2015/16 Transfer Sezonu
2015/16 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.

0 Üye ve 30 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2015/16 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12873146 defa] 2015/16 Transfer Sezonu

Çevrimdışı talha

Hep bu küçük hesaplardan kaybetmedik mi? Bu sene adamları eleştirirken habire 50M'u kazanacakken 2 m kazandık falan diye.

Şimdi işin içine Quaresma girince laflar tersine dönmüş.  :lol:

Macar gibi adamı en normal zamanda 20M'den aşşağı alamazsın. Pardon Macar'ı 20M'den aşşağı satmazlar. Tabi ki Macar gibi adamı alırsın onun da piyasası şuan 10-15 arası.

Ve 4.5M vermeyecem diye Quaresma'yı getireceksin. Bravo.  :claps:
Protest eylem düşüncüleri genişletir.
İnsanlar tekil fikirlerle diğer canlılardan farkı kalmaz.

Aynı masal bu sefer farklı olacak diye tekrar tekrar okunmaz.
Eğer bir tesadüf birden fazla nüksediyorsa asla tesadüf olamaz.
Subjektif savunma topluma ve bireye zarar getirir.

Çevrimdışı brkntcnr

Dzsudzsak her ne şartta olursa olsun alınmalı. Toplam maliyeti 4,5 - 5 m vs geldiği an kaçırılmamalı.

TURKCELL T50 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı ozan062

Ohoo ben n diyeyim sana neyse gelince hepiniz gerçekleri göreceksiniz ama bu seferde şnadına Quaresma derseniz artık cidden Qaresma'yı takımın üstünde gördüğünüzü falan düşünecem.

yokbe oglum neden adamı göklere cıkartayım
ben sadece fazla ucmayalımdiyorum bizim takımda temiz değil hatırlatayım diyorum
bir çirkef daha geldiğinde cok sey degişmez nasılsa beyaz yalanlarla uyutuluyoruz  365 günde transfer yapamayan adamlarla doluyuz bunu sizlere tekrarlıyorum.

bende sizin gibi dusunuyorum macar gelsin q7 gelmesin fakat benim bildiğim öğrendiğim ve toplantıdan cıkardıgımda
ikisinin geleceğidir..cnk 3 kişi alamayız diyor iki değil.. orada fireyi veriyor zaten..
belkide hayal kuruyorumdur duymak istediğimi anlamak istediğimide algılıyorumdur bilemem..
*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

Çevrimdışı can1903

Töre'nin oyun disiplini ve saha içindeki tavırlarını Quaresma ile gerçekten bir mi tutuyorsunuz.
Maçtan sonra o vurulmadı mı abi. Tamam düzeldi ama Q7'yi isteyenede saygı duyun. Bakıyorum twitte filan küfür ediliyorlar isteyenlere bakalım gelsin kim pişman olacak göreceğiz ki bence yine hep aynı Q7.
Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimdışı Tolga

Quaresma bedava diye 6 ay kaybedeceğime Dsuduzsak'ı 4.5'a alır sezonu kurtarırım.

Yav zaten topu topu stoper, sol kanat ve forvet gelecek.

Bütçe var yani elimizde 4.5 koymaz bize.
Böyle bakmadığımız için kaybediyoruz.
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı ilhan mansız

Hep bu küçük hesaplardan kaybetmedik mi? Bu sene adamları eleştirirken habire 50M'u kazanacakken 2 m kazandık falan diye.

Şimdi işin içine Quaresma girince laflar tersine dönmüş.  :lol:

Macar gibi adamı en normal zamanda 20M'den aşşağı alamazsın. Pardon Macar'ı 20M'den aşşağı satmazlar. Tabi ki Macar gibi adamı alırsın onun da piyasası şuan 10-15 arası.

