2015/16 Transfer Sezonu
2015/16 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.

0 Üye ve 28 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2015/16 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12878647 defa] 2015/16 Transfer Sezonu

Çevrimdışı Serhat Akkaya

querezmayı fikret orman almak istiyor bence yoksa şapkadan çıkmadı bu iş ben ilk çıktığı gün anlaştıklarını düşünüyorum artık iş imzada şenol hocada tamam demiş gibi bir izlenim vardı bugün başkanın yüzünde taraftar ikiye bölünmüş durumda ama şu unutulmasın başkan bizim isteklerimiz doğrultusunda ve sevgisi varsa feragat ederek gelecek dedi en ufak yanlışında biletini keserler şenol hoca hiç affetmez zaten o yüzden ilk geldiği zamanlardaki gibi başına buyruk hareket edemez bekleyip görelim bakalım neler olacak :)
Efe nasıl bir istek ki bu? Senelik 1,5 milyon euro para vereceksin. Sevgi dediğin şey nedir? Benimde çok sevgim var hatta bu adamdan kat ve kat fazla benide alsın o zaman. Bir adamı alırken geçmişte yaptıklarına bakarsın. Daha gençken bunları yapan adam bu yaştan sonra nasıl değişecek? Sözleşmeye iyi oynamazsan kulağını çekeriz diye madde mi koyacaksın? Başına buyruk hareket edecek adam her zaman eder. Bu kadar net. Olan yine bizim milyon eurolara olur.
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı Volkan Başaran

Sorun da bu degil mi zaten? Bunlari istediginde yapabilen bir adam neden sürekli yapmiyor? Avrupa Liginde Messi takilan adam, Süper Lig'te niye iki sezonda 8 gol 14 asist yapiyor? Adam iki sezonda 40 maça çikmis, 22 gole dogrudan etkisi olmus. Yani kalitesi tartisilamaz, oynadigi her 170 dakikada bir gole dogrudan etki etmis süper lig'de. Ama iki sezonda 40 maç ne demektir Allah askina? Lig zaten 34 hafta, adam resmen maçlarin yarisinda oynamamis. Yillik maç basina 200bin aliyordu bu adam demektir bu (4 milyon bölü 20 maç), ve bunun karsiliginda maçlara çikmaya tenezzül etmiyordu, soguk deplasmanlara gitmemek için kirmizi görüyordu, derbiler yerine tatile gitmek için kendini attiriyordu. Besiktasin hiç mi bir degeri kalmadi artik?

(Olcay ise ilk 2 sezonunda 68 maça çikmis ve 19 gol 14 asist yapmis süper lig içinde.)

Sebebi basit

Aynısı töre dede var şu an

Bu adamların kıçlarını kaldırıyoruz ve alternatif malesef yok

Törenin alternatifi kerim şaka gibi

Dzsudzak gelirse alternatif olcay..

Bu adamların kıçı başı elbetteki oynar

Ben diyorum hem q7 alınsın hem dzsudzak.. Q7 zaten bedava geliyor deniyor.. Alınsın alternatif olsun..

Töre, dzsudzak ve quaresma.. Bak bakalım nasıl oluyorlar o zaman

Ama bu sene de aynısı olacak..

Aynısı demba ba da oldu. Takıma asıl ihaneti töre ve o yaptı da neyse işte çok dile getirilmiyor bunlar..

Uzun lafın kısası yedeklerini sağlam yapmazsan bu adamlar hep olacak böyle

Aşk bu Aşk !

volkanca.net

Çevrimdışı asi_kartal

Elinde kaleci yok stoper yok önlibero 1 kişi kaldı forvet yok gelmiş sabahtan beri Q7 saydırıyorsunuz hadi yürü gidin ya  :2talk:

Sağda Töre, solda Q7 ile rakip taraftarlar heralde maçdan önce bir soguk su içer sonra besmele çeker..
Var mı bundan etkili olacak ikili ben buna bakarım, gerisi traş !

BEŞİKTAŞ için bir şeyler yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!

:uhohu: :ishock:

Çevrimdışı Savaş

Adebayor geçen sene ne vermişte istiyorlar anlamadım.  2 senedir Adebayor da Adebayor. Onu da alsınlar hepimiz rahatlayalım. Valla alsınlar.  Bi o eksik.

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı Bülent Yiğitcan

arkadaşlar daha önce yazdığım gibi q7 alınır ilkyarı oynatılır nasıl olsa sorun çıkarır.bu arada macar beklenir devre arasına kadar.başkan hem taraftarın gazını alır.siz istediniz aldık diye hemde macarı bonservissiz alır.bu bir plan.

Çevrimdışı Ersoy

Adebayor ne abi ya ?
Bundan sonra her sene!

Mhk başkanı kuddisi olmuş

Aşk bu Aşk !

volkanca.net

Çevrimdışı aspireless

Ben istemiyorum begenmiyorum hic biryerde tutunamadi burasi disinda nereye girsem istiyorlar kabul ediyorum isteyenler bizden fazla ve baski da yapoyorlar yani demokratik bir transfer olacak ilk geliş ide böyleydi taraftarlarin cogu isteyip baski yapoyorlardi ben ozamanda istemiyordum simdide istemiyorum ama bu sefer hepimizi yaniltmasini umarim. Hayra yotalim artık adami almış lar galiba.

Çevrimdışı brkntcnr

https://twitter.com/LigTV/status/619930833667948544
Abi llorente yi soldado yu falan önersene şu yönetime ya. Rvp ye girişen adamın llorente yi rahatlıkla alması lazım.

TURKCELL T50 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 11 Temmuz 2015, 21:31:40
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
Sebebi basit

Aynısı töre dede var şu an

Bu adamların kıçlarını kaldırıyoruz ve alternatif malesef yok

Törenin alternatifi kerim şaka gibi

Dzsudzak gelirse alternatif olcay..

Bu adamların kıçı başı elbetteki oynar

Ben diyorum hem q7 alınsın hem dzsudzak.. Q7 zaten bedava geliyor deniyor.. Alınsın alternatif olsun..

Töre, dzsudzak ve quaresma.. Bak bakalım nasıl oluyorlar o zaman

Ama bu sene de aynısı olacak..

Aynısı demba ba da oldu. Takıma asıl ihaneti töre ve o yaptı da neyse işte çok dile getirilmiyor bunlar..

Uzun lafın kısası yedeklerini sağlam yapmazsan bu adamlar hep olacak böyle

Sneijder'in alternatifi yoktu bu sene ise Bilal. Ama adam çatır çatır atıyor.

Önce karakter olacak.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı saricasi

Hala transfer yok  :steamed: :steamed:
İlklerin takımı Beşiktaş'a Türkiyenin ilk akıllı Stadyumu yakışır!

Çevrimdışı KAP

Başkan açıklamasında

" Bundan sonra da bu strateji ile devam edeceğiz. Biz sağ bek ve stoper transfer ettik. Bundan sonra 3 oyuncu transferi daha yapacağız. Talepler varsa önümüzdeki sezona göre değerlendiririz." demiş.

sağbek tamam da stoper olarak Tosiç i mi almış olduk.
hala haber bekliyorum senden
yazık bir şey gelmiyor elden

Başkan açıklamasında

" Bundan sonra da bu strateji ile devam edeceğiz. Biz sağ bek ve stoper transfer ettik. Bundan sonra 3 oyuncu transferi daha yapacağız. Talepler varsa önümüzdeki sezona göre değerlendiririz." demiş.

Öyle demedi. Sağ ve sol bek aldık hatta tosic sol stoperde oynayabiliyor dedi

Aşk bu Aşk !

volkanca.net

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 11 Temmuz 2015, 21:33:20
  • Beşiktaş / Bodrum
Başkan açıklamasında

Asıl soru o değil :D

Sol bekin yedeği Köybaşı mı asıl soru bu  :kop:
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Ozan E.

Çevrimdışı TALAT

Başkan açıklamasında

tam öyle demedi. sol bek ve sol stoper oynayan dedi
beyond the horizon of the place we lived when we were young
in a world of magnets and miracles

Çevrimdışı Tugay

Bugün yapılan basın toplantısının amacı ne? konop'un sülalesinden,danny'nin istanbul'a gelmesi boş muhabbetler.. adama sorarlar kimi transfer ettin? bunların eldeki paraya rağmen bu hale düşeceklerini yazmıştım adamların futbol bilgisi ve iş bitirme kabiliyeti başarıları gibi 0.

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 11 Temmuz 2015, 21:34:58
  • Beşiktaş / Bodrum
Bugün yapılan basın toplantısının amacı ne? konop'un sülalesinden,danny'nin istanbul'a gelmesi boş muhabbetler.. adama sorarlar kimi transfer ettin? bunların eldeki paraya rağmen bu hale düşeceklerini yazmıştım adamların futbol bilgisi ve iş bitirme kabiliyeti başarıları gibi 0.

Onlar ne demek ben söyleyeyim.

Biz ''planlı'' çalışıyoruz demek. Çok planlılar sağolsunlar.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Sneijder'in alternatifi yoktu bu sene ise Bilal. Ama adam çatır çatır atıyor.

Önce karakter olacak.

Galatasaray sen gibi değil.

Sneijder hiç bir zaman gs markasının üzerine çıkamaz. Malesef kabul etmek gerekiyor. Marka değeri olarak biz daha amatör bir yapımız var. Taraftarından hocasına kadar.

Aşk bu Aşk !

volkanca.net

Çevrimdışı Deniz

Adebayor gelecegine torres gelsin en azindan buldugunu atar.adebayor 2. Almeida vakasi olur.belki de daha kötüsü..
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Tolga

Tosic stoper oynayabilir demiştim umarım stoper oynar.
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı TALAT

beyond the horizon of the place we lived when we were young
in a world of magnets and miracles

Çevrimdışı atalay

Abi llorente yi soldado yu falan önersene şu yönetime ya. Rvp ye girişen adamın llorente yi rahatlıkla alması lazım.

TURKCELL T50 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Kardeşim bizim önerilerimizi tanımıyorlar bile.

Oyuncu öneren bir çok kişi var. Ki buna gerek yok gönüllü scoutlar ve scout departmanı var halihazırda.

Onlar kendi menajerleri ile çalışıyorlar.

Çevrimdışı Savaş

Mıtro'ya burun kivirip Adebayoru getirirlerse cildiririm burda :D Yapmazlar ya oyle bisi yapmazlar dimi? Biri yapmazlar desin :D

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi