2015/16 Transfer Sezonu
2015/16 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.

0 Üye ve 25 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2015/16 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12876559 defa] 2015/16 Transfer Sezonu

Çevrimdışı brkntcnr

Siteye blok özelliği gelmeli ve mobil sayfamız için konu içindende son sayfaya gitme tuşu Olmalı. Sayfa içinden geçmeye kalkarsak 1 den Başlıyor 2000 sayfa oldu neredeyse , çok kullanışsız.
Ben tapatalk uygulaması kullanıyorum çok da kullanışlı kesinlikle öneririm.

TURKCELL T50 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı talha

o zaman tek o vardı simdi taraftarın sevigilisi töre var sosa var bir diğeri q7 olur yani o sebeble inan karmasa olmaz
onceden ernst cıkarken ıslıklanır q7 girerken alkıslanırdı cnk adam tekti taraftarın psikolojisi mecbur ona odaklıydı tek ondan medet umuyordu ve yasıda 28di son dnemlerin en baba transferiydi bana göre

simdi adam 32 yasında oynayacagı bir bir bucuk sene bunu herkes farkında zaten ondan bi gelecek beklemiyoruz o sebeble rahat olunn yedekde durur yani  ve o tutturdugunuz huzurlsuzlugu bu yonetim saglamaz ...sozlesme sartları zaten agır olur

yav adam bu sene porto'da td bunu yedeğe çekti diye patladı adam. td'ye hırçınlaştı. gözlerimle gördüm.

http://www.futbolarena.com/haber/190277/71/quaresmayi-cildirdi-pazibandi-firlatti.html

huylu huyundan vazgeçmez. ümitlenmeyin boşuna bu adam huzursuzluğun kaynağı olacak.
Protest eylem düşüncüleri genişletir.
İnsanlar tekil fikirlerle diğer canlılardan farkı kalmaz.

Aynı masal bu sefer farklı olacak diye tekrar tekrar okunmaz.
Eğer bir tesadüf birden fazla nüksediyorsa asla tesadüf olamaz.
Subjektif savunma topluma ve bireye zarar getirir.

Çevrimdışı GÖRKEM

kac gündür giremiyorum geldim baktim Quaresma geliyor diyorlar.

okuduklarima inanamiyorum. buna kim karar verecekse düssün yakamizdan.

Çevrimdışı TALAT

Man city ,psg gibi birçok örnek var ,öyle bir deliyorlarki o yasakları .verdikleri cezayıda göze alıyorlar .2-3 m euro ceza ödüyorlar ,yola devam ediyorlar.
Sadece finansal açıdan değil ,hertürlü faydası olur.
Adam takımı aldımı ,onun şirketi olacak zarar etsin ,batsın istermi.
Hanı yıllardır ,kurumsallaşma masalı dinliyoruz ya ,işte o kurumsallaşma en fazla 1 yıl içinde gerçekleşir.
Scoutlara ,transfer teklifleri verilir ,gerçek bir scout ekibimiz olur.sağlam bir düzen olur.profesyonelleşme pik yapar .
Bizede ,keyiflenmesi kalır.
Esnetiliyor artık ,ffp .Adamlar hukuksal olarak da bitirecekler işi.
Acı ama gerçek ,bu kapital düzende paran yoksa ve olan paranı yararlı kullanamazsan işin bitik.
Ben ciddi ciddi,bir zamanlar büyüktük ..durumuna gelme ihtimalinden, korkmaya başladım.

walla esnetilmesi ile ilgili bilgim yok fakat psg'nin 20m pound citynin de 49m pound ceza aldığını biliyorum.
mesela bu zengin patronlara en iyi örnek malaga. adamlar ne hale geldi. zengin patron bizi kurtarmaz. ama kurumsallaşma konusunda daha fazla yol almamız gerekiyor o doğru
beyond the horizon of the place we lived when we were young
in a world of magnets and miracles

Çevrimdışı Tolga

Quaresma bedava diye 6 ay kaybedeceğime Dsuduzsak'ı 4.5'a alır sezonu kurtarırım.

Yav zaten topu topu stoper, sol kanat ve forvet gelecek.

Bütçe var yani elimizde 4.5 koymaz bize.
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Başkan , Şenol Hoca isterse Quaresmayı alacağız demiş ya la :sevinc :sevinc :sevinc :sevinç
Good Bay Olcay Şahan Good By :sevinc :sevinc :sevinc :halay: :halay: :ishock: :ishock: :ishock: :ishock:
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı Armağan Bozkurt

yahu bunlar kim Balazs ile ön protokol imzalamak kim, biraz aklı selim konuşun böyle birşeyin olasılığını %5 den fazla gören adam gitsin inceletsin kendisini, örnek insan olarak belgesini alsın.  :lol: :lol:

Bugünün özeti, istdiğimiz kimseyi ikna edemiyoruz, Q7 piyango oldu, susturucu misali, tabancaya. Ses kesin dendi, bakın işte Q7

geçmiş olsun hepimize.

Savunmaya da Rhodolfo yada douglas olacak belli ki. Sadece bitiremiyorlar işte işi..

forvet allaha emanet.

Çevrimdışı Kadir G.

Bunun gibilere kaldı kulüp

Çevrimdışı EMİR EMRE

La Olcay Şahan ne etti size? Capsi yapasım geliyor forumdakileri okuyunca.

:boxin:

Çevrimdışı murat_

Q7 bu fotoda bi hazimsiz arkadasa iyi bi sekil yapmis Q7 .sana daha oncede dedim bana laf carpitmaya kalkma biraz yuzun olsun sana defalarca dedim senden haz etmiyorum bana ustu kapali laf atip durma en son o laflarin altinda kalirsin  :ok: :ok: :ok:

Çevrimdışı eski inönü

''Ocak ayında sözleşmesi biten futbolcu için 4 milyon verilmez.'' argümanı çok saçma. Sen zaten Ocak'ta sözleşmesi bittigi için 4 milyona alabiliyorsun. Normal şartlarda piyasa degeri 11 milyon. Bu bir fırsattır. 

Çevrimdışı can1903

Arkadaşlar neyin tartışmasını yapıyoruz , istiyende var istemiyende gelsin izliyelim bi.

Sıkıntıya gerek yok , eski taraftar yok. Şimdi taraftarın sevgilisi  Sosa-Tolgay-Töre var.
Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimdışı ozan062

yav adam bu sene porto'da td bunu yedeğe çekti diye patladı adam. td'ye hırçınlaştı. gözlerimle gördüm.

http://www.futbolarena.com/haber/190277/71/quaresmayi-cildirdi-pazibandi-firlatti.html

huylu huyundan vazgeçmez. ümitlenmeyin boşuna bu adam huzursuzluğun kaynağı olacak.

yandık o zaman sana söyle birsey deyim

sneijder kaç defa hocasının elini sıkmadı kaç defa saha içinde artislik yaptı

bize donelim  gökhan töre oyunucunun gogsune kaç kere vurdu, küfür etti,,, aynı kişi  gece klübünde vuruldu,, aynı sezonda bir diğer alman asıllı türk  bıcaklandı ..

atiba uefa macında kırmızı yiyip penaltı yaptırdı az daha mıcıyorduk...

ben o kadar cok sorun bulurumki sen iste:))

tamam q7 temiz değildir olmucaktırda ama birazda lazım..kaç defa çift dalan adama ihtiyacımız vardı
sert bir oyuncuya ihtiyacımız vardı
ne cabuk unutuyorsunuz siz öyle
[ Son Düzenleme: 11 Temmuz 2015, 18:00:35 ozan062 ]
*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

Çevrimdışı F1903

''Ocak ayında sözleşmesi biten futbolcu için 4 milyon verilmez.'' argümanı çok saçma. Sen zaten Ocak'ta sözleşmesi bittigi için 4 milyona alabiliyorsun. Normal şartlarda piyasa degeri 11 milyon. Bu bir fırsattır.

Bravo 10 numara yorum hakikaten.

Boyle adamlar gelir sana 2 mac alir o fazladan verdigini dusundugun 2 milyon Euro'yu sana geri kazandirir.

Çevrimdışı can1903

Arkadaş anlamıyorum Q7 tamam hırçında. Törenin ondan kalır yolu yok onuda yollayalım o zaman
Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimdışı TALAT

Arkadaş anlamıyorum Q7 tamam hırçında. Törenin ondan kalır yolu yok onuda yollayalım o zaman

törenin maç içinde hırçın olduğunu görmedim ben.
beyond the horizon of the place we lived when we were young
in a world of magnets and miracles

Çevrimdışı Arkadyeviç

Sizin sorun bulmanız doğruları değiştirmez. Biz onlara doğru demiyoruz sizin yaptığınız Yanlışı yanlışla doğrulamak.

Çevrimdışı JoseDemba

Dzsudzsák boştayken bize yar olmaz yine çok talibi çıkar fırsat bu fırsat 4-5 neyse almalıyız normalde bu paraya imkansız
Ölene Kadar SİYAH BEYAZ!

Çevrimdışı Mehmet K

Forvet için ilacımız bu adamdır madem bu kadar para veriyoruz..

Çevrimdışı Kadir G.

Şampiyonluk görmeyen bir kısım insanın çareyi çakma yıldızlarda araması=quaresma transferi.

Çevrimdışı Tolga

Töre'nin oyun disiplini ve saha içindeki tavırlarını Quaresma ile gerçekten bir mi tutuyorsunuz.
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı TØLGA

Q7 bu fotoda bi hazimsiz arkadasa iyi bi sekil yapmis Q7 .sana daha oncede dedim bana laf carpitmaya kalkma biraz yuzun olsun sana defalarca dedim senden haz etmiyorum bana ustu kapali laf atip durma en son o laflarin altinda kalirsin  :ok: :ok: :ok:
arkadaşım sen istediğine laf atıyosun ben neden atamıyım ? kaldırsana altında gel özelden devam edelim milleti rahatsız etmeyelim bekliyorum  :biggrinking:
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı F1903

Macar'in bonservisinden 2 milyon Euro tasarruf etmek icin Q7 ile takimin 6 ayini cope atmayi goze almak sacmalik.

Ocak ayinda Macar bedavaya geldiginde takim ligde ve Avrupa'da havlu atmis olursa gorurum ben o zaman gelecek tepkiyi.

Çevrimdışı Kadir G.

İstediğin kişiyi savunacak mantıklı bir izah yoksa bu takımın en değerli oyuncusuna b.k atmayı gerektirmez.

Çevrimdışı talha

yandık o zaman sana söyle birsey deyim

sneijder kaç defa hocasının elini sıkmadı kaç defa saha içinde artislik yaptı

bize donelim  gökhan töre oyunucunun gogsune kaç kere vurdu, aynı kişi  gece klübünde vuruldu,, aynı sezonda bir diğer alman asıllı türk  bıcaklandı ..

atiba uefa macında kırmızı yiyip penaltı yaptırdı az daha mıcıyorduk...

ben o kadar cok sorun bulurumki sen iste:))

tamam q7 temiz değildir olmucaktırda ama birazda lazım..kaç defa çift dalan adama ihtiyacımız vardı
sert bir oyuncuya ihtiyacımız vardı
ne cabuk unutuyorsunuz siz öyle

Ohoo ben n diyeyim sana neyse gelince hepiniz gerçekleri göreceksiniz ama bu seferde şnadına Quaresma derseniz artık cidden Qaresma'yı takımın üstünde gördüğünüzü falan düşünecem.
Protest eylem düşüncüleri genişletir.
İnsanlar tekil fikirlerle diğer canlılardan farkı kalmaz.

Aynı masal bu sefer farklı olacak diye tekrar tekrar okunmaz.
Eğer bir tesadüf birden fazla nüksediyorsa asla tesadüf olamaz.
Subjektif savunma topluma ve bireye zarar getirir.