2015/16 Transfer Sezonu
2015/16 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.

0 Üye ve 32 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2015/16 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12877977 defa] 2015/16 Transfer Sezonu

Çevrimdışı mert_

günün en komiği de "şenol hocaya üzülüyorum, adam böyle olacağını bilseydi gelmezdi, bunların arasında harcanacak" söylemleri :) kim için söyleniyor? şenol güneş :) hangi takımları çalıştırmış? trabzon ve bursa :) gören de çok acaip prof kulüplerde çalışmış da burada hayal kırıklığına uğrayacak :) ayrıca şenol güneş, kulüpleri, işleyişin nasıl olduğunu, futbol şubelerinin durumlarını, kısaca Türk futbolunun ciğerini biliyordur merak etmeyin :D

Çevrimdışı murat_

Karıştırmıyorum. Basit bir soru sordum. Madem Beşiktaş'a transfer olan oyucu ne olursa olsun eleştirilmemeli, destek çıkılmalı, bu politika Melo için de Almeida için de ne bileyim taraftarın sevmediği ama bize tranfer olma ihtimali olan oyuncular için de geçerli olur mu?

Kuerezma bu kulübe verdiği zararlara rağmen bu kadar savunuluyorsa diğerleri de savunulur demek
arkadas bahsettigimiz adam besiktas formasi giymis ne kadarda hosunuza gitmesede milyonlarca besiktas taraftarinin cok sevdigi ve tekrar besiktasta gormek istedigi bir oyuncu melo ile emre ne alaka onu anlamadim illa ornek vereceksen egemen icin ver bizden fenere gitti veya burak uzerinden ornek ver bunlar bizde forma giydi 20 numara ile meloyla ilgili bi alaka uyduramadim

Çevrimdışı Mehmet K

valla kim ne derse dersin ben Q7 konusunda en bastan senol hocaninda istedigini dusunuyorum bakambu tarzi adan lazimdi ona hizli oynayan Q7 de onun icin bicilmis kaftan Q7 insallah en kisa zamanda imzayi atarda bu konuda sezon acilana kadar kapanir  :halay: :halay: :halay:

Yalnız Şenol hoca Bakambu'ya istediğini yaptırdı söyledi öğretti ki adam daha 24 yaşında öğrenmek istiyor egosu kendinden hızlı değil. Quaresma'nın egosu kendine tur bindirmiş ve üstelik 31 yaşında. Ne öğrencem bu yaştan sonra diyordur.

Çevrimdışı brkntcnr

Fikret orman brezilyalı oyuncuların üzerinde duruyoruz dedi stoper konusunda siz hala vlaar diyorsunuz

TURKCELL T50 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı yagiz1903

Quaresma'nın b planı olduğunu anlamak için alim olmaya gerek yok. 1. plan Dzusdzsak işte strateji de olabilir,bekleyip görelim.

Çevrimdışı Giray Burak

Demirören zamanında ölümü ,gördük .Orman zamanında da sıtmaya razıyız ,diyor .TARAFTARIMIZ.

Kap gelmeden ,hiçbir şey bitmiş değil.Ayda yılda bir doğru birşey olurda İnşallah alınmaz şu q7.

Ama,Orman ın q7 ye ,ahlaklı dedi ya .Bunu ölene kadar unutmam.

Şunuda söyliyim.Keşke satılsa kulüp ,Bu yeni düzene uymayacağımız artık belli.Endüstriyel futbolda yerimiz olacaksa ,bu sadece kulübün satılmasıyla olur.Çıksa bir tatar,arap, rus ,alsa şu kulübüde rahatlasak.

Çevrimdışı ozan062

Sen Beşiktaşlı filan değilsin. Normal hayatta karşıma çıksa senin gibi birisi Allah sabır versin işte o zaman bana.

ne kolay dışlıyorsun

cok sevdiğn begendin baskanımız içinde ben aynı görüşteyim ben bunca zaman sabrettim sende ediceksin...
*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

Çevrimdışı Mehmet K

@ozan062 abi yanlış hatırlamıyorsam sen yabancı sportif direktör istiyordun dmi? Ver elini öpeyim

Çevrimdışı Yusuf

valla kim ne derse dersin ben Q7 konusunda en bastan senol hocaninda istedigini dusunuyorum bakambu tarzi adan lazimdi ona hizli oynayan Q7 de onun icin bicilmis kaftan Q7 insallah en kisa zamanda imzayi atarda bu konuda sezon acilana kadar kapanir  :halay: :halay: :halay:

Madem Bakambu tarzı adam istiyordu Jorl Campbell alsaydı,hayatında ceza sahasının içine 10 kere girmemiş Quaresma'yı Bakambu tarzında kullanırsa büyük hata olur.

Çevrimdışı musacn1903

Quaresma gelmiş gelmemiş farketmez hertürlü desteği vermeye devam ederim quaresmaya da olumsuz bakmıyorum burda ki bir çok arkadaş gibi nötrüm . Ama Gökhan Töre den 7 numarayı almayı falan düşünmüyorlardır umarım.

Çevrimdışı TALAT

Demirören zamanında ölümü ,gördük .Orman zamanında da sıtmaya razıyız ,diyor .TARAFTARIMIZ.

Kap gelmeden ,hiçbir şey bitmiş değil.Ayda yılda bir doğru birşey olurda İnşallah alınmaz şu q7.

Ama,Orman ın q7 ye ,ahlaklı dedi ya .Bunu ölene kadar unutmam.

Şunuda söyliyim.Keşke satılsa kulüp ,Bu yeni düzene uymayacağımız artık belli.Endüstriyel futbolda yerimiz olacaksa ,bu sadece kulübün satılmasıyla olur.Çıksa bir tatar,arap, rus ,alsa şu kulübüde rahatlasak.

ffp kuralları gereği onlar da yetmiyor. isterse takım sahibi dünyanın en zengini olsun. öyle kulübe para falan aktaramıyor. kulüp kendi yağında kavrulmak zorunda. hatta sponsorlukla para aktarılır diye düşünüyorsan o da olmuyor. sponsorluk girişleri de kontrol ediliyor ve yıllık 10m € alabilecek kulüp 50n€ alıyorsa uefa basıyor cezayı
beyond the horizon of the place we lived when we were young
in a world of magnets and miracles

Çevrimdışı TØLGA

Quaresma'nın b planı olduğunu anlamak için alim olmaya gerek yok. 1. plan Dzusdzsak işte strateji de olabilir,bekleyip görelim.
abi sıkıntı şurda dzsudzsak bonservisli ekstra maliyet var yönetime göre mali açıdan q7'ye nazaran dezavantajlı
bizim yönetimde sever bedava oyuncuyu
inşallah yanıltırlar bizi getirirler macarı  :bandit:
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı ozan062

@ozan062 abi yanlış hatırlamıyorsam sen yabancı sportif direktör istiyordun dmi? Ver elini öpeyim

hep tutturdum ısrar ettim burda cagrı efendi bile arka plana attı hep senol gunes dedi gorduk sonunucunu

transfer yapamayadıklarından q7ye sarılıyorlar ama aynı zamanda macarda gelecek ben o konuda rahatım
*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

Çevrimiçi LORDBJK

Ya arkadaşlar şimdi bazı arkadaşların içi sıkıldı ama sıkmayın.
Şimdi başkanın dediğini anlamamış olan arkadaşlar olabilir ben özetleyim.

• Beşiktaş büyük bir kulüptür önce oyuncu Beşiktaş ta oynamak isteyecek
  • Her oyuncu için belirlediğimiz bir değer var sırf taraftar istiyor diye acele edip ona buna para saçamayız
  • Beşiktaş'ın karakterli bir duruşu var
  • Gelen 18 milyonu iyi bir forvet ve defans almak için kullanıcaz onun için Q7 sola bonus oldu
  • Bayram paşayı alıyoruz - En çok sevindiğim haber
  • Yatırımlar sadece vodafone ile sınırlı değil tüm tesislere yatırım yapılacak
  • Yıldırım demiröreni niye seçti diyenlere ağustosu bekleyin tribüne sponsor olup geri kalan borçu kapatıcam diyor.
  • Yatırımlarla Finansal açıdan büyüdüğümüzü gören rakipler korkuyor çünkü 3 sene sonra locaların kullanım hakkı bittiğinde ve diğer yatırımlar tamamlandığında Beşiktaş bir real madrid barcelona seviyesine çıkacağını söylüyor.
  • Sevmek fedakarlık ister deyip bütün beşiktaş taraftarı stad fener maçına yetişsin istiyor ama bence kimse kombine almıyor diyor.Büyük beşiktaş taraftarı şimdiye kadar kombineleri bitirmiş olması lazım dedi.

Kısaca geliyoruz....
[ Son Düzenleme: 11 Temmuz 2015, 17:43:14 LORDBJK ]

Çevrimdışı yagiz1903

abi sıkıntı şurda dzsudzsak bonservisli ekstra maliyet var yönetime göre mali açıdan q7'ye nazaran dezavantajlı
bizim yönetimde sever bedava oyuncuyu
inşallah yanıltırlar bizi getirirler macarı  :bandit:

Her konuda eleştiririm ama sözleşmesi 6 ay kalmış adama 4.5 milyon vermeme konusunu eleştirmem.Vermesin fiyat düşmezse

Çevrimdışı brkntcnr

Fikret orman şunu söyledi. Kiminle ilgili birşey söylesek ve yazsanız o transfer olmuyor. Yani bir transferin olmasını istemiyorsanız o konuda konuşun dedi. Sonra demba için sakat diyip strateji uygulayıp bu kadar ucuza aldık dedi. Yani quaresma hedef şaşırtma olabilir. Dzsudzsak ın menajeri de gelmek istiyor demişken vazgeçilmez kolay kolay.

Çevrimdışı talha

ffp kuralları gereği onlar da yetmiyor. isterse takım sahibi dünyanın en zengini olsun. öyle kulübe para falan aktaramıyor. kulüp kendi yağında kavrulmak zorunda. hatta sponsorlukla para aktarılır diye düşünüyorsan o da olmuyor. sponsorluk girişleri de kontrol ediliyor ve yıllık 10m € alabilecek kulüp 50n€ alıyorsa uefa basıyor cezayı

Ona gerek yok ki. Alan adam gelip scoutluk yapıyoz demez.

İşi profosyonellere bırakır.

Bizimkiler gazı aldı gidiyor. :kop:
Protest eylem düşüncüleri genişletir.
İnsanlar tekil fikirlerle diğer canlılardan farkı kalmaz.

Aynı masal bu sefer farklı olacak diye tekrar tekrar okunmaz.
Eğer bir tesadüf birden fazla nüksediyorsa asla tesadüf olamaz.
Subjektif savunma topluma ve bireye zarar getirir.

Çevrimdışı Oktay A.

"Bazı insanları her zaman, bütün insanları da bazen kandırabilirsiniz; ama bütün insanları her zaman kandıramazsınız."

:claps: :claps: :claps: :claps: :claps: :claps: :claps: :claps: :claps: :claps:
TOKİ DEĞİL ALIN TERİ.. VODAFONE ARENA

Çevrimdışı Ferhat Türk

Sevinmek için sevmedik diye bir saçmalık mı var arkadaş bırakın boş romantizmi. Futbol endüstriyel hale geldi. Senin iki forma bir atkı alman değil takımın başarılı olması kulübü ayakta tutar. Devam edin beste yapmak karın doyurur. Yavaş yavaş "bir zamanlar büyüktü" hüvviyetine bürünürğz. Kusura bakmayın tepki verenler sizin kadar rahat değil takımı çok düşünüyor.

Sevinmek için sevmedik zaten tam looser sözüdür ona ithafen söyledim ben. Ama sizin yaptığınız iş de 'topumu verin oynamayacağim' diyip giden çocuklardan farksız. Başkanın yaptığı hatalar var doğru ama bunu kulübe mal etmek kadar da saçma bişey olamaz. Paramız yok diye kono veya cucak gelemedi madem böyle transferler seni rahatsız ediyor forma almam bilmem ne yapmam diyeceğinize forma kombine dergi atkı alıp kulübe para girişini sağlayın en iyisi gelsin bırakın artık bu çocukça işleri
Beşiktaş'ım sevmişiz seni...

Çevrimdışı TØLGA

Her konuda eleştiririm ama sözleşmesi 6 ay kalmış adama 4.5 milyon vermeme konusunu eleştirmem.Vermesin fiyat düşmezse
oyuncuyu bağlasın tosunda olduğu gibi sözleşme imzalasın devre arası gelsin onada sesim çıkmaz mali açıdan böyle bir yola gidilebilr
dzsudzsak>Q7
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı Tolga

Fikret orman brezilyalı oyuncuların üzerinde duruyoruz dedi stoper konusunda siz hala vlaar diyorsunuz

Quaresma transferi ve Ba'ya kronik sakat dediğini düşünürsek yine yanıltmak için konuşmuş olabilir.
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

quaresmanın gönderilmesi iki tane 3.lüğe mi yol açtı :) quaresmanın oynadığı iki sezonda da takım ligi 4. 5. bitirdi  :kop: neyse hayırlısı olsun bundan sonrası için herkes Beşiktaş için mücadele etmeli.

tum hatalardan sadece biri bu tabi.hepsi beraber yol actı sadece o değil. hepsni yazacak gucum yok iftar oncesi:) o zaman takımı kurtarması bekleniyordu. simdi bir parcası olması. o zaman tekme atsa bile tezahurat alıyordu. simdi yuhalanır. o yuzden aynı sekilde davranacagini sanmiyorum. Bakalım zaman gosterecek 14 yabancili bir sezonda makul br fiyata karsı degilim.

Çevrimdışı murat_

Yalnız Şenol hoca Bakambu'ya istediğini yaptırdı söyledi öğretti ki adam daha 24 yaşında öğrenmek istiyor egosu kendinden hızlı değil. Quaresma'nın egosu kendine tur bindirmiş ve üstelik 31 yaşında. Ne öğrencem bu yaştan sonra diyordur.

belkide Q7 ye bisey ogretmek zorunda deyildir ki seninde dedigin gibi 31 yasinda ogrenecegini ogrenmis zaten diyerine ogretmesi normal 24 yasinda bence Q7 tam senol hoca icin bicilmis kaftan ha bu arada insallah bizim susakida alir besiktas ben Q7 yi besiktasta surekli 11 olarak gormuyorum 60 70 den sonra kapanan savunmada cok isimizi gorecektir Q7 insallah sezon sonu burdaki bazi arkadaslarin yuzunu kara cikarir yada bazi arkadaslarin deyimiyle biz Querasmasporlularinda yuzunu kara cikarmaz besiktasimiza hayirli bi transfer olur insallah  :ok: :ok: :ok:

Çevrimdışı Mehmet K

hep tutturdum ısrar ettim burda cagrı efendi bile arka plana attı hep senol gunes dedi gorduk sonunucunu

transfer yapamayadıklarından q7ye sarılıyorlar ama aynı zamanda macarda gelecek ben o konuda rahatım

Benim yabancı istememin sebebi şu Türk oyunculara verilen komik rakamlar. Yabancı gelse şu Pektemek, Ersan, Necip gibi oyunculara değil milyon eurolar vermek kulübün kapısından geçirmez.

Çevrimdışı cursedofdragon