2015/16 Transfer Sezonu
2015/16 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.

0 Üye ve 25 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2015/16 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12864389 defa] 2015/16 Transfer Sezonu

Çevrimdışı murat_

Pedro zu chelsea

Discovery cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  pedro franco mu  :lol: :lol: :icool:

Çevrimdışı ONUR KOLCU

Dün bu kulübün Başkanı quaresma ile görüştüklerini ve anlaşmak üzere olduklarını açıkladı.bu transfer çok büyük ihtimalle gerçekleşti sayılır.

Artık aynı tartışmaları yapmanın anlamı yok bizim çok acil almamız gereken 1 forvet ve 1 stoper var.

Bence ortasahada lazım bize kardeşim.

Çevrimdışı Deniz

an itibariyle konuştuğumuz isimlere fernandes de eklendi.Allah yardımcımız olsun.Almeida da gelsin tamamdır  :ok:
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Deniz

Bence ortasahada lazım bize kardeşim.
Sakat değil miydi o adam?Tam bize göre  :evillol: :evillol:
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı ONUR KOLCU

Şenol hoca istemiyor istese gündemimizde yok demezdi sorduklarında.

O iş Bitti kardeşim boşa konusmalardan bişey cıkartmayın. kulubun baskanı cıkıp o konusmayı hocadan onay almadan yapmamıştır.

Çevrimdışı brkntcnr

an itibariyle konuştuğumuz isimlere fernandes de eklendi.Allah yardımcımız olsun.Almeida da gelsin tamamdır  :ok:
Konuşalım diye söylemedim hocam q7 ye ne kadar karşı olduğumu belirtmek için örnek verdim. Yoksa bizim Tolgay Arslan ımız var

TURKCELL T50 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı ONUR KOLCU

Sakat değil miydi o adam?Tam bize göre  :evillol: :evillol:

Ben cok severdim futbolunu bide ingiltere ligini izleyenler bilir mulumbu vardı. bu sene bonservisi elindeydi.

Çevrimdışı Ersoy

Biz kendi kendimize gelin güvey oluyoruz.
Fernandes ve Almeida'da gelsin tam olsun felan. :evillol:
Bundan sonra her sene!

Çevrimdışı Deniz

Ben cok severdim futbolunu bide ingiltere ligini izleyenler bilir mulumbu vardı. bu sene bonservisi elindeydi.
Veli zaten sakat ,daha kendine zor gelir adam 6 aydır sakat hala tedavisi sonuç vermedi.
O bölgeye oyuncu şart..

Çevrimdışı Deniz

Bu arkadaş dün tweetini kaldırdı.
Başkanın ağzından haber yazabilecek kadar kendine güvenmiş.
Bunlara olan güveninizi sorgulayın.

Çevrimdışı ONUR KOLCU

Veli zaten sakat ,daha kendine zor gelir adam 6 aydır sakat hala tedavisi sonuç vermedi.
O bölgeye oyuncu şart..

buda var Serey Die :) tek ön libero koy bunu önlerini Tolgay Sosa yap .
[ Son Düzenleme: 12 Temmuz 2015, 13:11:17 ONUR KOLCU ]

Çevrimdışı murat_

Dün ne dedim ben :)

Beşiktaş'ın önüne geçen Quaresma sevgisi ondan 3-4 kat iyi futbolcu olan adama onu tercih etmeye kadar gidecek çeşitli bahaneler uydurularak dedim değil mi :)
burda durup durup q7kotu elestrisi yapip durursaniz sizede karsi olarak q7 iyi yorumlari olacaktir tabi benim ilk basta q7 ye az bi sempatim varken sayenizde kat kat buyudu dunden beri burda sirp q7 gelsin az cok isimizi gorur tarzi dusunuyorken burda bircok arkadas gibi querasmasporlu olduk besiktasi sevmeyen olduk besiktasliligimiz sorgulanir oldu ve dunden beri yazmiyacam dedim ben yazdikca siliniyor nasilsa diye sadece yarina kadar okuyacam dedim bakiyorum q7 severlerin bazilari yorumlarinda biraz sert yazinca hemen sopayi yiyor  ama ayni tarz okudugum q7 karsiti insanlara ses bile etmiyorlar kimse burda sirp q7 ye olumlu bakiyoruz diye besiktasliligimizi sorgulayamaz ayni sekilde querasmasporlu falan gibi ithamlarda bulunamaz

Çevrimdışı Deniz

Badem persicope açtı antrenmanı yayınlıyor kaçırmayın derim Tosun bombalıyor kaleyi :D

Çevrimdışı siyahulan

herkeze selamlar saygilar ,besiktas taraftari olarak bir butun olmaliyiz birakin kimi alirlarsa alsinsan
ne olsa sonuc yine degismeyecek gecen sene ligin en iyi futbolunu biz oynuyoduk ne oldu yine 3.cu
turkiyede basari gelmesi icin yonetimde mafya adam lazim yoksa bizi sampiyon yapmazlar ,kac senedir futbol izliyorum
siz hic penaltida cizgiye basti diyen atilan adam ornegi verebilirmisiniz renklilere aynisi yapabilirmisin sanmiyorum.

