için ön protokol falan yapsınlar 1 kez olsun böyle bi mantıklı girişimi yapsınlar.

Zeka var ama kullanmak istemiyor diye bir şey yoktur. Bu annelerin zeki ama çalışmıyor diye tanımladığı şeydir.

Halbu ki o çocuk aptaldır. Çünkü zaten mesele yapmaktır sahip olmak değil. Yapan akıllıdır yapamıyorsa aptaldır kişi aklını kullanamadığı için.

O kadar skoru yaparken kaç tane top eziyordu? 10 tane şut aysan biri tabi ki girecek içeri. Sonuç? Takımın maçı kaybediyor.

Önemli olan yüzdedir. Akıllı oynamaktır.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Mehmet Ali

Bu arada bu kuerezma artık eskisi gibi değildir, akıllandı goygoyu nereden çıktı allah için?
Bana göre "Q7 artık akıllandı, geçen seferki gibi olmaz" diyen adam = "bu sene düzenli not tutacam, günü gününe ders çalışacağım" deyip yine bütlere kalan adam,

Çevrimdışı Tolga

Dibe vurmus diyoruz adami aliyolar 45 mac oynatiyolar abi bak benim yorumlarima bakinca quaresma gelsin istiyorum saniliyodur ama bende dzsudzsaktan yanayim oluyorsa o gelsin ama sen korlestin yani analizlerini severim ilk defa boyle goruyorum ayarin bozuldu bu olayda :D
Gerçekleri söylüyor.

Sezon başladığında daha net görülecek bunlar.
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 12 Temmuz 2015, 14:07:01
  • Beşiktaş / Bodrum

Yahu :)

Kardeşim ne kazanmış ne kazandırmış? Adam gittiği her yerde oynadığı zaman takımını batırdı.

Ne zaman oynatmadılar takımları kupa kazandı açın bakın. Kazandığı kupaların sadece Portekiz'deki şampiyonlukta çok etkşili olduğunu görürsünüz.

Kim kadro dışı bıraktıysa şampiyon oldu çok fazla örneği var bunu benim söylememe gerek yok ki.

Açın Mourinho'nun sözlerine bakın benden 5 kat daha ağır eleştiriyor onun da mı şaftı kaymış körleşmiş vs?
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Renton

Gerçekleri söylüyor.

Sezon başladığında daha net görülecek bunlar.
Dunyanin en kotu topcusu yapti adami cagri abi biz goruyoruz porto gormemis koca sezon tartisilacak duzeyde bir analiz yok uçlardayiz suan en iyisi bekleyelim herkes köru korune fikrini diretiyor

Çevrimdışı Abdullah

pedroyu satın demiş sayın senol güneş

işte bunu ozan begendi

cnk pedro bizimlige uygun değil heleki milo tamamen olu bir yatırım oldu bana gore cnk burda adam kendini potansiyelini zor gosterir gidiyor u 21de birseyler yapıyor cnk orası onun yeri bizim lig değil:((
Pedro milo uygun değil lige ama soytari on numara uyuyor değil mi abi tam istediğimiz oyuncu mükemmel adam :evillol:

GT-I8190 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı Renton

Yahu :)

Kardeşim ne kazanmış ne kazandırmış? Adam gittiği her yerde oynadığı zaman takımını batırdı.

Ne zaman oynatmadılar takımları kupa kazandı açın bakın. Kazandığı kupaların sadece Portekiz'deki şampiyonlukta çok etkşili olduğunu görürsünüz.

Kim kadro dışı bıraktıysa şampiyon oldu çok fazla örneği var bunu benim söylememe gerek yok ki.

Açın Mourinho'nun sözlerine bakın benden 5 kat daha ağır eleştiriyor onun da mı şaftı kaymış körleşmiş vs?
Mourinho ne demis ki aptal diyor quaresmaya hakli zaten o konuda adam bu gune kadar yetenegiyle ortalikta kaldi zaten ki yetenekli oyuncu