2015/16 Transfer Sezonu
2015/16 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.

0 Üye ve 34 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2015/16 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12871626 defa] 2015/16 Transfer Sezonu

Çevrimdışı Ersan

o başkanın sorunu.

Dudak ,konop ve dünyada dolu adam varken q7 ile görüşen anlaşan kendisi..

başkandan hiç beklemezdim bunu ya çok büyük hayal kırıklığına uğrattı beni takımını daha önce sayısız kez satmış adama bir dünya para verip geri almak ne demek ya

Sent from my iPhone 6 using Tapatalk
Bazıları Kupalara, Bazıları Şampiyonluğa, Bizim Bu Büyük Aşkımız Sadece BEŞİKTAŞ'IMIZA

Çevrimdışı Yusuf

Ne kadar sıkıcı bir gece. Herkes Quaresmaya kitlenmiş duyum bile yok.

Çevrimdışı ONUR KOLCU

Ya arkadaslar bakiyorum da herkes bencil herkes benim dedigim olsun istiyor istediği olamayan desteklemem diyor izlemem diyor kusura bakmayin ama böyle seyler için tutacaksaniz BJK yi tutmayın daha iyi..seversiniz sevmezsiniz bir oyuncu BJK formasi giyecekse eğer diğer futbolcular ile ayırt edilmez desteklenir.

Çevrimdışı TØLGA

yok abi valla ben bu yönetimden memnun değilim
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı Türkay

Sevdalı yüreklerde Beyaz sürgünler

Çevrimiçi Necmi

Hiç olumlu düşünmediğinizden dolayı olabilir mi acaba ???
Hep olumsuz tarafından bakıyorsunuz kaç gündür...
Bende seninkinin tam tersi , Gelsin Oynasın Gol atıp asistler yapsın , Takımı taşısın ve çok başarılı olsun istiyorum sebebi sizin gibi Yaygara koparanlara en iyi cevabı sahada vermesini istiyorum!! Bende ozaman konuşacağım işte sizinle !!!
İnşaAllah Sizi utandıracak oynayacagı futbolla....
Bir adam. Bu kadar yerin dibine sokulmaz Ayıp Geçekten Ayıp !
32 yaşına gelmiş oynadığı hiç bir takımda duramamış kovulmuş
32 yaşından sonra oynayacağı futbollamı utandıracak kimse adamı yerin dibine sokmuyorki
adam zaten kendini yerin dibine sokmuş biz sadece ne olduğunu söylüyoruz gerçekler acıdır acıtır @Yunus Emre Dökmeci
sorun çok iyi futbolcu olması değil kötü demem haşa çarpılırım
futbolculuğuna bir şey demiyoruz birde futbol oynasa o soytarılık yapmayı futbol oynamak sanıyor
hiç sevmediğim bir şey varsa insanın kendi emeğine ihanet etmesidir kendisine saygısı olmayanın
Beşiktaşa hiç olmaz

Çevrimdışı talha

Şenol Hoca Q7'i istemiyor. (Yazmıştım)

Ama gelecek...

İşin ilginç tarafı da bu zaten. Orman yine kendini kurtarma derdinde.

Adam bildiğin emretti kabul edeceksin diye.

Niye böyle irşey yapıyorsun sen? Kabul etmek zorunda mı bu adam? Sana zaten hayır demiş ne diye basına açıklıyorsun bu adamı?

Bu adamın artık Beşiktaş'ı gram düşünmediğine başladım. Çünkü yaptığı hiçbirşey tutarlı değil.

Protest eylem düşüncüleri genişletir.
İnsanlar tekil fikirlerle diğer canlılardan farkı kalmaz.

Aynı masal bu sefer farklı olacak diye tekrar tekrar okunmaz.
Eğer bir tesadüf birden fazla nüksediyorsa asla tesadüf olamaz.
Subjektif savunma topluma ve bireye zarar getirir.