Çevrimdışı Doğuhan

başkan sistemi porto gibi anlatmasa sıkıntı çıkmayacak bizim bir sistemimiz var önce scout ekibimiz izler rapor verirler en son ben izlerim erdal bey çalışmaları yapar ezberledik artık bunları

işin gerçeğini söylese sorun olmayacak vallahi bunaldım bunları duymaktan hala adebayor rvp remy q7 konuşuluyor 5 aydır dünyada oyuncu kalmamış gibi. stat inşaatı da türkiye'de yapılan en hızlı stat inşaatıdır

aralıkta açılırsa temel atılışından 2 yıl sonra açılmış başka stat türkiyede aklıma gelmiyor ama insanları öyle bi beklenti içine sokuldu ki sanki geçen sene ağustosta bitmesi gereken stat 1 yıldır uzuyor algısı var insanlarda.

açık sözlü olmak bu kadar mı zor arkadaş sonra bizi en çok beşiktaşlılar vuruyor oluyor.

Çevrimdışı smhkcr

Ilk defa transfer sayfasına geldim, burası stattan da karışıkmış 😎 Herkes kendi fikrini evrensel bir doğru gibi savunuyor, ilginç geliyor bana.. Herkes kendi düşüncesini olduğu gibi yazsa ve diğer fikirleri de eleştirmek yerine anlamaya çalışsa daha az gerginlik olur sanki..

Bu arada ikisi de gelsin 😇

Çevrimdışı emrevolkan

Badem persicope açtı antrenmanı yayınlıyor kaçırmayın derim Tosun bombalıyor kaleyi :D

Kullanici adi nedir?

Çevrimdışı ONUR KOLCU

Ilk defa transfer sayfasına geldim, burası stattan da karışıkmış 😎 Herkes kendi fikrini evrensel bir doğru gibi savunuyor, ilginç geliyor bana.. Herkes kendi düşüncesini olduğu gibi yazsa ve diğer fikirleri de eleştirmek yerine anlamaya çalışsa daha az gerginlik olur sanki..

Bu arada ikisi de gelsin 😇

Herkes kendi söylediği olmayınca Beşiktaşı tutmuyor :)
[ Son Düzenleme: 12 Temmuz 2015, 13:20:46 ONUR KOLCU ]

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı ONUR KOLCU

Bi ortasaha alalım bence Veloso yu almayacaklarına göre stutgarttan Serey Die Sert , agresif , güçlü ve teknik bi adam bence bizim işimizi fazlasıyla görür.

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 12 Temmuz 2015, 13:23:47
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
burda durup durup q7kotu elestrisi yapip durursaniz sizede karsi olarak q7 iyi yorumlari olacaktir tabi benim ilk basta q7 ye az bi sempatim varken sayenizde kat kat buyudu dunden beri burda sirp q7 gelsin az cok isimizi gorur tarzi dusunuyorken burda bircok arkadas gibi querasmasporlu olduk besiktasi sevmeyen olduk besiktasliligimiz sorgulanir oldu ve dunden beri yazmiyacam dedim ben yazdikca siliniyor nasilsa diye sadece yarina kadar okuyacam dedim bakiyorum q7 severlerin bazilari yorumlarinda biraz sert yazinca hemen sopayi yiyor  ama ayni tarz okudugum q7 karsiti insanlara ses bile etmiyorlar kimse burda sirp q7 ye olumlu bakiyoruz diye besiktasliligimizi sorgulayamaz ayni sekilde querasmasporlu falan gibi ithamlarda bulunamaz

Dün gayet açık ve net belirttim. Her yere yetişme imkanım yoksa devamlı çevrimiçi olmuyorum sadece moderatöre rapor  et'e tıklayın gereğini yapan biri mutlaka olur diye.

Rapor etmek yerine o silinmiyor bu siliniyor diye neden şikayet ediyorsunuz? Yanda yazıyor işte kullanın gerekli görülürse silinir.

Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Dün ne dedim ben :)

Beşiktaş'ın önüne geçen Quaresma sevgisi ondan 3-4 kat iyi futbolcu olan adama onu tercih etmeye kadar gidecek çeşitli bahaneler uydurularak dedim değil mi :)
Ondan 3-4 Kat iyimi :biggrinking: :biggrinking:
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 12 Temmuz 2015, 13:31:21
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
Ondan 3-4 Kat iyimi :biggrinking: :biggrinking:

Dzsudzsak'ın tek kramponu = Quaresma'nın tamamı + Olamayn Futbol Beyni  :bandit:
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli