2015/16 Transfer Sezonu
2015/16 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.

0 Üye ve 29 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2015/16 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12873949 defa] 2015/16 Transfer Sezonu

Çevrimdışı emrevolkan

Komik olmayin allah askina. Q7 tamam disiplinli olmayabilir, ama bu yazdiklarinizla kendinizi komik duruma dusuruyorsunuz.

Çevrimdışı Coşkun Mevsim

stoper yok
forvet yok
Kaleci yok
ama transfer başladığından beri biz kanat kovalıyoruz
buda işin başka bir boyutu @Çağrı

Önemli olan sonuçlanması  Necmi.Önce  kanat  sonra  stoper  bitsin.En son  forvet.Ne  farkederki.??????????????

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Burada sorun q7 'nin falan gelmesi değil beyler, makul ücretle bonservissiz 1.5 m eurolara gelirde q7 .

Burada sıkıntı bizim Başkanın bu zamana kadar stoper forvet önlibero kısmını hala doldurmamış olması ve bizim taraftarın q7 yi İlahlaştırarak takıma zarar vermesi.

Şimdiden Töreye 7 numarayı quaresmaya ver diye tweet atmaya başlamışlar.

Bütün takım içi dinamiklerin içine edilecek.
Böyle bir şey Asla olmamalı , Gokhanı kustrumemek gerekiyor
Q7 nin de böyle bir talebi olacağını düşünmüyorum zaten
Milli takımdaki gibi 17 Numarayı giysin :ok:
17 Numara Boşta hala....
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 12 Temmuz 2015, 00:52:09
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
Komik olmayin allah askina. Q7 tamam disiplinli olmayabilir, ama bu yazdiklarinizla kendinizi komik duruma dusuruyorsunuz.

Dostum yaşını yazabilir misin sen de rica etsem.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Fatih Berker

Yav Q7'yi gömmeyin artık bu kadar başlarda bende karşıydım ama hedefte Cucak'ı da beleş almak varsa Q7 yedekte durabilir kulübe için gayet iyi bir tercih olur.Gereksiz konuşmalar bunlar.O formayı geçirdiği an artık benim oyuncumdur gerisi teferruattır.

Çevrimdışı emrevolkan

Dostum yaşını yazabilir misin sen de rica etsem.

Estafrullah. 27.

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 12 Temmuz 2015, 00:53:33
  • Beşiktaş / Bodrum
Yav Q7'yi gömmeyin artık bu kadar başlarda bende karşıydım ama hedefte Cucak'ı da beleş almak varsa Q7 yedekte durabilir kulübe için gayet iyi bir tercih olur.Gereksiz konuşmalar bunlar.O formayı geçirdiği an artık benim oyuncumdur gerisi teferruattır.

Dzsdudzsak'ı beleşe filan alamayız.

Hele ki Bosman'a girerse biz hayatta alamayız bizden önce 10 tane kulüp alır onu.

Ola ki biz aldık en az 3 milyon imza parası gidecek yine.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 12 Temmuz 2015, 00:54:05
  • Beşiktaş / Bodrum
Estafrullah. 27.

Profiline demek istedim hocam buraya değil :)
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Tolga

Arkadaşlar yaşlarınızı yazarsanız daha güzel olur.

Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı aa1903

Şimdi bu Duşçak'a 4-5 M verip alsa eğer, bu sefer de "6 ay sonra sözleşmesi bitecek adama bu para verilir mii, Ertaaan" diye burda 10 sayfa yürümezse ben de bişey bilmiyorum. (Ben de Duşçak gelsin, duran toplara uzaktan şut eksikliğine ilaç olsun istiyorum bu arada. Ama stoper ve forveti doğru oturtursa q7 hatası da sınıfta bırakmaz)

Gökhan Töre de geçen sene 7 yerine 4 e geldi pazarlık sayesinde. Adamın tarzı tavrı bu.

Ayrıca benim söylememe de gerek yok ama mesela "bizimle" yerine "bizimlen" demesinde bi sorun yok. Kendisi milyar dolarlık şirket ceo ve hissedarlarına sunumlarını kendisi yapıp ikna edecek kadar iyi İngilizce bilir. Bırakın Türkçe bir iki kelimede de eksik olsun sorun olmaz.
başkanın nasıl konuştuğu önemli değil, iş yaptıktan sonra isterse "agu agu" desin. Kimlere ingilizce ne sunum yapıyor bilemem tabii ama ben başkanın ingilizce konuşmasını dinlerken baya eğlendim.

Kaleci alınması konusunda burada yırtınsak bir faydası dokunur mu acaba?

Çevrimdışı Kadir G.

Aşırı abartıyorsun demek !
Bu eleştiri değil direk Duşmanlıktır
Olcan Adın dan Değil Quaresmadan bahsediyorsun , Anadolu topçusu mu bu Vasat altı olsun
Q7 ye vasat altı demek aşırı abartıyorsun demektir

Senin gibi mi? Bana abartmamayı söyleyecek son kişi sensin. Adamın tüm eksilerini görmemezlikten gelip takıma zarar verir mi diye düşünmeden sadece istiyorsun. Gelsin de ne olursa olsun!

Ben quaresmanın değil Beşiktaşın menfaatlerini düşünüyorum. Az önce yazdığımda abartı değil düşüncemdir. Quaresma benim için vasat altı futbolcudur.

Beğenmediğim Olcayı görmeyi tercih ederim. Gol atar gökhanın kerimin sırtına çıkar sevinir, bencil değildir, takımını tatil için satmaz, ihanet etmez, kendisini takımın üzerinde görmez, göz boyamaz işini yapar.

Çevrimdışı talha

Önemli olan sonuçlanması  Necmi.Önce  kanat  sonra  stoper  bitsin.En son  forvet.Ne  farkederki.??????????????

İyi de abi bilmiyorum belki vardır yoktur ama. Allah aşkına baş alabileceğin 3-5M arası 45 tane belki de 50 tane stoper vardır. Hadi yaş skalası falan koy 22-26 arası istersin 20'ye düşsün. Biraz deneyimi katarsın 25 olur.

Ne bileyim 4 tane ismin etrafında dönüyoruz resmen başka hiçbir isim yok Douglas-Rhodolfo-Vlaar-Douglas. Bir birinden vazgeçiyoruz dierine geçiyoruz sonra diğerinden vazgeçiyoruz o bürüne geçiyoruz.

Protest eylem düşüncüleri genişletir.
İnsanlar tekil fikirlerle diğer canlılardan farkı kalmaz.

Aynı masal bu sefer farklı olacak diye tekrar tekrar okunmaz.
Eğer bir tesadüf birden fazla nüksediyorsa asla tesadüf olamaz.
Subjektif savunma topluma ve bireye zarar getirir.

Çevrimdışı emrevolkan

Kusura bakmayin guncelledim. Simdi gorunuyodur sanirim.

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Herşeyi Anlarım , Disiplinsiz dersin saygı duyarım , Aklını kullanamıyor dersin Eyv derim , Bencil dersin yine evy derim.....
Ama Vasat altı bir futbolcu dersen KOMİK duruma düşersin...
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı Deniz

Quaresma dünyanın en yetenekli futbolcularından biridir ama KAFASIZDIR.

Kafa olmadıktan sonra yeteneğin hiçbir önemi kalmıyor.

32 yaşından sonra da olacağını hiç sanmıyorum.

İnşallah herkesi yanıltır.
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Coşkun Mevsim

Beyler  bakın.Biz dibimizide  yırtsak olay biyerlere  gidecek.Mantıklı  olalım.Olayı  sadece futbol,kalite,olması  gereken bilmemne  diye  düşünmeyelim.Burada taraftarın tribünlere geri dönme olayı da var.Ve herkes  neredeyse  bunu  atlıyor.Geçen sene B aşakşehir maçında,İstanbulda,Şampiyonluğa  giderken,2000  kişiye  oynamayı  hiçkimse  bana  açıklayamaz.Anladınızmı.HİÇKİMSE:

Çevrimdışı mert_

Mert Abi dediğin gibi olduysa ne mutlu bize teşekkür ederim burada bir gücümüz oluşuyor demek.

Ufak bir ihtimal gerçekten buradan çıktıysa Leroy Fer ismini de duyarız yakında o zaman emin oluruz :)
bunun daha test edilecek bir yanı yok @Çağrı . kaldı ki işin yönetime yansıma boyutu da değil mesele hatta belki macarla hiç ilgilenilmemiştir bile ama bugün tüm sosyal medyada veya haber sitelerinde quaresma mı cucak mı diye tartışıyor hatta bir kısım tavizsiz cucak gelmeli diyorsa bunda senin oluşturduğun kamuoyunun etkisi tartışılmaz. o macarı isteyenlerin yüzde 70'i senin bu çabaların sonucu bu adamı daha yakından tanıdı ve ısrarla istiyor :eyes olur ya da olmaz mesele o değil, koskoca bir camiada gündem yaratmak öyle kolay bir iş değil...

Çevrimdışı pascal26

RÜZGAR SAĞNAK ‏@ruzgarsagnak  2 dk.2 dakika önce
Olay çok basit. Ortada seri fiyaskolardan yırtmak için Q7 sevdasına tamah ederek kendini kurtarıp ; hocayı ateşe atan bir eylem mevcut.

Rüzgar isterse aynı olayı; muhteşem hamle, işte fenomen, taraftarla barışmayı da sağladı, bonservisi de yok, 360 derecelik nefis hamle, siz anlamazsınız...   diye de anlatabilir, çok da şeyetmeyin..

Çevrimdışı talha

Quaresma dünyanın en yetenekli futbolcularından biridir ama KAFASIZDIR.