Çevrimdışı beshicktush

Şenol hoca bitik oyuncuları yıldızlaştırmasıyla meşhurdur ancak umarım Q7 konusunda sırf "bak şenol hocanın elinde nasıl adam oldu"desinler diye birşeyi ispatlamak uğruna bu transferi düşünmüyordur.(hocanın bu karakterde olduğunu düşünmüyorum ancak mesela fatih terim de var böyle bir özellik,ego var,düşüşte olan futbolcuyu sırf bak fatih terim oynatabiliyor diye oynatır)

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 12 Temmuz 2015, 01:40:42
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
Sivok un gerçek mevkisinin Gerçekten Stoper olduğunu düşünüyorsan evet Düşüncelerimiz farklıdır
Sivok Stoper değil On liberodur Kariyeri boyunca da sadece bizde stoper oynamıştır
Not : Bizede Libero olarak gelmişti zaten...

Stoper geldi bize Sinan Engin sağolsun Zapo'nun yanına yamadı onu :D
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Deniz

başkandan hiç beklemezdim bunu ya çok büyük hayal kırıklığına uğrattı beni takımını daha önce sayısız kez satmış adama bir dünya para verip geri almak ne demek ya

Başkan bana yemek kaybettirdi.Tükürdüğünü yalamaz diye iddiaya girmiştim bir daha güvenmem kendisine  :evillol:
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Celestine Babayaro

Şuan bu kadar Quaresma'yı isteyenlar hatta Dzsudzsak yerine gelsin diyenler var ya;

Dzsudzsak şuraya gelsin 5-6 maç oynasın tapacaklar.

Sadece oyunundan değil. Oyuncu çok hırslı ve çok sahiplenicidir yırtar kendini. Saçma sapan tekmeler savurmaz ama taraftar ile ilişkisi mükemmeldir.

Oynayıp da sevmeyen taraftar yoktur. Psv taraftarı gidiyor diye ağlamıştır arkasından. Dinamo taraftarı da şuan isyanlarda.

Quaresma gibi kanımı dökeceğim masallarıyla değil, sahada gerçekten fazlasını yaparak bağlar taraftarı kendisine.
Dzsudzsak haberleri çıkınca,"Hayaller Quaresma Hayatlar Dzsudzsak"diyenleri görüyorum twitterda kime laf anlatıcan?

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Oha. Evren "Töreye 18 milyon € teklif edilebilir" diyo ama teyit ettiremedim diyo.
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimiçi Necmi

Ya arkadaslar bakiyorum da herkes bencil herkes benim dedigim olsun istiyor istediği olamayan desteklemem diyor izlemem diyor kusura bakmayin ama böyle seyler için tutacaksaniz BJK yi tutmayın daha iyi..seversiniz sevmezsiniz bir oyuncu BJK formasi giyecekse eğer diğer futbolcular ile ayırt edilmez desteklenir.
zaten sorun orda alırlar falanda formayı giydiği andan itibaren sesimizi çıkartamayız
şimdiden içimizi dökelim bari :bandit:

Çevrimdışı FedericoGiunti

Duyumcu geldi hanımmm. Duyum isteyen var mı? 😝 :)
BEŞİKTAŞK

Çevrimdışı GÖRKEM

Ba'yi, Atinc'i iyi paraya satarak ne güzel baslamistik yeni sezona.

daha sonra Ersan'i satamadilar, ve 2 Haftadir alinmasi gereken hic bir Oyuncuyu alamadilar.

simdi de Quaresma'yi almaya kalkiyorlar.

taraftarda güven mi kalir.

Çevrimdışı Türkay

Oha. Evren "Töreye 18 milyon € teklif edilebilir" diyo ama teyit ettiremedim diyo.