Ve 4.5M vermeyecem diye Quaresma'yı getireceksin. Bravo.  :claps:
+1903

Çevrimdışı Bertug

Dzsudzsak gibi adamın ister 6 ayı ister 6 yılı olsun. 3-4 milyon euro vereceksin alacaksın. Hele ki adam gelmek istiyorum diyorsa. Adamın piyasası 10-15 civarında geziniyor daha yaşı ilerlememiş, katara, çine satma şansın var daha neyi düşünürsün ki? Kulübün menfaati falan hikaye, 18 milyon euro kazanmışsın oyuncu satarak, ölücülükle başarıl gelmiyor bu devirde.

Çevrimdışı brkntcnr

Arkadaşlar bu arada şu dewe erol denen herif saçma sapan pankartlar yapıp duruyor deli oluyorum birde her yere deve resmi çiziyor kendi reklamını yapıyor. Öncelikle tribünlerin bu tip kendi reklamının peşinde olan adamlardan temizlenmesi lazım

Çevrimdışı Giray Burak

walla esnetilmesi ile ilgili bilgim yok fakat psg'nin 20m pound citynin de 49m pound ceza aldığını biliyorum.
mesela bu zengin patronlara en iyi örnek malaga. adamlar ne hale geldi. zengin patron bizi kurtarmaz. ama kurumsallaşma konusunda daha fazla yol almamız gerekiyor o doğru

Doğru ,o kadar ceza yediler ,yıllara bölünce .2 takım için çerez parasına dönüyor o paralar.
O ceza tutarları,2 takımın geleceğe yönelik futbolcu için ayırdıkları transfer tutarının ,çeyreği etmez.
Malaga var bir,ha birde monacoda tam tutmadı ,bu paralı sahip işi .
Onun dışında ,her satılan kulüp pik yaptı .
Kurumsallaşma ,konusunda ben bizim insanımıza güvenmiyorum .Buna bende dahilim .
Gücü eline aldımı ,bizim insanımız .ben bilirimci oluyor .
Bu da ,kurumsallaşmanın önündeki en büyük engel.
Fikret Orman ın ,oyuncu izlemesi buna en güzel örnek.Yıllarca inşaat yapmış birisi,futbolcu izliyor.
Olacak işmi.

Çevrimdışı talha

yokbe oglum neden adamı göklere cıkartayım
ben sadece fazla ucmayalımdiyorum bizim takımda temiz değil hatırlatayım diyorum
bir çirkef daha geldiğinde cok sey degişmez nasılsa beyaz yalanlarla uyutuluyoruz  365 günde transfer yapamayan adamlarla doluyuz bunu sizlere tekrarlıyorum.

bende sizin gibi dusunuyorum macar gelsin q7 gelmesin fakat benim bildiğim öğrendiğim ve toplantıdan cıkardıgımda
ikisinin geleceğidir..cnk 3 kişi alamayız diyor iki değil.. orada fireyi veriyor zaten..
belkide hayal kuruyorumdur duymak istediğimi anlamak istediğimide algılıyorumdur bilemem..

Quaresma gelirse Macar gelmez.  :)

Bari arka tarafa Motta'yı bırakmasalar yoksa s.çarız. Kanat otoban olur.

Tosic'in de yeterli seviyede biri olduğuna inanmıyorum. Dengeli bir bek lazım ama hayal tabi.
Protest eylem düşüncüleri genişletir.
İnsanlar tekil fikirlerle diğer canlılardan farkı kalmaz.

Aynı masal bu sefer farklı olacak diye tekrar tekrar okunmaz.
Eğer bir tesadüf birden fazla nüksediyorsa asla tesadüf olamaz.
Subjektif savunma topluma ve bireye zarar getirir.

Çevrimdışı ilhan mansız

Arkadaşlar bu arada şu dewe erol denen herif saçma sapan pankartlar yapıp duruyor deli oluyorum birde her yere deve resmi çiziyor kendi reklamını yapıyor. Öncelikle tribünlerin bu tip kendi reklamının peşinde olan adamlardan temizlenmesi lazım

hiç olur mu onlar sanat eseri  :D

Çevrimdışı Easthanbool

Bunun gibilere kaldı kulüp

Bunun gibiler dediğin kim, bence haddini aşarak konuşma.Onu yapan Erol abi yani Deve hani Çarşı'nın kurucularından biri olan.
Kimseyi bir şeyle itam etme varsa senin gücün git karşısına dur veya sende karşılık ver
" H a s t a l ı k l ı  k o n g r e l e r d e n  s a ğ l ı k l ı  y ö n e t i m l e r  ç ı k m a s ı  b e k l e n e m e z "