Kafa olmadıktan sonra yeteneğin hiçbir önemi kalmıyor.

32 yaşından sonra da olacağını hiç sanmıyorum.

İnşallah herkesi yanıltır.
Şİmdiye kadar yanıltabildi mi? :) Adamı araplar bile kovaladı dayanamadılar.  :lol:
Protest eylem düşüncüleri genişletir.
İnsanlar tekil fikirlerle diğer canlılardan farkı kalmaz.

Aynı masal bu sefer farklı olacak diye tekrar tekrar okunmaz.
Eğer bir tesadüf birden fazla nüksediyorsa asla tesadüf olamaz.
Subjektif savunma topluma ve bireye zarar getirir.

Çevrimdışı Çağatay

Dzsdudzsak'ı beleşe filan alamayız.

Hele ki Bosman'a girerse biz hayatta alamayız bizden önce 10 tane kulüp alır onu.

Ola ki biz aldık en az 3 milyon imza parası gidecek yine.

Şu anda zaten bosman a girmiyor mu dudcak
yani 6 aydan az kalmis olmasi lazim simdi bile ocak 1 için sözleşme imzalanamaz mi Çağrı
Hope for the Best, Plan for the Worst

Çevrimdışı Celestine Babayaro

Tamam işte transferi bitme aşamasına gelmemiş bir kişi.içşn neden evet ilgileniyoruz desin ?
Sen bu güne kadar bizimle ismi geçen kaç tane Adamın Resmi site ve Bizzat başkan tarafından yalanlandıgını görmedin mi ??? Başkan yalanlıyor yahu , teknik direktör yalanlasa ne olur ?
Başkan Demba ba için ilgilenmiyoruz kronik sakat demedimi ??
Yalanlama taktik işidir taktik , İlgiyi başka yöne kaydırmak için...
Aynı başkan çıkıp Konoplyanka ile aylardır iletişim içindeyiz dedi.Daha transferi bitmemişken Q7 transferi için olabilir diyor.Brezilya'dan stoperle ilgileniyoruz diyor.Bu mantığa göre de Şenol Güneş'in Q7'yi söylemesi gerekir.Ayrıca adam geç kalınan transferlerden de stem etti.Yönetimle teknik direktör arasında yeterli iş birliği olmadığı açık.

Çevrimdışı Coşkun Mevsim

Rüzgar isterse aynı olayı; muhteşem hamle, işte fenomen, taraftarla barışmayı da sağladı, bonservisi de yok, 360 derecelik nefis hamle, siz anlamazsınız...   diye de anlatabilir, çok da şeyetmeyin..

Ya  Rüzgar  kim  allasen.Salağın  teki.

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 12 Temmuz 2015, 00:58:21
  • Beşiktaş / Bodrum
Quaresma ile ilgili olumlu tek şey söyleyeceğim bunu dar bakmayanın anlayacağını düşünüyorum.

Şenol Güneş'in hücum sisteminde hücum oyuncularına serbestlik var. Taktiksel bağnazlık yok. Özgür bırakıyor. En kısa şekilde golü atın diyor.

Şimdi burada şu önemli. 15 yıllık fundamentali ile giderse Quaresma hiçbir halta yaramaz. Ama bunun takım oyunu olduğunu anlar da Sosa Tolgay ve Forvet ile etkileşime girerse maçın ilk 30 dakikasında maçı koparmak için etkili olabilir.

Olaki gelsi şansi görüşüm sadece 50-55 dk sahada kalmasıdır. O da ilk yarı baskı yemediğimiz baskı yaptığımız anlarda.

Son 40 dakika yine Olcay veya Kerim oynamalı.

Tabi ki Dzsdudzsak'ın alınma ihtimalinde onun bir kramponunu Quaresma'nın bütün kariyerine değişirim. Quaresma'dan çok daha zeki ondan çok daha akıllı, set bilen şutlarıyla oyunu kısa yoldan çözen karakterli tam bir yıldız çünkü.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Coşkun Mevsim

Aynı başkan çıkıp Konoplyanka ile aylardır iletişim içindeyiz dedi.Daha transferi bitmemişken Q7 transferi için olabilir diyor.Brezilya'dan stoperle ilgileniyoruz diyor.Bu mantığa göre de Şenol Güneş'in Q7'yi söylemesi gerekir.Ayrıca adam geç kalınan transferlerden de stem etti.Yönetimle teknik direktör arasında yeterli iş birliği olmadığı açık.

Eeeeeeeeeeeeeeeeeeee...

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 12 Temmuz 2015, 00:58:57
  • Beşiktaş / Bodrum
Şu anda zaten bosman a girmiyor mu dudcak
yani 6 aydan az kalmis olmasi lazim simdi bile ocak 1 için sözleşme imzalanamaz mi Çağrı

Bosman'da aynen. Demek istediğim free imzalamaya kalkarsak bizden önce çok kulüple görüşür.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli