2015/16 Transfer Sezonu
2015/16 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.

0 Üye ve 34 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2015/16 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12874509 defa] 2015/16 Transfer Sezonu

Çevrimdışı Onur Can

Geçen sezon Portoda 43 Maça çıkmış ne kadar İstikrarsız bir erkek dimi @Anıl

Futbol dünyasinda çok söylenen bir seydir zaten Q7 hakkinda. 'Porto disinda hiçbir yerde oynayamayan bir insan' denilir. Ki dogrudur da. Bu adam Porto için yaratilmis. Barcelonada, Chelseade, Interde, Besiktasda ve hatta Al-Ahli'de tutunamamasinin nedeni budur. Yetenek olarak koy Willian'in yerine oynasin Chelseade. Ama bu adam Porto hariç hiçbir yerde istikrar saglayamadi. Orada 43 maç da oynar 60 maç da oynar. Bize gelirse her türlü iddiaya girerim, ligde 25 maçi geçmeyecektir.

Çevrimdışı AvrupaKartalı

Q7-Balotelli bu taraftara fazla gelir ikisinden birini seçin  :D
ikiside uzak dursun şanlı Beşiktaşımızdan.!!!
Hiç biri yokken BİZ vardık ! ! !

Çevrimdışı Kadir G.

O soytarı az önceden yazdım sağ kanatta oynarsa beck çileden çıkar, o da becke kızıp topu kaptırınca çift dalar çıkarken beck buna bir güzel girişir. Sonuç: kadro dışı.

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Evren'in Şenol Güneş hakkında aldığı bilgiler;

-Oğuzhan'ı bu zamana kadar yanlış oynattılar demiş ona çok önem veriyomuş.

-Sosa mutsuzmuş, terapi yapmış adama resmen. Herkes şaşırıyomuş yüzünde güller açıyomuş Sosa'nın son günlerde.

-Sarar takım elbise getiriyo. Şenol hoca kumaşı beğenmiyo herkesin içinde yere atıyo takım elbiseyi.Futbolculara da burdan alışveriş yapmayın demiş. Biz Beşiktaş'ız en güzelini yapcaksınız diyo kumaşı kendi seçiyo bir müddet sonra en güzel kumaştan getiriyolar :kop:

-Sanıyorum tesislerde veya kamptaki çimleri beğenmeyip üstüste 3 kere değiştirtiyo serilen çimleri. (Bunu tam dinleyemedim)

Yakın bir arkadaşından almış, emin olabilirsiniz doğruluğundan kalıbımı basarım dedi.

Amerika'da yaşayan bir İngiliz vatandaşı kendisi, henüz kimse ne olduğunu çözemedi :evillol: :evillol:
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı ozeratalay

Cevap veriyorum; herkesi :D
baya istikrarlı ilerliyoruz  :D

Çevrimdışı fore_kazık

aaahhh balotelli aaahhh... bi gelsen ...  :ebebe: :ebebe: :D

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Q7-Balotelli bu taraftara fazla gelir ikisinden birini seçin  :D
Ne Baloyellisi yaa
Lolrenteyi , Adebayoru , Torresi tercih ederim Balotelli geleceğine bunlardan birini getirsinler illa yıldız olacaksa...
Aslında Lolrente olur ama  hiç adının bile geçmediğini düşünüyorum :money:
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 12 Temmuz 2015, 02:30:09
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimiçi Samet Ç

-Sarar takım elbise getiriyo. Şenol hoca kumaşı beğenmiyo herkesin içinde yere atıyo takım elbiseyi.Futbolculara da burdan alışveriş yapmayın demiş. Biz Beşiktaş'ız en güzelini yapcaksınız diyo kumaşı kendi seçiyo bir müddet sonra en güzel kumaştan getiriyolar :kop:

Şu çok saçma  :D

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 12 Temmuz 2015, 02:31:06
  • Beşiktaş / Bodrum
Bir düşünün önce Balotelli Sağda Quaresma ne kadro olur bee @Yunus Emre Dökmeci ile mest oluruz izlerken  :evillol:
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Hasan Akten

-Sosa mutsuzmuş, terapi yapmış adama resmen. Herkes şaşırıyomuş yüzünde güller açıyomuş Sosa'nın son günlerde.

-Sanıyorum tesislerde veya kamptaki çimleri beğenmeyip üstüste 3 kere değiştirtiyo serilen çimleri. (Bunu tam dinleyemedim)

Yakın bir arkadaşından almış, emin olabilirsiniz doğruluğundan kalıbımı basarım dedi.

Amerika'da yaşayan bir İngiliz vatandaşı kendisi, henüz kimse ne olduğunu çözemedi :evillol: :evillol:

Kitap yazsın o kitap :D Türü de fantastik olsun, milyon satar yemin ederim :lol:

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

+bide tesislere gelen yatakları bile beğenmeyip geri göndermiş :D
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı Tugay

Balaç Cudşak gelsin formama adını yazdıracağım.

Çevrimiçi Samet Ç

Ne Baloyellisi yaa
Lolrenteyi , Adebayoru , Torresi tercih ederim Balotelli geleceğine bunlardan birini getirsinler illa yıldız olacaksa...
Aslında Lolrente olur ama  hiç adının bile geçmediğini düşünüyorum :money:
Q7-Balotelli fena olmaz hani hepimiz huni takarız fena mı olur  :bandit:

Çevrimdışı Hasan Akten

Bir düşünün önce Balotelli Sağda Quaresma ne kadro olur bee @Yunus Emre Dökmeci ile mest oluruz izlerken  :evillol:

:kop: :kop: :kop:

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

@Yunus Emre Dökmeci 

Direkt yazın dedim. Dolambaçlı konuşun değil.  :akuma:

Anlat bize Quaresma'yı okuyalım hadi!
Sadece Sen değilsin Vasat altı diyen !
5-6 kişi var diyenler kendini biliyor zaten , Şuan inan vaktim yok birazdan ayatacagım ama sana söz yarın yazarım , Üstüne alındıgın için cevap yazacağım :ok:
Unuttursam hatırlat bana...
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı Ersoy

Adam beğendiremiyoruz size de.

Discovery II Mini cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bundan sonra her sene!

Çevrimdışı brkntcnr

***Evren mençistır 22 temmuz da töre ye 18m teklif gelebilir Töre gidebilir dedi. Ama kesin demedi.
***Evren in arkadaşı rusyadan istihbarat almış salı günü Dzsudzsak geliyor diye.
** Quaresma da %99 tamammış. Şenol hoca istemezse gelmeyecekmiş sadece. Büyük ihtimal gelecek dedi.
*** Forvet için net birşey söylemedi.
** Şenol hocayla ilgili ''yeni çimde hoca çıkmış koşmuş beğenmemiş ben ''çocuklarımı'' bu çimde oynatmam demiş'' dedi.  :lol:
** Oyunculara tek tek yatak seçtirdi falan dedi  :lol: :lol:

Bunların içinden sadece yazdığım ilk 2 madde ilgimi çekti benim. Sanmıyorum pek ama umarım dediği gibi olur.

Çevrimiçi Samet Ç

:kop:

Çevrimdışı atalay

Sadece Sen değilsin Vasat altı diyen !
5-6 kişi var diyenler kendini biliyor zaten , Şuan inan vaktim yok birazdan ayatacagım ama sana söz yarın yazarım , Üstüne alındıgın için cevap yazacağım :ok:
Unuttursam hatırlat bana...

Yok gerek yok.

Kalsın.  :)

Çevrimdışı Kadir G.

Hala yan çiz, geri vites yap. :)

Neyse evren denen şahıs burda çeko mu ne okumuş sonra ingiltereye gidip dil öğrenmiş çalışıyor vs. menajerlik şirketinde çalışıyor sanırım çoğu dediği çıkıyor. Kendisini sevmiyorum tam bitmesini istediğin taraftar tipi.

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 12 Temmuz 2015, 02:33:54
  • Beşiktaş / Bodrum
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı mert_

balotelli'nin tek artısı bir iki sene sonra her türlü çin'e iteklenir  :kop:

Çevrimdışı Ersoy

Q7 veya Zudzak sağ oynar mı ? Madem ikiside gelecek Töre'yi uygun fiyata yolcu ederler.

Discovery II Mini cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bundan sonra her sene!

Çevrimiçi Samet Ç

***Evren mençistır 22 temmuz da töre ye 18m teklif gelebilir Töre gidebilir dedi. Ama kesin demedi.
***Evren in arkadaşı rusyadan istihbarat almış salı günü Dzsudzsak geliyor diye.
** Quaresma da %99 tamammış. Şenol hoca istemezse gelmeyecekmiş sadece. Büyük ihtimal gelecek dedi.
*** Forvet için net birşey söylemedi.
** Şenol hocayla ilgili ''yeni çimde hoca çıkmış koşmuş beğenmemiş ben ''çocuklarımı'' bu çimde oynatmam demiş'' dedi.  :lol:
** Oyunculara tek tek yatak seçtirdi falan dedi :lol: :lol:

Bunların içinden sadece yazdığım ilk 2 madde ilgimi çekti benim. Sanmıyorum pek ama umarım dediği gibi olur.
Şu doğrudur büyük bir ihtimalle ilk geldiğinde oyuncuların rahat olması için her şeyi düşüneceğiz dedi.