2015/16 Transfer Sezonu
2015/16 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.

0 Üye ve 27 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2015/16 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12894115 defa] 2015/16 Transfer Sezonu

Çevrimdışı Armağan Bozkurt

Duyumcular onu dedi bunu dedi.

Buranın meşhur duyumcusu da

dün sabah, dün için, remy beşiktaşa geldi bugün. Ersan bugün çine gidiyor ve bir şey daha sıkmıştı hatırlayamadım şimdi.

duyumcu diye birşey yok. Destekli sallayan var, uçan var.

bize de uçanları denk geliyor.

Çevrimdışı Bertug

Kimse kusura bakmasin ben bu mechulhaberciye her turlu inanmaya basladim artik. Bugun sosanin da estudiantesin teklifi aciklamasindan sonra hele. Kimseden ses cikmazken bu adam soylemisti. Ayrica atinca gelen teklifleri de ilk bundan duymustuk. Konoplyanka ve macar bizimle ilk anildiklari gunlerden beri gelmeyeceklerini soyledi nitekim gelecekleri yok su saatten sonra. Remy de yalan oldu kaldik yunana. Mitroglounu begenmeyen arkadaslarim abilerim; fikret baskan 112 yillik kulubu oyle bir duruma dusurecek ki keske mitroglou gelseydi be diyecegiz.

Çevrimdışı Hasan Akten

17 muhtemelen 3 yıllıktır

Valla millet ne yazacağını şaşırdı bugün. Başlıkta yıllık yazmışlar ama içeriğine bakmadım.

Çevrimdışı Celestine Babayaro

MBOKANI-MACAR-VLAAR-DOUGLAS-İlla alacaklarsa bonservissiz yıllık 700.000'den Q7-LIBERO

Çevrimdışı Ersoy

Artık en kaliteli transferimizin Q7 olacağı kesinleşti. Olcaydan iyi mi iyi gerisi önemsiz.

Discovery II Mini cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bundan sonra her sene!

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Şu yaşadıklarımızın hiçbir izahı OLAMAZ.
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Neyse.. Babel gitti mi biyere? :evillol:
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı Renton

Arkadas keske Mbokani gelse ya cucak+ mbokanide ucurur bizi

Discovery cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

See you in another life,brother.

Çevrimdışı KAP

F.Doğan'ın yazdıklarından anladığım RVP olmazsa ki %99 olmaz forvete öyle yıldız bir isim alınmayacak.Yönetim tepkileri düşünüp RVP işini ciddiye alabilir ama bu Fener'e bulaşmak hiç mantıklı değil lobisiyle sezon içinde anamızı ağlatırlar.RVP'yi ilk başta biz kafalayabilseydik bu iş olurdu.Ancak şuan olmasını istemiyorum.
Macar'ı bitirdikleri halde almıyorlarsa çok büyük hata ederler.

Ya bu içerikte gördüğüm 3. mesaj

Fenere bulaşma ne demek rakibin değil mi? Ayrıca lobisi daha ne yapacak şu fikstürde maçlarda hakemlerde yaşadıklarımız normal mi yani? Bundan kötüsü nolacak küme mi düşürecekler?
hala haber bekliyorum senden
yazık bir şey gelmiyor elden

Çevrimdışı eski inönü

Şuan Guidetti'ye fit miyiz onu söyleyin bana  :D
riskli ama tutarsa transfer başarısı olur. Çevresini de oynatan tipte bir santrofor. sola kanat forvet alırlarsa onu da besler baya.

Çevrimdışı talha

Aslında bu forvet illa yıldız olacak diye saçmalığı kim çıkardıysa artık.

Öyle adam al ki adam sende yıldız olsun. Senden önce yıldızı geç.  :lol:

Öyle adamlar öyle fiyatlara gitti ki içim yandı resmen. Halen daha gidiyor.

Gerçi piyasa garip işliyor ama. Öyle genç adamlar var ki çok güzel işler çkaran sana gelecek.

Scout scout scout diye böbürlenen adamların scoutundan çıkan isimlere bak.  :lol:
Protest eylem düşüncüleri genişletir.
İnsanlar tekil fikirlerle diğer canlılardan farkı kalmaz.

Aynı masal bu sefer farklı olacak diye tekrar tekrar okunmaz.
Eğer bir tesadüf birden fazla nüksediyorsa asla tesadüf olamaz.
Subjektif savunma topluma ve bireye zarar getirir.

Çevrimdışı Tolga

Valla transfer döneminin bitip ligin başlamasını istiyorum.

O kadar fazla sıkıldım ki transfer konuşmaktan o derece yani.

Lig başlasın da maçları izleyip üzerine kritik yapalım biraz. :)
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Yanarım yanarım Danny'ye yanarım. :bandit:

Çevrimdışı aspireless

Aynen kullanilmis yasli yada sakat yıldız yerine guidetti gibi birini alsalar ben raziyim. Hic degilse para harcamadilar derim.

Çevrimdışı Tolga

Yanarım yanarım Danny'ye yanarım. :bandit:
O konuyu hiç açma hala çok kızgınım. :s20:
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Yavrum.. Evladım.. Büyüyünce Bayern Munich falan tutun bak Beşiktaşlı olmayın gidin bungee jumping falan yapın o da adrenalinli. :evillol:

Çevrimdışı talha

Bir de başkana keşke biri çok erken konuşmasayadın deseydi. Aha Ersan patladı elinde. Sen bizimle Ersan ile ilgili tepkiler vardı diyordu. Eee şimdi daha büyük tepkiler olacak.  :kop:

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Yine, yeni, yeniden :duman:

-Sen öyle san..

Çevrimdışı Tuncay Heliya Sîa

dzsudzsak'ı getir artık yıldız yakalicaz diye haftalardır boşa kürek çekiyoruz

Çevrimdışı talha

Ya Quaresma olayı bile plansızlığın resmen başlı başına resmiyetidir bayrağıdır.

Cidden odur yani. Baktılar kimseyi getiremiyoruz bari bu olsa da millet tepki vermese diye düşündü.  :lol:

Çevrimdışı can1903

Korkanın çocugu olmaz.
Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimdışı talha

dzsudzsak'ı getir artık yıldız yakalicaz diye haftalardır boşa kürek çekiyoruz

Mesela Macar'ı niye yıldız saymıyorlar? Adam liginde fenomen diye geçiyor. Belki de Danny'den sonra en etkili adam. Ama kafalarında ki takımlarda oynamadığı için yıldız formatına giremiyor.

Bizim yıldız anlayışımız çok saçma.  :tabe:

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Yine gece oldu, biz yine suskun.
Gözler ağlamaklı, gönül huzursuz.
Bir kartalı sevdik, o çok hayırsız.
Oynadı bizimle oyuncak gibi.

:bandit: :D

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Gün ortasında durum şöyleydi;

Şuan ki durum; :kop:

Çevrimdışı Celestine Babayaro

Aslında bu forvet illa yıldız olacak diye saçmalığı kim çıkardıysa artık.

Öyle adam al ki adam sende yıldız olsun. Senden önce yıldızı geç.  :lol:

Öyle adamlar öyle fiyatlara gitti ki içim yandı resmen. Halen daha gidiyor.

Gerçi piyasa garip işliyor ama. Öyle genç adamlar var ki çok güzel işler çkaran sana gelecek.

Scout scout scout diye böbürlenen adamların scoutundan çıkan isimlere bak.  :lol:
Kendileri çıkardı Demba Ba'nın altında kalmayacak oyuncu dediler.
Taraftar bu kadar büyük beklentide değilken bulaştılar bu işe.