2015/16 Transfer Sezonu
2015/16 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.

0 Üye ve 26 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2015/16 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12869857 defa] 2015/16 Transfer Sezonu

Çevrimdışı atalay

Neye içim yanıyor bunu GS görebiliyor bizimkiler göremiyor. Acaba beğendikleri defanslar kim. D.Luiz ile Gimenez mi .  :lol:

Aynen.

Bundan öncede Kamil Glik'e talip olmuşlardı.

O da doğru oyuncu.

Bakalım kimi alacaklar.

Çevrimiçi Necmi

@Necmi abi bu yönetici trollüyor burayı  :kop:
:bandit: :bandit: :bandit:
eti senin kemiğide senin olsun :D @Çağrı

Çevrimdışı Sedat C

Başkanın bir açıklaması vardı, geçmiş dönemde kendini Beşiktaş'tan büyük görüyordu, şimdi düzelmiş diye. Belki düzelmiştir ama şu iki günde milletin yazdığı yorumları görürse 1 haftada eski haline döner. Şimdiden quaresma için töreyi sattılar bile.

Önemli olan maç kazanmak değil zaten, 3-5 maç rabona trivela yapsın quaresmacılar bütün sezon renklilere anlatırlar, renklilerde derbide nasıl kazandıklarını, kupayı nasıl aldıklarını anlatır.
ligtv internet sitesine attığı golleri koymuşlar, bir şey dikkatimi çekti. Attığı bir golden sonra kendi başına seviniyor, kendi vatandaşları dahil kimse gitmiyor yanına. :alala:
Bende katılayım tartışmaya; quaresma vasat altı bir futbolcudur. Ama topla oynama yeteneği muazzam bir adamdır. Hayatım boyunca freestyle futbol'u hiç sevmedim, hiç cazip gelmedi bana. Belkide bu sebeptendir quaresmayı istememem. o geleceğine muhteşem sol ayağıyla Olcay kalsın daha iyi.

Çevrimdışı Anıl

Gol atamayan Forvet :D :D
Yani Pektemek = Balotelli
Yani Pektemek Vol 2
q7>Nani
Balotelli>rvp

Çevrimiçi Samet Ç

Şaka gibi adam şimdi de durduk yere Balotelli'ye sardı. Elkeson,Cicinho,Chahechouhe,Q7,Balotelli sırada kim var  :D

Çevrimdışı Kemal

TRANSFER | Sporting Lizbon, Beşiktaş'ın transfer listesinde yer alan Douglas Teixeira ve Rhodolfo'ya talip oldu. (O Jogo)

Çevrimiçi COB

İmmobile bizim aradığımız forvet mi sizce ?

10 kez yazdim buraya hicbiri yorum bile yapmadi.

Immobile tam aradigimiz forvet. Napoli ile Fiorentina da ilgileniyormus kendisiyle.

Çevrimdışı talha

Bizim londradaki tottenham maçında oynamıştı değil mi? Geçen gün maçı tekrar izledim yanlış oyuncuyu hatırlamıyorsam çok temiz oynamıştı. Vlaarla uğraşacağına alacaksın.

Bizim burda ki maçta oynadı mı hatırlamıyorum Kaboul oynamıştı sanırım.  :lol:

Vlad için 5M istiyorlar bence 4M ortasında anlaşırlar. Yani 6M falan. Getirirsen bence en az Kjaer kadar değerli adam getirirsin.  :tabe:
Protest eylem düşüncüleri genişletir.
İnsanlar tekil fikirlerle diğer canlılardan farkı kalmaz.

Aynı masal bu sefer farklı olacak diye tekrar tekrar okunmaz.
Eğer bir tesadüf birden fazla nüksediyorsa asla tesadüf olamaz.
Subjektif savunma topluma ve bireye zarar getirir.

Çevrimdışı Kadir G.

Bu takıma olması gereken dzsudzsaktır. Eğer töre 18 e gidecekse sağa remy alınır ileriye ya mitro koyar diğer transferlere dönersin ya da oraya da daha üst seviye birini zorlarsın.

Çevrimiçi Samet Ç

TRANSFER | Sporting Lizbon, Beşiktaş'ın transfer listesinde yer alan Douglas Teixeira ve Rhodolfo'ya talip oldu. (O Jogo)
Bayadır talipler abi en son 3 hafta önce bu haberi görmüştüm.

Çevrimdışı Bertug

Casillas portoya gitmiş hem de yıllık 5 milyona. ismail+pektemek+gökhan süzen+sezer+tolga yıllık ücretleri parasına yani.

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Quaresma'nın trivela ile Balotelli'nin kafasına çarptırıp attırdığı golden sonraki coşkuyu bir düşün @Yunus Emre Dökmeci   :evillol:
Bi halt olmaz ondan :akuma: :akuma:
Yanlışlıkla Gol atıyor adam yoksa onuda atamayacak :tabe:
Q7 yi geç Ronaldo olsa 10 Gol barajını geçemez bu adam :akuma:
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Yine, Yeni, Yeniden :evillol:

Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı Renton

2 saat girmedim goygoy havası esiyor sirf quaresma haberleri var diye.Bir tek biz mi zekiyiz yani bu yonetim teknik kadro dzsudzsak hazirda q7 mi istiyor demekki adama bonservis istiyorlar 3-5 neyse artik 6 ay sozlesmesi kalmis adama bu parayi vermeyecekler tabi ki.Tolgayinda 6 ay kalmisti 500 bin euroya getirdiler ben yapilan transferlerden 2 senedir memnunum durumumuz cok iyi sosa olsun ba,tolgay,beck dusuk ucretlere alindi tosicte mantikli hamleydi.Quaresma olayi bonservissiz dusuk ucretle gelecektir baskanda onayi vermis.O parayida forvete stopere eklersin ha quaresma yine ayni quaresmaysa oynamaz arkadas cok sevdigimiz olcayimiz hazir kerim var onlar oynar sikinti yok.Onemli olan saglam stoper+ forvet gelmesi dzsudzsagada imzayi attirirsin ocakta gelir 6 ay icin bonservis odenmez bu kadar civitacak bir durumda degiliz transferlerin gec kalmasi + ortada plan olmamasi sorunumuz.Bu kadar yermeyelim bekleyelim

Discovery cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

See you in another life,brother.

