2015/16 Transfer Sezonu
2015/16 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.

0 Üye ve 30 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2015/16 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12886231 defa] 2015/16 Transfer Sezonu

Çevrimdışı murat_

aha baskan sol acik dedi @cagri hadi iyisin yine senin susak geliyor kesin  :evillol: :evillol: :evillol:

Çevrimdışı canU

cucak gelmicek bu q7 yüzünden ne diyeyim ben uzaklaşıyorum beyler bu konudan hadi size nöbet kolay gelsin.

Çevrimdışı brkntcnr

Birtane allahın kulu da Dzsudzsak ı sormuyor yahu kafayı yıyeceğim

TURKCELL T50 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı onur

Ben seviyorum Başkanı,
Giymiş tşörtü gelmiş, ben yaparım ederim- parayı bastık aldık falan demiyor
Şahsi düşüncem böyle

Çevrimdışı MUSTAFA_

Quaresma'dan sonra pil bitti bende.

Daha fazla konuşmayacağım tek söyleyeceğim şey dua edin Şenol Hoca var bu takımda.

Umut fakirin ekmeği olmuş  :ebebe:

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı Mehmet K

aha baskan sol acik dedi @cagri hadi iyisin yine senin susak geliyor kesin  :evillol: :evillol: :evillol:

O Sol açık Q7

Çevrimdışı Ozan E.

Başkana karşı neden bu kadar saygısızsınız?
Benim de hoşuma gitmedi transfer ama gelirse formamizi giyerse bana desteklemek duser. Basarili olursa hepimiz sevinecegiz.

Çevrimdışı Ersoy

Quaresma geldi diye üzülmem.Olaya nötrdüm defalarca yazmışımdır bunu Olcay'dan daha iyi Allah bereket versin.Düzelsin de takıma daha fazla katkı sağlayıp atmosferi bozmasın başkanın dediği gibi kendini üstün tutmasın bu iş olur.

Olayın diğer yanı Zudzak'ın olmayışı o da kötü oldu tabi ama Q7 kötü transfer değil.
Bundan sonra her sene!

Çevrimdışı Bertug

Bu basın mensuplarına da yazıklar olsun. Azıcık sıkıştırsanıza başkanı sorsanıza transfer ligin ilk haftasına yetişecek mi diye?

Çevrimdışı can1903

Quaresmayı isteyene saygı duyun arkadaşlar. Yapacak birşey yok Hayırlı Olsun Q7  :icool:
Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimiçi Samet Ç

Q7 daha KAP'a bildirilmediği için öyle diyor gaza gelmeyin :D

Çevrimdışı Kemal

q7 :D

Çevrimdışı Tolga

Birtane allahın kulu da Dzsudzsak ı sormuyor yahu kafayı yıyeceğim

Quaresma'dan sonra sormaya gerek kaldı mı.
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 11 Temmuz 2015, 16:29:20
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
Yazıklar olsun. Çoktan imzalamış Quaresma.

Hepsini istifa edin hepiniz de kurtulalım. Hepinize tek tel yazılar olsun.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Türkay

Tosic sol stoper olarak da alınmış galiba
Sevdalı yüreklerde Beyaz sürgünler

Çevrimdışı TØLGA

RVP konusunda takdir ettim doğruları söyledi. geri kalan konuşmalarda'da başkanı yaptıklarındn dolayı sevmiyordum hala sevmiyorum saygılar  :biggrinking:
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı Deniz

Quaresma hayirli olsun
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı TØLGA

Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı İmansız26

biz bu sene Eksikleri kapatıyoruz sadece ekstra güçlendiğimizi düşünmüyorum
Tabutumuz Siyah-Beyaz

Çevrimdışı Ersoy

Quaresma'yı aldık dedi üstü kapalı şekilde övgüler felan.Zudzak'ı sorsan ilgilenmiyoruz denecek.
Bundan sonra her sene!

Çevrimdışı can1903

Arkadaşlar sakin olun. Bakalım birde Quaresmayı böyle izleyelim. Olcayı oynatırız en kötü  :bandit:
Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimdışı Savaş

Cucak'ı unutun gencler Quaresma gelmiş bile. Şenol Hoca'da istediyse yaoacak bisey yok. Umarim faydalanabiliriz. Yine söylüyorum,  isimler geçici arma kalıcıdır. Hayırlısı olsun.

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimiçi Samet Ç

Pazartesi veya Salı günü KAP gelir bu sene çok heyecanlı olacak. Winter is comig...  :bandit:

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Sosa mersin maçının devre arasında transfer oldu dedi :lol: :lol: :lol:
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı brkntcnr

Quaresma'dan sonra sormaya gerek kaldı mı.
Adam quaresma gelecek mi dedi? Şenol hocamız isterse alırız dedi. Dzsudzsak ı sorsa bitane gazeteci adam gibi belki dzsudzsak gelecek yani