2015/16 Transfer Sezonu
2015/16 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.

0 Üye ve 31 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2015/16 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12871563 defa] 2015/16 Transfer Sezonu

Çevrimdışı onder23

Q7 geleceğine sola hiç adam almayalım daha iyi forvet stoper kaleci yeter

Çevrimdışı Çağatay

Quaresma
1- disiplinsizdir
2- takımı için değil sırf kendi için oynar takım oyunu ona göre değildir
3- bireysel takıldığı için orta saha oyuncuları daha fazla efor sarfeder
4- sovmendir. Bu yüzden birçok atağı pic eder.
5- yaşı 32 dir bundan sonra başka durağı yoktur
6- olcay ya da kerimdeki söz dinleme kendisinde yoktur. Olcayin tirnagina değişmem q7 yi
7- en aZ 1.5 milyon euro ya gelir. 1.5 milyon euro 4.5 milyon tl eder az para değil.
8- gökhan yöreden 7 numarayı almaya kalkar çarşının ittirmesiyle. Gökhan üzülür. Gokhani uzanın taaaa.
9- eski gücünde değil. Bundan 2 3 sene önce bitik halde bicok maçı tamamlayamadi

Evet beyler quaresmayi isteyenler şunları izah etsin gider formanın arkasına Quaresma yazdiririm.biz şampiyon olmak istiyorsak dedelerle değil genç winnerlarla olabiliriz. Gelirse fikret orman gözümde biter. Bu kadar....

LG-D802 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

bir de diyorlar ki, "adam beşiktaşı istiyor abi ya niye almayalım adam istiyor gelmeyi işte" diye

niye istemesin burada kendisine tapan bir güruh var

q7 kendilerine küfretse adam haklı abi filan diyecekler utanmasalar

porto dan kovulmuşsun, 32 yaşına gelmişsin, hala oynayabileceğini düşünüyorsun,

seni çok seven sana aşık sen ne yaparsan yap sana arka çıkacak bir taraftar grubu var bi yerlerde, oraya gitmek istemez misin ?

adam akıllı tabi baktı kendisini kimse almayacak nereye yamasam kendimi diye düşündü şöyle bi kaç saniye

sonra da biz geldik aklına :D
Hope for the Best, Plan for the Worst

Çevrimdışı Türkay

Şuan bu kadar Quaresma'yı isteyenlar hatta Dzsudzsak yerine gelsin diyenler var ya;

Dzsudzsak şuraya gelsin 5-6 maç oynasın tapacaklar.

Sadece oyunundan değil. Oyuncu çok hırslı ve çok sahiplenicidir yırtar kendini. Saçma sapan tekmeler savurmaz ama taraftar ile ilişkisi mükemmeldir.

Oynayıp da sevmeyen taraftar yoktur. Psv taraftarı gidiyor diye ağlamıştır arkasından. Dinamo taraftarı da şuan isyanlarda.

Quaresma gibi kanımı dökeceğim masallarıyla değil, sahada gerçekten fazlasını yaparak bağlar taraftarı kendisine.

Deme öyle deme  :by2:
Sevdalı yüreklerde Beyaz sürgünler

Çevrimiçi Necmi

Komik olmayin allah askina. Q7 tamam disiplinli olmayabilir, ama bu yazdiklarinizla kendinizi komik duruma dusuruyorsunuz.

üslubuna dikkat et @emrevolkan

Çevrimiçi Samet Ç

Hiç olumlu düşünmediğinizden dolayı olabilir mi acaba ???
Hep olumsuz tarafından bakıyorsunuz kaç gündür...
Bende seninkinin tam tersi , Gelsin Oynasın Gol atıp asistler yapsın , Takımı taşısın ve çok başarılı olsun istiyorum sebebi sizin gibi Yaygara koparanlara en iyi cevabı sahada vermesini istiyorum!! Bende ozaman konuşacağım işte sizinle !!!
İnşaAllah Sizi utandıracak oynayacagı futbolla....
Bir adam. Bu kadar yerin dibine sokulmaz Ayıp Geçekten Ayıp !
Neyini olumlu düşüneceksin ki kusura bakma da adamın olumlu hiç bir şeyi yok bana şimdi cevap olarak Kayseri Maccabi maçlarını yazma fena bozuşuruz. Ben orada muhabbete girdim adamlara neden istemediğimi gayet düzgün bir üslup ile yazdım adamlar bana küfür etmeye başladı. Bunları yatığım için Q7 seven topluluğa terbiyesizlik yapıyorsam affola kusura bakmayın da bu adam bu formayı giydiği an gruplaşma olacak tribünlerde bu da Beşiktaş'a zarar verecek.

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 12 Temmuz 2015, 01:23:02
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş

Taraftar profilimiz çok değişti çok.. :s20:

Bunlar hep sportif başarısızlıktan...

Çatlasın elalem nedir ya? Karı kız (amiyane tabirle) yapar bunları varoş mahallerinde birbirlerini çatlatırlar.

Ne zamandan beri erkekler de böyle oldu? Hele ki Beşiktaş konusunda.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimiçi Samet Ç

Taraftar profilimiz çok değişti çok.. :s20:

Bunlar hep sportif başarısızlıktan...
Şu pankart Q7'yi istememek için belli başlı bir sebep.

Çevrimdışı Savaş

kayserispora trivela golü atmış.
Cidden anlam veremiyorum. Yani bu adam Beşiktaş'a ne vermiş? Ne yapmış? Ne faydası dokunmuş.. Quaresma'yı yermek için söylemiyorum bunları ama bu kadar yaygara saçma geliyor bana. Benim yaşım 28. Kendimi bildim bileli Beşiktaş' lıyım. Kimleri gördüm forma için canını verebilecek olan sahada ama bu kadar sevgi beslendiğini görmedim hiç. . Hele ki benden büyük abiler daha da iyi bilir. Ben böyle bişey görmedim.  Şaşırıyorum cidden..

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı Ayberk

Bu arada abilerim biliyorum Bu tip adamlara fazla inanmayın falan diyorsunuz fakat Derin Beşiktaş Dzsudzsak a 4m bonservis yıllık 2m tamam demiş
Dinamo sözleşme yeniletmek için diretiyor Dzsdudzsak ile. 19 milyona aldıklarını kolay kolay bırakmayacaklar şu anda
Beşiktaş tek, siz hepiniz

Çevrimdışı Deniz

Tapatalk ile nasil yapabilirim? :)

tapatalk ile yapılmıyor malesef
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı brkntcnr

Dinamo sözleşme yeniletmek için diretiyor Dzsdudzsak ile. 19 milyona aldıklarını kolay kolay bırakmayacaklar şu anda
valla ben gördüğümü söyledim canım abim evrenmanchester da dzsudzsak bitti yazmıştı.

Çevrimdışı emrevolkan

on numara uzman sorusu :D

Tamamdir pcden girip guncelledim.

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 12 Temmuz 2015, 01:26:53
  • Beşiktaş / Bodrum
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Kadir G.

Macar gelsin beyaz formayı dahi alıp hepsinin arkasına adını yazdırırım yeter ki gelsin.

Çevrimdışı forzatunga

Hiç olumlu düşünmediğinizden dolayı olabilir mi acaba ???
Hep olumsuz tarafından bakıyorsunuz kaç gündür...
Bende seninkinin tam tersi , Gelsin Oynasın Gol atıp asistler yapsın , Takımı taşısın ve çok başarılı olsun istiyorum sebebi sizin gibi Yaygara koparanlara en iyi cevabı sahada vermesini istiyorum!! Bende ozaman konuşacağım işte sizinle !!!
İnşaAllah Sizi utandıracak oynayacagı futbolla....
Bir adam. Bu kadar yerin dibine sokulmaz Ayıp Geçekten Ayıp !

Kardeşim Quaresma hiç bi zaman takım taşıyamadı aksine takım tarafından taşınmak zorunda kalan ,takıma yük olan bir oyuncu oldu.Yaptığı istatistikler yanıltmasın onun yerine başka bir oyuncu ile o takımlar daha çok puan toplardı ne olurdu rabona trivela görmezdin ama takım olarak yükselirdin.

Çevrimdışı Savaş

Hatta daha da ileri gideyim. Şu Quaresma gelsin diye kopartılan yaygara Kaptan Sivok gitmesin diye kopartilsaydi bi nebze defans için daha rahat olurdu kafamız.

Çevrimdışı atalay

Dzsudzsak'ın maliyetini bilmiyorum.

Lakin bahsedilen 4 milyon € bonservis ücreti doğru ise ve 6 ay sözleşmesi kalan oyuncuya bu para verilmez deniyor ise;

Bonservisi elinde olan Konoplyanka'ya 3,5 milyon imza parası niye teklif edildi?

Bunu biliyorum.  :)

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 12 Temmuz 2015, 01:28:05
  • Beşiktaş / Bodrum
@ByKöpekbalıgı uslubuna dikkat et bu şekilde olmaz.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimiçi Necmi

Şenol hoca bile Q7'ye onay verecekse ses çıkarmaya hakkınız yok,o artık sizin oyuncunuzdur köstek olmayı kesin.
kime emir veriyorsun sen @ByKöpekbalıgı

Çevrimiçi Samet Ç

Q7 1.5 milyona oynayacakmış. İnşallah bonus falan vermezler şu adama.

Çevrimdışı emrevolkan

Taraftar olarak cok gerginiz. Sakin olup akilli hareket etmemiz lazim kulup ve taraftar olarak.

Stoper transferini neden italya veya ingilterede degilde brezilyada ariyoruz biz?

Not: Komik duruma dusme olayi saygisizlik olarak algilandiysa ozur dilerim

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Hatta daha da ileri gideyim. Şu Quaresma gelsin diye kopartılan yaygara Kaptan Sivok gitmesin diye kopartilsaydi bi nebze defans için daha rahat olurdu kafamız.

Aman uzak dursun gitide kurtulduk
Sivok bildiğin Vasat Bir stoperdi , Gerçi stoper bile değildi kendisi On liberodan devşirme stoperdir bu nedenle Stoperde Sürekli Hata yapar , Adamını kaçırmak gibi , Kademe Hatası yapmak gibi , Pozisyon Alma hatası gibi zamanlama hatası gibi .....
Bunların hepsini yapıyordu Sivok !
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı BlackEagle1989

Fikret Orman bu q7 sadece taraftar baskisi azalsin diye yapiyor... Takima bir dinamik koyucak anlicaniz.. Bu takima q7 ayarinda adam gitmez.. disiplin yok, kaprisli oyuncu q7, o kolej havasini bozar...

Bizim aradagimiz Oyuncu Dzsudzsák'dir, q7 severim ama bu takimda gormek istemem..

Çevrimdışı Fatih Berker

kime emir veriyorsun sen @ByKöpekbalıgı
Estağfurullah hocam emir vermek haddime değil.Ortalık kızıştığı için sert bir cümle kullanmış olabilirim,affola.Sadece bir oyuncu için taraftarın ikiye bölünmesi gereksiz hemde çok gereksiz.

Çevrimdışı talha

Taraftar olarak cok gerginiz. Sakin olup akilli hareket etmemiz lazim kulup ve taraftar olarak.

Stoper transferini neden italya veya ingilterede degilde brezilyada ariyoruz biz?

Not: Komik duruma dusme olayi saygisizlik olarak algilandiysa ozur dilerim

Defans dediğin G.Amerika'lı olacak adamların ayakları çok iyi.  :D
Protest eylem düşüncüleri genişletir.
İnsanlar tekil fikirlerle diğer canlılardan farkı kalmaz.

Aynı masal bu sefer farklı olacak diye tekrar tekrar okunmaz.
Eğer bir tesadüf birden fazla nüksediyorsa asla tesadüf olamaz.
Subjektif savunma topluma ve bireye zarar getirir.