A. Madrid ise etmez, onlar Arda'nın yerine adam aldılar 21'e.
Sevdalı yüreklerde Beyaz sürgünler

Çevrimdışı Ersan

Başkan bana yemek kaybettirdi.Tükürdüğünü yalamaz diye iddiaya girmiştim bir daha güvenmem kendisine  :evillol:

bu kadar doğru giden bir süreçte böyle bir saçmalığı nasıl yaptı aklım almıyor ya

Bazıları Kupalara, Bazıları Şampiyonluğa, Bizim Bu Büyük Aşkımız Sadece BEŞİKTAŞ'IMIZA

Çevrimdışı Deniz

Beşiktaş Futbol Yatırımları Sanayi ve Ticaret A.Ş.’nin, Kamuyu Aydınlatma Platformu’na (KAP) gönderdiği özel durum açıklamasında, "İtalya futbol takımlarından Inter’in oyuncusu Ricardo Quaresma’nın transferi konusunda kendisi ve kulübü ile görüşmelere başlanmıştır" ifadeleri kullanıldı.

yarın 4 kelime değiştirilerek kap gelir  :tabe:
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 12 Temmuz 2015, 01:43:30
  • Beşiktaş / Bodrum
İşin ilginç tarafı da bu zaten. Orman yine kendini kurtarma derdinde.

Adam bildiğin emretti kabul edeceksin diye.

Niye böyle irşey yapıyorsun sen? Kabul etmek zorunda mı bu adam? Sana zaten hayır demiş ne diye basına açıklıyorsun bu adamı?

Bu adamın artık Beşiktaş'ı gram düşünmediğine başladım. Çünkü yaptığı hiçbirşey tutarlı değil.

Abartmayalım. Beşiktaş'ı fazlasıyla düşündü, düşünüyor.

Sadece hatalar var, yapıyor ve bu çok büyük bir hata. Kaldıramayacağı şeylerin altına girmek üzere. Onu da götürür Quaresma bunu  göremiyor en acısı bu.

Sadece Quaresma'yı aldı diye muhalif kesimin desteğini mi alacağını sanıyor? Öyleyse baya yanılıyor ilk forsatta gömecek olanlar onlar.

Yetmezmiş gibi destekleyenlerini de kaybediyor şuan.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Kadir G.

Satma abicim gökhanı falan yerine kimi getirecekler. Vallahi sonumuzu aydınlık görmüyorum.

Çevrimdışı Tolga

Bundan sonra bizim maçlarda sahada 2 top olmalı.

Bir top Quaresma için diğer top da sahadaki diğer oyuncular için :kop:
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı ONUR KOLCU

zaten sorun orda alırlar falanda formayı giydiği andan itibaren sesimizi çıkartamayız
şimdiden içimizi dökelim bari :bandit:
:) hakkimizda hayirlisi necmi abi benim izledigim en yetenekli ve ayni zamanda en beyinsiz futbolcularin başında gelir

Çevrimdışı BlackEagle1989

Kollej mi kaldı yaşlar oldu 23 24 hala kollej diyorlar...!
kollej yaşı 18 -20 yaş...! Şu an bizdekiler çift dikiş gidiyorlar  :bandit: :bandit:

Kollej havasi futbolda yasla olmuyor, bizim takim cogu hep beraber zaman geciriyorlar,, Q7 geldi mi gruplasma kesin olur.. bana artist, bencil ve sinirlenip kirmizi kart yiyen oyuncu lazim degil..

Çevrimiçi Samet Ç

Yarın KAP gelir bu muhabbette biter. Q7 gelmezse çiğ çiğ yerler Şenol hocayı. Hele de şu Fikret Orman'ın açıklamalarından sonra.

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 12 Temmuz 2015, 01:45:43
  • Beşiktaş / Bodrum
Dzsudzsak haberleri çıkınca,"Hayaller Quaresma Hayatlar Dzsudzsak"diyenleri görüyorum twitterda kime laf anlatıcan?

İnsanların %90'ı öngöremez. Normaldir herkes aynı kapasitede değil.

Öngörenler doğru pozisyonlarda görev alırsa öngöremeyenlere göstere göstere doğruyu anlatır desteğini de alırlar.

Yapılması gereken buyken  biz öngöremeyenlerin gözüne bant çekerek kurtulmayı seçtik.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli