2015/16 Transfer Sezonu
2015/16 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.

0 Üye ve 24 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2015/16 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12871045 defa] 2015/16 Transfer Sezonu

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 11 Temmuz 2015, 21:13:12
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
Jose Mourinho: Quaresma dünya'nın en yetenekli futbolcusu ama aptal.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı ozan062

Yalnız yerildiği maçlar önemli maçlar övüldükleri ise maccabi, kayseri vs. :)

yahu onuda alamadık biz
kayseriye elenerek kupadan cıktık biliyorsun??
*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

Çevrimdışı Mehmet K

Yetmedi mi Quaresma mevzusu beyler ben sıkıldım şahsen başka şeyler duymak istiyorum mesela forvet konuşalım

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Benim konuştuklarım inanamıyor yaptığı bu hamleye.

Pişkinliğe vuran bir azınlık da yok değil tabi.

Burada en önemlisi Türk halkı çabuk unutur çabuk kabullenir, kabullenmeyin!

Kadrolara 11'lere yerleştirmeyin. Zaten gelse de uzun sürmez macerası burada yine.Carvahal'a benzemez Güneş ayakkabıyı fırlatırsın o da seni Portekiz'e fırlatır devre arasında.
Saygı duyduğumuz adamlar bile bunun üzerine halen desteklemeye devam edeceklerse şapkayı önümüzde koyup düşünmemizin vakti gelmiş demektir. Başkan stadı yetiştiremeyeceğinin farkında doğru düzgün transfer de yapamıyor en kolay yol ne? sansasyon yaratacak birisini ortaya atmak. Onu yaptı.
[ Son Düzenleme: 11 Temmuz 2015, 21:15:23 Çağrı ]
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Yetmedi mi Quaresma mevzusu beyler ben sıkıldım şahsen başka şeyler duymak istiyorum mesela forvet konuşalım
Hangi forvet? Birisini aldık da bizim haberimiz mi yok? :)
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı Volkan Başaran

Rvp

Aşk bu Aşk !

volkanca.net

Çevrimdışı Kadir G.

yahu onuda alamadık biz
kayseriye elenerek kupadan cıktık biliyorsun??

Ben konuşulan şahsın bireysel performansını konuşuyorum çünkü savunanların öne sürdüğü maçlardan biri de kayseri maçı. Bu sezonki maç ise tamamen gitarcının kendini beğenmiş tavırlarından kaynaklı.

Çevrimdışı Mehmet K

Kimi alabilirizi konuşalım kim bizim sistemimize ve bütçemize uyar onu konuşalım.

9-10 sayfa önce Soldado'nun bizim için biçilmiş kaftan olduğunu söyledim ama 1 kişi bile yorum yapmadı herkes Q7 de Q7 tutturmuş gidiyor.

Çevrimdışı brkntcnr

Forvetle ilgili yokmu bir gelişme yahu sahiden?

TURKCELL T50 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı Kadir G.

Başkan lukaku sorusuna gülmüştü onu getirir. :)

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Rvp

RVP'nin kramponlarını alırız evet. Başkan çıkıp açıkladı 30 milyon euro maliyeti var diye. Sponsor filan demeyin gülerim, gündem değiştirme malzemesi. Burada yazdık Ersan satılmayacak diye satılmadı, Dzeko nabız yoklamak gündem değiştirmek için ortaya atıldı bişi çıkmaz dedik çıkmadı. Parası olan adam Macarı alır getirir ona parası yetmeyen RVP yi nasıl alacak?
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı Mehmet K

Başkan lukaku sorusuna gülmüştü onu getirir. :)

Hem de fena bu gülüş attı. Akaretlerin anahtarını Everton'a verir alırız Lukaku'yu.

Çevrimdışı atalay

Forvet, santrafor ile ilgili mi konuşmak istiyorsunuz?

Adebayor cepte, bekletiliyor; Afellay'ın menajeri ile görüştüler.

Hadi buyurun!

