2015/16 Transfer Sezonu
2015/16 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.

0 Üye ve 24 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2015/16 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12889594 defa] 2015/16 Transfer Sezonu

Çevrimdışı İmansız26

Q7 den bahsetti Noumada bildiğim kadarıyla :money:
Tabutumuz Siyah-Beyaz

Çevrimdışı TØLGA

Bu sene lig guzel gececek, Besiktas Quaresma ile yeniden anlasmis haberini aldim :)
Bizim deli oğlan da duyumculuğa başlıyo artık :D
Q7 den bahsetti Noumada bildiğim kadarıyla :money:
valla q7 konusu hassas bir konu isteyenide var istemeyenide hayırlısı diyorum uzatmadan
forza balas dzsudzsak diyorum olmuyorsa quaresma olabilir belki
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı Baba1903

valla q7 konusu hassas bir konu isteyenide var istemeyenide hayırlısı diyorum uzatmadan
forza balas dzsudzsak diyorum olmuyorsa quaresma olabilir belki
Quaresma gittiğinde 15 yaşındaydım ve ilk kez bir futbolcu için ağladım.Quaresma'yı nasıl sevdiğimi tarif edemem sanki hiç ayrılmak istemediğim sevgili gibi bişey :)

Çevrimdışı TØLGA

Quaresma gittiğinde 15 yaşındaydım ve ilk kez bir futbolcu için ağladım.Quaresma'yı nasıl sevdiğimi tarif edemem sanki hiç ayrılmak istemediğim sevgili gibi bişey :)
geldiğinde en sevinenlerden biriydim be kardeşim 1 ay flen quaresma ile yatıp kalkmıştım geliyo gelicek diye çok heyecanlanmıştım
ama beklentimi karşılamamıştı ne anlamda diye sorarsan artistik hareket anlamında bi rabona bi trivela yapıyordu eyvallahda bana bazı maçlar
vardır bu seneki gibi ortaya çıkıp birisi o maçı almalı kendi başına o maçları almıyordu tek aldığı maç tel aviv maçı
90+3 te  makul bir fiyata bizim istediğimiz şartlara gelirse neden olmasın derim ama  :iblush:
[ Son Düzenleme: 11 Temmuz 2015, 04:56:32 Tolga ]
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı fore_kazık

zlatan a 10 vereceklerine 5 bonservis 5 de kendisine verilsin balotelli gelsin. biri 33 yaşında biri 25...

balotelli gaz adam. hem taraftarla uyumu süper olur ve vodafone arenada acayip işler yapar... 2 sene sonrada 15 milyona paket  :D

adam kontrolsüz,bencil, disiplinsiz diyebilirsiniz ama her takımda 1 tane böyle adama ihtiyaç var. zaten bisürü deli gibi koşup bitiriciliği olmayan adam var takımda. q7 geldiğinde eleştirilmesinin en büyük sebebi savunma yapmaması idi. ancak o zaman orta sahamız savunma anlamında o kadar iyi değildi. şimdiki orta sahamız savunma anlamında çok daha iyi iken q7 oynasa efsane olmuştu.

her ikisi fazla olur takımı bozar ama dediğim gibi en az 1 deli lazım takıma. ki benim şahsi tercihim dzsudzsak  ile balotelli olur. dzsudzsak-sosa-töre-balotelli efsane 4 lü olurlar..

defansa da rodolfo +1 stoper yada ön libero daha... tadından yenmez...

Çevrimdışı İmansız26

Jose nin bir sözü vardı Q7 ilgili ; Dünyanın En yetenekli futbolcularından ama aptal .. demişti kendisi bende katılıyorum bu söze

Ama gel gelelim kendisi çok yanlış zamanda Beşiktaşa geldiğini düşünyorum
Tabutumuz Siyah-Beyaz

Çevrimdışı Tugay

Bizden beteri var.Milan 250 milyon bütçe açıkladı kondogbia'yı inter'e,martinez'i atletico'ya,imbula'yı porto'ya kaptırdılar ibra'yı alamadılar.

Çevrimdışı TØLGA

Bizden beteri var.Milan 250 milyon bütçe açıkladı kondogbia'yı inter'e,martinez'i atletico'ya,imbula'yı porto'ya kaptırdılar ibra'yı alamadılar.
bacca ile adrianoyu aldılar ama ibrayı alamasalar ne olur  :biggrinking:
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı atalay

... "Vodafone Arena'ya bir yıldız transfer etmek isteyen Orman, Everton forması giyen Belçikalı süper golcü için nabız yokluyor. Liverpool ekibi ile görüşen Beşiktaş Başkanı, 22 yaşındaki oyuncu için bonservis konusunda pazarlık yapıyor. Chelsea'den 35 milyon euroya alınan Lukaku için Everton, yüksek bir ücret istiyor. Orman, bu oyuncuyu bitirmek için yoğun bir çaba sarf ediyor. Geçen sezon Everton forması ile 48 maça çıkan Romelu Lukaku, rakip ağlara tam 20 gol gönderdi, 7 de asist yaptı."

Bunlar yazdıkları haberi okumuyorlar galiba.  :D

Çevrimdışı ozan062

O parayı da Vodafone sadece bunun için veriyor işte ama. Takım kurman için vermiyor.

benim bildiğim zaten direk sözlesmeye konudgu bu parayı futbola harcamamak sartıyla kullanabilirsin diyor
bence mantıklı bir anlasmaydı ve dogrusuda budur birkez daha tebrikler vodafone
*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

Çevrimdışı Armağan Bozkurt

... "Vodafone Arena'ya bir yıldız transfer etmek isteyen Orman, Everton forması giyen Belçikalı süper golcü için nabız yokluyor. Liverpool ekibi ile görüşen Beşiktaş Başkanı, 22 yaşındaki oyuncu için bonservis konusunda pazarlık yapıyor. Chelsea'den 35 milyon euroya alınan Lukaku için Everton, yüksek bir ücret istiyor. Orman, bu oyuncuyu bitirmek için yoğun bir çaba sarf ediyor. Geçen sezon Everton forması ile 48 maça çıkan Romelu Lukaku, rakip ağlara tam 20 gol gönderdi, 7 de asist yaptı."

Bunlar yazdıkları haberi okumuyorlar galiba.  :D

Valla ben ne diyeceğimi bilmiyorum. Yani şu haberler beni uzuyor. Bir tane Beşiktaşlı beklentiye girse ben üzülürüm. Beşiktaş son 5 sene totalde 35 milyon Euro harcamamıştır. Kaldı ki 35 e aldıklarını 35 e niye versinler ihtiyaçları yok.

Aklıma mukayyet ol kimlere kaldık kimlere haberci der olduk.

Ayrıca ibra deniliyor. Yapmayın etmeyin. Yıldız transfer istiyorsunuz tamam da yarım sezon taş çatlasın bir sezon oynayacak adam istemeyin be kardeşim. Nasıl hayaller peşindesiniz neden bu hayaller peşindesiniz ya, bunuda anlayamıyorum ben asla.

Çevrimdışı Sedat C

Arkadaşlar her söylenene inanmamak lazım. Spor basınında her sene aynı terane dönüyor. 2 ay önce de gs başkanı seçimi kazanırsa ibra geliyodu, noldu bugün hamzaoğlu elimizde burak var ne transferi diyor.  :alala:

Dün Bağış erten bir şey söyledi, Türkiye'de 20 tane menajer varsa bu adamların da 400 tane de futbolcusu var. Elini torbaya at hep aynı isimler çıkıyor diye. Adam doğru söylüyor, bu duyumlar gazete haberleri menajer haberleri hep, rvp'yi Beşiktaş'a yazalım, fb alınca taraftar gaza gelir protesto eder bendeki X oyuncuyu Beşiktaş'a satarım ayakları. :money:

Bakınız bugünkü gazeteler; mario gomez gsye doğru, gs campbell'i alıyor. Tottenhamlı kaboul, manulu rafael, 3 sezondur robben, gökhan inler farklı bir isim duyan var mı?  :alala:

Ha bu arada Mesut Özil fbyi kibarca reddetmiş.  :kop:

Vallahi kendimi katarda birleşik arap emirliklerinde çinde bir takım taraftarı gibi hissediyorum ibra ismini falan duyunca. 6 kulubune verelim 10 kendisine verelim 3 menajerine verelim. Ne o? 3 tane spektakuler gol atsın. Ya etmeyin yapmayın.

İstiyorsanız zorlayın rvp yi. Zorlayın dzekoyu

Hatta zorlayın lukakuyu.
Bir mantığı olur en azından 40 verdik aldık sponsor mponsor. Bu adam daha 23yaşında. 3-4 sene sonra en kötü yarısına satarsın, yıllık 5milyon euroya kiralamış gibi duşunursun ki makul bir düşüncedir. Ama 1 Euro bile geri dönüşü olmayacak adama 20 milyon Euro bağlama isteği korkunç istektir.

Milan niye istiyor dersiniz şimdi. E milanda para bok. İster. Bizde ise yok :-)

Çevrimdışı Deniz

Hayaller ibrahimovic hayatlar ibrahim toraman :)
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Bi yerde gördüm ama hatırlamıyorum, dinamo moskova 2 milyon euroya, balazs ise net 1.5 milyon Euro ya ikna edildi haberleri vardı bekletiliyor transfer diye. Hani bilmiyorum hiç bir zaman da bilemeyeceğiz ama bu rakamlara anlaşıp bekletiliyorsa diyecek söz bulamıyorum.

Çevrimdışı Sedat C

Bir de şu habere hastayım.
Ünlü futbolcu Türkiye'ye geliyor. ( hadi lan nasıl gelecek dünya para) Açıklaması hazır; Sponsorla geliyor yada X kişisi bastırıp parayı getirtiyor. (O zaman gelir. kesin gelir)

Sonuç: Gelmedi . "Antalya'da Eto'o yu sponsorla getirtiyordu, loca satışından karşıladık"a döndü.

Yok öyle bir sponsor. Hiç sponsorla gelen futbolcu oldu mu Türkiye'de? Varsa birisi hatırlatsın bana.

Çevrimdışı Mehmet Ali

Bir de şu habere hastayım.
Ünlü futbolcu Türkiye'ye geliyor. ( hadi lan nasıl gelecek dünya para) Açıklaması hazır; Sponsorla geliyor yada X kişisi bastırıp parayı getirtiyor. (O zaman gelir. kesin gelir)

Sonuç: Gelmedi . "Antalya'da Eto'o yu sponsorla getirtiyordu, loca satışından karşıladık"a döndü.

Yok öyle bir sponsor. Hiç sponsorla gelen futbolcu oldu mu Türkiye'de? Varsa birisi hatırlatsın bana.

Delgado var bir tek

Çevrimdışı ONUR KOLCU

Quaresma nın karakter sorunları vs var ama böyle  milyona falan gelecekse gelsin.

Bulsunlar iki sponsor. Ha nasıl olacak bilmiyorum, nedir kuralı kaidesi, bastırıp alsınlar lukakuyu da görelim.

Örnek 40 verip alsınlar. Biz her sene 5 5 geri odeyelim bunlara. On sene sonunda geri ödemesi 50 milyon Euro olmuş olsun. Onlar da kazansın bizde.

Biz nasıl olsa her sene saçma sapan forvetlere 4-5 harcayacağız yoksa. Yaparsın 5 sene 6 sene kontratı, uzatma hakkını da koyarsın sözleşme fesih bedelini de 50 milyon Euro yazarsın, bitti gitti . Arama daha on sene santrafor. :))

Başka turlu de o adamı turkiyeye tatile getiremezsin. Senelik 5-6 yı vereceksin ayrıca kendisine de.

Çevrimdışı Sedat C

Delgado var bir tek
Delgado da tam örnek değil. malum firma delgadoyu alıp bize kiralamıştı. Daha sonra da bonservisini firmadan parasını verip almıştık.

Al şu parayı getir dünya yıldızını benim de reklamımı yap değil yani.

Çevrimdışı ONUR KOLCU

Quaresma gelirse BJK yi tutmam  takipte etmem ne demek Bizim Sevgimiz armaya Formaya.

Ben sahsen gelmesini  istemem eger olurda gelirse BEŞİKTAŞ ın formasını giydikten sonra  Olcaydan Sosadan  farkı yoktur benim için.

Belluschi cruz azul e transfer olmuş. Valla ben alabiliriz diye düşünüyordum. Sanırım hiç alakamız bile olmamış. En azından oyle düşünmek istiyorum. Cruz azul e bile topçu kaptırıyorsak işimiz iş demektir çünkü.

Çevrimdışı Ozan E.

Belluschi cruz azul e transfer olmuş. Valla ben alabiliriz diye düşünüyordum. Sanırım hiç alakamız bile olmamış. En azından oyle düşünmek istiyorum. Cruz azul e bile topçu kaptırıyorsak işimiz iş demektir çünkü.

Kaynak?

Çevrimdışı ONUR KOLCU

Kendi kendine gelin guvey olmussun  yine BJK nin teması oldumuda  kaptırıyoruz.