Çevrimdışı Kemal

Çevrimdışı Kadir G.

Ya 6 ayı kalmasa sanki 4.5 a alabileceksin bu mudur bahane? Oyuncuyu 19 a almışlar. Sana 3 maç alır 30 metreden yollar parasını çıkarır o adam. Olcayın tabela olarak bir üstü, oyun olarak her anda olabildiği için 3-4 üstü bu adam.

Çevrimdışı Hasan Akten

tolga

beck  douglas  ersan  motta

de jong  tolgay

gökhan  sosa  quaresma

balotelli

Alın size kadro gibi kadro. Kırmızı kart olur oranı 1.05 bu kadronun :D

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Şaka gibi adam şimdi de durduk yere Balotelli'ye sardı. Elkeson,Cicinho,Chahechouhe,Q7,Balotelli sırada kim var  :D
Ben Lolrenteye fitim :bandit:
İşin ilginç yanı en başından beri istemediğim Karşı çıktığım Mitroya bile Razı olacak duruma geldim :akuma:
Yeterki birini alsınlar artık Balotelli hariç :akuma:
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı Alper1903

Daha "r" leri söyleyemeyen, kendi takımına taraftarına küfreden adamlar posta koymaya kalkışıyorlar. gözümde beyaz tüylü pofuduk ayılardan farkları yok, çok sevimli oluyorlar  :icool:

Çevrimdışı beshicktush

Gercek kadrolarla paso 3.oluyoruz onu anladık da,üç büyük takımın taraftar forumlarında,taraftarların istediği ve gönlünden geçirdiği futbolculardan oluşacak takımlar kurulsa ,hayali takımlarla bile yine üçüncülükten öteye gidemeyiz kesin :D parasızlık böyle bişey işte..insana gerçekleri öğretir

Çevrimiçi Necmi

Beni kimin "tükürdüğünü yalayacağı" kimin mental problemleri olduğu ilgilendirmez.

Quaresma neden olmaz! Teknik açıdan açıklayayım.

Öncelikle geçen yıl Bilic'ten kalan kümülatif oyun, kompakt oyun yapısı ve pozisyona göre alan savunması konusunda Quaresma iş yapmaz.

Zira onda taktiksel sadakat denilen şey yok.

Ayrıca Q7; sırtını çizgiye dayayarak oynayan, sızmaları denemeyen ve kutuya girmekten kaçınan bir kanat oyuncusu.

Yüksek topta, ön - arka direk koşularında zaten göremeyiz.

Bekini kovalamaz; gölge presi dahi yapmaz. Arkasında da ona pozisyon hazırlayacak bir kanat beki yok.

Set oyunlarında da çok bir numarası olmadığını ayrıca sezonda 10; 10 yapmayacağını düşünürsek.

Sol kanat planlamasında ihtiyaç yok demektir.
şu baştaki queresma yazısını sil Töre yaz aynı şeyler onun içinde geçerli :bandit:
taktiksel sadakat hariç o var ama ondada Beşiktaşa sadakat yok

Çevrimdışı fore_kazık

ya arkadaşlar balotelli yi beğenmiyorsunuz farkındasınız değilmi?

iftar öncesi olsa anlayacağımda bu saatte beğenilmemesini anlamıyorum  :alala:

adamın italya kariyerine bakın. milanda 54 maçta 30 gol 12 asist... inter de de fena değil. ingilterede tutmadı diye ne yaptınız adamı. bu adamı 5 milyona alalım. 2 sene sonra 15 e tekrar veririz.

Çevrimiçi Samet Ç

Ben Lolrenteye fitim :bandit:
İşin ilginç yanı en başından beri istemediğim Karşı çıktığım Mitroya bile Razı olacak duruma geldim :akuma:
Yeterki birini alsınlar artık Balotelli hariç :akuma:
Balotelli'yi makara olsun diye ortaya attı arkadaş neden bu kadar ciddiye aldığını sakıncası yoksa merak edebilir miyim ?  :)

Çevrimdışı talha

şu baştaki queresma yazısını sil Töre yaz aynı şeyler onun içinde geçerli :bandit:
taktiksel sadakat hariç o var ama ondada Beşiktaşa sadakat yok

Necmi abi Gökhan'da ki savunma disiplini cidden takdire şahan. Biraz top ezmeyi bıraksa Avrupa'da sayılı olur.
Protest eylem düşüncüleri genişletir.
İnsanlar tekil fikirlerle diğer canlılardan farkı kalmaz.

Aynı masal bu sefer farklı olacak diye tekrar tekrar okunmaz.
Eğer bir tesadüf birden fazla nüksediyorsa asla tesadüf olamaz.
Subjektif savunma topluma ve bireye zarar getirir.

Çevrimiçi Samet Ç

Necmi abi Gökhan'da ki savunma disiplini cidden takdire şahan. Biraz top ezmeyi bıraksa Avrupa'da sayılı olur.
Şenol hoca da dedi hemen hemen aynısını.