Çevrimdışı brkntcnr

Şu iki tweet tüm düşüncelerime tercüman

Çevrimdışı ozan062

belkide bu macarın sozlesmesinde uzatma maddesi vardır.. o sebeblede boyle diretiyor olabilirler oyleyse zaten alamayız:))
*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

@ilhan mansız @brkntcnr

Yaşlarınızı yazarsanız hitap açısından kolaylık olur :)
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı Giray Burak

Maçtan sonra o vurulmadı mı abi. Tamam düzeldi ama Q7'yi isteyenede saygı duyun. Bakıyorum twitte filan küfür ediliyorlar isteyenlere bakalım gelsin kim pişman olacak göreceğiz ki bence yine hep aynı Q7.
Twitte küfreden varsa ,burası ile ne alakası var.burada q7 yi isteyene küfürmü ediliyor.
Sende git twitte ,küfredene küfret.
Ne alakası var şimdi buradaki eleştirilerle,twetter daki küfürlerin.

Çevrimdışı Armağan Bozkurt

Bunun gibiler dediğin kim, bence haddini aşarak konuşma.Onu yapan Erol abi yani Deve hani Çarşı'nın kurucularından biri olan.
Kimseyi bir şeyle itam etme varsa senin gücün git karşısına dur veya sende karşılık ver

Aynen katılıyorum Bunun gibiler diyen arkadaşa..

"Bunun gibiler" çeksinler pis nefeslerini beşiktaşın üstünden . oldumu?

Çevrimdışı Ersoy

Q7 gelirse taraftarın o kadar da bölüneceğini düşünmüyorum.Sonuçta Olcay yerine oynayacak.Ama Zudzak ile Q7 birlikte gelirse bölünür.Birisi yedek kalsa kıyamet kopacak.
Bundan sonra her sene!

Çevrimdışı dlcs

Nerelerden nerelere geldik. 1 günde 5 yıl geriye gitti kulüp.

Ulan ne hayaller kuruyormuşuz. Kendimi salak gibi hissediyorum. Bu kulübün burnu pislikten kurtulmaz. Bunu artık çok net anladım.

Çevrimdışı Kadir G.

Sana mı soracağım haddimi hangi vasıfla konuşuyorsun? Bana ne neyin kurucusuysa. Birinin adamı olmaya o kadar meraklıysan git ötede ol.

Çevrimdışı brkntcnr

hiç olur mu onlar sanat eseri  :D
Hocam yapma allah için çizdiği formaya beşiktaş amblemi çizmeyip çarşı A sı ve deve figürü çiziyor Beşiktaş üzerinden kendine prim sağlayan birisi bu adam.

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

:claps: :claps: :claps:
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı can1903

Bizde istiyoruz Dzsudzsakı ama olmuyor napalım arkadaş. Yapacak bişey yok elimizde Twitterde Dzsudzsak tagıda başlattık ne yapalım  :uyucam:
Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimdışı brkntcnr

Bu ve bunun gibi adamlar Beşiktaş üzerinden prim yaptılar. Alen şuan gazetede köşe yazarlığı yapıyor. Beşiktaş sayesinde buralarda bu adamlar. Ayrıca Beşiktaş ı seven adam yaptığı pankarta Beşiktaş logosu çizmeyip çarşı A sı çizmek ne kadar doğru?

Çevrimdışı Easthanbool

Çarşı'nın tartışılacağı yer burası değil o yüzden cevap verme ihtiyacı bile duymuyorum.Buyurun Forza'ya veya yolunuz düşerse semte de beklerim oturur etraflıca konuşuruz.
" H a s t a l ı k l ı  k o n g r e l e r d e n  s a ğ l ı k l ı  y ö n e t i m l e r  ç ı k m a s ı  b e k l e n e m e z "