Çevrimdışı Savaş

Ya beyler yine sayfalarca Q7 konuşuyoruz.  Senol Hoca onay verirse alınır,  verilmezse alınmaz.  Yapıcak bisey yok. Takdir Senol Hoca'nın.. İstemezse zorla alınacak değil ya bu adam. Hayırlısı diyip geçin, üzmeyin kendinizi bu kadar.

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı Renton

Hadi buyurun!
Haydaa afellay forvet diyemi alinacak
See you in another life,brother.

Çevrimdışı Kadir G.

Bari parayı harcamasalar da gelecek kişiler harcayabilse. Cenk Tosun adebayordan her türlü iyidir.

Çevrimdışı Mehmet K

Hadi buyurun!

İki ucu b.klu değnek.. Afellay hangisi? Barça'daki forvet değildi kanat oynuyordu diye hatırlıyorum ben

Çevrimdışı Efe

Fikret Orman'ı ciddi anlamda destekleyen çoğunluk şokta şuan emin olabilirsiniz.

Ben geldiğinde destekleyip sonra ortada buran biri olarak bu şoku yaşadıysam onların yaşadığı hayal kırıklığını tahmin bile edemiyorum.

querezmayı fikret orman almak istiyor bence yoksa şapkadan çıkmadı bu iş ben ilk çıktığı gün anlaştıklarını düşünüyorum artık iş imzada şenol hocada tamam demiş gibi bir izlenim vardı bugün başkanın yüzünde taraftar ikiye bölünmüş durumda ama şu unutulmasın başkan bizim isteklerimiz doğrultusunda ve sevgisi varsa feragat ederek gelecek dedi en ufak yanlışında biletini keserler şenol hoca hiç affetmez zaten o yüzden ilk geldiği zamanlardaki gibi başına buyruk hareket edemez bekleyip görelim bakalım neler olacak :)
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı TØLGA

Hadi buyurun!
topuklarına sıksınlar zevkle bekliyorum :biggrinking:
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı Efe

Bari parayı harcamasalar da gelecek kişiler harcayabilse. Cenk Tosun adebayordan her türlü iyidir.
zaten bu gidişle cenk bu sezonki ilk forvet olacak :)
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı atalay

Haydaa afellay forvet diyemi alinacak

Kanat / Forvet.

Santrafor değil.

Çevrimdışı Onur Can

Hep kötü hep kötü

Bizmde unutmadıklarımız var

Aynı şeyleri 50 kez koydunuz

Biz asist ve gollerini koysak yeni sayfa açmak zorunda kalırsınız

İsterseniz 1 den başlayalım

Sorun da bu degil mi zaten? Bunlari istediginde yapabilen bir adam neden sürekli yapmiyor? Avrupa Liginde Messi takilan adam, Süper Lig'te niye iki sezonda 8 gol 14 asist yapiyor? Adam iki sezonda 40 maça çikmis, 22 gole dogrudan etkisi olmus. Yani kalitesi tartisilamaz, oynadigi her 170 dakikada bir gole dogrudan etki etmis süper lig'de. Ama iki sezonda 40 maç ne demektir Allah askina? Lig zaten 34 hafta, adam resmen maçlarin yarisinda oynamamis. Yillik maç basina 200bin aliyordu bu adam demektir bu (4 milyon bölü 20 maç), ve bunun karsiliginda maçlara çikmaya tenezzül etmiyordu, soguk deplasmanlara gitmemek için kirmizi görüyordu, derbiler yerine tatile gitmek için kendini attiriyordu. Besiktasin hiç mi bir degeri kalmadi artik?

(Olcay ise ilk 2 sezonunda 68 maça çikmis ve 19 gol 14 asist yapmis süper lig içinde.)

Çevrimdışı Tolga

Hadi buyurun!
Adebayor gelecek en sonunda.
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı mert_

Çevrimdışı Mehmet K

Mis gibi Soldado ve Llorente varken Adebayor falan yazık yani..