2015/16 Transfer Sezonu
2015/16 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.

0 Üye ve 28 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2015/16 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12871021 defa] 2015/16 Transfer Sezonu

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 11 Temmuz 2015, 20:36:33
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
daha var 26 Eylül 1983  doğumlu...!  :bandit: :bandit:
https://tr.wikipedia.org/wiki/Ricardo_Quaresma

Ben de o doğumluyum sporda her zaman gün aldığın yaş geçer.

Şuan Dünya'nın her yerinde 32.

32 yaşında adamın peşindesiniz.

Umarım Porto sağlam bir bonservis çeker de kapanır bu saçma olay.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Ersoy

İnsallah dzsudzsak gelir yoksa q7 basarisiz olsun diye dua edecek taraftarin yarisi bolunmeler olur statta hic gerek yok boyle seylere

Discovery cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Zaten gelmesini istemeyenlerin çoğu başarılı olsun diye dua etmekten ziyade başarısız olsun da şu isteyenler akıllansın diye dua ediyor.
Bundan sonra her sene!

Çevrimdışı TØLGA

aminnnn  :evillol: :evillol:
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı Renton

Bonservis verilmez q7 ye kendisi halleder o isi bonservis verilecekse gerek yok zaten
See you in another life,brother.

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 11 Temmuz 2015, 20:38:01
  • Beşiktaş / Bodrum
Zaten gelmesini istemeyenlerin çoğu başarılı olsun diye dua etmekten ziyade başarısız olsun da şu isteyenler akıllansın diye dua ediyor.

Bu taraftarr profilini değiştirecekse, ki  değiştirmez 1 sene yerin dibine girmeye razıyım bu adamla ben.

Ama değişecekse. Yine değişmez bu gider a gelir b gelir onun peşinden koşar millet bu hep böyledir.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Ozan E.

Yeni imzaladi anzhiyle sansimiza kuselim
Bobo bostaydi en son :ebebe:

Çevrimdışı Renton

Bu taraftarr profilini değiştirecekse, ki  değiştirmez 1 sene yerin dibine girmeye razıyım bu adamla ben.

Ama değişecekse. Yine değişmez bu gider a gelir b gelir onun peşinden koşar millet bu hep böyledir.
Zaten yerin dibindeyiz kac senedir bu mantikla yeri deleriz o zaman

Çevrimdışı ilhan mansız

+1903 herşeyin özeti bence, sonra o peşinden koşulanlar Beşiktaşın çocuğu olur, sonra göklere çıkarılır vs.vs.

Çevrimdışı ALI RIZA

:kop: :kop: :kop: :kop:
@mert kcptl

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 11 Temmuz 2015, 20:42:01
  • Beşiktaş / Bodrum
Türkiye böyle değişik bir ülkedir işte.

En çok aklı çalışanın değil en güzel giyinenin bir şey sanıldığı ülkedir.

En çok katkı veren değil en havalı duran sayı görür.

En çok 'adam' duran değil en çok ukala olan dikkat çeker.

En çok iş yapan değil en çok konuşan seçilir.

Bu yüzden hiçbir şey ilerlemez. Bu yüzden hep bizi aptal yerine koyar Avrupa ülkeleri.

Fener 28 yaşında Nani'yi aldı diye twitterdaki yabancı yorumlar kim futbolu kafasında bıraktıysa Türkiye'ye transfer oluyor şeklindeydi.

32 yaşında hiçbir baltaya sap olamamış her yerden kovulmuş adam için hakkımızda neler düşünülür siz karar verin.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Jukebox

bebe ve alvesi getireceklermiş  :D
Sidnei'de vardı galiba.  :tabe:

Çevrimdışı Bertug

Yahu bu fikret orman gurursuz mu da onca söylendiği adamı geri getirsin arkadaşlar. Sol kanada adam bulamıyorlar işte. Konoplyankayı beceremediler, Dzsudzsakı beceremediler, scout ekibinin oyuncu taradığı falan yok zaten, kaldılar quaresmaya. iki oyuncu sattık diye hemen havalara girmemek lazım. dün söyledim yine söylüyorum quaresma gelir ya da gelmez benim umrumda değil fakat mevcut kadroya bakıldığı zaman gelmezse bu yönetim bize keşke quaresma gelseydi de bu hale düşmeseydik dedirtecek. Sözde scout ekibi dedikleri oluşumun ne kadar gereksiz insanlarla dolu olduğunu anlayacağız. Avrupa 21 yaş altı şampiyonasına scout göndermeyen yönetim  :claps: :claps:

Çevrimdışı ALI RIZA

Yasin Sülün hangi takımda idi  :alala: orta sahaya almak lazım  :bandit:

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Bir şey soracağım hararetli isteyenlere ben hatırlamıyorum da o efsane karambolde quaresma sahanın neresindeydi?
O maçtaydım ve orta sahada izliyordu 10 oyuncu canını dişine takarken. Buna ne bahane bulur acaba bu arkadaşlar? Son dakikada hatta son saniye zaten 1-0 öndesin dönen topu kapıp gol mü atacaksın?
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı GÖRKEM

aynen katiliyorum kardesim.  :ok:

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 11 Temmuz 2015, 20:46:28
  • Beşiktaş / Bodrum
Şundan utanmıyor musunuz hiç?

Şunun sonunda formayı öpüyor ve alkışlanıyor.

Biz nasıl ne zaman bu kadar aptal bir popülasyon olduk?

[ Son Düzenleme: 11 Temmuz 2015, 20:48:02 Çağrı ]
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı can1903

Quaresma gelir veya gelmez , diğer konulara yönelsek?
Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Burada veya sosyal medyada malum şahısı isteyen arkadaşların çoğu bu herifin 90 dakika maçını tribünden izlememiş arkadaşlar. Youtubedan oradan buradan maç özetlerinden Quaresmanın teknik hareketlerini hızlanışını izleyip kendilerinden geçiyorlar ama maç içerisinde takımdan ne kadar kopuk olduğunu, pres yapmadığını, devamlı top kaptırdığını, bencil oynadığını göremiyorlar. Bizim videolardan oyuncu beğenen yöneticilerden bir farkı yok, onlara göre Quaresma dünyanın en iyi topçusu ama gerçeğin farkında olanlar için işe yaramaz takımını satan çöpün teki.
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı Onur Can

O maçtaydım ve orta sahada izliyordu 10 oyuncu canını dişine takarken. Buna ne bahane bulur acaba bu arkadaşlar? Son dakikada hatta son saniye zaten 1-0 öndesin dönen topu kapıp gol mü atacaksın?

Açiklanacak birsey yok abi. Q7'yi isteyenler tamamen romantik nedenlerden dolayi istiyorlar. Takima katkisindan çok zarari olacagini onlar da biliyor.

Çevrimdışı GÖRKEM

Quaresma saha icinde yaptiklariyla Besiktas'i kücük düsürmüs bir Oyuncu.

onu bu Takima tekrar getiren veya getirmek isteyen Besiktas'a ihanet etmis olur!

Çevrimdışı Renton

Şundan utanmıyor musunuz hiç?

Şunun sonunda formayı öpüyor ve alkışlanıyor.

Biz nasıl ne zaman bu kadar aptal bir popülasyon olduk?

Yapsin sunu senol hoca verir mi ona bir daha formayi

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Evet kasıtlı sordum aslında ama q7 ciler sesini çıkarıp cevap veremedi. Son saniyede orta sahada duran oyuncunun mental durumunun iyi olduğunu tartışıyorlar hala.
Adamların kalecisi bile gelmişti bizimkisi orta sahada izliyordu, dönen toplarda dışarıdaki bir adamı tutsa daha fazla fayda sağlayacak ama takımını değil kendini düşünen birisi olduğu için yadırgamadım.
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 11 Temmuz 2015, 20:50:07
  • Beşiktaş / Bodrum
Burada veya sosyal medyada malum şahısı isteyen arkadaşların çoğu bu herifin 90 dakika maçını tribünden izlememiş arkadaşlar. Youtubedan oradan buradan maç özetlerinden Quaresmanın teknik hareketlerini hızlanışını izleyip kendilerinden geçiyorlar ama maç içerisinde takımdan ne kadar kopuk olduğunu, pres yapmadığını, devamlı top kaptırdığını, bencil oynadığını göremiyorlar. Bizim videolardan oyuncu beğenen yöneticilerden bir farkı yok, onlara göre Quaresma dünyanın en iyi topçusu ama gerçeğin farkında olanlar için işe yaramaz takımını satan çöpün teki.

Diyorum ya çok değil bak 10 maç içinde salajça bir hareket yapacak bu ama Şenol Güneş affetmez anında oyundan alacak.

Daha önce Volkan'ı en formda olduğu dönemde benzer sebepten aldı çünkü.

Sonra bu herifi 2-3 maç oynatmayacak bu sorun çıkaracak biz bakacaksın kadro dışı. Ondan sonra gör sen kıyameti.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 11 Temmuz 2015, 20:57:36
  • Beşiktaş / Bodrum
Arkadaşlar herkes gergin ama uslübe dikkat ediyoruz yine de.

O cu bu cu diye hitap etmeyelim birbirimize.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Fikret ormancilara sorayim bende ne olduda quaresmayi getiriyor kendini bile bile bitiriyor sevenlerinin gozunde de

Discovery cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Sen başkandan iyi mi bileceksin? Stat yapıyor. Enkaz devraldı. Demirören getirirken alkışlıyordunuz şimdi niye istemiyorsunuz? Bir bildikleri vardır. Demirörene bu kadar laf etmediniz. Biraz yapıcı eleştiriler yapın.
Ben Başkanı destekleyen arkadaşların en çok kullandıkları cümlelerden bir derleme yaptım sen seç beğen al  :evillol:
[ Son Düzenleme: 11 Temmuz 2015, 21:02:04 Serhat Akkaya ]
Korku akıl katilidir.