2015/16 Transfer Sezonu
2015/16 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.

0 Üye ve 28 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2015/16 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12874102 defa] 2015/16 Transfer Sezonu

Çevrimdışı Çağatay

Peki bu Brezilyalı RHODOLFO değilse kim beyler, kimi çakacaklar sizce bize ?

RHÖDÖLFÖ :D

Brezilya'da bir sürü rhodolfo vardir
rodolfo olabilir
rodolfinho olabilir
rodolf olabilir

Aklima gelenler bular şimdilik :D
Hope for the Best, Plan for the Worst

Çevrimiçi Samet Ç

Sonra adamlara quaresmaspor diyince kızıyorlar. Adamı tüm takımın önüne koyuyorlar. Bu nasıl Beşiktaşlılıksa.  :lol:
Bende girdim istemeden muhabbete adamlardaki zihniyet aynı Q7 istemiyorsan Olcay'ı izlemeye mecbursun , Olcay size çok bile yazıyorlar sanki ben Olcay'ı savunuyorum arkadaş sanki dünyada bir tek kanat oynayan Q7 kaldı az ufkunuzu genişletin diyorum bu sefer de bana sövmeye başladı adamlar bundan sonra Q7 hakkında tek kelime kötü bir şey söylemeyeceğim ne zaman Beşiktaş şu anki bulunduğu durumdan daha kötü olursa  o zaman çıkıp hepsine ben sövecem bugün çıldırdım anasını satayım.  :akuma:

Çevrimdışı ALI RIZA

10/10 çok çok zor eskide kaldı onlar.

5/5 çıkarırsa kafi.
@Çağrı öldür kefensiz göm  :kop: :kop:
Dembaba gibi forvetin olsa 10 geçemez mi  :ok:

Çevrimdışı Türkay

Ya hiç olmazsa Q7 yle beraber Macarı da alın ya. Ya yeter ki al be kardeşim şu adamı.
Sevdalı yüreklerde Beyaz sürgünler

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 12 Temmuz 2015, 01:07:29
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
arkadaş sanki dünyada bir tek kanat oynayan Q7 kaldı az ufkunuzu genişletin diyorum bu sefer de bana sövmeye başladı adamlar

:kop: :kop: :kop: :kop: :kop: :kop: :kop: :kop: :kop:
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimiçi Samet Ç

Bunlar sırf şunun için;

"Bizde de Quaresma var olom geçenki çalımı gördün mü ehi ehi" :)
Dewe Erol kafasındalar ama ben mahalledi bakkala Q7 ile hava atacam

Çevrimdışı TALAT

Yo asla ben eleştiriye açıgım , dedgin gibi koru körüne sadece gelsin de demiyorum , Günlerdir tartışıyorum Evet disiplinsiz diye söylüyorum
Ama diyorumki Adam geçen sezon 43 Maça çıkmış Portoda, Disiplinsiz bir adamı hangi teknik direktör 43 Maç oynatır ??? Heleki bu takım porto gibi Bir  futbolcu Fabrikasıysa ...
Demekki disiplinsizlik yapmıyor , İsteyince oluyor....
Vasat altı futbolcu olduğu için Bütün Şl Maçlarında ilk 11 De sahaya çıktı Portoda zaten...
Sallarsın ama Destekli salarsın sen direk Duşman olduğun için Desteksiz Sallıyorsun...
Şu adam gelsin Golleri asistleri yapmaya başlasın da senin gibiler utancından yerin dibine girsin diye Dört gözle bekliyorum
,

iyi de kendin söylüyorsun porto gibi futbolcu fabrikası diye. peki bu porto oyuncudan para kazanmayı bilmiyor mu? sanırım dünya da en iyi bilen takım. o yüzden neden serbest bırakıyorlar.
yine sporting deme somut bir şey söyle
beyond the horizon of the place we lived when we were young
in a world of magnets and miracles

Çevrimdışı Kadir G.

Sadece saha değil her alanda kötü etkisi olacak. Göreceksiniz oyundan alındığında oley oley diye bağıran kesim diğer futbolcuları küstürecek. Gökhandan falan öyle AL nin en iyi kanadı performansı beklemeyin. Bu adam tüm takım dinamiklerine çomak sokacak. Değer verdiğim bir şeye zamanında zarar vermişse affetmem mümkün değil. Sizin aksinize formayı giyince destek vermeyeceğim. En ufak yanlışında ıslıklayacağım.

Çevrimdışı brkntcnr

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 12 Temmuz 2015, 01:08:58
  • Beşiktaş / Bodrum
@Çağrı öldür kefensiz göm  :kop: :kop:
Dembaba gibi forvetin olsa 10 geçemez mi  :ok:

@ALI RIZA önünde Jackson Martinez arkasında Danilo oynadı bu sene 6/6 zor yaptı :D

27 yaşında değil artık 32 gelirse siz de anlayacaksınız zaten ben ondan rahatım 10 hafta veriyorum çok değil :D
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı emrevolkan

İstemememin en önemli sebebi de sosyal medyadakiler. Adam karşı çıkar diye hocanın anasına küfrediyor yönetim getirecek getirmezse diye başlayıp oraya da küfrediyor. Bunların hiçbiri Beşiktaşlı değil.

Sadece bu olayda degil malesef.

Sosyal medya bizim ulkenin mentalitesine fazla geldi. Medeniyetten ne kadar uzak oldugumuzu gosterdi ulke olarak. Yazilacak cok agir seyler var ama yeni isiniyoruz ceza almayalim :)

15 yasinda ki cocuk bile Besiktas baskanina cok rahat dil uzatiyor. Onlarin q7yi bu kadar istemesi normal. Okullarinda hava atmak isterler.

Çevrimdışı ferdi1903

Ya arkadaslar ne oluyor sizlere allah askina nedir bu q7 kavgasi? Gelse neolur gelmese ne olur
Makul fiyata geliyorsa sorun yok gelsin yedekdemi oturur ne yapar orasini hoca bilir, hiy yoktansa elimizde altarnatif olur, ama cok para isteyirsa hic ugrasmaya deymez, ama bjk tarftarinin bu isi namus gibi kavga edip bir birimze nerdeyse hakaret edecegiz yapmayin allah askina
[ Son Düzenleme: 12 Temmuz 2015, 01:12:49 ferdi1903 ]

Çevrimdışı Kemal

Kono ya imza parasını verip kulübü ve taraftarı hiç bu kaosa sokmayacaktı Başkan , resmen yumuşak zayıf yerimizden yumruk yedik camia olarak ve maalesef 2 ye bölünmüş duruumdayız.

Şuan b,le sol açık en son konuşmamız gereken mevkii ama camia olarak q7 den başka birşey konuşulmuyor.

Keşke Konoya 5m imza parası verip alsaydı yönetim.

Çevrimdışı Mehmet K

@ALI RIZA önünde Jackson Martinez arkasında Danilo oynadı bu sene 6/6 zor yaptı :D

27 yaşında değil artık 32 gelirse siz de anlayacaksınız zaten ben ondan rahatım 10 hafta veriyorum çok değil :D

Biz hem yönetimde hem sahada böyle adamlara şans vere vere bu hale gelmedik mi? Ben artık boşa gidecek 1 hafta bile istemiyorum. İlle de Susak ve Soldado diyorum

Çevrimiçi Necmi

Sen daha iyi bilirsin abi ben olayın içinde değilim. Sadece fikret ormanın hareketlerini artık doğru bulmuyorum makamın el değiştirmesini istiyorum. Gönül isterki eski futbolcularımızdan, efsanelerimizden kurulu olsun ama mümkün olmayacağından ilk aday anç geliyor.
Ah be kardeşim gönlünde istemesin aklında istemesin senin efsane dediklerin sadece sahada efsane
hepsi şu anda meteliksizler ve zamanında iyi paralar kazandılar kendi cebini idare edemeyen Beşiktaş kulübünümü idare edecek
Futbolun efsanesi olmak iyi kulüp yöneticisi olmak anlamına gelmez bu arada Sayın Çebiyi aday gösterecek nesini gördün onuda merak ettim
mesela Çebi olmasaydı şu anda hocamız Luceskuydu ve Q7 saçmalıklarının peşinde koşmuyorduk Orta sahamızda Atiba yerine gökhan inler vardı
Törenin Beşiktaşla ilişkisi kopmuştu şimdi yeni kulübünde antrenmanlara çıkıyordu. @Kadir Güney

Çevrimdışı TALAT

Kono ya imza parasını verip kulübü ve taraftarı hiç bu kaosa sokmayacaktı Başkan , resmen yumuşak zayıf yerimizden yumruk yedik camia olarak ve maalesef 2 ye bölünmüş duruumdayız.

Şuan b,le sol açık en son konuşmamız gereken mevkii ama camia olarak q7 den başka birşey konuşulmuyor.

anladığım kadarıyla en iyi teklifi zaten biz yapmışız. hatta söylentilere göre ailesi istanbula çağırılmış ve olumlu yorumlar alınmış fakat oyuncu şl etkisiyle sevillaya gitti. burda yapabileceğimiz fazla bir şey olduğunu sanmıyorum
beyond the horizon of the place we lived when we were young
in a world of magnets and miracles

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 12 Temmuz 2015, 01:11:51
  • Beşiktaş / Bodrum

10 da versen gelmezdi :D
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Kadir G.

Yo asla ben eleştiriye açıgım , dedgin gibi koru körüne sadece gelsin de demiyorum , Günlerdir tartışıyorum Evet disiplinsiz diye söylüyorum
Ama diyorumki Adam geçen sezon 43 Maça çıkmış Portoda, Disiplinsiz bir adamı hangi teknik direktör 43 Maç oynatır ??? Heleki bu takım porto gibi Bir  futbolcu Fabrikasıysa ...
Demekki disiplinsizlik yapmıyor , İsteyince oluyor....
Vasat altı futbolcu olduğu için Bütün Şl Maçlarında ilk 11 De sahaya çıktı Portoda zaten...
Sallarsın ama Destekli salarsın sen direk Duşman olduğun için Desteksiz Sallıyorsun...
Şu adam gelsin Golleri asistleri yapmaya başlasın da senin gibiler utancından yerin dibine girsin diye Dört gözle bekliyorum

Yahu anlamanda sorun mu var portoda zaten oynuyor oynamıyor mu dedik? ŞL de oynamışta ne olmuş elendiklerinde yine sahada yürüyordu hocası kenara aldı.

Belki gol atar asist yapar bütün utancı benim olur bilemem ama takımı sabote etsin bütün beddualar sizin gibilerin olacak.

Çevrimdışı Celestine Babayaro

Şenol Hoca istifa etmeli,istifa etsin ki yönetimin de ayağını kaydırsın bunlarla olacak iş değil.Q7 klüpte iş savaş başlatır.Burda çılgın gibi isteyenler kimse kusura bakmasın çocukça bakıyorlar işe..Q7 ilk gelirken düşündüklerimin benzerini yazanlar görüyorum forumda ve twitterda.

Çevrimdışı altan0348

Quaresma
1- disiplinsizdir
2- takımı için değil sırf kendi için oynar takım oyunu ona göre değildir
3- bireysel takıldığı için orta saha oyuncuları daha fazla efor sarfeder
4- sovmendir. Bu yüzden birçok atağı pic eder.
5- yaşı 32 dir bundan sonra başka durağı yoktur
6- olcay ya da kerimdeki söz dinleme kendisinde yoktur. Olcayin tirnagina değişmem q7 yi
7- en aZ 1.5 milyon euro ya gelir. 1.5 milyon euro 4.5 milyon tl eder az para değil.
8- gökhan yöreden 7 numarayı almaya kalkar çarşının ittirmesiyle. Gökhan üzülür. Gokhani uzanın taaaa.
9- eski gücünde değil. Bundan 2 3 sene önce bitik halde bicok maçı tamamlayamadi

Evet beyler quaresmayi isteyenler şunları izah etsin gider formanın arkasına Quaresma yazdiririm.biz şampiyon olmak istiyorsak dedelerle değil genç winnerlarla olabiliriz. Gelirse fikret orman gözümde biter. Bu kadar....

LG-D802 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı Türkay

Oturmuş bi takımın, seni başarıya götürebilecek bir teknik adamın, yapılan muhteşem bir stadın, daha modernleşmiş bir taraftarın (forma alımı kombine alımı artması falan) şansa bala da olsa güzel transfer yapılmış bir kadron ve daha iyilerini almak için  elinde 18 milyon euro varken sen git Quaresma'yı al ve her şey başa dönsün.
Sevdalı yüreklerde Beyaz sürgünler

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 12 Temmuz 2015, 01:13:20
  • Beşiktaş / Bodrum
Arkadaşlar yaşını yazmayanlar

Üst menüden Profil > Forum Profil'ini seçip doğum tarihinizi girip güncellemeniz yeterli.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Savaş

Bu kadar Quaresma sevgisi nerden kaynaklanıyor bilen var mı? Ben cidden merak ediyorum bunu. Amacım makara yapmak falan da değil yani bu kadar sevgi neden anlamıyorum :) Sebebi neydi ki?

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı ALI RIZA

27 yaşında da beğenmediniz adamı hala diyorsunuz yok tekme attı yok derbide oynamadı vs...! Derbide Veli Töre olcayın yaptıklarını gördük te gönderdik mi ?

Bizde 10 yapar rahat ol...!

Çevrimdışı beshicktush

Q7 hakkında yorum yazan arkadaşlar..q7 nin futbol tarzını veya karakterini sevmeyebilirsiniz..ben de sevmeyenlerden biriyim..mesela ben sergen hastasıydım..futbol stiline de bayılırdım..ancak sergeni sevmeyenler de vardı..koşmuyor,mücadele etmiyor diyenler vardı..karakteri bozuk diyenler vardı...sergen gibi birini nasıl beğenmediklerine anlam veremezdim..sadece örnek veriyorum..başka futbolcu da olabilir..gökhan töreyi de sevmeyenler var ama azınlıkta...şunu demek istiyorum ki Q7 ye hasta olanlar var..seveni çok..şimdi kalkıp da bu oyuncu için acımasızca eleştiri getirmek onu sevenleri çok üzüyordur tahmin edebiliyorum..gelirse başarılı olacağını düşünmüyorum deyin kafi..asmaya çalışmayalım..en azından kendi taraftarımıza saygımız olsun ve bir gün sizin de çok sevdiğiniz bir futbolcunun acımasızca eleştirilebileceğini ve bu durumda ne hissedeceğinizi düşünün..